NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Elég alaposan áttekintjük az elkapó felhozatalt a drafton, a helyi arcok már vagy jártak nálunk, vagy mi mentünk masszív stábbal hozzájuk (Zay Jones - East Carolina, Ryan Switzer és Bug Howard - North Carolina, Artavis Scott - Clemson) és John Ross-szal is tervbe van véve egy újabb meeting, vele azt hiszem már a combine alatt is találkoztunk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Leonard Johnson követte McDermottot, Buffalóba igazolt. A CB opciók leszűkültek, elég sokan aláírtak az elmúlt napokban, sztem a draftig már nem nagyon fogunk mozgolódni.

több mint 7 éve
Gorro Carolina Panthers 1 443 — Törzsvendég
Panthers coaches meet privately with two Clemson players
 car.247sports.com/Bolt/Panthers-coaches-meet-privately-with-two-Clemson-players-51822305

#KeepPounding
több mint 7 éve
Lee szerződésével mahináltunk, nagyobb capspace, neki pedig nagyobb garantált összeg, ezzel nagyjából el is dőlt, hogy ő lesz a punterünk, Palardy csak vésztartalék.

több mint 7 éve
Akkor mínusz 1 opció, ezt még nem figyeltem. Mindegy, remélem a draftról hozunk valakit.

több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Akkor nézzük így az FA első hete után, hogy áll a roster:

RB: Stew, CAP, Fozzy, Simmons
Stew hál istennek nem lett cutolva, Fozzyt visszaigazoltuk, más nem történt. Ide valaki még jönni fog, a draft tele van jó prospectekkel, de sztem, ha úgy alakul, hogy nem húzunk senkit, akkor egy veterán jön Stew mögé/mellé. AP, Charles, Blount, Chris Johnson, Murray, van opció bőven, eddig a jó nevekből álló
[/b]gabokocka
Murray aláírt a Vikingshez!

Szerkesztette: Szokol
több mint 7 éve
Akkor nézzük így az FA első hete után, hogy áll a roster:

QB: Cam, DA, Webb
Itt nem volt várható komoly változás, nem is történt semmi. Webbnek kell küzdeni a roster helyéért, ami mondjuk Shepard leigazolása után lehet kicsit neccesebb lesz, mint volt eddig.

RB: Stew, CAP, Fozzy, Simmons
Stew hál istennek nem lett cutolva, Fozzyt visszaigazoltuk, más nem történt. Ide valaki még jönni fog, a draft tele van jó prospectekkel, de sztem, ha úgy alakul, hogy nem húzunk senkit, akkor egy veterán jön Stew mögé/mellé. AP, Charles, Blount, Chris Johnson, Murray, van opció bőven, eddig a jó nevekből álló piacról egyedül Lacy írt alá a Seahawkshoz.

FB: Young, Johnson
Tolberttől sikerült megszabadulni, hoztuk Youngot aki anno a Redskinsben jutott hasonló szerephez, illetve Johnson tavaly már próbálkozott rosterre kerülni. Meglátjuk mi lesz, nem lepne meg, ha jönne egy hátsó körös, vagy egy UDFA prospect.

WR: Benji, Funfun, Bersin, Byrd, Shepard, Johnson, Garrett, Frazier
A legjobb esetben is csak az mondható el, hogy nem gyengültünk, ezt pedig kevésnek érzem. Ment Ginn és Philly, jött Shepard és Johnson, nem nevezhető minőségi előrelépésnek. Nyilván előbbi kettő sem szupersztár, szóval egy jó drafttal még javulhat az összkép, de egyelőre mindenképp csalódás, ami itt történt. Szerintem kéne egy veterán, aki összerántja a brigádot (pl.: Boldin), a draftról pedig egy speedster/returner (pl.: Switzer). Az biztos, hogy Benjinek és Funchessnek elő kell lépni, legitim első és második számú elkapókká kell válniuk. Erre láttunk biztató jeleket tőlük, de ezt konzisztensen kell hozni.

TE: Olsen, Dickson, Manhertz, Simonson, Wallace
Dickson egyelőre nem lett kivágva  De simán benne van a pakliban egy TE draft és akkor akár repülhet is, mert Olsen mögé jön az újonc, a harmadik TE posztért pedig küzdhetnek Simonsonék valamint a további esetlegesen még érkező camp bodyk.

