Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 13 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
teljes lett a PS:

88 Aiken, Kamar WR
87 Brown, LaMark TE
81 Easley, Marcus WR
73 Gilbert, Jarron DT
46 Isiah, Green DB
44 Heath, T.J. CB
69 Ross, Jay DT
61 Snow, David OL

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
QB Tyler Thigpen took a $1 million pay cut to stay with the Bills.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 666
Practice Squad: WR Kamar Aiken, WR Marcus Easley, DL Jarron Gilbert, CB Isaiah Green and C David Snow

Easleyt visszahoztuk, óó jee
több mint 13 éve
Stevie Johnson első héten játszhat? 😊Beki
Miért ne játszhatna? Ne reménykedj 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stevie Johnson első héten játszhat? 😊
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A 4 WR kevésnek tűnik nekem,mégha Brad Smith jó 5. nek akkor is,McKillop kivágása meglepett mint ahogy Carrington maradása is...BillsFan
Először nekem is kevés volt, de aztán rájöttem, hogy Spiller, Chandler, és Freddy, sőt, még Dickerson is használhatóak passzjátékban. Meg amúgy is: kevesebb 5 WR set lesz ----> több futás 😊

Shawn: látom, nálatok maradt Trent Edwards, aka Cpt. Checkdown. Tényleg ilyen jó pre-seasont zárt?Hungarian Bill
Elég jót. 44/60 383 yrd 3 TD 0 Int
Kafkát küldtük el aki sérült is volt, meg nagyon nem is kapta meg a bizalmat. Edwards rutinja volt szerintem ami miatt ő maradt.

Nálatok mcKillop kivágása engem is meglepett, Carderé meg plánae. Őt nagyon bírtam egyetemen is. Elég jó kis aprítós játékos. Kicsit korainak érzem, persze PS-ba még visszatérhet. 4WR kevés lesz szerintem, de az is biztos, hogy 1 azért jünni fog még máshonnan is. Csak nálunk lapátra került Gilyard (aki baromi jól játszott), és McNutt. Bőven lehet majd válogatni. Bár igazából nem tudom milyen típusú elkapót kéne hozni.
több mint 13 éve
A 4 WR kevésnek tűnik nekem,mégha Brad Smith jó 5. nek akkor is,McKillop kivágása meglepett mint ahogy Carrington maradása is...BillsFan
Először nekem is kevés volt, de aztán rájöttem, hogy Spiller, Chandler, és Freddy, sőt, még Dickerson is használhatóak passzjátékban. Meg amúgy is: kevesebb 5 WR set lesz ----> több futás 😊

Shawn: látom, nálatok maradt Trent Edwards, aka Cpt. Checkdown. Tényleg ilyen jó pre-seasont zárt?
több mint 13 éve
A 4 WR kevésnek tűnik nekem,mégha Brad Smith jó 5. nek akkor is,McKillop kivágása meglepett mint ahogy Carrington maradása is...

több mint 13 éve
Hm, érdekes, az idén draftoltak közül 2-en meg se érték a rostert, és egy meg IR-re ment...Hungarian Bill
Ez nálunk se jobb. 2 6. körös játékost vágtunk ki, meg egy rahedli használható embert.
több mint 13 éve
Hm, érdekes, az idén draftoltak közül 2-en meg se érték a rostert, és egy meg IR-re ment...
több mint 13 éve
A teljes lista:

Kamar Aiken (WR) cut.
Mark Asper (C) cut.
Kevin Brock (TE) cut.
Zach Brown (RB) cut.
Tank Carder (LB) cut.
James Carmon (T) cut.
Marcus Easley (WR) cut.
Robert Eddins (DE) cut.
Dwan Edwards (DT) cut.
Jarron Gilbert (DT) cut.
Isaiah Green (CB) cut.
Derek Hagan (WR) cut.
Kellen Heard (DT) cut.
Ruvell Martin (WR) cut.
Scott McKillop (LB) cut.
Shawn Powell (P) cut.
Naaman Roosevelt (WR) cut.
Nick Saenz (S) cut.
David Snow (C) cut.
Johnny White (RB) cut.
Keith Williams (G) cut.
Zebrie Sanders (T) Placed on IR (undisclosed).
több mint 13 éve
És Easley is megy...

több mint 13 éve
Buffalo released DL Dwan Edwards.empty taxi
És Tank Carder is lapát, bár ő lehet, hogy PS-ba mehet. És egy lígszorsz szerint Easley is cut...
több mint 13 éve
Buffalo released DL Dwan Edwards.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 520 — karsaijanos@gmail.com
Megnyugodtam. Várom már a meccseket. Nem értek túlságosan az internethez, majd idővel örömmel venném az infókat, hogy hol és hogyan lehet megnézni a csapat összecsapásait. Előre is kösz.
több mint 13 éve
Ez a sorozat nem sikerült túl jól. Milyen konzekvenciákat lehet levonni?Buffalo Bill
Semmit, volt már, hogy 0-4-el végzett egy csapat előszezonban, és Super Bowlt játszott utána. Az előszezon -ahogy Helmut is mondta- éles edzésre való, valamint ebben az időszakban harcolnak a cserék azért, hogy bekerüljenek a végleges keretbe, amit majd ma fognak leszűkíteni 53 főre.

