Baltimore Ravens

43 feliratkozó

több mint 11 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 840 — Ravens fan
+Vontaze Burfict met with the Ravens said he would love to learn from Ray Lewis 😀

+Vontaze Burfict said he's not a risky pick

+Vontaze burfict on meeting with the ravens 'it went pretty good'kátrány
No most akkor melliket akarod? A torony vagya búrfikti?sutianap
Tartom,Burfictet,bár már lehet,hogy 2.körre megmarad.
De Ozz nagy 'Bama fan és szakértő,lehet Hightower lesz belőle.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 334
Burfict esetében a második kör már lassan reach lesz, olyan 40 yardot prudukált pár órája.Deny
A másodikat lefutotta egyáltalán? Bár az elsőt is erős túlzás futásnak beállítani...Blaise
Megmondom őszintén, nem emlékszem. Bennem róla az maradt meg, ahogy az onfiled drillek alatt oldalt ül fülessel a fülében valami doboz szerűségen. Kb., mint egy jóllakott óvodás, úgy nézett ki.Deny
A másodikkal akkor 3 századot javított, de a hivatalos ideje végül 5.09 lett.
több mint 11 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Burfict esetében a második kör már lassan reach lesz, olyan 40 yardot prudukált pár órája.Deny
A másodikat lefutotta egyáltalán? Bár az elsőt is erős túlzás futásnak beállítani...Blaise
Megmondom őszintén, nem emlékszem. Bennem róla az maradt meg, ahogy az onfiled drillek alatt oldalt ül fülessel a fülében valami doboz szerűségen. Kb., mint egy jóllakott óvodás, úgy nézett ki.
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
A másodikat lefutotta egyáltalán? Bár az elsőt is erős túlzás futásnak beállítani...
több mint 11 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Burfict esetében a második kör már lassan reach lesz, olyan 40 yardot prudukált pár órája.
több mint 11 éve
Gróf de sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 12 451 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha bennmaradnak, akár egy letrade valahova második kör legelejére és egy késői (3 kör 😀) pickre is benne lehetne...
meg bla-bla... 😀Collapo
Nana láttam émmá karón varjút! Pölö Luk is csúszhat mint a csiga, el-mé-le-ti-leg nem zárható ki, hogy elkapja a kangörcs egy dizsibe, elcsap egy csapat nyugdíjast a járdán, beszorul a jobbja csónakpakoláskor.......

Báró Behenczy Károly nevű ifjú Estella nevű, tulajdonunkat képező leányzóval, kit hatszáz o. é. forintokért vettünk vala a zsolnai komédiásoktól...
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ha bennmaradnak, akár egy letrade valahova második kör legelejére és egy késői (3 kör 😀) pickre is benne lehetne...
meg bla-bla... 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
+Vontaze Burfict met with the Ravens said he would love to learn from Ray Lewis 😀

No most akkor melliket akarod? A torony vagya búrfikti?sutianap
Akárhol olvasom a fórumokat mindenhol megoszlanak a vélemények. Hightowerben kisebb a bust esély szerintem de nem is biztos, hogy bent marad amíg az első körben választunk, Burfictben viszont nagyobb a potenciál ha megnevelik - és Raynek miért ne sikerülne? - ráadásul ő akár még a második körös pickig is lecsúszhat... Első körben pedig a "helyi" Zach Brownt mint potenciális JJ pótlót be lehetne húzni vagy Konzot vagy DeCastrot ha bent maradnak és majd a másodikban Burfictet. Szép is lenne 😀

Nah mindegy majd Oz varázsol valamit!
több mint 11 éve
Gróf de sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 12 451 — capitaine du château de Vienne 1487

No most akkor melliket akarod? A torony vagya búrfikti?

Báró Behenczy Károly nevű ifjú Estella nevű, tulajdonunkat képező leányzóval, kit hatszáz o. é. forintokért vettünk vala a zsolnai komédiásoktól...
több mint 11 éve

+Vontaze burfict on meeting with the ravens 'it went pretty good'

több mint 11 éve
+Alabama LB Dont'a Hightower, South Carolina LB Melvin Ingram, LSU WR Rueben Randle and Temple RB Bernard Pierce said they met with Baltimore

+Temple RB Bernard Pierce had meetings with the 49ers, Browns, Ravens and Buccaneers, among others

több mint 11 éve
+The Ravens also have talked with Ohio U. wide receiver LaVon Brazill. Caught 74 passes for 1,146 yards and 11 touchdowns as a senior

+Peter Konz said he's happy to play for baltimore or anyone else wouldn't say if he met with them