OL: Matt Kalil, Norwell, Ryan Kalil, Turner, Oher (Williams); cserék: Gradkowski, Larsen, Scott, Silatolu, Yankey, Clausell, France, Rigsbee, Rodgers, Slater, Thompson
Matt Kalilon fog múlni, hogy nézünk ki, ha ő megközelíti újonc szezonjában nyújtott teljesítményét faszaság, ha az utóbbi évek teljesítményét hozza, akkor Camnek szomorú napjai lesznek. Oherrel jó volna tudni mi a helyzet, ha egészséges, akkor úgy gondolom, megvagyunk, ha nem, akkor még egy tackle kéne. Fontos lenne Norwell-lel vagy Turnerrel hosszabbítani, mert mindkettő FA lesz jövőre, és nem ártana együtt tartani a falat. Silatolu korrekt depth lehet, nála is az egészség a fő kérdés.

DE: Addison, CJ, Pep, Horton, Delaire, Webster
Ealyt lecseréltük Peppersre, mindenki más maradt. Magyarul kéne nagyon a draftról egy jó prospect, szerencsére 1/8-ra van opció bőven, sőt, akár a második körben is lehet kimagasló tehetséget találni, nagyon jó az idei draft DE poszton, de ezt már többször kibeszéltük. Optimális esetben Horton és Delaire küzd majd az esetleges ötödik helyért a TC-ben.

DT: Star, KK, Butler, Love, Crume
Short megkapta a taget, Love-ot visszahoztuk, minden rendben. Itt sem ártana egy hosszú távú szerződés a Short, Star kettős egyikének mert jövőre könnyen kiürülhet ez a jelenleg telítettnek tűnő poszt.

LB: Luke, TD, Shaq, Mayo, Cash, Jacobs, Norris
Megvagyunk, Shaqnek szépen lassan át kéne vennie TD szerepét, Klein távozása nem szabadna, hogy bármiféle gondot okozzon. Cash és Mayo sztem megfelelő depth, nem kéne picket áldozni erre a posztra.

CB: Bradberry, Worley, Munnerlyn, Sanchez, Young, Richards, Patmon
Captain leigazolása fontos lépés volt, de még így is egy mínuszban vagyunk véleményem szerint, a három kezdőn kívül nem nagyon van NFL szintű CB a rosteren, az pedig kevés. Jobban örülnék egy veterán igazolásnak, mintha draftról érkezne valaki, de a lényeg, hogy egy érkező legyen még. CB poszton is mély a draft, úgy hogy sztem érkező már csak a draft után lesz, legyen az FA vagy rookie.

S: Adams, Coleman, Boston, Jones, Marlowe, Blechen, Dixon, McCray, Southward
Adams nagyon hasznos igazolás, akár kezdő lesz, akár csere, így nem vagyunk safety draftra kényszerítve, viszont ha jön egy nagy potenciállal bíró újonc, könnyen behelyezhető a kezdőbe. Bostonért állítólag érkezett trade ajánlat, a draft előtt semmiképp sem engedném el.

ST: Gano, Lee, Palardy, Jansen
Gano még itt van  Palardyt megtartottuk, mint ERFA, de sztem ha Lee jó és egészséges, nincs nagyon esélye kiszorítani, max elcseréljük egy hátsó körös pickért valahova. Kéne egy jó kicker és Ganót elküldeni a vérbe.

Capspace, ha jól számoltam, olyan 12 misi körül van, amit a draftra fogunk költeni annyi sztem visszajön a végső cutoknál. Viszont drágább igazolások már nem várhatók, 7-8 millát biztos fog tartogatni Gman a szezonra, ha beütne vmi szar és kéne valakit hozni. Én várok még egy futót, legalább egy, de inkább két elkapót, egy-egy TE és OT sem ártana, egy DE egy CB és egy safety (kicker és FB lenne a bónusz). Ennyi pickünk kb van is, egy-egy kukázós igazolás is beeshet, jól állunk, egy ütős drafttal sztem simán jó a keret SB runra, úgyhogy Riverán lesz a teher, Gman eddig az idei holtszezont nem baszta el 😊

