Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Másik topicba már szaba betette, de ide is befér. twitter.com/nflnetwork/status/456246035359072257
több mint 11 éve
Ravens Exercise CB Jimmy Smith’s Fifth-Year Option

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Ravens LB D.J. Bryant Signs Exclusive Rights Tender

több mint 11 éve
Upd:=
Jah és Rolando kb elkefélte az utolsó utáni lehetőségét. Késett és a workoutja is katasztrófa volt. Ennyit erről.Blaise
The conditioning test free agent ILB Rolando McClain failed for the Ravens Tuesday was an interval sprint.de igen, Róóland nem jön ide... 😒
The Ravens ask players to run 25 yards up and back three times, for a total of 150 yards. They're asked to do this sprint six times and hit target durations, with a one minute break in between intervals. McClain simply couldn't get through it -- and also showed up late for his workout.
😀Stez

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
The conditioning test free agent ILB Rolando McClain failed for the Ravens Tuesday was an interval sprint.The Ravens ask players to run 25 yards up and back three times, for a total of 150 yards. They're asked to do this sprint six times and hit target durations, with a one minute break in between intervals. McClain simply couldn't get through it -- and also showed up late for his workout.
😀
több mint 11 éve
Profilom:Igen gondolom.ez van beleírva.csepelen vagy óbudán felpróbálható ha pesti vagy.PeterÉrdekel valakit egy zsír új Ngata mez?most hozták az usa-ból,48-as méret és lila.rám kicsi sajnos.Peter48, az ing szerint, tehát nyakméret?
DCollapo
Collapo
एक काला कौआ की तरह खेलते हैं
Csapat: Baltimore Ravens
Lakhely: Budapest, Csepel
😀
pm-ben dobj egy linket, h milyen mez... nincs kizárva, hogy érdekel... jah, meg ár is jöhet 😊

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Igen gondolom.ez van beleírva.csepelen vagy óbudán felpróbálható ha pesti vagy.Érdekel valakit egy zsír új Ngata mez?most hozták az usa-ból,48-as méret és lila.rám kicsi sajnos.Peter48, az ing szerint, tehát nyakméret?
DCollapo
több mint 11 éve
Jogos, de pont az ilyen okok miatt nem megy bele Ngata a cut/struct-ba... idén tuti, talán jövőre... és akkor se 8,5 misiről fog lemondani...

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
@Blaise: Ngata sztem kitölti a kontraktust, aztán tárgyal, hülye lenne, már annyiszor átvariálták (minimum egy, ha jól emlékszem) és alapember itt... nélküle DL sincs... én se mennék bele, csak mint szurkoló XDCollapoLehet, hogy alapember, de hagyománya van annak, hogy meghozzuk a fájó de szükséges döntéseket. Ngata lesz szerintem a következő, mert 16 millió a sapkából az nagyon sok.
több mint 11 éve
korrigálok, nem volt neki struki...

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Érdekel valakit egy zsír új Ngata mez?most hozták az usa-ból,48-as méret és lila.rám kicsi sajnos.Peter48, az ing szerint, tehát nyakméret?
@Blaise: Ngata sztem kitölti a kontraktust, aztán tárgyal, hülye lenne, már annyiszor átvariálták (minimum egy, ha jól emlékszem) és alapember itt... nélküle DL sincs... én se mennék bele, csak mint szurkoló XD

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nem tudom volt-e itt szó, róla, mert ugyan csak most szellőztették meg, de nem friss hír, hogy Ngata-val nem sikerült hosszabbítani. Idénre neki van a legnagyobb cap száma és ki sem vághatjuk. Jövőre is fájna a dolog cap szempontjából, igaz jóval kevésbé. A csapat eléggé komolytalan ajánlatot tett le Ngata elé, gondolom próbálták a cap számait redukálni, de nem fogadta el. Minden bizonnyal idén fogjuk utoljára Ravens mezben pályán látni, mert vagy visszavonul, vagy kivágjuk jövőre, ha nem megy bele egy Suggséhoz hasonló hosszabbításba (és ha idén nem ment bele miért menne bele jövőre?)
Upd:
Jah és Rolando kb elkefélte az utolsó utáni lehetőségét. Késett és a workoutja is katasztrófa volt. Ennyit erről.
több mint 11 éve
Érdekel valakit egy zsír új Ngata mez?most hozták az usa-ból,48-as méret és lila.rám kicsi sajnos.
több mint 11 éve
Több szót vesztegetni felesleges az arcról 😀 majd ha véletlen ledraftoljuk, akkor elővesszük.Moist olvastam egy egész jó scouting report-ot BILLY TURNER-ről,ezeken az amcsikon is nehéz kiigazodni néha.mindenesetre sorry!Petertetszik a két D-line pick meg a RB,a WR hááát szerintem korábban kéne,nem tetszik az Tackle pick -Turner depth-nek jó arra meg nem 3-ik kört használnék,ez a LB sem tetszik kics is lassú is.PeterViszont az érdekelne, hogy BILLY TURNER a 3. körben miért rossz húzás? Így vagy Ő vagy Ricky Wagner lehetne a kezdő, legalább meglennének versenyeztetve egymással.
Voice

