Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Spiller nagyszerűen helyettesítette, de remélem én is h IR-re nem fog kerülni.

Mellesleg Dareusés Mario Williams nagyon gyenge napot fogott ki tegnap. :/
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 377 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jó lenne ha nem kerülne IR-re kapásból mert a Billsnek - mondjuk Spiller jól tolta - szerintem szüksége van rá... mellesleg 2 fantasy csapatomban is bent van szóval nehéz lenne pótolni...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fred Jacksonról van már valami hír? Mennyire komoly a sérülése?ThundersNFL
Egyelőre nem tudni. Viszonylag jó hírnek tekinthető, hogy saját lábán hagyta el a pályát és nem is bicegett. A sérülésnél azt hittem, hogy nagyon súlyos lesz, de szerencsére nem tűnik annak.
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 377 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fred Jacksonról van már valami hír? Mennyire komoly a sérülése?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 520 — karsaijanos@gmail.com
Ennyit az előzetes számítgatásokról. Na majd a Chief ellen!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 902 — secret level
Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn84
4 volt!
több mint 13 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 666
Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn84
Itt nem az edzőkben van a hiba, hanem abban, aki idehozta őket, fejétől bűzlik a hal. Sajnos én is inkább kezdek arra hajlani, hogy Wilson bácsival van a probléma, függetlenül attól, hogy idén talán pénzt is hajlandó volt beleölni a védelembe. Nem lettünk volna anno ott a 4 super bowlon, ha nincs mellette egy Bill Polian.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?
több mint 13 éve
Persze hozzá kell azt tenni, hogy a playhívás is elég gáz volt defense oldalon, blitz szinte alig-alig, azt hittük, majd a front 4 elintézi a pass rusht (egyébként én is ezt hittem). Ugyanolyan gyengék voltunk, mint az előszezonban.

Azt kell mondjam, hiányzik DJ védelme, amely gyakran az utolsó negyedig meccsben tartotta a csapatot addig, amíg Trent el nem baltázta a dolgokat 😕Hungarian Bill
Nem hittem volna, hogy vissza fogjuk sírni DJ-t, de amúgy tök jogos, az a D még egész jó volt!
több mint 13 éve
Persze hozzá kell azt tenni, hogy a playhívás is elég gáz volt defense oldalon, blitz szinte alig-alig, azt hittük, majd a front 4 elintézi a pass rusht (egyébként én is ezt hittem). Ugyanolyan gyengék voltunk, mint az előszezonban.

Azt kell mondjam, hiányzik DJ védelme, amely gyakran az utolsó negyedig meccsben tartotta a csapatot addig, amíg Trent el nem baltázta a dolgokat 😕
több mint 13 éve
Ez a pofon azt hiszem a lehető legjobbkor jött... Igazából mindhárom csapatrészünk teljesítménye jelenleg a nullához konvergál. Fitztől édeskevés, hogy garbage timeban dobál TD-ket, mikor akkor, amikor számítana, eladja a labdát... Rengetegszer adtuk át a labdát a Jetsnek, ők meg könyörtelenül kihasználták ezeket az ajándékokat. A secondary romokban, DL semmi nyomást nem helyezett Sanchezre, Mariót is lejátszotta egy UDFA a pályáról, egy tackle össz-vissz. Ez a Jets fal talán még neki is túl fizikális? ST is benyelt egy visszahordást, úgyhogy itt kollektíven kell rendet tenni a fejekben. Remélem, hogy Freddy nem egyből IR 😕

Jövő héten jön a Chiefs, őket meg kellene verni, főleg hazai pályán!Hungarian Bill
Nem láttam a meccset de azt látszik hogy Fitz hasonló pontossággal dolgozik mint géppuska a nyugdíjas kezében. Azon meglepődtem hogy egy darab sacket se tudtak összehozni. Egy szar szezon után lesz edzőcsere?Shawn84
Lesz! De a D is dráma volt! O line dícsérhető! 😊
több mint 13 éve
Ez a pofon azt hiszem a lehető legjobbkor jött... Igazából mindhárom csapatrészünk teljesítménye jelenleg a nullához konvergál. Fitztől édeskevés, hogy garbage timeban dobál TD-ket, mikor akkor, amikor számítana, eladja a labdát... Rengetegszer adtuk át a labdát a Jetsnek, ők meg könyörtelenül kihasználták ezeket az ajándékokat. A secondary romokban, DL semmi nyomást nem helyezett Sanchezre, Mariót is lejátszotta egy UDFA a pályáról, egy tackle össz-vissz. Ez a Jets fal talán még neki is túl fizikális? ST is benyelt egy visszahordást, úgyhogy itt kollektíven kell rendet tenni a fejekben. Remélem, hogy Freddy nem egyből IR 😕

Jövő héten jön a Chiefs, őket meg kellene verni, főleg hazai pályán!Hungarian Bill
Nem láttam a meccset de azt látszik hogy Fitz hasonló pontossággal dolgozik mint géppuska a nyugdíjas kezében. Azon meglepődtem hogy egy darab sacket se tudtak összehozni. Egy szar szezon után lesz edzőcsere?
több mint 13 éve

Jövő héten jön a Chiefs, őket meg kellene verni, főleg hazai pályán!
több mint 13 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
ez a semmi nem jön össze és még szerencsénk sincs tipikus esete 😕

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
1. hét, 1.félidő, és már el kezdtük emlegetni a következő offseasont! Nem ok nélkül, mert ez a Buffalo kurvára nem ér egy hajítófát sem! Egyik oldal sem! Sztárigazolások ide, oda, itt annyira halott a szervezeti kultúra, hogy ez már nem hiszem, hogy eredményes tud lenni!

Amit RW Jr. tett az utóbbi években az szívtelenség a fanokkal szemben (olcsó, hiteltelen, gyenge szakemberek, ócska draftok, összességében egy alkalmatlan öregember totális baklövései). Én nem hiszem, hogy itt lesz csapat, amíg Ralph Wilsonnak hívják a tulajdonost.

Sorry srácok! Hozzáállás kérdése, bennem bizakodás nem maradt, így inkább elkussolok. Azért Love meg minden 😊

Helmut Zimmer
Al Davis 2.0
több mint 13 éve
1. hét, 1.félidő, és már el kezdtük emlegetni a következő offseasont! Nem ok nélkül, mert ez a Buffalo kurvára nem ér egy hajítófát sem! Egyik oldal sem! Sztárigazolások ide, oda, itt annyira halott a szervezeti kultúra, hogy ez már nem hiszem, hogy eredményes tud lenni!

Amit RW Jr. tett az utóbbi években az szívtelenség a fanokkal szemben (olcsó, hiteltelen, gyenge szakemberek, ócska draftok, összességében egy alkalmatlan öregember totális baklövései). Én nem hiszem, hogy itt lesz csapat, amíg Ralph Wilsonnak hívják a tulajdonost.

Sorry srácok! Hozzáállás kérdése, bennem bizakodás nem maradt, így inkább elkussolok. Azért Love meg minden 😊
több mint 13 éve
a mai inaktív lista:
T.J. Graham
QB Tarvaris Jackson
DB Delano Howell
DE Kyle Moore
LB Kirk Morrison
OT Sam Young
OL Colin Brown

GO BILLS!BillsFan
Graham a legnagyobb hiányzó szerintem. De nélküle is jók leszünk.
több mint 13 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
a mai inaktív lista:
T.J. Graham
QB Tarvaris Jackson
DB Delano Howell
DE Kyle Moore
LB Kirk Morrison
OT Sam Young
OL Colin Brown

GO BILLS!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Back to football! 😊

Kezdődik a szezon, sokat nem kell utazni, a Jets otthonába látogatunk. Rögtön egy csoporton belüli meccsel kezdünk, amely létfontosságú, ha playoff-álmokat dédelgetünk. Hosszú idő után -ahogy előzőhozzászólásomban is ecseteltem, meg Shawn is- most érzem először úgy igazán verhetőnek a Jetset. A védelmük mondjuk idén is bitang lesz, de ha nem fognak tudni pontokat feltenni elöl a táblára, akkor csak idő kérdése, hogy mikor fáradnak majd el. A labdabiztonság nagyon fontos, most láthatjuk talán először, hogy Fitz mechanikája mennyit javult a holtszezon alatt. Remélem Gailey megtalálja az ideális egyensúlyt támadó, és futójáték közt, és nem fog megint 50-eket dobálni Fitz egy meccsen... A Jetsnél különösen a safety-poszt ködös, kb a secondaryjüket csak Revis tartja életben, aki ellen Stevie mindig jól játszik 😊

Defense: a Jets-fal nem a legjobb, a legtöbb sacket engedték a pre-seasonban, jó kis mészárlásnak nézhetünk elébe, ha a D-Line hozza magát, és akkor még a különféle blitz-csomagokról nem is beszéltünk, ki tudja, Magnum mit rejteget még 😊 A Jets futójátéka se a legjobb már, én speciel nem tudom, mit várnak Tebowtól, pár szitura előkaphatják, de szerintem Tebow a padról nem fogja tudni nekik egyedül megnyerni a meccset, bár most lehet istenkáromlást követtem el 😊

Lényeg, ami a lényeg, hogy ezt a meccset jó lenne behúzni, és szerintem be is fogjuk! A srácok szerintem most már megtanulták, hogy kell kezelni az esélyesség terhét 😊

Már csak bő 3 és fél óra kezdésig!

LET'S GO BUFFALO!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is győzelmet várok, mert az utóbbi pár évet nézve most van a legnagyobb esély elkapni őket. A két védelem szerintem hasonlóan fog teljesíteni, de a Bills több turnovert fog szerezni. Továbbra is Fitzen múlik majd a dolog. Ha nem szórja el a labdát, és Stevie-vel is összhangban lesz, akkor 23-30 pont között fel lehet tenni a táblára. Kapni meg 20 alatt fogunk.Shawn84
Passz ellen várhatóan jó lesz a Bills D, de hogy futás ellen mit tudnak kezdeni azt meglátjuk majd.
A Sanchez-Holmes kapcsolat fontos lenne, hogy működjön, ill. h Kellert ne blokkolásnál használjuk többségében.
Ha Hill és Kerley is hozzá tud tenni néhány elkapott yardot és a futójáték működne Tebow-val kiegészülve, akkor lesz esélyünk, de alapvetően a Bills hosszú idő óta először esélyesebb nálunk.
több mint 13 éve
Én is győzelmet várok, mert az utóbbi pár évet nézve most van a legnagyobb esély elkapni őket. A két védelem szerintem hasonlóan fog teljesíteni, de a Bills több turnovert fog szerezni. Továbbra is Fitzen múlik majd a dolog. Ha nem szórja el a labdát, és Stevie-vel is összhangban lesz, akkor 23-30 pont között fel lehet tenni a táblára. Kapni meg 20 alatt fogunk.
több mint 13 éve
mit szóltok a Power Ranking besorolásunkhoz...22.hely.az nfl.com on 20.-aka vagyunk,bár ott megelőz a jets,itt meg nem.
valamint mik az elvárások a Jets elleni merkőzésre?cyberfox
A Power Rankingra nem sokat kell alapozni, az egy szubjektív sorrend. Bár az egysorosakon jókat szoktam nevetni 😊

Én nem tudom, fura nekem ez, hogy a Jets ellen a média is, és a szurkolók is győzelmet várnak... Kíváncsi vagyok, hogy tudjuk kezelni majd ezt, mert azért valljuk be, az utóbbi időben, főleg a média, kb minden meccsünkön az aktuális ellenfél győzelmét várta. De persze mindannyian boldogok lennénk, ha -hasonlóan tavalyhoz- az első héten győzelmet ünnepelnénk, akkor a második meccsünkön otthon a Kansas City ellen Arrowhead-hangulatot teremtenének a szurkolók. 😊
több mint 13 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
mit szóltok a Power Ranking besorolásunkhoz...22.hely.az nfl.com on 20.-aka vagyunk,bár ott megelőz a jets,itt meg nem.
valamint mik az elvárások a Jets elleni merkőzésre?
több mint 13 éve
Brooks IR-re ment, de ő lesz az, akit vissza fogunk hívni majd az új szabályok értelmében, október 31-én lehet ismét aktív az újonc CB.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Practice Squad: WR Kamar Aiken, WR Marcus Easley, DL Jarron Gilbert, CB Isaiah Green and C David Snow

Easleyt visszahoztuk, óó jeeHungarian Bill
nagyon helyes.... 😛