Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
OFFJa ha nem balfaszkodtak volna a sporik, akkor 3 turnover egymás után. Elég bíztató, és úgy hogy a Lions sem volt jó. Hallod Bevell hívta az O playeket. Ha valakit, őt tényleg ismerem elég jól, ki se nyitotta a playbookját.vót az a bünti miatt kihagyott INC call ajándékba, de hulladék volt az O, persze kozmetikázott hulladék...Rosszul láttam volna?Én imádom, hogy mindig optimista vagy 😊
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
Szia Helm!
A Bevell féle offenseről tudnál picit írni a Lions topikba?
Mire számíthatunk?
Várható, hogy már ebben az évben látható lesz a fejlődés?
Köszi: Bazza
(Egy vakbélműtét miatt offolva vagyok a munkától így van időm olvasgatni.)
ON
több mint 6 éve
Ahhoz dagadt, copycat 😛Tudjuk egy sima kém 😀Belichick soha nem talált ki semmit, a liga legnagyobb adapálója 😀 😀 😀 😀 😀Szerintem nem jár ide senki, én csak a 3. körös RB-tekkel kapcsolatban vagyok rendkívül szkeptikus, szerintem ő nem lesz megoldás, aztán majd max rám cáfol 😊Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.Egyáltalán nem az, sőt... Csak idejárnak a peccesek lehúzni őket, aztán majd pislognak, amikor még Brédit is körbefutják!4!
Hungarian Bill
Muffalo_Bafia
Szerintem Oliver kurva jó lesz pl, marhára sajnáltam is, hogy ide került 😕
Önmagában pedig a lehúzásokról elég annyit szerintem, hogy a Pats-topicba írt idény előtti összegzőmben a buffalói meccset nektek húztam győzelemre 😉
Wyatt
lapozzunk
Helmut Zimmer
dande
több mint 6 éve
Tudjuk egy sima kém 😀Belichick soha nem talált ki semmit, a liga legnagyobb adapálója 😀 😀 😀 😀 😀Szerintem nem jár ide senki, én csak a 3. körös RB-tekkel kapcsolatban vagyok rendkívül szkeptikus, szerintem ő nem lesz megoldás, aztán majd max rám cáfol 😊Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.Egyáltalán nem az, sőt... Csak idejárnak a peccesek lehúzni őket, aztán majd pislognak, amikor még Brédit is körbefutják!4!
Hungarian Bill
Muffalo_Bafia
Önmagában pedig a lehúzásokról elég annyit szerintem, hogy a Pats-topicba írt idény előtti összegzőmben a buffalói meccset nektek húztam győzelemre 😉
Wyatt
lapozzunk
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Sziasztok! Örülök, hogy laikus hozzászólásommal kicsit felpezsdítettem a fórumot. Tudom, hogy ezek csak felkészülési mérkőzések voltak, és nagy következtetéseket nem lehet levonni, de azért jobban esik egy ilyen mutatóval várni a szezont, mint egy 1-3-mal például. Akkor is jól elvertek bennünket. Hajrá Bills!
több mint 6 éve
Belichick soha nem talált ki semmit, a liga legnagyobb adapálója 😀 😀 😀 😀 😀Szerintem nem jár ide senki, én csak a 3. körös RB-tekkel kapcsolatban vagyok rendkívül szkeptikus, szerintem ő nem lesz megoldás, aztán majd max rám cáfol 😊Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.Egyáltalán nem az, sőt... Csak idejárnak a peccesek lehúzni őket, aztán majd pislognak, amikor még Brédit is körbefutják!4!
Hungarian Bill
Muffalo_Bafia
Wyatt
lapozzunk
több mint 6 éve
szerintem meg egy smile hiányzott csak a mondat végéről Muffalo kollégánál 😊Szerintem nem jár ide senki, én csak a 3. körös RB-tekkel kapcsolatban vagyok rendkívül szkeptikus, szerintem ő nem lesz megoldás, aztán majd max rám cáfol 😊Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.Egyáltalán nem az, sőt... Csak idejárnak a peccesek lehúzni őket, aztán majd pislognak, amikor még Brédit is körbefutják!4!
