NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
119
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
46
14
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
7
4
22:25
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Kis kvízHány olyan szakembert tudtok felsorolni a Bills edzői testületből/ FO-ból, utóbbi 12 évéből, aki
a.) az NFL-ben dolgozik még mindig,
b.) az NFL-ben dolgozik magasabb poszton
több mint 6 éve
Egy pozitívumot viszont mindenképpen szükséges megemlíteni, mégpedig a támadófal jelentős javulását mind passz, mind pedig a futás blokkolása terén! Ennek köszönhetően Frank Gore Bills-mezben hozta össze a 15 000. futott yardját, óriási gratuláció neki!
több mint 6 éve
Az első negyed végén majdnem sírtam, elkapcsoltam, és egy filmet kezdtem el nézni. De nem bírtam magammal, és pont Allen sérülésére kapcsoltam vissza. Aki nem látta úgy, hogy a játéknab benne volt a győzelem lehetősége, az hazudik. Tény, hogy ehhez kellett a Pats is. De mindegy, nem őket kell kétszer megvernünk, hogy bejussunk a rájátszásba. Ami nekem nagyon jól esett, hogy mindkét kommentár dícsérte a Billst, végre nem egy lesajnált vidéki kis csapatról kvaterkáztak. Csak így tovább! (Allen rettenetesen gyáva volt. Akkor sem bízott a zsebben, amikor azok állták a sarat. Pánikban pedig az ember rossz döntéseket hoz. 3 it. is sok ezen a szinten.)
több mint 6 éve
Allennek jobbulástnagyon jó csapat ez a Bills, de sajnos kellene egy jó QB mert Allen nem az, nem sok kellett volna hogy behúzzátok a tegnapi meccset, ha a védelmetek tudja tartani ezt a formát és egy kicsit javulna az írányitójáték akkor tuti meglesz a playoff
több mint 6 éve
Jobbulást Allennek,jó ez a D!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Egyetértek, kurvára hullámzik Allen teljesítménye pedig a körítés egész jól sikerült. Concussion protocolba van és nyilván nem Barkley-val váltjuk meg majd a világot.Nem a Patset kell megverjük de ma sikerült volna Allen nélkül....Én meg azt gondolom, hogy ez kb a 2. Csapat 2004 óta, ami egy Qb ra van attól, hogy tényező legyen az AFC ben. Ehhez sajnos néha meg kell verni a patriotst. Ligaelit védelem, és egy újabb nyomorult, aki nem érti mi történik a pályán.
BillsFan
Hallod, annyira “tisztelte” Allent a nagymester, hogy engage 8 et hívott, amit ráadásul úgy adott elő a pats védelem, mint egy halom szarógalamb.... szerintem ők sm hitték el. És nem... nem sikerült olvasni, nem sikerült áthívni.
Folyamatosan csapdáz a Pats, amit tehet azért mert semmilyen szinten nem fél a hosszú játékainktól.
Király
Helmut Zimmer

