Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 7 éve
NEM "PO" (Helm kedvéért )képes a csapat jelenleg , ez van..
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Nem kell túlbonyolítani. Az elején megmutattuk, hogy mi vagyunk a "princess of the universe", aztán jöttek a haramiák, és meg is csináltak.
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Kungfupanda, macika9-7nél nehéz többet belelátni a maradék meccsekbe, ami valószínűleg kevés lesz. Pedig a Chiefs mellett jó lenne ha kicsit frissülne a PO. Ti vagy a Titans...Bocs, én Bills szurkoló vagyok. Mi az a PO??! Szoktam olvasni más topicokon is. 😊
alatriste
TGA
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Surda
3 297
(Hát nem egy Ice Cube 😉 )Nem, az egy zenekar.Az POD 😊Mi az a PO??!A Bears punter.
TGA
empty taxi
TGA
Ezt is nekik köszönhetjük 😊
www.youtube.com/watch?v=kSLOjI3hgxg
empty taxi
több mint 7 éve
Nem, az egy zenekar.Az POD 😊Mi az a PO??!A Bears punter.
TGA
empty taxi
TGA
Ezt is nekik köszönhetjük 😊
www.youtube.com/watch?v=kSLOjI3hgxg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Watkins játszani fog. Lehet aztán nagyon befürdök majd a tippemmel, de nekem lesz egy ezresem, hogy elveritek a Raiderst.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
9-7nél nehéz többet belelátni a maradék meccsekbe, ami valószínűleg kevés lesz. Pedig a Chiefs mellett jó lenne ha kicsit frissülne a PO. Ti vagy a Titans...Bocs, én Bills szurkoló vagyok. Mi az a PO??! Szoktam olvasni más topicokon is. 😊
alatriste
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Persze ott a Raiders, de a kettő mindig több mint az egy. Meg a Miami sem minden évben jut be, de náluk a Billst és a Titanst is szívesebben nézném. 😊9-7nél nehéz többet belelátni a maradék meccsekbe, ami valószínűleg kevés lesz. Pedig a Chiefs mellett jó lenne ha kicsit frissülne a PO. Ti vagy a Titans...Raiders? 😛
alatriste
braxa88
Liverpool Fc
több mint 7 éve
braxa88
12 534
9-7nél nehéz többet belelátni a maradék meccsekbe, ami valószínűleg kevés lesz. Pedig a Chiefs mellett jó lenne ha kicsit frissülne a PO. Ti vagy a Titans...Raiders? 😛
alatriste
több mint 7 éve
9-7nél nehéz többet belelátni a maradék meccsekbe, ami valószínűleg kevés lesz. Pedig a Chiefs mellett jó lenne ha kicsit frissülne a PO. Ti vagy a Titans...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Megmondtam vagy megmondtam? Grat a W-hez.Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.És szinte tuti, hogy vasárnap újabb W-nek lehet majd örülni ellenünk.
Buffalo Bill
iktriad
több mint 8 éve
Szerintem Robnak hívják a hibát, alapköveiben változatlan védelemből mi lett? Nyüves LB sort kellet volna kicsit pofozni, s annyi, erre messze maga alatt teljesít az egység. Bár már Marijó is balhézott még Sexyrexivel feszt. Mér kell átvariálni azt ami elvileg működött???Szőlős Rulez! Mindenekelőtt!mivan K.Will-lel????Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Buffalo Bill
Ên évekig próbálkoztam írni ide, jól eldumáltam magammal, mémi túlzással. Nem igazán van kedvem vitatkozni arról, hogy miért húzza vissza Kyle Williams Tyrodot, hogy utóbbi Superbowl MVP legyen.
Csodálkozni nem kell az érdeklődés hiányán. Ez még Rex csapata, sajnos a foci új nagyasszonya Kim Pegula még nem érkezett meg látványosan. A jó hír viszont az, hogy a hatalmat átvette az FO felett.
Kevesen tudják, hogy a nagy Lemieux féle bajnok Penguins mögött ugyanaz a Denise DeBartolo volt a vaslédy, aki most borús tekintetű anyukaként nézi, ahogy erősen undergraduate fiacskája éppen lebontja a nagyapai örökséget, ami nem kevesebb, mint a San Francisco 49-ers. Szóval azért én szkeptikus vagyok a hokiban sikeres nagyasszonyokkal, de Pegulánétől mégis sokat várok.