+David Decastro said hell meet with the Ravens tonight

több mint 11 éve
Annyi viszont eldőlt, hogy az idei nem túl mély safety felhozatalból nem kell mindenképpen választani.

http://blogs.baltimoreravens.com/2012/02/24/ed-reed-confirms-plans-to-return/?module=HP11_MYNFL
több mint 11 éve
+The Ravens met with Georgia center Ben Jones in addition to meeting with Ohio State tackle Mike Adams at NFL scouting combine.

több mint 11 éve
Hát nem tudom, de Joe papírja jövőre jár le... miért rá gondolnánk most?? (ha tévedek szóljatok nyugodtan)
Én most Ricenak adnék dohányt... meg foglalkoznék a mostani free-agentjeinkkel.. sok név van ott akik
kellenek jövőre... miért most játszunk Joe-val?
Kell, az nem vitás, de ne egy évvel korábban... szvsz

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/16/flaccos-agent-targets-top-five-money/

Flacco és a Top5 Money.Amadeus91
Első kommentből idézve: "He’s no regular Joe."
Ez a mondat kitűnően össze is foglalja az idényünket. Van egy irányítónk, akiben ott a potenciál, hogy ő legyenvalóban Joe the Cool, de viszont nem egyszer JoeTúlKúl teljesítmény lett belőle. Nincs egy egységesen jó teljesítménye, hanem hullámvasút. De azt senki nem vitathatja el, hogy nyerő típus a srác!! 😊

TOP5 pénzt talán kicsit sokallnám, mert meg kell tartani ugye Ricet is, csomó free agentet meg kell újítani, párat igazolni se lenne rossz. Döntse el a vezetőség mit hogyan. Egy a biztos: Flacco a jövőnk. Super Bowl vagy vele vagy sehogy. 😉Flacco5
Nem hiszem,hogy top pénzt kapna.Valahol a Kolb szerződése fölött kevéssel gondolom.
Oké,hogy 4xPO,de az nem egyértelműen a Joe érdeme volt,mintha Manning-re gondolunk.
Mivel a cap helyünk szűkös,nem fogjuk Joe fizetésével kitölteni.
Fontos láncszeme a Ravens gépezetének,de nem mindenáron.

több mint 11 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/16/flaccos-agent-targets-top-five-money/

Flacco és a Top5 Money.Amadeus91
Első kommentből idézve: "He’s no regular Joe."
Ez a mondat kitűnően össze is foglalja az idényünket. Van egy irányítónk, akiben ott a potenciál, hogy ő legyenvalóban Joe the Cool, de viszont nem egyszer JoeTúlKúl teljesítmény lett belőle. Nincs egy egységesen jó teljesítménye, hanem hullámvasút. De azt senki nem vitathatja el, hogy nyerő típus a srác!! 😊

TOP5 pénzt talán kicsit sokallnám, mert meg kell tartani ugye Ricet is, csomó free agentet meg kell újítani, párat igazolni se lenne rossz. Döntse el a vezetőség mit hogyan. Egy a biztos: Flacco a jövőnk. Super Bowl vagy vele vagy sehogy. 😉
több mint 11 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 29 839

Flacco és a Top5 Money.

„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.”
- Királyhegyi Pál

Tragédiának nézed? nézd legott Komédiának, s múlattatni fog.
- Madách Imre
több mint 11 éve
nos valami hasonlón gondolkodtam én is... mármint abból a rövid mock draft ismertetőből, amit Konzolon láttam, az van, hogy lehet hogy Ő második körös lesz... persze hogy elérhető-e 56-58-ként az kérdéses...
Neem, első körben mindenképp LB kell... középre... JJ-t nagyon bírom, de RémÁlom, EBookReader, Mekadó is már ezekre a posztokra jött... most van itt az ideje Ray-ray pótlására... persze úgy, hogy az öreg elindítja OKJ-s "How-to-be-like-me" 1-2 éves tanfolyamát...
Ha másodikban bentvan még Konzol, ám legyen, de én még ott is inkább S-re keresnék - bár nem tudom azon a poszton az idei draft mélységét.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Konz is sokszor előkerül a mock draftokban. Őt tartják az egyik legkomolyabb C prospectnek és hát az O lineon van is mit erősíteni. 31 sack amibe idén Joe belenézett lehetne kevesebb is. Konznál talán a probléma annyi lehet, hogy minden évben volt valamilyen sérülése, szóval hiába írnak jókat róla azért nem lenne kockázat mentes a draftolása.
Majd a szabad ügynökökkel való meg(nem)állapodások után a draft kérdésében is okosabbak leszünk. Ha Johnsont nem sikerül megtartani akkor szerintem nem kérdés, hogy LB jön, de ha marad szerintem akkor is, lehetőleg Burfict. 😊
több mint 11 éve
Tény, hogy elkényeztett a csapat az elmúlt években LB-kel minket.. de könnyen odajuthatunk 2013-ra, hogy nem lesz épkézláb kezdő LB-nk. Ezért muszáj lesz sztílelni valakit az idén, a nem is annyira gyenge classból.. ha pl. első kör végén ott van Burfict (nagy kedvencem), akkor az örömtől sikongatnék.. Hightower dettó, bár ő nálam a második számú opció... és Kuechly csak harmadik, waay overrated 😛 (sanszos persze, hogy elmegy mire mi jönnénk)

