Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 7 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Követelem Ereck Flowerst a csapatba!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Sokan mondják, hogy az előszezonból nem érdemes következtetéseket levonni, mindenesetre az OL már akkor is egy rakat szar volt. Hogy Ducasse mit keres egy NFL-rosteren, azt nem értem, de az ennek a franchise-nak a szegénységi bizonyítványa, hogy egyenesen a kezdő ötösben van. Sajnos nagyon látszik Incognito és Wood hiánya. Nem sírom vissza T-Mobile-t, de ha valamire jó volt, hát arra, hogy ennek a falnak az alapvető hiányosságait egy picit elhomályosítsa.

Persze a védelem se volt a legjobb, hozzáteszem, hogy úgy elég nehéz konstans jól játszani, hogy a támadóegység fel se ment, de már jöhet le, mert nem bír három qrva kísérletből 10 yardot haladni. Mondjuk a sorozatos idióta büntetések miatt többet kellett volna haladni, ez is tény.

Lehet, hogy most jön el az, amit sokan a tavalyi szezont megelőzően jósoltak, és 1/1? Mert akkor Beane már kezdheti is keresni a trade-partnereket bizonyos játékosokat illetően, akikért reális esély van arra, hogy legalább egy zacskó szotyit kapunk.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Szar offense, szar defense, szar special team. Nyert már valaha egy csapat így meccset?
Van, aki azért bojkottálja az nfl-t, mert a játékosok térdelnek a himnusz alatt, én azért fogom, mert még van olyan hülye edző-gm páros, aki Petermant rosteren tartja. Szégyen. Meglátom ezt a nímandot még egyszer a kezdőben, akkor megírom McDermott felmondólevét, szívfájdalom nélkül.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
2 Peterman pick és bent van Allen a harmadik negyedben, tényleg hosszú szezon lesz 😕

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Ati78 Buffalo Bills California Golden Bears 37
Pontosa, az első 5 meccs után simán kinéz egy tolókocsi bármelyik irányítónak..
több mint 7 éve
szinte mindegy ki kezd, ha az első 5 meccset túléli az maga lesz a csoda 😊

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Peterman a kezdő QB.
több mint 7 éve
Sok a kérdés ebben a csapatban , 3-13 és 6-10 között bármilyen szezont futhatunk 😊

több mint 7 éve
Kár, hogy a felesége is megy vele...
Hungarian Bill
Érte hányadik kört kaptatok?
Zolika
 www.scoopnest.com/user/SI_Swimsuit/863446342596743168-katherine-webb-mccarron-is-one-hot-momma-y-all-

Egyértelműen első körös matéria 😉

Na de hogy ON is legyünk: szvsz ezzel eldőlt, hogy Peterman lesz a kezdő irányító. Allent még nem szabad - főleg ilyen fal mögött - kinyírni. Egyébként is mintha Daboll rendszere perpill jobban feküdne Nate-nek.

A védelemmel gond nem lesz, Edmunds nálam mindenképp DROY-esélyes. Kellett végre egy ilyen LB a csapatba, aki horizontálisan így be tudja játszani a pályát. Secondary papíron jó, reméljük a rozsda is lekerült a Bengals ellen, mert ott nem épp a legjobb arcát mutatta az egység.

Jövő héten már nem babra megy a játék, remélhetőleg a topic is aktívabb lesz 😊
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hungarian Bill
Zolika
Azt nem tudom, de néhány körre be lehetne nevezni a lányzónál, az biztos

több mint 7 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Hungarian Bill

több mint 7 éve
Azért nem semmi ahogy AJ megnyerte a meccset!
Most akkor ki lesz a kezdő?
steelwolf
Ő már biztosan nem, elcseréltük a Raidershez egy ötödik körösért. Kár, hogy a felesége is megy vele...
több mint 7 éve
bogjosi New England Patriots 1 917
Corey Coleman CUT ...rövid házasság volt..

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/duqh3ivbs0upfz2nomba
Bills releasing former Browns WR Corey Coleman
The Buffalo Bills are releasing former first-round wide receiver Corey Coleman on Saturday, less than 30 days after acquiring him in a trade with Cleveland Browns.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azért nem semmi ahogy AJ megnyerte a meccset!
Most akkor ki lesz a kezdő?
több mint 7 éve
Na ezt kár volt megnézni... de legalább kiderült hogy mi lenne ha Allen kezdene egy ritka gyenge O-line mögött!
A kezdő DEF is kritikán aluli volt , secondary is többször engedett nagy játékokat és a pass rush is egy nagy nulla volt. Talán a run def kezd kialakulni, csak hogy pozitiv dolgokat is mondjak 😊

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Allent agyonverték?
ThundersNFL
lényegében igen...folyamatosan nyomás alatt játszott és kapott is rendesen...de nincs agyrázkódása szerencsére
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Allent agyonverték?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
hát eddig elég szar sajnos Allen...le kellene nyugodnia, mondjuk nem mintha az OL segítené a munkáját
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Végre felélénkült a Bills topic! 😆
Én az NFL schedule nevű mobil alkalmazást ajánlom!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként a the Score nevű sportoldal androdios alkalmazását is ajánlom szeretettel, én azt használom nemcsak NFL-l kapcsolatban, s nagyon jól bevált nekem.
több mint 7 éve
Kicsit fura a diskurzus...az NFL.com főoldalán ott van fent a menüben, hogy scores...ennél könnyebben nem megtalálhatóak az eredmények szerintem. Rögtön előhozza, és kiválasztod a fordulót, majd meccset és ennyi 😊
Ahogy alább írták, play-by-play is lehet nézni, meg minden playa statja ott van.
Chargers LT
Mondjuk kicsit néztem, amikor nem tudtam ott váltani a fordulók között, de az adblocker deaktiválásával megoldódott a probléma 😀

Mondjuk nem feltétlenül egy konkrét meccset akar csak megnézni az ember, nekem meg már tényleg az a legegyszerűbb, hogy a csapatokról ott megtalálok mindent 😊

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Kicsit fura a diskurzus...az NFL.com főoldalán ott van fent a menüben, hogy scores...ennél könnyebben nem megtalálhatóak az eredmények szerintem. Rögtön előhozza, és kiválasztod a fordulót, majd meccset és ennyi 😊
Ahogy alább írták, play-by-play is lehet nézni, meg minden playa statja ott van.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Az nfl.com évről évre egyre ratyibb, de én már évek óta úgy csinálom, hogy rámegyek a standingsre, ott kiválasztom a csapatokat, amiket meg akarok nézni, és azoknak az adatlapjáról mindent elérsz pl
Wyatt
Ja, pont ugyanezt csinálom én is, normális statok után is fél napot kell kutatni, teljesen átláthatatlan lett az oldal.
gabokocka
Mobile app meg még kurva lassú is... 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Az nfl.com évről évre egyre ratyibb, de én már évek óta úgy csinálom, hogy rámegyek a standingsre, ott kiválasztom a csapatokat, amiket meg akarok nézni, és azoknak az adatlapjáról mindent elérsz pl
Wyatt
Ja, pont ugyanezt csinálom én is, normális statok után is fél napot kell kutatni, teljesen átláthatatlan lett az oldal.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve