NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Leigazoljátok Dorseyt, rosszabbul nem jártok sztem.
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Az komoly. Lehet tényleg ebből lett elege hogy gondolkodás nélkül elküld jó játékosokat akikbe még van. Deangelo, Smithy, Norman. Lehet hogy TD is tervbe volt és itt lett elege. Már a Boston Ealy dolog is kicsit fura volt tekintve hogy olcsok és nincsenek teljesen homályba. Minden esetre az időzítés azt sejteti van valami konkrét dolog. Mert mondjuk Norman elvesztése vagy a szezon után értem is a dolgot mert tavaly botrány free agencyt-t tolt. Idén azért tolbert ginn brown remmers klein boston ealy ugrott. Kalil Adams Peppers jött ami szerintem minőségbe okés váltás kockázatos 2 37 éves játékos meg zsákbamacska. Azért fura mert teljesen azt éreztem hogy bíznak benne.
több mint 7 éve
A KC után most ez, mi a fene?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer @AlbertBreerThe Panthers have fired GM Dave Gettleman.
WTF?
több mint 7 éve
The Charlotte Observer's Joe Person reports Panthers GM Dave Gettleman's "first order of business" is getting an extension done with walk-year LB Thomas Davis.Davis has said he hopes to get an extension done before training camp, and it sounds like the front office is on the same page. It is somewhat surprising considering Davis turned 34 in March and Gettleman has been willing to let veterans and even franchise cornerstones walk during his tenure, most notably Steve Smith. If the two sides get something done, it should be a short extension with little guaranteed money.
Na azért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Nekem jobban fájna, ha Davis játszana máshol. Nyilván biznisz, de ő lifetime Panther, ő gyakorlatilag mindent megtestesít, amiről ez a franchise szól, rohadtul nem tudnám máshol elképzelni. Nagyon bízom benne, hogy sikerül olyan megoldást találni, ami neki is megfelel, és a csapatnak is. Persze ez rajta is múlik, ideálisan ő azért már nem kéne minden snapben a pályán legyen Luke és Shaq mellett, de ezt el is kell fogadja.Vonuljon vissza 1-2 éven belül a Super Bowl győzelem után😊 neki is tetszeni fog és a csapatnak is meg nekem is
gabokocka
több mint 7 éve
Nekem jobban fájna, ha Davis játszana máshol. Nyilván biznisz, de ő lifetime Panther, ő gyakorlatilag mindent megtestesít, amiről ez a franchise szól, rohadtul nem tudnám máshol elképzelni. Nagyon bízom benne, hogy sikerül olyan megoldást találni, ami neki is megfelel, és a csapatnak is. Persze ez rajta is múlik, ideálisan ő azért már nem kéne minden snapben a pályán legyen Luke és Shaq mellett, de ezt el is kell fogadja.
több mint 7 éve
emotikon...Ja bebaszna inkább Davist tudom elképzelniOlsen fizuemelést szeretne (nem indokolatlanul), TD pedig hosszabbítani (jövőre lejár a szerződése). Utóbbi érdekes lesz, hiszen Shaq már két éve ül mögötte, mint első körös, viszont TD olyan ember, akit nagyon nem szeretnék más csapat mezében látni. Remélem találunk megoldást.Shaq trade? 😀
gabokocka
empty taxi
Turóczi Szabolcs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Ja bebaszna inkább Davist tudom elképzelniOlsen fizuemelést szeretne (nem indokolatlanul), TD pedig hosszabbítani (jövőre lejár a szerződése). Utóbbi érdekes lesz, hiszen Shaq már két éve ül mögötte, mint első körös, viszont TD olyan ember, akit nagyon nem szeretnék más csapat mezében látni. Remélem találunk megoldást.Shaq trade? 😀
gabokocka
empty taxi
több mint 7 éve
Olsen fizuemelést szeretne (nem indokolatlanul), TD pedig hosszabbítani (jövőre lejár a szerződése). Utóbbi érdekes lesz, hiszen Shaq már két éve ül mögötte, mint első körös, viszont TD olyan ember, akit nagyon nem szeretnék más csapat mezében látni. Remélem találunk megoldást.Shaq trade? 😀
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Olsen fizuemelést szeretne (nem indokolatlanul), TD pedig hosszabbítani (jövőre lejár a szerződése). Utóbbi érdekes lesz, hiszen Shaq már két éve ül mögötte, mint első körös, viszont TD olyan ember, akit nagyon nem szeretnék más csapat mezében látni. Remélem találunk megoldást.
több mint 7 éve
Oher az elobb pakolt fel instara egy kepet, tiz doboz kulonfele gyogyszert szed az agyara. Mar torolte. Szerintem hamarosan repul, nem nezek mar ki hosszu karriert neki a tovabbiakban, nincs rendben.
több mint 7 éve
Na cserélni, azt biztos nem fogunk, kis lóvéért se igazolnánk sztem, nem hogy ilyen horribilis összegért. Sztem Gman most úgy van, bizonyítsanak a korai draftpickek, azért a Benji, FunFun, Samuel hármasba két második és egy első kör van áldozva, szóval ideje villantaniuk (nyilván Samuel csak most fog tudni, de a másik kettőnek azért össze kell kapnia magát).