Szóval a terv a következő egy hónapra - imádkozni, hogy Burfict elszúrja a combine-t 😊Igor
Burfict szerintem simán le fog hozzánk csúszni, mert a srác annyira forrófejű, hogy hiába kiemelkedőek az adottságai sok csapat nem fogja bevállalni, a "következő Suh-t" első körösnek. A legjobb az lenne, ha valami csoda folyamán a második körös választásunkig benn maradna 😀
Minden esetre a Ravens az a csapat amely kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket. Ha a D. ikonjai kinevelik belőle az ostoba személyi hibák gyűjtögetésére való hajlamát akkor hosszú távon meghatározója lehetne a védelemnek.
Szóval ha fogadni kellene, az első körös választásunkra én Burfictet mondanám.Blaise
Lehet,sok csapat inkább a hasonló paritásokkal bíró Hightower vagy Kuechly-t választja,de nálunk Ray-jel,Suggssal egy sorban,Ed-del mögötte inspiráló környezet lenne számára és kisebb a valószínűsége,hogy "bebunkulna" .
Nálam az 1.körös választott valamely ILB,lehetőleg Burfict.

több mint 11 éve
Üdv Blaise,

Hozott Isten közénk...

Nos, igen, már írtam szerintem is LB kellene, nem követem sem az NCAA-t se a leendő rookiekat, szóval
hiszek minden előttem szólónak... viszont most még gyorsan megjegyezném, hogy Draft előtt még
le kéne szerződni FA/UFA hegyeinkkel. Aztán majd látszik, hogy mi is az igazi need.

Jut is eszembe, mindenhol hivatkoznak Konz-ra... vagy hogyishíjják... szóval Ő center... van min találgatni. 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Tény, hogy elkényeztett a csapat az elmúlt években LB-kel minket.. de könnyen odajuthatunk 2013-ra, hogy nem lesz épkézláb kezdő LB-nk. Ezért muszáj lesz sztílelni valakit az idén, a nem is annyira gyenge classból.. ha pl. első kör végén ott van Burfict (nagy kedvencem), akkor az örömtől sikongatnék.. Hightower dettó, bár ő nálam a második számú opció... és Kuechly csak harmadik, waay overrated 😛 (sanszos persze, hogy elmegy mire mi jönnénk)

Szóval a terv a következő egy hónapra - imádkozni, hogy Burfict elszúrja a combine-t 😊Igor
Burfict szerintem simán le fog hozzánk csúszni, mert a srác annyira forrófejű, hogy hiába kiemelkedőek az adottságai sok csapat nem fogja bevállalni, a "következő Suh-t" első körösnek. A legjobb az lenne, ha valami csoda folyamán a második körös választásunkig benn maradna 😀
Minden esetre a Ravens az a csapat amely kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket. Ha a D. ikonjai kinevelik belőle az ostoba személyi hibák gyűjtögetésére való hajlamát akkor hosszú távon meghatározója lehetne a védelemnek.
Szóval ha fogadni kellene, az első körös választásunkra én Burfictet mondanám.
több mint 11 éve
"Building Offense, Not At Defense’s Expense!"
Bisciotti szavai lélekmelengetők.Nem térünk el az identitásunkat jelentő kőkemény védelem építésétől.

több mint 11 éve
hm... ez fura fejlemény, mert nem is olyan régen, a patriárkák meccse után azt mondta,
jó neki a backup szerep, meg hogy még érzi az erőt... kár, de így talán Allen, akinek a játéka
nekem legalábbis tetszik, bár alig volt hogy láthattam több szerepet kaphat... vagy
valakiért nyomulunk FA-n? sztem nem kéne, de az én vagyok...

Alissa

NFL - Not For Ladies!