Amúgy Rexet divat szídni. Én most nem tenném, mert végre látok tüzet a csapatban. Hozzáteszem két hete nem tudom mikor éreztem legkellemetlenebbül magam. Amikor Sherman félremagyarázott( lófaszt, engedve antiszociális démonainak manipulálni próbált) egy szabályt, vagy amikor Rex leseggezte, nem a legsajnálatra méltóbb mégis Carpenterné volt. A kedvencem azonban mégiscsak az a pillanat volt, amikor az edzőzseni, aki saját szobrának köszön a Colliseumnál, és a Century linken is azt kérte Rextől, hogy inkább foglalkozzon a saját csapatával.
Nehéz volt ezt kiheverni, nade tekintetünk a horizonton legyen.
TGA
sutianap
Figyelj, napnál világosabb, hogy nem a támadósoron múlik, főleg nem Tyrodon a PO. Ennél tovább megyek, megvertük a New Englandet náluk, itthon kikaptunk, de Tyrod egyedül nem tudja megverni a Pats védelmet.
Nekem a seattlei meccs is X szagú volt. Ez a Bills nem hogy PO képes, de SB képes főleg, ha Watkins is visszatér, és Shady nem törik össze.
A baj csak az, hogy a védelem középszerű, és olyan játékosok, mint Kyle Williams sem képesek kiemelkedőt nyújtani, ezért nem hogy SB nem lesz, de PO sem. Ennyi röviden.
TGA
több mint 8 éve
Szőlős Rulez! Mindenekelőtt!mivan K.Will-lel????Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Buffalo Bill
Ên évekig próbálkoztam írni ide, jól eldumáltam magammal, mémi túlzással. Nem igazán van kedvem vitatkozni arról, hogy miért húzza vissza Kyle Williams Tyrodot, hogy utóbbi Superbowl MVP legyen.
Csodálkozni nem kell az érdeklődés hiányán. Ez még Rex csapata, sajnos a foci új nagyasszonya Kim Pegula még nem érkezett meg látványosan. A jó hír viszont az, hogy a hatalmat átvette az FO felett.
Kevesen tudják, hogy a nagy Lemieux féle bajnok Penguins mögött ugyanaz a Denise DeBartolo volt a vaslédy, aki most borús tekintetű anyukaként nézi, ahogy erősen undergraduate fiacskája éppen lebontja a nagyapai örökséget, ami nem kevesebb, mint a San Francisco 49-ers. Szóval azért én szkeptikus vagyok a hokiban sikeres nagyasszonyokkal, de Pegulánétől mégis sokat várok.
Amúgy Rexet divat szídni. Én most nem tenném, mert végre látok tüzet a csapatban. Hozzáteszem két hete nem tudom mikor éreztem legkellemetlenebbül magam. Amikor Sherman félremagyarázott( lófaszt, engedve antiszociális démonainak manipulálni próbált) egy szabályt, vagy amikor Rex leseggezte, nem a legsajnálatra méltóbb mégis Carpenterné volt. A kedvencem azonban mégiscsak az a pillanat volt, amikor az edzőzseni, aki saját szobrának köszön a Colliseumnál, és a Century linken is azt kérte Rextől, hogy inkább foglalkozzon a saját csapatával.
TGA
sutianap
Figyelj, napnál világosabb, hogy nem a támadósoron múlik, főleg nem Tyrodon a PO. Ennél tovább megyek, megvertük a New Englandet náluk, itthon kikaptunk, de Tyrod egyedül nem tudja megverni a Pats védelmet.
Nekem a seattlei meccs is X szagú volt. Ez a Bills nem hogy PO képes, de SB képes főleg, ha Watkins is visszatér, és Shady nem törik össze.
A baj csak az, hogy a védelem középszerű, és olyan játékosok, mint Kyle Williams sem képesek kiemelkedőt nyújtani, ezért nem hogy SB nem lesz, de PO sem. Ennyi röviden.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
mivan K.Will-lel????Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Buffalo Bill
TGA
több mint 8 éve
Én régen unszimpatikusnak tartottank az ürgét, de most már változott róla a véleményem.Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Buffalo Bill
TGA
Viszont az ő stílusával van egy nagy probléma. Csak győztesként áll jól bárkinek is. Ez a karakán, brutálisan őszinte, nyílt konfliktuskeresés nem mutat jól, ha negatív mérleggel áll a csapatod, mert akkor csak hülyét csinálsz magadból.
több mint 8 éve
Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.Igazából nem volt az, jó meg semmiképpen sem. (Kinek mi a jó?!)