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Igazából egyik se jön 😊Ha tradeltek sima ügy. 😀
gabokocka
Más tészta, hogy nemtom melyik csapat vállalja át a 7.25M és 7.5M-es fizuját majd. 😊
több mint 7 éve
Igazából egyik se jön 😊
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Decker jobban érdekel
több mint 7 éve
Maclin?
több mint 7 éve
A csapat legújabb tackle-je: scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/18671821_10154359205031431_9204303567993341090_o.jpg?oh=50e5e8ab6866b7429203b6ebaf965cc0&oe=59BF1B6E
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Beane ment Buffalóba McDermott után, meglátjuk mire mennek, én szurkolok nekik, amúgy is szimpi csapat.Mondjuk a második héten azért még ne hasítsanak 😊
több mint 7 éve
Így van, az első és második kört lehetett volna másként csinálni (én pl a letrade-et preferáltam volna, ha már fel nem mentünk), utána már nemigen volt olyan S vagy TE, aki instant javítana a helyzeten (papírforma szerint).Engem az zavar, hogy volt egy ilyen mély class safetyk (és TE-ek) terén, ignoráltuk ezerrelSzerintem árnyaltabb a kép. McCaffreyt többre taksálták, mint Howardot. A 2/8 előtt kiment a Top3 TE és 5 S. A 2/4 és a 2/7 nem segített, de az is lehet, hogy Samuelt amúgy is többre tartottuk.
gabokocka
A 2/32 előtt pedig már 5TE és 9 S kelt el. 2/24 és 2/27 után eldőlt a kérdés.
A 6-ik TE 3/36-ra, a 10-ik S pedig 3/27-re lett kiválasztva, ebből is látszik, 2/32-re nem jöhetett sem TE, sem S, mert hatalmas reach lett volna.
Ezt követően jött a feltrade.
Az 5-ik körös választásig meg 16 S és 10TE ment ki. Ennyire meg nem lehetett mély a draft class.
Tehát S és TE posztra 1/8 és a 2/8 esetében draftolhattunk volna, később már nem jöhetett szóba.
nemtomi
Barnidge, remélem, jön, mindig bírtam, kár, hogy nem nálunk teljesedett ki a karrierje.
DB-kkel valszeg sokat fogunk kísérletezni, nem lepne meg, ha majd preseasonben a többi csapat cutjai között találnánk meg a backup safety(jei)nket.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ott dőlt el a dolog, hogy McCaffrey nagyon kellett. Ha ő hozzá nem ragaszkodunk, elfogadunk egy trade ajánlatot, akkor a plusz pickekből kb mindenhova jutott volna ember. Igazából minden pick védhető, kellett oda játékos, ahova húztunk, baszott nagy reach sincsen köztük, a 6-7. körös FB/K pedig már nem oszt, nem szoroz, ha ott húzol valakit, azt nem kezdőnek/minőségi cserének húzod, vagy lesz belőle valami csoda, vagy nem. A draftunkat CMC fogja meghatározni, ha a segítségével viszontlátjuk a 2015-ös offense-t akkor királyság, ha nem akkor egy igen elbaszott pick volt és azt hiszen Shulának is megköszönjük a részvételt (minimum).Egyébként Shulának most nem lesz pardon, ezzel az anyaggal virítani kell, hátha még Barnidge is jönne (vizitre hivatalos). Azért egy Stew, CMC, Benji, Olsen, Samuel felállással tolva a no huddle-t, DC legyen a talpán, aki megmondja milyen játék jön. És ez lesz számomra nagy kérdés, mennyire lesz elengedve az O, maradunk ennél a tötymörgő, órát ölő, védelmet pihentető játéknál, vagy hagy szóljon, rohanjunk át az ellenen. Ugye a védelemnek ez szarabb lenne, de ahogy olvasgatom jóval agresszívebb D hívás várható, ahhoz pedig passzolna egy ilyen O.
Ami még érdekes lehet, hogy Cam nem ezeknek a rövid passzoknak a mestere, mennyire fogunk tudni átállni játékhívás és végrehajtás terén. Mindenesetre izgalmas nyár elé nézünk, várom már az edzéseket is, ott azért ki fog derülni, hogy mit tervezünk, Benji mennyire dagadék, és egyéb nyalánkságok. Legalább nem dögunalom az offseason 😊
Szerkesztette: gabokocka
több mint 7 éve
nemtomi
126
Engem az zavar, hogy volt egy ilyen mély class safetyk (és TE-ek) terén, ignoráltuk ezerrelSzerintem árnyaltabb a kép. McCaffreyt többre taksálták, mint Howardot. A 2/8 előtt kiment a Top3 TE és 5 S. A 2/4 és a 2/7 nem segített, de az is lehet, hogy Samuelt amúgy is többre tartottuk.
gabokocka
A 2/32 előtt pedig már 5TE és 9 S kelt el. 2/24 és 2/27 után eldőlt a kérdés.
A 6-ik TE 3/36-ra, a 10-ik S pedig 3/27-re lett kiválasztva, ebből is látszik, 2/32-re nem jöhetett sem TE, sem S, mert hatalmas reach lett volna.
Ezt követően jött a feltrade.
Az 5-ik körös választásig meg 16 S és 10TE ment ki. Ennyire meg nem lehetett mély a draft class.
Tehát S és TE posztra 1/8 és a 2/8 esetében draftolhattunk volna, később már nem jöhetett szóba.