NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Támadó falember nekem erről a draftról nem kell, max ötödik körtől lefelé, amikor már minden mindegy.Elkapó pedig kéne, aki sebességet visz az offense-be, ha nem húzunk akkor tényleg Byrdben látjuk a megoldást.
TE is jöhet még, arról megfeledkeztem, sztem ha a következő 4 pickből (4/8-ig bezárólag) húzunk egyet, akkor Dickson kivágható, pénzt spórolnánk és jó esély lenne rá, hogy a roster is jobb legyen. Szóval win-win.
Én anno Luke pickjét se szerettem, azért azóta rám cáfolt, szóval hajrá.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
egyik legizgalmasabb offense lesz ez a Newton-McCaffrey backfield
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
A srác és a játéka végtelenül szimpi, de voltak ott jobbak ahol ot huztuk. Viszont akarjuk már belemagyarázni hogy miért jó... Nem csak futót kaptunk hanem visszahordot slot elkapot. Shoutgunbol jól fut rengeteg dolog működhet vele play actionok stb. Lesznek nagy futásai, steward 20 yardon túl nemtudom mikor jutott, persze azt 3 emberrel a hátán is. Lehet vele kreatívkodni amit tavaly hiányoltunk. Vagy 30 yardos passz vagy sack , vagy egy 8 yardos játék 3and10 re. Ez a srác hozzá tud tenni egy dimenziót.
Cam Robinson innentől jó érték lenne. Remélem Wr már nem huzunk, oda rutin kéne. Lesz 1 érthetetlen huzasunk még RB vagy LB középső körökben.
több mint 7 éve
Egyiknek se különösebben, Howard biztosan hasznos játékos lesz, de nem látom benne a sztárpotenciált, Allennél meg van pár kérdőjel, ami miatt csúszott, de rá tényleg lehetett volna mondani, hogy legalább bpa. Ez így reach volt, de azt nem hiszem, hogy McCaffrey bent maradt volna a 20. helyig.Igen, több helyen olvastam, hogy pl. a Broncos fel akart jönni elénk érte, lehet jobban járunk, ha sikerül nekik 😊
Jakehomer
több mint 7 éve
Howard vagy Allen választásának örültetek volna?Egyiknek se különösebben, Howard biztosan hasznos játékos lesz, de nem látom benne a sztárpotenciált, Allennél meg van pár kérdőjel, ami miatt csúszott, de rá tényleg lehetett volna mondani, hogy legalább bpa. Ez így reach volt, de azt nem hiszem, hogy McCaffrey bent maradt volna a 20. helyig.
A 24-ik pick környékén lehet esélyes a feltrade a 2 db második körösünkért.
nemtomi
Én is DE, DB és WR prospecteket várok/szeretnék a 2-3. körre.
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Az a bajom ezzel a pickkel, hogy olyan játékosok voltak még benn prémium posztokon, akik közel tíz évre meghatározhattak volna egy-egy csapatrészt, ehelyet vittünk egy olyan játékost, aki tényleg sokoldalú, de korántsem biztos, hogy erre a szintre is áttudja ültetni az egyetemen mutatott játékát, vagy legalábbis jóval nagyobb a kérdőjel bennem ilyen téren, mint lett volna mondjuk Hookernél, Barnettnél, Humphrey-nál, de még mondjuk Howardnál is. Másfelől ezzel Stew pótlása sincs megoldva, hiszen nehezen hiszem, hogy McCaffrey workhorse RB lesz, ergo még el kell baszni majd picket futóra (akár idén is - Foreman, Perine), szóval dupla öngól.Ami pozitív, hogy illik a rendszerbe, shotgunból fasza, tényleg nagyon sokféleképpen lehet használni, a kérdés csupán az, Shula és Cam mit kezd vele....
A második napon lesz három pickünk, én hoznék valakit a secondarybe, edge rushert és egy deep threatet is, meglátjuk ebből mennyi valósul meg, prospectek vannak bőven.
több mint 7 éve
Howard vagy Allen választásának örültetek volna?Mindkettőnek ezerszer jobban.
A 24-ik pick környékén lehet esélyes a feltrade a 2 db második körösünkért.
nemtomi
Ha nem visszük ki, sztem 1/20-25 körül is benn lett volna.
több mint 7 éve
nemtomi
126
Howard vagy Allen választásának örültetek volna?A 24-ik pick környékén lehet esélyes a feltrade a 2 db második körösünkért.
több mint 7 éve
Nagyon féltem, hogy tényleg McCaffrey lesz a pick, túl nagy a bust esély nála, de hát ez van, végül is playmaker, az meg sose árt, próbáljunk pozitívak lenni 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
De baszki fehér futó 1/8-ra, ezt még emészteni kell.Ha Switzert elhozod az ötödik körben, sztem hozzátenne ugyanannyit az offensehez.
Remélem nem lesz igazam.
több mint 7 éve
nemtomi
126
Az előző 2 évben a legerősebb egységbe igazoltunk, nem is sok snapet látott Shaq és Butler.Ha pedig valaki need volt jelenleg, az McCaffrey. 3 az 1-ben, ha beválik.
Inkább az edzőkön múlik, hogy mennyire lesz sikeres. Ezért nem egyértelmű számomra ez a pick, nem McCaffrey képességei miatt. A stanfordi WR edző mindenesetre tovább dolgozhat vele.
Jonathan Allen és O.J. Howard volt még work out-on a szóba jöhető játékosok.
több mint 7 éve
Hát, anno Lukenak sem örültem....Meglássuk
több mint 7 éve
TSzabi
3 794
Rosstol behanynék 1/8 ra. Ha valaki állatkodik akkor bent maradhat a legjobb 2 DE 2 S a legjobb CB, HB, TE ből valaki, ők érik meg 1/8 on minden más esetbe le kell tradelni valahogy Már Howardra is huznám a szám de ő legalább elit a posztján szinte rögtön. McCaffrey érdekes lehet 10 en kívül.