Buffalo Bill
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.És szinte tuti, hogy vasárnap újabb W-nek lehet majd örülni ellenünk.
Buffalo Bill
több mint 8 éve
Tegnap győztünk, aztán senki sincs sehol. Pedig izgalmas meccs lehetett.
több mint 8 éve
Amúgy meg egy év távlatából itt rísz egy meg nem adott fumbliért, akkor mit szóljanak a Hawks fanok, akik egy gyűrűtől lettek megfosztva?egyesek szerint meg egy gyűrűhöz lettek segítve, vagy inkább hívjuk ezt a hibák hosszútávon kiegyenlítődnek tipikus esetének? 😊
undisputedly
www.youtube.com/watch?v=XyB172i-AjU
ez a baj ezzel a bírózással, már minden szurkolónak van elég tölténye pro és kontra, hogy mindig parttalan vita alakuljon ki belőle
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Holnapi hírek szerint a Bills az elkövetkező 4 évben összesen 5 superbowlt fog nyerni. 😊
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Mi a faszert sírna egy Lions szurkoló, hiszen történelem egyetlen 0-16jában is tevékenyen benne voltak a kedves sporttársak. 😀 nekünk írják a történelmet... Megatronról szabályt neveztek el mi kell meg???A fasz azon oldalán (ahol Ti vagytok a bíróknál) mindig könnyebb ugye.halálos ágyadon is ezen fogsz sírniHa sérült játékos miatt áll az óra, akkor le kell mennie egy playre a pályáról vagy ha van időkérés azzal lehet kiváltani!Ha Seattle és MNF akkor ezt a mondatot kb előre be lehet gépelni.
A kicker ellen pedig egy UNR 15yard +5 yard offside-ot kellet volna ítélni, azt hiszem a bírói crew megkapja a negatív értékelést de ez már rajtunk nem segít..
A Miami vereségen ment el a hajó...
BillsFan
Francos bírók soha nem úgy akarják aztán a végén valahogy mégis úgy sikerül. Ki érti ezt....
Bazzani
braxa88
Bazzani
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bill Leavy a legnagyobb király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A fasz azon oldalán (ahol Ti vagytok a bíróknál) mindig könnyebb ugye.Meg mondjuk vannak, akik nem picsognak, ha ellenük döntenek a bírók. Meg szerencsére az ilyen döntéseket is képes a csapat játéka sokszor ellensúllyozni. Saints elleni bírói tevékenységre is pont mindenki tett magasról itt. De azon kívül is, sőt, az előző években si rengeteg szar döntés volt ellenünk is. De nincs minden ilyen alkalommal tele sírva a topic, ezért mi marad meg az emberekben? A HailMairy, a Wright-féle megmozdulás..., mint ha nem lenne az éremnek másik oldala is. Úgy csinálsz, mintha a Lionsnak még soha a frencsájz története során nem kedveztek volna a bírók.
Bazzani
Amúgy meg egy év távlatából itt rísz egy meg nem adott fumbliért, akkor mit szóljanak a Hawks fanok, akik egy gyűrűtől lettek megfosztva?
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
A fasz azon oldalán (ahol Ti vagytok a bíróknál) mindig könnyebb ugye.Meg mondjuk vannak, akik nem picsognak, ha ellenük döntenek a bírók. Meg szerencsére az ilyen döntéseket is képes a csapat játéka sokszor ellensúllyozni. Saints elleni bírói tevékenységre is pont mindenki tett magasról itt. De azon kívül is, sőt, az előző években si rengeteg szar döntés volt ellenünk is. De nincs minden ilyen alkalommal tele sírva a topic, ezért mi marad meg az emberekben? A HailMairy, a Wright-féle megmozdulás..., mint ha nem lenne az éremnek másik oldala is. Úgy csinálsz, mintha a Lionsnak még soha a frencsájz története során nem kedveztek volna a bírók.
Bazzani
Amúgy meg egy év távlatából itt rísz egy meg nem adott fumbliért, akkor mit szóljanak a Hawks fanok, akik egy gyűrűtől lettek megfosztva?