Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
plusz egy Ngata átstruktúlálással kb nullán vagy akár pluszban lehetünk.Peter
Ngata már többször nyilatkozta, hogy nem megy bele átstrukiba, paycutba... levezette, meglepően értelmesen, hogy Ő miért ér ennyit, miért van igy a szerződése és miért érdemli is ezt meg. Teljesen jogosan igy van. A dm-ben absz. egyetértünk, valamint a Q+2rnd is teljesen jogos...Collapo
szerintem Te idénre gondolsz (2 év hátra van a szerződéséből) amikor is nem szoktak ilyet elfogadni,hülye lenne.Én jövőre gondoltam,ha meg mégsem akkor majd Ozziék elgondolkodnak,hogy mi ér nekünk többet Ngata vagy Tucker,Torrey,Jimmy Smith.a megváltozott caphelyzetünk előtt is a másodikra szavaztam volna,hozzáteszem sajnos.

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
A két Eagles kornerrel tuti nem lennénk beljebb, azt a kalibert házon belül is tudjuk hozn, meg egyébként sem adnának kezdőt. Viszont a hajamat megtépkedem, ha ilyen 4. körért eldobjuk... Persze mi a fenét is kapnánk érte, ha inaktív. Áhh teljesen értetlenül állok ez előtt. Semmi jele nem volt, a meccseken, hogy ne lehetne pályára engedni, sőt, erre tessék.
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
plusz egy Ngata átstruktúlálással kb nullán vagy akár pluszban lehetünk.Peter
Ngata már többször nyilatkozta, hogy nem megy bele átstrukiba, paycutba... levezette, meglepően értelmesen, hogy Ő miért ér ennyit, miért van igy a szerződése és miért érdemli is ezt meg. Teljesen jogosan igy van. A dm-ben absz. egyetértünk, valamint a Q+2rnd is teljesen jogos...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
"Az Eaglesnél megsérült Michael Kendricks, a múlt héten az egyetlen csere, Najee Goode egész szezonra kidőlt, így most Casey Matthews játszik középső linebackert, aki ilyen OLB-ILB hibrid, igazából sehol se jó. Semmi hivatalos, még pletyka sincs, de azt jósolják, hogy pár nap múlva Arthur Brown, a Ravens linebackere zöld-fehérben fog edzeni egy trade után."

Ha érkezik érte egy jó CB (mondjuk C. Williams vissza) és még egy pick, akkor vihetik.Voice
nekik ugyan szükségük van rá, de nekünk is CB-re, az 'és' helyett vagyot tudok elképzelni, de az már nekünk jó lehet... amúgy ha jön, szerintem akkor is pick... hazárdírozik a csapat a CB-kkel, nem hiszem, h idén már befektetnek egybe. Amúgy mennyi CWill fizuja es az hogyan terhelne minket? Az is jó kérdés a témában.Collapo
Az a baj, hogy én még nem igazodok ki az NFL-es béreken, még csak az NBA megy 😀

Elvileg total cash 5,100,000 base salaryja : 4,750,000

Ugyanez Bradley Fletcher-nél 3,275,000 és 3,275,000 szóval lehet ő a reálisabb célpont.

Fletcher esetében én mindenképp hoznék mellette picket, ők vannak megszorulva, nekik kell kezdő szintű játékos, dobják a cornert és még egy 3-4. kört mellé.

A másik lehetőség, hogy 1-2. kört adnak érte.Voice
sziasztok!peace,love,unity....,tiszta lap meg minden.hagyjuk is ezt a részét......
szóval,Brownért feltradeltünk (49ers 6th rounder) szóval úgy is lehetne fogalmazni,hogy Q-t és egy második köröst adtunk érte,nyilván ez a trade partnert nem érdekli csak mondom.mivel jövőre egy raklapnyi deadmoneyval indulunk (9,5M Rice plusz a többiek,kb 11-12M) jó lenne idénről átvinni egy kis pluszt a jövő évre hogy ezt mérsékeljük ,plusz egy Ngata átstruktúlálással kb nullán vagy akár pluszban lehetünk.lényeg a lényeg nagy névben ne gondolkozzunk szerintem ($$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$) inkább pick már ha igaz ez a story.egyébként Én nem látom ennyire vészesnek a corner kérdést és kár lenne a cap-ünket szétcseszni egy nikkel vagy dime cornerért. akinek idő a playbook,a chemistry stb.inkább mérsékeljék Hill dzsanga büntetését és ha eltrédeljük Brownt megvan Hillnek a roster hely.

több mint 11 éve
Esélytelen, hogy az egyik kezdő CB-nket kapjátok érte, egy 4-5-6. körös pick a reális szvsz.mustaine
stimmel, én 3. kört szeretnék, de 4-ért mehetne a csere, viszont szerintem nem fog megtörténni... Barnartúró mégiscsak 2. körös volt és nem is rossz Ő...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Nem hinném, hogy hátsókörös pickért menne, szerintem akkor marad az FA nektek.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 329 — Chalk Dawk fan
Esélytelen, hogy az egyik kezdő CB-nket kapjátok érte, egy 4-5-6. körös pick a reális szvsz.

több mint 11 éve
"Az Eaglesnél megsérült Michael Kendricks, a múlt héten az egyetlen csere, Najee Goode egész szezonra kidőlt, így most Casey Matthews játszik középső linebackert, aki ilyen OLB-ILB hibrid, igazából sehol se jó. Semmi hivatalos, még pletyka sincs, de azt jósolják, hogy pár nap múlva Arthur Brown, a Ravens linebackere zöld-fehérben fog edzeni egy trade után."

Ha érkezik érte egy jó CB (mondjuk C. Williams vissza) és még egy pick, akkor vihetik.Voice
nekik ugyan szükségük van rá, de nekünk is CB-re, az 'és' helyett vagyot tudok elképzelni, de az már nekünk jó lehet... amúgy ha jön, szerintem akkor is pick... hazárdírozik a csapat a CB-kkel, nem hiszem, h idén már befektetnek egybe. Amúgy mennyi CWill fizuja es az hogyan terhelne minket? Az is jó kérdés a témában.Collapo
Az a baj, hogy én még nem igazodok ki az NFL-es béreken, még csak az NBA megy 😀

Elvileg total cash 5,100,000 base salaryja : 4,750,000

Ugyanez Bradley Fletcher-nél 3,275,000 és 3,275,000 szóval lehet ő a reálisabb célpont.

Fletcher esetében én mindenképp hoznék mellette picket, ők vannak megszorulva, nekik kell kezdő szintű játékos, dobják a cornert és még egy 3-4. kört mellé.

A másik lehetőség, hogy 1-2. kört adnak érte.

több mint 11 éve

nekik ugyan szükségük van rá, de nekünk is CB-re, az 'és' helyett vagyot tudok elképzelni, de az már nekünk jó lehet... amúgy ha jön, szerintem akkor is pick... hazárdírozik a csapat a CB-kkel, nem hiszem, h idén már befektetnek egybe. Amúgy mennyi CWill fizuja es az hogyan terhelne minket? Az is jó kérdés a témában.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve

Ha érkezik érte egy jó CB (mondjuk C. Williams vissza) és még egy pick, akkor vihetik.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169
Rolando McClain

Voice
Ez csak nálunk nem akart focizni?Peter
nálunk sem, nyugi.
több mint 11 éve
Na itt fejeztem be életem első fórumozását.még a csapatom szurkolóival is más nyelvet beszélünk úgy tűnik.csapatom érdekét az szolgálta volna haa bengals kikap,ennyi.egyébként majd én eldöntöm,hogy nekem mi esik rosszúl és arra hogyan reagálok oké?leszarom,hogy neked fárasztó vagy nem.