Hungarian Bill
Muffalo_Bafia
Wyatt

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Szerintem nem jár ide senki, én csak a 3. körös RB-tekkel kapcsolatban vagyok rendkívül szkeptikus, szerintem ő nem lesz megoldás, aztán majd max rám cáfol 😊Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.Egyáltalán nem az, sőt... Csak idejárnak a peccesek lehúzni őket, aztán majd pislognak, amikor még Brédit is körbefutják!4!
Hungarian Bill
Muffalo_Bafia

több mint 6 éve
nem tudom, én azt láttam, hogy ott volt jó qb teljesítmény, ahol kifejezetten elit futó volt. ugye legjobb példa a rams, nekik konkréta a superbowljukba került görli kiesése, de mahomesnak is kellett az elit futó és kell is, nem véletlenül kellett nekik shady. vagy nézd meg a picbörgöt, akik a szezon második felében megpróbálkoztak csak a levegőben haladni, totális faszság volt még az ötlet is. mindenkinek szüksége van az elit futóra, az utóbbi években sztem pont hogy felértékelődött a szerepük.Definiáljuk az elit futó fogalmát és aztán folytathatjuk a diskurzust. Amúgy, rengeteg ellenpéldát fel lehet hozni az álláspontod ellen, mivel Brady, Luck, Foles (2017), Rodgers, Wilson mellett sem volt/van elit futó, mégis "jó" QB teljesítmény jött tőlük. Ugyanezt el tudom mondani a Steelers esetében is, ahol hiába nem volt Bell, Conner-rel sem voltak egyáltalán kevesebbek, ott teljesen más dolgon csúszott el a dolog.
gedam
Szerkesztette: Muffalo_Bafia
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
gedam
6 476
Sajnálom, hogy megváltunk Shadytől, de azért ha a szívünkre tesszük a kezünket, az előző szezonban nem nyújtott olyan teljesítményt, mint 2017-ben, amikor majdnem egyedül vitte be a csapatot a playoffba, ráadásul a mutatott teljesítménye a fizujával sem állt egyenes arányban. A Chiefs számára tökéletes választás, Reiddel együtt dolgozhat, és még egy utolsó nagy hajrá keretében a gyűrűért is harcolhat.nem tudom, én azt láttam, hogy ott volt jó qb teljesítmény, ahol kifejezetten elit futó volt. ugye legjobb példa a rams, nekik konkréta a superbowljukba került görli kiesése, de mahomesnak is kellett az elit futó és kell is, nem véletlenül kellett nekik shady. vagy nézd meg a picbörgöt, akik a szezon második felében megpróbálkoztak csak a levegőben haladni, totális faszság volt még az ötlet is. mindenkinek szüksége van az elit futóra, az utóbbi években sztem pont hogy felértékelődött a szerepük.
Ez is jelzi, mennyire nélkülözhetővé kezdenek válni a futók az NFL-ben, és mennyire nincs jövője szerintem a ground&p o u n d támadófilozófiának. Nyilván nem Gore az, akire a következő években alapozni fogunk, viszont Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.
Hungarian Bill
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.Egyáltalán nem az, sőt... Csak idejárnak a peccesek lehúzni őket, aztán majd pislognak, amikor még Brédit is körbefutják!4!
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Sajnálom, hogy megváltunk Shadytől, de azért ha a szívünkre tesszük a kezünket, az előző szezonban nem nyújtott olyan teljesítményt, mint 2017-ben, amikor majdnem egyedül vitte be a csapatot a playoffba, ráadásul a mutatott teljesítménye a fizujával sem állt egyenes arányban. A Chiefs számára tökéletes választás, Reiddel együtt dolgozhat, és még egy utolsó nagy hajrá keretében a gyűrűért is harcolhat.Ez is jelzi, mennyire nélkülözhetővé kezdenek válni a futók az NFL-ben, és mennyire nincs jövője szerintem a ground&p o u n d támadófilozófiának. Nyilván nem Gore az, akire a következő években alapozni fogunk, viszont Singletaryvel és Yeldonnal ha nem is elit a backfield, de azért nem is kutyaütő.