Egyébként a kezdő offense drive-ot érdemes megnézni annak, aki nem látta, nagyon jól megtervezett sorozat volt!Hungarian Bill
Nekem is ez tetszett leginkább. Erre kell alapozni. Mindenki ott volt ahol kellett, Fitz 5/5 S.Johnson 2 rec, TD. Talán ez volt az első komoly cucc amit megmutatott a csapat a repertoárból. Én legalábbis szeretnék így gondolni rá.Shawn84
És Spiller is egész jól futott a nem pehelysúlyú Lions DL ellen.
több mint 13 éve
Ez a sorozat nem sikerült túl jól. Milyen konzekvenciákat lehet levonni?Buffalo Bill
Semmit, volt már, hogy 0-4-el végzett egy csapat előszezonban, és Super Bowlt játszott utána. Az előszezon -ahogy Helmut is mondta- éles edzésre való, valamint ebben az időszakban harcolnak a cserék azért, hogy bekerüljenek a végleges keretbe, amit majd ma fognak leszűkíteni 53 főre.

Egyébként a kezdő offense drive-ot érdemes megnézni annak, aki nem látta, nagyon jól megtervezett sorozat volt!Hungarian Bill
Nekem is ez tetszett leginkább. Erre kell alapozni. Mindenki ott volt ahol kellett, Fitz 5/5 S.Johnson 2 rec, TD. Talán ez volt az első komoly cucc amit megmutatott a csapat a repertoárból. Én legalábbis szeretnék így gondolni rá.
több mint 13 éve

Egyébként a kezdő offense drive-ot érdemes megnézni annak, aki nem látta, nagyon jól megtervezett sorozat volt!
több mint 13 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 520 — karsaijanos@gmail.com
Ez a sorozat nem sikerült túl jól. Milyen konzekvenciákat lehet levonni?
több mint 13 éve
Előszezon-finálé a Lions ellen a Ford Fielden hajnal 1-től! A kezdők körülbelül 10 play-t fognak játszani, utána elkezdődik a cserék között a harc a roster-helyekért. Épp ezért nem várok sokat a kezdőktől, megmutatják magukat, nem sérülnek meg, és ők már készülhetnek is a jövő heti New York-i szezonnyitóra. Kis összegzés, hogy mely posztokon kik versenyeznek:

4. DE: Eddins, Gilbert, Kyle Moore
Linebacker: McKillop, Tank Carder, Morrison, Chris White
4. Safety: Delano Howell, Nick Saenz
4. OT: Zebrie Sanders, Sam Young

A QB-k közül ma Thigpen fog a legtöbbet játszani, ez az utolsó sansza, hogy megmutassa, mit is tud. T-Jax csak a végefelé áll majd be.

Kik nem játszanak: Anderson, Pears, McGee (akinek ismét kiújult a sérülése, sanszos nála az IR, vagy a cut 😕 )
több mint 13 éve
Tarvaris Jackson's reworked contract w/BUF has $1.75M base, $250K in roster bonuses, and $1M in incentives based on playing time/wins

Madden hates me.
több mint 13 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
TJax használható Backup! Tudja mozgatni a csapatot, endzoneban gyász! Jobb a karja, mint Fitznek, csakhát kicsit megölték benne a kezdőt, és nagyon sokat tököl!Helmut Zimmer
És tegyük hozzá, hogy ütésálló! Amit a hóksz O-line mögött kapott az idény első felében azt nem sokan hordták volna ki lábon. Igazából amikor nyomás alatt kellett játszania - félidő záró két pecek - volt nagyon gyászos.
A csapattársak egyértelműen tisztelték.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 902 — secret level
TJax használható Backup! Tudja mozgatni a csapatot, endzoneban gyász! Jobb a karja, mint Fitznek, csakhát kicsit megölték benne a kezdőt, és nagyon sokat tököl!
több mint 13 éve
Kész a deal, T-Jax Schefter szerint egy 7. körös conditional pickért jön. Végülis az olyan, mintha ingyér hoztuk volna. Kíváncsi leszek, mennyit sikerült lefaragni az évi 4 millás fizujából.

3 milla lesz a fizuja, és a szerződése lejár majd szezon végén. A 7. körös conditional pedig átalakul 6. körössé, ha aktív lesz 6 meccsen, szóval kvázi 6. körösért hoztuk el.

Fejvakargatós ügylet... Na mindegy, valószínű csütörtökön Detroitban szinte csak ő lesz fenn.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 232 — Ajmo Vatreni
Bills released QB Vince Young.