több mint 11 éve
Moist olvastam egy egész jó scouting report-ot BILLY TURNER-ről,ezeken az amcsikon is nehéz kiigazodni néha.mindenesetre sorry!tetszik a két D-line pick meg a RB,a WR hááát szerintem korábban kéne,nem tetszik az Tackle pick -Turner depth-nek jó arra meg nem 3-ik kört használnék,ez a LB sem tetszik kics is lassú is.PeterViszont az érdekelne, hogy BILLY TURNER a 3. körben miért rossz húzás? Így vagy Ő vagy Ricky Wagner lehetne a kezdő, legalább meglennének versenyeztetve egymással.
Voice
több mint 11 éve
Biztos, hogy többet lesz a pályán mint tavaly, de ahogy Blaise is írta én sem hiszem, hogy idén akkora faktor lenne idő kell neki még. Cody visszajött ő fogja Ngata-t tehermentesíteni elsősorban, de továbbra is tartom, hogy vékonyak vagyunk DL-ben.B-Will elég alacsony osztályban játszott egyetemen, sok első osztályban pallérozódott játékosnak is nehezen megy az nfl tempójának átvétele. Plusz ugye alacsonyabb osztályban az edzői kar is "gyengébb". 3. körös pick volt az upsideja miatt, amit ki kell belőle hozni, ez lehet csak a harmadik évében jön ki. A fizikuma megvan hozzá, hogy szörnyeteg legyen (leginkább ennek köszönhető, hogy állta a sarat már újoncként) de a technikáján mindenképpen csiszolni kell.BlaiseSajnos nekem így egyedül nem mond semmit, látnom kell a többiek teljesítményét hozzá, pl A.Jones vagy Ngata.A játékosaink tavalyi teljesítményét hol tudom megnézni? Van valami összesített statisztika?PFF
Mint mondjuk az NBA-ben a P.E.R. ?
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet számítani idén Brandon Williams-re a kezdőben, mert ha megfelelőt nyújtott akkor nem kellene DT-t húzni 1-3 körben, csak mondjuk a 4-5-ben mögé valakit és lehetne korábban CB-t.Voice
Williams tavalyi statjai itt vannak, ha nincs hozzáférésed
docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AosoaWQNLvrodGlBZm9NVXlpUFJuaExTeE9KcXlBcWc&single=true&gid=0&output=htmlBaltimoreDefense
De ha ti már ezen túl vagytok és szerintetek megállja kezdőként a helyét, nekem az is elég, azért érdekel, mert ESPN-n statok alapján nem volt túl jó rookie éve...3. körös pickhez képest.Voice
több mint 11 éve
B-Will elég alacsony osztályban játszott egyetemen, sok első osztályban pallérozódott játékosnak is nehezen megy az nfl tempójának átvétele. Plusz ugye alacsonyabb osztályban az edzői kar is "gyengébb". 3. körös pick volt az upsideja miatt, amit ki kell belőle hozni, ez lehet csak a harmadik évében jön ki. A fizikuma megvan hozzá, hogy szörnyeteg legyen (leginkább ennek köszönhető, hogy állta a sarat már újoncként) de a technikáján mindenképpen csiszolni kell.Sajnos nekem így egyedül nem mond semmit, látnom kell a többiek teljesítményét hozzá, pl A.Jones vagy Ngata.A játékosaink tavalyi teljesítményét hol tudom megnézni? Van valami összesített statisztika?PFF
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet számítani idén Brandon Williams-re a kezdőben, mert ha megfelelőt nyújtott akkor nem kellene DT-t húzni 1-3 körben, csak mondjuk a 4-5-ben mögé valakit és lehetne korábban CB-t.Voice
docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AosoaWQNLvrodGlBZm9NVXlpUFJuaExTeE9KcXlBcWc&single=true&gid=0&output=htmlBaltimoreDefense
De ha ti már ezen túl vagytok és szerintetek megállja kezdőként a helyét, nekem az is elég, azért érdekel, mert ESPN-n statok alapján nem volt túl jó rookie éve...3. körös pickhez képest.Voice
több mint 11 éve
Sajnos nekem így egyedül nem mond semmit, látnom kell a többiek teljesítményét hozzá, pl A.Jones vagy Ngata.A játékosaink tavalyi teljesítményét hol tudom megnézni? Van valami összesített statisztika?PFF
De ha ti már ezen túl vagytok és szerintetek megállja kezdőként a helyét, nekem az is elég, azért érdekel, mert ESPN-n statok alapján nem volt túl jó rookie éve...3. körös pickhez képest.

több mint 11 éve
A játékosaink tavalyi teljesítményét hol tudom megnézni? Van valami összesített statisztika?PFF
docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AosoaWQNLvrodGlBZm9NVXlpUFJuaExTeE9KcXlBcWc&single=true&gid=0&output=html
több mint 11 éve
A játékosaink tavalyi teljesítményét hol tudom megnézni? Van valami összesített statisztika?Mint mondjuk az NBA-ben a P.E.R. ?
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet számítani idén Brandon Williams-re a kezdőben, mert ha megfelelőt nyújtott akkor nem kellene DT-t húzni 1-3 körben, csak mondjuk a 4-5-ben mögé valakit és lehetne korábban CB-t.

több mint 11 éve
Shaziére nekünk nem nagyon van szükségünk. Tuitt 17-re reach szerintem, egy 9erssel történő helycsere után már okés.én azér, ha könnyes szemmel is elvinném Tuittot vagy ShaziétsutianapKöszönöm ! Én az első körböl lefelé térdeltem volna a 2.ba , de a rendszer ezt nem tette lehetővé ! Szerintem idén nincs első körös s ! És a capet is lehetne managelni ha a 2.körben választanánk elöször / az elmult években volt már rá példa / jövöre is fontos szerződések járnak le !kufu1984Az idei safety klasszról már leírtam a véleményem, kár, hogy azokban látom a legtöbb fantáziát (ez engem minősít) akik egyetemen vagy CB-t v. CB-t és S-t vagy CB-t és LB-t játszottak. Pryor Dix duótól meg leverne a víz ha hozzánk kerülne. Nézegetve Shilkor mock draft topicba betett mockját (minden szentnek maga felé 😀 )... lehet a két évvel ezelőtti scenarió lenne a legjobb amikor a letraddel meg sem álltunk a második körig. Valahogy ez a kör közepe kör vége ugyanúgy szívás. 1 kör végén sincs olyan prospekt akiért oda vissza lennék. Ha nincs Martin v valamelyik a top 2 corner közül, akkor próbáljunk lemenni a másodikba és BPA alapon húzogassunk szépen. (Sajnos partner ebben nem nagyon lesz, mert szinte mindenki lefelé akar menni, de ez csak elméleti sík)Blaise
több mint 11 éve
én azér, ha könnyes szemmel is elvinném Tuittot vagy ShaziétKöszönöm ! Én az első körböl lefelé térdeltem volna a 2.ba , de a rendszer ezt nem tette lehetővé ! Szerintem idén nincs első körös s ! És a capet is lehetne managelni ha a 2.körben választanánk elöször / az elmult években volt már rá példa / jövöre is fontos szerződések járnak le !kufu1984Az idei safety klasszról már leírtam a véleményem, kár, hogy azokban látom a legtöbb fantáziát (ez engem minősít) akik egyetemen vagy CB-t v. CB-t és S-t vagy CB-t és LB-t játszottak. Pryor Dix duótól meg leverne a víz ha hozzánk kerülne. Nézegetve Shilkor mock draft topicba betett mockját (minden szentnek maga felé 😀 )... lehet a két évvel ezelőtti scenarió lenne a legjobb amikor a letraddel meg sem álltunk a második körig. Valahogy ez a kör közepe kör vége ugyanúgy szívás. 1 kör végén sincs olyan prospekt akiért oda vissza lennék. Ha nincs Martin v valamelyik a top 2 corner közül, akkor próbáljunk lemenni a másodikba és BPA alapon húzogassunk szépen. (Sajnos partner ebben nem nagyon lesz, mert szinte mindenki lefelé akar menni, de ez csak elméleti sík)Blaise

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Köszönöm ! Én az első körböl lefelé térdeltem volna a 2.ba , de a rendszer ezt nem tette lehetővé ! Szerintem idén nincs első körös s ! És a capet is lehetne managelni ha a 2.körben választanánk elöször / az elmult években volt már rá példa / jövöre is fontos szerződések járnak le !kufu1984Az idei safety klasszról már leírtam a véleményem, kár, hogy azokban látom a legtöbb fantáziát (ez engem minősít) akik egyetemen vagy CB-t v. CB-t és S-t vagy S-t és LB-t játszottak. Pryor Dix duótól meg leverne a víz ha hozzánk kerülne. Nézegetve Shilkor mock draft topicba betett mockját (minden szentnek maga felé 😀 )... lehet a két évvel ezelőtti scenarió lenne a legjobb amikor a letraddel meg sem álltunk a második körig. Valahogy ez a kör közepe kör vége ugyanúgy szívás. 1 kör végén sincs olyan prospekt akiért oda vissza lennék. Ha nincs Martin v valamelyik a top 2 corner közül, akkor próbáljunk lemenni a másodikba és BPA alapon húzogassunk szépen. (Sajnos partner ebben nem nagyon lesz, mert szinte mindenki lefelé akar menni, de ez csak elméleti sík)
több mint 11 éve
Köszönöm ! Én az első körböl lefelé térdeltem volna a 2.ba , de a rendszer ezt nem tette lehetővé ! Szerintem idén nincs első körös s ! És a capet is lehetne managelni ha a 2.körben választanánk elöször / az elmult években volt már rá példa / jövöre is fontos szerződések járnak le !