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 6 éve
Engem valahogy nem lepett meg a dolog, sőt... Aminek viszont örülök, hogy így Singletary így megkapja a megfelelő terhelést már ideje korán.<3
A két futó összesen 67 éves volt, draftoltak magasan egy (vacak) futót. Tök egyértelmű volt, hogy felesleges a két all time kiemelkedő, de már évek óta kiégett RB előttegtfo.
Wyatt
Muffalo_Bafia

több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1167843231675101184

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
én most egy kicsit befejeztem, jó 1/1et, ahogyy Eric Wood írta azé tanácstalan az ügybben, hogy az egyszemélyes ofenzbő kivágják az egyszemélyt, jó utat fijjug...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Engem valahogy nem lepett meg a dolog, sőt... Aminek viszont örülök, hogy így Singletary így megkapja a megfelelő terhelést már ideje korán.A két futó összesen 67 éves volt, draftoltak magasan egy (vacak) futót. Tök egyértelmű volt, hogy felesleges a két all time kiemelkedő, de már évek óta kiégett RB előttegtfo.
Wyatt
több mint 6 éve
A két futó összesen 67 éves volt, draftoltak magasan egy (vacak) futót. Tök egyértelmű volt, hogy felesleges a két all time kiemelkedő, de már évek óta kiégett RB előtteMcCoy kivágva 😮pont most néztem én is, leesett állal. Ez most hogy? MIért?
Löfli
Antonius

több mint 6 éve
Már van a csapatnak új Motorja 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
McCoy kivágva 😮pont most néztem én is, leesett állal. Ez most hogy? MIért?
Löfli
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
McCoy kivágva 😮Nem meglepo. Elkezdodott a fiatalitas, Gore a Bills uj kezdo futoja. XD
Löfli
több mint 6 éve
McCoy kivágva 😮

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
4-0.... 😊 elég szép comeback volt... Jacksonnak sem rosszak a számai, meg annál a TDnél elég jól odatette magát. látta valaki a mérkőzést? Helmut alig várom az összegzésed! meg mindenkiét..😊Nem láttam még. Most a Seattle meccset néztem(váltogatom), de pótlom
cyberfox
több mint 6 éve
4-0.... 😊 elég szép comeback volt... Jacksonnak sem rosszak a számai, meg annál a TDnél elég jól odatette magát. látta valaki a mérkőzést? Helmut alig várom az összegzésed! meg mindenkiét..😊
több mint 6 éve
Te engem megbántani, ugyan 😉 Nem vagyok az a sértődős fajta 😀 Köszönöm a kiegészítést.Bocsánat, nem akartalak megbántani.Jól van, jól van, ha te mondod, neked elhiszem 😉 Nyilván az utolsó évek jobban megmaradnak az emberben, és részben ebből indultam ki. Illetve aki nincs esetleg annyira benne a csapat dolgaiban, mint mondjuk te az nem látja, hogy hol, mikor változott meg, hogy mondjuk Caroll nem szólt bele a dolgába, aztán meg igen. Meglátjuk Patricia mennyire tanult az előző OC esetéből, és hagyja dolgozni.Nem nincs... tényleg csak az egyik első O coord volt, aki faltól falig felprogramozott egy NFL támadósort.Olyan neki van? 😊Ja ha nem balfaszkodtak volna a sporik, akkor 3 turnover egymás után. Elég bíztató, és úgy hogy a Lions sem volt jó. Hallod Bevell hívta az O playeket. Ha valakit, őt tényleg ismerem elég jól, ki se nyitotta a playbookját.vót az a bünti miatt kihagyott INC call ajándékba, de hulladék volt az O, persze kozmetikázott hulladék...Rosszul láttam volna?Én imádom, hogy mindig optimista vagy 😊
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
dande
Ne legyen már referencia az utolsó 2 seattlei év, ahol TOM CABLE A FALEDZŐ, és helyettese annak a Carrollnak, aki szerint a passzjáték olyan hippi dolog, a programozás meg megöli az ösztönt. hagyjuk már. Amíg volt O fal valamennyi, meg értelmezhető futójáték, meg nem okoskodtak bele az életébe, csinált nagyon fasza dolgokat.
