Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
de annyira ötlettelennek tűnt nekem ez az offense mint én Laby ellen maddenben 😕[off]Vágd ki te is az OC-t, ohh wait. 😀[/off]
Borbinho
több mint 8 éve
Bill Roman OC kirúgva, az NFL-t ismerve legközelebb HC-ként kap majd állást valahol (a legjobban fizetett támadókoordinátor volt a ligában amúgy)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mindenki elfelejti, hogy a felrakott 31 pontból 7et a def rakott fel, 2 meg fly route aztán felbaszta előre. borzalmas volt sztem a bills offense, clay-t alig használták, amikor meg igen, akkor droppolt. Taylor-t nem hinném, hogy pocket qb-vé lehetne faragni. veszítene is az értékéből. de ami engem zavart, hogy kb 3x passzolt zsebből. minden play nem állhat bootlegből meg abból hogy kirohan oldalra. időt nyer vele, ok, meg a jets dl ellen megértem. de annyira ötlettelennek tűnt nekem ez az offense mint én Laby ellen maddenben 😕
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
érdekes hogy tyrod a szar, felraknak 31 pontot az asztalra futás nélkül és kiszopnak. utolsó lenne akit elővennék
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
fodoroli
57
"szar minden"
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Sziasztok! Egyrészt örülök, hogy nagy a pezsgés a csapatnál, másrészt szomorkodom az apropó miatt. Én türelmes ember vagyok, még nem temetem sem a csapatot, sem a szezont, sem az edzőket. A Ravens ellen idegenben nem volt rossz az eredmény, az pedig boritékolható volt, hogy a Jets nagyon felszívja magát ellenünk a tavalyi két zakó miatt. Amit én nem értek, az Manuel. Ha ő játszik, akkor biztos bukunk. Ha tavaly nem játszatják, akkor PO csapatunk lenne. De még korai bármiről is szólni. Kitartás, türelem, hajrá Bills! Ja, és had' dicsekedjek: kaptam egy autentikus B.Smith mezt, jubileumi felvarrókkal, stb. Most, hogy visszavonultatták, szerintetek mennyit érhet? Mondjuk nincs az a pénz, hogy eladjam...Ha ekkora Bills fan vagy (minden elismerésem!), szívesen adok mellé a tegnapi meccsről egy kis 87-es mez-formájú törölközőt. 😀
Buffalo Bill
A stadionban kaptam, ott osztogatták szuvenírként, de nekem nem kell...
Szerkesztette: Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
37 pontot kapott a csapat, nosza rúgjuk ki a támadó koordinátort! Hogy is van ez? 😀Először a tesót kellett volna, de h már a 2. héten ilyen lépést meglépjenek...Rex elég korán félti a hátsóját.
KmetyG
több mint 8 éve
37 pontot kapott a csapat, nosza rúgjuk ki a támadó koordinátort! Hogy is van ez? 😀
több mint 8 éve
1. Nem tudja használni Sédit2. Szétbaszta az O falat
3. Szétbaszta a D falat
4. Szétbaszta a szekundárét
amig SexyR. Itt van addig semmijóra nemszámítok, minden döntése adhoc faszság
..... Láttam Manuelt...
..... Élőben....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Sziasztok! Egyrészt örülök, hogy nagy a pezsgés a csapatnál, másrészt szomorkodom az apropó miatt. Én türelmes ember vagyok, még nem temetem sem a csapatot, sem a szezont, sem az edzőket. A Ravens ellen idegenben nem volt rossz az eredmény, az pedig boritékolható volt, hogy a Jets nagyon felszívja magát ellenünk a tavalyi két zakó miatt. Amit én nem értek, az Manuel. Ha ő játszik, akkor biztos bukunk. Ha tavaly nem játszatják, akkor PO csapatunk lenne. De még korai bármiről is szólni. Kitartás, türelem, hajrá Bills! Ja, és had' dicsekedjek: kaptam egy autentikus B.Smith mezt, jubileumi felvarrókkal, stb. Most, hogy visszavonultatták, szerintetek mennyit érhet? Mondjuk nincs az a pénz, hogy eladjam...
több mint 8 éve
TT tegnap kétszer előrekurta a labdát, és össszességében egy 0 volt. leglalább 4-5 olyan alkalom volt mikor a WR comeback routeot futott, TT meg kidobta a labdát szélesre és a WRnek esélyese volt. Watkins tehetségű WRből kevés mozog a ligában, de egyszerűen nem tudja kihasználni (OC hiba is). Tavaly is leginkább csak a fade routeokat futatták vele, TT emg dobálta fel neki.Tyrodnak ez a játéka. Ad hoc jellegűnek tűnik, hogy sok labdát előrebasz, de ha pár beleakad az ember kezébe, már jó. Tavaly is rengeteg ilyen meccsük volt, amikor 10 complete passzból csinált 250 yardot.
braxa88
Nyilván ha ezt elveszik tőle, akkor kikapnak.
Meg a time managementet se segíti.
Meg futás támogatás nélkül bajban van.
