Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 6 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 196 — Bills & Dawgs fan
És mi lenne ha az OC értelmes playeket hívna? csoda 😊
HBill tedd oda az ezrediket! 😉

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 711
A Bills 3 meccs után is veretlen 2011 óta először.
iktriad
Annak a csapatnak az ékköve Chan Gailey, mint HC, Fitzmagic, mint kezdő QB, és egy olyan védelem, ami a jelenlegi közelében sem volt... Igazi rock&roll idők voltak!
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tapadtok mint a rágógumi

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
grat a győzelemhez

egy kérdés: a végén a White int utáni endzoneba futás miért nem volt safety?
Cuchulain82
Köszi 😊

Steratore azt mondta, hogy attól függetlenül, hogy nem ért hozzá senki az ellenfélből, azzal, hogy lefeküdt, jelezte, hogy nem akar semerre se menni, így innentől halott volt a labda. De BillsFan minden bizonnyal elmondja a vonatkozó szabályt is erre 😊
Hungarian Bill
pontosan, nem akart előrehaladni és szerintem le is fújták a sporik

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
grat a győzelemhez

Cuchulain82
Köszi 😊

Steratore azt mondta, hogy attól függetlenül, hogy nem ért hozzá senki az ellenfélből, azzal, hogy lefeküdt, jelezte, hogy nem akar semerre se menni, így innentől halott volt a labda. De BillsFan minden bizonnyal elmondja a vonatkozó szabályt is erre 😊
Hungarian Bill
szívesen 😊

csak nekem baromi fura volt, meg a Bengals edző sem igen értette a dolgot
több mint 6 éve
grat a győzelemhez

Cuchulain82
Köszi 😊

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Bills 3 meccs után is veretlen 2011 óta először.
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
grat a győzelemhez

több mint 6 éve
OFF
Muffalo mit vàrsz a ma esti ND- Dawgs meccstől ?
BillsFan
Semmi jót. Underdog meccs és szerintem az is lesz. Ahol eldőlhet és el is fog dőlni az a futás. Ha elveszik a futást esélytelen, ha meg nem állítják meg a futást...akkor is esélytelen. Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad. Szerintem Fromm-nak sem kell majd túlvállalnia magát, elég, ha végigmenedzseli a meccset.
De, csodák mindig történhetnek!
Muffalo_Bafia
De jó kis meccs lett belőle !

több mint 6 éve
Home opener!
Viva Los Bills !

több mint 6 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
OFF
BillsFan
Semmi jót. Underdog meccs és szerintem az is lesz. Ahol eldőlhet és el is fog dőlni az a futás. Ha elveszik a futást esélytelen, ha meg nem állítják meg a futást...akkor is esélytelen. Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad. Szerintem Fromm-nak sem kell majd túlvállalnia magát, elég, ha végigmenedzseli a meccset.
De, csodák mindig történhetnek!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
OFF

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Vegre sikerlut megneznem a meccset. 😛 Allenrol egy szo jutott eszembe: hatarozott. Nagyon gyorsan eldonti mi legyen, es gyorsan meg is inditja a jatekot. Ha futni akar, fut, ha dobni, akkor dob, de nem hezital sokat rajta. Remek!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
2-0 nem jó de nem is tragikus 😊
Ha az O-Line is összeáll egész jó szezont futhatunk, de a második fele húzós lesz.
BillsFan
Nem jó, de nem is tragikus? Ha ez nem jó, akkor mi lenne az? Nem inkább a 0-2 lenne tragikus? Nem értem...
Buffalo Bill
Én a mutatott offense játékra gondolok elsősorban, nem a 2-0 ra!
De ez csak egy idézet és smile van a végén, ne vedd komolyan.

több mint 6 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 525 — karsaijanos@gmail.com
Ha az O-Line is összeáll egész jó szezont futhatunk, de a második fele húzós lesz.
BillsFan
Nem jó, de nem is tragikus? Ha ez nem jó, akkor mi lenne az? Nem inkább a 0-2 lenne tragikus? Nem értem...
több mint 6 éve

Change my mind.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Mi olyanok vagyunk amilyenek, Brees "papa" is megsérült, úgyhogy felszállok lassan a Bills bandwagonra! 😉 Remélem ez nem jelenti Allen kidőlését! 😊
több mint 6 éve
cicáktól mindig kiszopunk.
Helmut Zimmer
Csak akkor, ha a meccs előtt minket tartanak esélyesebbnek, ezért is próbáltam diplomatikusabban fogalmazni 😊
több mint 6 éve
Valaki nézi a meccset? És ha igen, akkor hol? A multkori linken csak a lejátszott mérkőzések nézhetőek.
Buffalo Bill
 www.mamacdn.com/link.php?asad=http://buffstreamz.com/emb/nfl-9.php
Muffalo_Bafia
Köszönöm, remélem a Bengals ellen már élőben szurkolhatok. Most csupán a Bills oldalán követtem a mérkőzést, és voltak olyan kiírások, amiket nem értettem. Majd ma lepergetem az egészet.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Csak titkon reménykedtem benne, hogy a New York-i túránkon mindkét meccsünket behúzzuk, de sikerült!

Igazából nagyon kiemelni nincs sok értelme senkit, mert mindenki hozta azt, amit tud 😊 Allen az első félidőben kiemelkedett, a második félidőben meg pont annyit tett hozzá, ami szükséges volt, a futóink megoldották, amit kellett.

A védelem az elején Barkley TD-jénél elaludt, de aztán sikerült váltani, és elérni, hogy az elkapók nélküli Eli próbálja megnyerni nekik a meccset.

Jól állunk, jövő héten jön az első hazai a Bengals ellen, ott sem vagyunk underdogok 😊
Hungarian Bill
cicáktól mindig kiszopunk.
több mint 6 éve
Csak titkon reménykedtem benne, hogy a New York-i túránkon mindkét meccsünket behúzzuk, de sikerült!

Igazából nagyon kiemelni nincs sok értelme senkit, mert mindenki hozta azt, amit tud 😊 Allen az első félidőben kiemelkedett, a második félidőben meg pont annyit tett hozzá, ami szükséges volt, a futóink megoldották, amit kellett.

A védelem az elején Barkley TD-jénél elaludt, de aztán sikerült váltani, és elérni, hogy az elkapók nélküli Eli próbálja megnyerni nekik a meccset.

Jól állunk, jövő héten jön az első hazai a Bengals ellen, ott sem vagyunk underdogok 😊
több mint 6 éve
Valaki nézi a meccset? És ha igen, akkor hol? A multkori linken csak a lejátszott mérkőzések nézhetőek.
Buffalo Bill
 www.mamacdn.com/link.php?asad=http://buffstreamz.com/emb/nfl-9.php

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊
gabokocka
Lesz. Megvan az általa kívánt emberanyag védelemben, ami gyakorlatilag kész is van. Az offense-t kell most már összetenni, csak nagy az Allen-szél, gondolok itt a haterekre.