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Nem a Patset kell megverjük de ma sikerült volna Allen nélkül....Én meg azt gondolom, hogy ez kb a 2. Csapat 2004 óta, ami egy Qb ra van attól, hogy tényező legyen az AFC ben. Ehhez sajnos néha meg kell verni a patriotst. Ligaelit védelem, és egy újabb nyomorult, aki nem érti mi történik a pályán.
BillsFan
Hallod, annyira “tisztelte” Allent a nagymester, hogy engage 8 et hívott, amit ráadásul úgy adott elő a pats védelem, mint egy halom szarógalamb.... szerintem ők sm hitték el. És nem... nem sikerült olvasni, nem sikerült áthívni.
Folyamatosan csapdáz a Pats, amit tehet azért mert semmilyen szinten nem fél a hosszú játékainktól.
Király
több mint 6 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a szezon elején én ezt a meccset buktaként könyveltem el. Szoros meccsen kaptunk ki, a védelmünkbe pedig szinte szerelmesek lehetünk, mert egyértelműen ligaelit, nagy kár, hogy idén a New Englandé is. Allen teljes hullámvasút, a második félidő elején az első drive nagyon tetszett, sok-sok rövid passz, quick slantek, ott is voltunk hamar a RZ-ban. Jobbulást neki, hátha ettől az (egyébként roppant gusztustalan) ütéstől benő picit a feje lágya, mert az NFL-ben nem lehet így rohangálni, mint a virágos réten lepkét kergetve...Jövő héten irány Nashville, sokkal egyszerűbb az a meccs se lesz.
Grat a Patsnek, viszont az utóbbi időben szerintem csökken a hátrány, nyoma sincs már a sorozatos kiütéseknek, ami a kétezres évek közepén-végén jellemzte ezt a párosítást, és nemcsak azért, mert TB sem mai csirke már. 😊
több mint 6 éve
Nem a Patset kell megverjük de ma sikerült volna Allen nélkül....Barkleyval? Szar meccse volt Allennek nem kérdés. Egy drive erejéig kellett volna jónak lennie és szerintem megvan benne a küzdés és a tartás hozzá. Cowboys@Bills 2007.
BillsFan
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Kezdje más....Csak a W betűkre lehet építeni.
Helmut Zimmer
Ez egy L. Ennyi sajnos.
több mint 6 éve
Le a kalappal a D előtt, félelmeteset mentek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Kezdje más....Jó volt ez, ahogyan várható volt, nem tudtunk futni a védőfal ellen, ami meglepett, hogy White első drive-ját leszámítva az RB-passzok sem mentek. Jó kis védelmi hentelés volt 😊
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
Nem a Patset kell megverjük de ma sikerült volna Allen nélkül....

több mint 6 éve
Megmérték Allen Iqját a protokol közben, ....állítolag okosabb lett 😊 😕Kezdje más....Várjuk meg az orvosi jelentést.
Helmut Zimmer
gyeek
több mint 6 éve
Kezdje más....Várjuk meg az orvosi jelentést.
Helmut Zimmer
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Kezdje más....
több mint 6 éve
Sörök behűtve? Kíváncsi vagyok, meddig bírjuk,meddig bírom.Én még mellé erre leszek kiváncsi. 😊
Buffalo Bill
twitter.com/BangRadioHour/status/1178303186026799104
Ha az over jön be, akkor remélem még az első félidőben bedobják őket a BillsMafia tagjai, és akkor az ifjú pár elteheti a segédeszközöket a későbbi évekre nászajándéknak. 😊
több mint 6 éve
Sörök behűtve? Kíváncsi vagyok, meddig bírjuk,meddig bírom.
több mint 6 éve
Szóval a mai Halftime Show Buffaloban egy esküvő lesz. Azt is remélem közvetíti a Sport 2. 😂twitter.com/AdamSchefter/status/1178264647524159488
több mint 6 éve
#csakabills
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szenvedni fogunk támadásban, futni nem tudunk majd, emiatt Bradynek sokszor kell passzolnia, ami sok elhaló támadást eredményez majd. White viszont jó lesz az RB-passzokkal, hátha Gost most be is rugdos néhány labdát. Ha a futást fogjuk (ez január óta elég jól megy), akkor a passzokkal szerintem nem lesz gond, elég jónak tűnik a secondary most. Ami lehet probléma, az az irányítófutások, szerintem erre hoztuk most Kesslert, hogy ezeket szimuláljuk, szerintem Hightower megy majd kémkedni, Van Noy és Collins pedig blitzel vagy megy vissza coverbe helyzettől függően. Szerintem nyer a Patriots, nem túl pontgazdag meccsen.

több mint 6 éve
Akkor térdre, imához.
több mint 6 éve
Egy erősebb defense ellen egyenlőre nincs esélyünk, lose

több mint 6 éve
Esélylatolgatás valakitől?