GO RAVENS!
Sziasztok!Peter
Remélem nem lépsz le, az egyik személy vagy itt akivel érdemben tudok kommunikálni. 😉

több mint 11 éve
gifVoice
Sajnos lehet -_- , jelenleg az egyik legjobban teljesítő LB...Voice
Amig a ligaban marad, maradhat, addig bizony nagyon jo O, kerdes meddig marad mentalisan ott...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Rolando McClain

Voice
Sajnos lehet -_- , jelenleg az egyik legjobban teljesítő LB...

több mint 11 éve
Na itt fejeztem be életem első fórumozását.még a csapatom szurkolóival is más nyelvet beszélünk úgy tűnik.csapatom érdekét az szolgálta volna haa bengals kikap,ennyi.egyébként majd én eldöntöm,hogy nekem mi esik rosszúl és arra hogyan reagálok oké?leszarom,hogy neked fárasztó vagy nem.

GO RAVENS!
Sziasztok!Peter
A főrum eltérő véleményekről szól, mea culpa, ha megbántottalak, nem ez volt a cél. Remélem maradsz azért.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve

GO RAVENS!
Sziasztok!

több mint 11 éve
Nem mondom, hogy berger jol tette, amit tett, de meg ket het mulva is rajta elezni a nyelvunket nekem kicsit faraszto... raadasul a "Te csapatod hulladek" hozzallas meg nem vezetett nagyjabol sehova... plane ugy, hogy meg nem is jatszottunk veluk... JegesMatyas pont ugy lehet jo, mint rossz ellenunk, van ertelme elore porogni a dolgon? Varjuk ki a veget.

De nekem vegulis mind1... ha igy jobb a Ravens fanoknak, ki vagyok en, hogy ellenalljak...
| ja hogy a forum hangulata egeszsegesebb lenne... ugyanmar, NO OFFENSE |

edit: btw, Peter, Teged jobban ismerlek mint bergert, nem hinnem, hogy kulonosebben a vedencem lenne, plane, h szerintem nem is nagyon tart ilyenre igenyt. Nekem az itteni hangulat lenne fontos, azert vagyok itt, mert szemben mas topic-okkal eddig itt nyugodt es barati legkor van/volt/remelem lesz. (a tovabbi velemenyeket inkabb privatban ha nem baj, nem offolnek ide tobbet.)

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Csatlakoznék Peterhez. Szerintem ez most nem aggresszív csak azért is írjuk oda dolog volt, csak egy finom fricska. Mellesleg még ráfaraghatunk mi is az atlanta ellen, annyi pozitíum van, hogy ellenünk azt hiszem otthon játszunk.. tehát nyitott stadionban. És hogy még egyszer leszögezzem én az Atlantának szurkoltam.
több mint 11 éve
Vajon berger látta a mai falcons mecset?malkav
Remélem igen és kardjába döltPeter
Azért nem biztos, hogy a cicák tollaival kell ékeskednünk... a madárinfluenza meg hatra van, utána meglátjuk melyik szárnyas a jobb... addig sztem hanyagoljuk a felesleges fa szmericskelest... mindenkinek jobb lesz úgy. No offense... mondta idén mar pár csapatCollapo
Miért ékeskednék más tollával?mi is kikaptunk a Bengalstól.
Háromszor jött ide kötözközködni a védenced egyébként.egy még elnézhető,talán.
"Faszméricskélés"WTF????

több mint 11 éve
Remélem igen és kardjába döltPeter
Azért nem biztos, hogy a cicák tollaival kell ékeskednünk... a madárinfluenza meg hatra van, utána meglátjuk melyik szárnyas a jobb... addig sztem hanyagoljuk a felesleges fa szmericskelest... mindenkinek jobb lesz úgy. No offense... mondta idén mar pár csapat

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ha spoileresnek tűnök nyugodtan ugassatok le és abbahagyom.
több mint 11 éve
Ilyen ez az nfl. Múlt héten még azt hittem az atlanta milyen jó formában van, hogy behúzta a saints ellen a Steelerstől meg milyen gáz hogy majdnem kikapott a barnáktól. Most meg izgulok mi lesz jövőhéten ....
több mint 11 éve
Mondjuk jobban örültem volna ha a falcons nyer de ennek is tudok örülni..malkav
Az igazat megvalva Én is a falconsnak szurkoltam dehát minden rosszban van valami jó

több mint 11 éve
Mondjuk jobban örültem volna ha a falcons nyer de ennek is tudok örülni..
több mint 11 éve
Remélem igen és kardjába dölt