Nyilván nem Super Bowl-kaliber taktika, de ez van, nincs a világon 32 potens QB és valakit mégis oda kell állítani.
több mint 8 éve
Amellett h igazad van, miután eljött New Yorkból közölte, hogy ha nem lehet HC akkor ink elmegy szakkommentátornak.Sztem sem Taylor a főgond, hanem hogy a 2 Ryan sikeresen lezüllesztette ezt a védelmet. Futásnál várható volt, hogy McCoy előbb-utóbb elfogy, úgy látszik ez ink előbb lesz. Csak 8. éve van már a ligában és már túl van a 2000. labdaérintésen is a profik között.Rob is csak azért van még az NFL-ben, mert Rex megmentette a hátsóját testvéri alapon, de RR is csak max DC állást kap a jövőben és sztem mást nem is szabad rábízni.
empty taxi
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ahogy igy olvasgatok, a meccset nem sok kedvem tamadt letolteni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem sem Taylor a főgond, hanem hogy a 2 Ryan sikeresen lezüllesztette ezt a védelmet. Futásnál várható volt, hogy McCoy előbb-utóbb elfogy, úgy látszik ez ink előbb lesz. Csak 8. éve van már a ligában és már túl van a 2000. labdaérintésen is a profik között.Rob is csak azért van még az NFL-ben, mert Rex megmentette a hátsóját testvéri alapon, de RR is csak max DC állást kap a jövőben és sztem mást nem is szabad rábízni.
empty taxi
több mint 8 éve
Nyilván nem egy All-Pro, de azért nem is az a szint, aki a kerékkötője lenne a csapatának. Utóbbi pedig azért jópár franchise-ban kezdőhelyet ér, így itt is.Sztem sem Taylor a főgond, hanem hogy a 2 Ryan sikeresen lezüllesztette ezt a védelmet. Futásnál várható volt, hogy McCoy előbb-utóbb elfogy, úgy látszik ez ink előbb lesz. Csak 8. éve van már a ligában és már túl van a 2000. labdaérintésen is a profik között.szerintem se ő a fő gond, csak kijelentettem h ő se jó 😊
empty taxi
braxa88
Madden hates me.
több mint 8 éve
Elkezdték összerakni / vásárolni az Offense-t végre van valami fény az alagút végén, erre a DEF-et tönkrevágják 😕 Ez az ami bosszant de nagyon!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Sztem sem Taylor a főgond, hanem hogy a 2 Ryan sikeresen lezüllesztette ezt a védelmet. Futásnál várható volt, hogy McCoy előbb-utóbb elfogy, úgy látszik ez ink előbb lesz. Csak 8. éve van már a ligában és már túl van a 2000. labdaérintésen is a profik között.szerintem se ő a fő gond, csak kijelentettem h ő se jó 😊
empty taxi
több mint 8 éve
Sztem sem Taylor a főgond, hanem hogy a 2 Ryan sikeresen lezüllesztette ezt a védelmet. Futásnál várható volt, hogy McCoy előbb-utóbb elfogy, úgy látszik ez ink előbb lesz. Csak 8. éve van már a ligában és már túl van a 2000. labdaérintésen is a profik között.
Madden hates me.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Sztem Taylor volna a legkisebb gond, ha működne a futás meg a védelem. De hát egyik sem....ezek mellett azért majdnem minden QB jónak tűnik. És leginkább az teszi jóvá egy QBt ha ezek nélkül is tud nyerni, vagy jól játszani.
gabokocka
TT tegnap kétszer előrekurta a labdát, és össszességében egy 0 volt. leglalább 4-5 olyan alkalom volt mikor a WR comeback routeot futott, TT meg kidobta a labdát szélesre és a WRnek esélyese volt. Watkins tehetségű WRből kevés mozog a ligában, de egyszerűen nem tudja kihasználni (OC hiba is). Tavaly is leginkább csak a fade routeokat futatták vele, TT emg dobálta fel neki.
Az más kérdés h ilyen emberanyagbol h lehet ennyire szar védelmet kihozni.
több mint 8 éve
Taylor nem kezdő szint? Akkor elég jól eladja magát, 😊 bár kevés meccsét láttam az tény, de akkor jól dolgozott, pláne hogy milyen katyvaz van körülötte.
több mint 8 éve
Sztem Taylor volna a legkisebb gond, ha működne a futás meg a védelem. De hát egyik sem....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Háát sok QB játszik a ligában aki kezdő, de nem az a szint 😉Köztudott h Gailey rendszere segít neki h jónak tűnjön, plusz h akad pár WR-je is. 😀
Fitz sem az.. NO OFFENSE 😊
BillsFan
több mint 8 éve
Háát sok QB játszik a ligában aki kezdő, de nem az a szint 😉Fitz sem az.. NO OFFENSE 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sajnos teljes mértékben egyet kell, hogy értsek. Szerintem a gondokat tovább növelte mikor kedves bratyóját idehozta, év végén mindketten kereshetnek új állást, Taylor pedig nem kezdő QB szint.Azért az érdekes hogy onnantól hogy Rexy a HC ,teljesen meghalt a topik...Ryan tesók lerombolnak mindent ami bíztató volt. nem nagyon látom h mivel tudna a Bills 3-4 meccsnéál többet nyerni.
A játékosállomány képes lenne a playoff elérésére, máshol van a baj!
Igaz,nem láttam egyik meccset sem , de jobb ha meg sem nézem inkább.
0-2 és a kövi két meccs után simán lehet 0-4 is, asszem edző buktató év elé nézünk..
BillsFan
Tyrod Taylor nem jó QB, nagyon nem.
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Azért az érdekes hogy onnantól hogy Rexy a HC ,teljesen meghalt a topik...Ryan tesók lerombolnak mindent ami bíztató volt. nem nagyon látom h mivel tudna a Bills 3-4 meccsnéál többet nyerni.
A játékosállomány képes lenne a playoff elérésére, máshol van a baj!
Igaz,nem láttam egyik meccset sem , de jobb ha meg sem nézem inkább.
0-2 és a kövi két meccs után simán lehet 0-4 is, asszem edző buktató év elé nézünk..
BillsFan
Tyrod Taylor nem jó QB, nagyon nem.