Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 7 éve
A DEF ma vért ivott!! Frazier kapta meg a meccslabdát a HC tól, és a playhívást is visszakapta 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Akkor most mi van, irány a PO?!Mindegy is, csak a patset csapjátok oda-vissza.
több mint 7 éve
Nyilván Peti az Peti, de ettől függetlenül Davis patkány volt. Nem Petiben kellett volna hinnie, bíznia.nem könnyű egy olyan irányítóval játszani, akiben nem hisz a csapat.Lehet tényleg ő volt a fék. 😄Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?Allennel? Davis volt a hibás egyértelmű 😊
Bazsinho
dande
Köszi Vontae.
Bazsinho
nem Davis volt a para, hanem Péterférfi
shawnka
Lehet ez is össze rázta a társaságot. 😊 Ezért is köszöntem meg Davisnek.
A Chargers elleni második félidő is már jobb volt.
több mint 7 éve
Josh Allent megkérdezték az imént, hogy mennyire volt motivált a meccs előtt ekkora underdogként."Nem is tudtam, hogy azok vagyunk" 😀 😀 😀
több mint 7 éve
nem könnyű egy olyan irányítóval játszani, akiben nem hisz a csapat.Lehet tényleg ő volt a fék. 😄Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?Allennel? Davis volt a hibás egyértelmű 😊
Bazsinho
dande
Köszi Vontae.
Bazsinho
nem Davis volt a para, hanem Péterférfi
több mint 7 éve
Amikor az ember azt hiszi, érti mi van a Billsszel, akkor jön a Bills, és kiderül, hogy sosem lehet tudni, mi lesz itt a kövi héten :d

több mint 7 éve
Allitolag Vontae felidoben megjelent az oltozoben, h visszajonne :/ 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Grat a győzelemhez!
több mint 7 éve
Lehet tényleg ő volt a fék. 😄Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?Allennel? Davis volt a hibás egyértelmű 😊
Bazsinho
dande
Köszi Vontae.
több mint 7 éve
Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?Allennel? Davis volt a hibás egyértelmű 😊
Bazsinho
több mint 7 éve
Most mivan? Nyertünk? Komolyan? A Vikings ellen? Idegenben?
több mint 7 éve
nem játszik minden bizonnyalMccoy jatszani fog? Volt egy kisebb sérülése.Van konkrét infótok, bennt van nálam Fantasyben. Mindenkinek szuksége lenne rà 😁
Bazsinho
Palesz76
több mint 7 éve
Mccoy jatszani fog? Volt egy kisebb sérülése.Van konkrét infótok, bennt van nálam Fantasyben. Mindenkinek szuksége lenne rà 😁
Bazsinho
több mint 7 éve
Mccoy jatszani fog? Volt egy kisebb sérülése.
több mint 7 éve
O-line munkája a Chargers ellen:www.buffalorumblings.com/2018/9/20/17878252/notes-from-the-offensive-line-buffalo-bills-vs-los-angeles-chargers-josh-allen-all-22-analysis

több mint 7 éve
serült,szar, sérült ez volt a nálunk töltött idő alatt 😊Végülis csak Darbyt adtuk ezért az elégedetlen turistáért.
BillsFan
több mint 7 éve
serült,szar, sérült ez volt a nálunk töltött idő alatt 😊

több mint 7 éve
nem illett a rencerbeJordan Matthews a Buffalóban eltöltött időről.Remek érv annak elfedésére, hogy mennyire szar vagy a pályán🙄
twitter.com/LesBowen/status/1042497377502932994
iktriad
Fast Willie
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Jordan Matthews a Buffalóban eltöltött időről.Remek érv annak elfedésére, hogy mennyire szar vagy a pályán🙄
twitter.com/LesBowen/status/1042497377502932994
iktriad
több mint 7 éve
Jordan Matthews a Buffalóban eltöltött időről. twitter.com/LesBowen/status/1042497377502932994
több mint 7 éve
Itt a magyarázat:eu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2018/09/19/indianapolis-colts-vontae-davis-explains-retirement-buffalo-bills-nfl-week-2/1361286002/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
twitter.com/catchcamarillo/status/1041811903717101574
több mint 7 éve
most már inkább én is a 3-13 -as jóslatom felé hajlok 😕Mar regen elkaptam de most megint azt erzem hogy remenytelensegbe fullad a tortenet. Jo lenne ha emelt fovel hagyhatnank el a palyat. Per pill en azt sikernek ereznem. Tul sok W nincs a gardaban. 2? 3?Szerintem fogunk meg latni par cifra dolgot😩Most elkaptad a Bills szurker eleterzest!
Mizo
ulpianus
Mizo

több mint 7 éve
Mar regen elkaptam de most megint azt erzem hogy remenytelensegbe fullad a tortenet. Jo lenne ha emelt fovel hagyhatnank el a palyat. Per pill en azt sikernek ereznem. Tul sok W nincs a gardaban. 2? 3?Szerintem fogunk meg latni par cifra dolgot😩Most elkaptad a Bills szurker eleterzest!
Mizo
ulpianus