Tényleg az a helyzet hogy 6-10 ig ilyen kényszerhúzások lehetnek, nekünk nem kell QB DT LB.
Na ezt mondom én de valami tök más filozófia lesz
több mint 7 éve
Ross szerintem benne van 1/8-ra is (nem lennék rettenetesen boldog tőle, de együtt tudnék élni vele). Megy a terelés hetek óta jobbra-balra, hogy mit tervezünk, de most úgy érzem, tényleg komoly realitása van a feltrade-nek, és részemről ez okés is lenne, még úgy is, ha biztosan sokat kéne adni - nálam a jövő évi első kör az, ami abszolút tabu.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ma reggel volt egy olyan vízióm, hogy az első kör végére visszajövünk a Brownstól kapott pickkel és behúzzuk Rosst, Howard után 😊 Rosst az első kör végén érzem jó opciónak a sérüléseivel, 1/8-ra azért elég nagy reach lenne.Ki mit vár holnap este?John Ross?
Nekem két opció tetszene:
1) Fournette
2) Letrade után Howard
Ami nagyon nem tetszene:
1) Olyan feltrade Fournette-ért, ami qrva drága (idei 2+3 a limit nálam)
2) McCafferyt 1/8-ra nehezen venné be a gyomrom.
3) OL, DT, LB pick az első körben.
gabokocka
braxa88
Azért egy Howard Ross kombó odabaszna Benjivel és Olsennel.
Kéz ki a biliből, mert úgyis húzunk vmi faszt 😀
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Ki mit vár holnap este?John Ross?
Nekem két opció tetszene:
1) Fournette
2) Letrade után Howard
Ami nagyon nem tetszene:
gabokocka
több mint 7 éve
Ki mit vár holnap este?Nekem két opció tetszene:
1) Fournette
2) Letrade után Howard
Ami nagyon nem tetszene:
több mint 7 éve
A listán meg van nevezve, nem tudom, talán ő készítette a képet.
#KeepPounding
több mint 7 éve
Gross még elfért volna, de király kép 😊
több mint 7 éve
Egyetértek.Mondjuk szerintem ahhoz képes is jelentős visszaesés volt a 49ersnél tavaly. Persze a Panthersnél is, de ha komoly tényező akar lenni valóban ez a csapat, akkor azért ezt illene hozni (igen, utána is lesz lehetőség megszerezni azt a 11 győzelmet, ami elég a csoportgyőzelemhez, de azért talán nem bottom 2-es csapat ellen kellene az egyik L-t behúzni)Igaz, de azért '15-ben a 11-5-tel végző Vikings is egy szolid 20-3-as zakóba szaladt bele.Azért, ha valamit szeretne ebben a szezonban a Panthers, akkor tök mindegy, mekkora meccset játszik most ez a 49ersA Niners az elmúlt két idényben az első héten játszotta a legjobb meccsét.Friscóba megyünk az első fordulóban, ennek nem annyira örülök...Nem akartál egy 5. előszezonmeccset?
gabokocka
Wyatt
empty taxi
Wyatt
empty taxi
Wyatt
Mindenesetre | h offoljunk egy kicsit 😀 | az azért sztem jogos elvárás már Shanny első évében, hogy minimum a tavaly előtti szintre tornázza fel a Friscot 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk szerintem ahhoz képes is jelentős visszaesés volt a 49ersnél tavaly. Persze a Panthersnél is, de ha komoly tényező akar lenni valóban ez a csapat, akkor azért ezt illene hozni (igen, utána is lesz lehetőség megszerezni azt a 11 győzelmet, ami elég a csoportgyőzelemhez, de azért talán nem bottom 2-es csapat ellen kellene az egyik L-t behúzni)Igaz, de azért '15-ben a 11-5-tel végző Vikings is egy szolid 20-3-as zakóba szaladt bele.Azért, ha valamit szeretne ebben a szezonban a Panthers, akkor tök mindegy, mekkora meccset játszik most ez a 49ersA Niners az elmúlt két idényben az első héten játszotta a legjobb meccsét.Friscóba megyünk az első fordulóban, ennek nem annyira örülök...Nem akartál egy 5. előszezonmeccset?
gabokocka
Wyatt
empty taxi
Wyatt
empty taxi
több mint 7 éve
Igaz, de azért '15-ben a 11-5-tel végző Vikings is egy szolid 20-3-as zakóba szaladt bele.Azért, ha valamit szeretne ebben a szezonban a Panthers, akkor tök mindegy, mekkora meccset játszik most ez a 49ersA Niners az elmúlt két idényben az első héten játszotta a legjobb meccsét.Friscóba megyünk az első fordulóban, ennek nem annyira örülök...Nem akartál egy 5. előszezonmeccset?
gabokocka
Wyatt
empty taxi
Wyatt
Madden hates me.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Azért, ha valamit szeretne ebben a szezonban a Panthers, akkor tök mindegy, mekkora meccset játszik most ez a 49ersA Niners az elmúlt két idényben az első héten játszotta a legjobb meccsét.Friscóba megyünk az első fordulóban, ennek nem annyira örülök...Nem akartál egy 5. előszezonmeccset?
gabokocka
Wyatt
empty taxi
több mint 7 éve
A Niners az elmúlt két idényben az első héten játszotta a legjobb meccsét.Friscóba megyünk az első fordulóban, ennek nem annyira örülök...Nem akartál egy 5. előszezonmeccset?
gabokocka
Wyatt
Madden hates me.