Helmut Zimmer
dande
Matt Patricia szerintem az 5w20 full synthetic Patriots korszak talán legikonikusabb koordinátora, akiről elhiszem hogy ego nélkül hasonló következetességgel hajtja be a feladatokat, mint BB (Patricia nyilván fiatalka, és bohém, de BBhez képest ki nem az). Ha igaz a feltételezésem, akkor szerintem megtalálta az emberét. Egy ilyen típusú játékrend felépítése 2-3 év.
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Bocsánat, nem akartalak megbántani.Jól van, jól van, ha te mondod, neked elhiszem 😉 Nyilván az utolsó évek jobban megmaradnak az emberben, és részben ebből indultam ki. Illetve aki nincs esetleg annyira benne a csapat dolgaiban, mint mondjuk te az nem látja, hogy hol, mikor változott meg, hogy mondjuk Caroll nem szólt bele a dolgába, aztán meg igen. Meglátjuk Patricia mennyire tanult az előző OC esetéből, és hagyja dolgozni.Nem nincs... tényleg csak az egyik első O coord volt, aki faltól falig felprogramozott egy NFL támadósort.Olyan neki van? 😊Ja ha nem balfaszkodtak volna a sporik, akkor 3 turnover egymás után. Elég bíztató, és úgy hogy a Lions sem volt jó. Hallod Bevell hívta az O playeket. Ha valakit, őt tényleg ismerem elég jól, ki se nyitotta a playbookját.vót az a bünti miatt kihagyott INC call ajándékba, de hulladék volt az O, persze kozmetikázott hulladék...Rosszul láttam volna?Én imádom, hogy mindig optimista vagy 😊
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
dande
Ne legyen már referencia az utolsó 2 seattlei év, ahol TOM CABLE A FALEDZŐ, és helyettese annak a Carrollnak, aki szerint a passzjáték olyan hippi dolog, a programozás meg megöli az ösztönt. hagyjuk már. Amíg volt O fal valamennyi, meg értelmezhető futójáték, meg nem okoskodtak bele az életébe, csinált nagyon fasza dolgokat.
Helmut Zimmer
dande
Matt Patricia szerintem az 5w20 full synthetic Patriots korszak talán legikonikusabb koordinátora, akiről elhiszem hogy ego nélkül hasonló következetességgel hajtja be a feladatokat, mint BB (Patricia nyilván fiatalka, és bohém, de BBhez képest ki nem az). Ha igaz a feltételezésem, akkor szerintem megtalálta az emberét. Egy ilyen típusú játékrend felépítése 2-3 év.
több mint 6 éve
Jól van, jól van, ha te mondod, neked elhiszem 😉 Nyilván az utolsó évek jobban megmaradnak az emberben, és részben ebből indultam ki. Illetve aki nincs esetleg annyira benne a csapat dolgaiban, mint mondjuk te az nem látja, hogy hol, mikor változott meg, hogy mondjuk Caroll nem szólt bele a dolgába, aztán meg igen. Meglátjuk Patricia mennyire tanult az előző OC esetéből, és hagyja dolgozni.Nem nincs... tényleg csak az egyik első O coord volt, aki faltól falig felprogramozott egy NFL támadósort.Olyan neki van? 😊Ja ha nem balfaszkodtak volna a sporik, akkor 3 turnover egymás után. Elég bíztató, és úgy hogy a Lions sem volt jó. Hallod Bevell hívta az O playeket. Ha valakit, őt tényleg ismerem elég jól, ki se nyitotta a playbookját.vót az a bünti miatt kihagyott INC call ajándékba, de hulladék volt az O, persze kozmetikázott hulladék...Rosszul láttam volna?Én imádom, hogy mindig optimista vagy 😊
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
dande
Helmut Zimmer