Szerkesztette: gabokocka

több mint 7 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 794
Amúgy nagyon érdekes edző Bill B. Kurva régóta csinálja kurva sikeresen és sose gondolja hogy jó amit csinál , mindig fejleszt mindig modern marad.
Tavaly gyakorlatilag úgy döntött hogy már 2 Elit Linebacker s pazarlás. Jones után Colinstol is megszabadult . Pár éve milyem soruk volt! Mayo Colins, Spikes, Higthtower , Jones és Ninkovich mondjuk többször End volt de nem állt távol tőlük a OLB post se. Nagyon modern dolgot csinál . Mi meg ügye felhalmoztuk nagyon a Posztot. Kiváncsi vagyok hogy most az új DC mennyit változtat majd de nekem nagyon szimpi amit ott használnak , csupa hyrid játékossal nagyon sok az opció, kicsit több variálást várol idén magunktol. Van rá ember anyag hogy variáljuk a 3-4,4-3 4-2-5 felállásokat. Peppers DE/OLB Short DT/DE ,Star DT/NT , Addison DE/OLB , Shaq LB/S , Coleman, Adams Ss/Fs , ellehetne szerintem ezt nagyon szépen navigálni egy okos Edzőnek.
több mint 7 éve
Valaki tudja hogy Zach Brown miért nem írt még sehova alá? Nagyon korrekt volt tavaly és már napok óta nincs Higthtower akire esetleg várnának.
több mint 7 éve
Ez a hitvallása ezért nem fizet 10+ millát egy DB-nek. Simán benne van hogy középső körökbe húz egyet
több mint 7 éve
Tetszős nekem, DT poszton megvagyunk (bár ez Gmant nem szokta zavarni 😊 )

több mint 7 éve
Kyle Love vissza igazolva. Egy Pipa
több mint 7 éve
Boldin folytatja a pályafutását, meg kéne próbálni, hátha van kedve itt focázni....

több mint 7 éve
nemtomi Carolina Panthers 126
Kalil cap hit kivágásokkal kalkulálva:
0-1 évet tölt el nálunk 24 000 000
2 évet tölt el nálunk 25 000 000
3 évet tölt el nálunk 33 000 000
4 évet tölt el nálunk 44 000 000

overthecap.com/player/matt-kalil/1793

Szerkesztette: nemtomi
több mint 7 éve
Kalil számai:

Cap hits:
2017: $3.4M
2018: $5.9M
2019: $11.9M
2020: $14.9M
2021: $15.4M

Matt Kalil Panthers deal: 55.5M, $12M signing bonus, $10M 2021 option bonus to be exercised 2018, $10M 2018 non-exercise fee. Matt Kalil salaries $1M (gtd), $1M (gtd), $7M (gtd inj at signing, fully if on roster 3rd day 2019, $10M, $10.5M, $400K Pro Bowl incentive.

Ez így sokkal barátibb, mint eleinte gondolhattuk. Relatíve nagy lóvét csak akkor kap, ha hosszútávon is beválik. Zsír.
gabokocka
És ha továbbra is igy emelkedik a cap , akkor 19 től gyakorlatilag áron alul lesz itt. ( persze csak akkor lesz tt ha bevált)
több mint 7 éve
Hát igen, Okung évi 13 millió felett kapott, Reiff és Whitworth évi 11 millió felett, Kalil évi 11, Joeckel évi 8.
Clady még kinn van a piacon de sztem 10 millió alatt nem áll szóba senkivel.

Azért látszik a cap emelkedésének a hatása....

több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez így sokkal barátibb, mint eleinte gondolhattuk. Relatíve nagy lóvét csak akkor kap, ha hosszútávon is beválik. Zsír.
gabokocka
Barátibb, de azért ez egy két éves 16 és feles szerződés (három-négy év alatt elkönyvelve) szar teljesítmény esetén is. A Hawks kötött hasonló értékűt Joeckel-lel egy évre.
tomi-tomi
Ja, de Joeckel teljes karrierje során világtalan volt, míg Kalil első évében probowler, aztán sérülések miatt eléggé visszaesett a teljesítménye, most állítólag teljesen egészséges a műtétje után. Meglátjuk, nyilván van benne kockázat, de Matsko kezei alatt Oher legitim LT-nek tűnt, Kalil pedig ezerszer jobb alapanyag. Így nekem kifejezetten tetszik ez a deal.
gabokocka
Igen, én is azt próbáltam leírni, hogy bármiféle értelmezhető pedigrével ennyi egy OT ára most. A kettőjük közti különbséget pedig jól jelzi, hogy Kalil két évre lett megkínálva.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
gabokocka
Barátibb, de azért ez egy két éves 16 és feles szerződés (három-négy év alatt elkönyvelve) szar teljesítmény esetén is. A Hawks kötött hasonló értékűt Joeckel-lel egy évre.
tomi-tomi
Ja, de Joeckel teljes karrierje során világtalan volt, míg Kalil első évében probowler, aztán sérülések miatt eléggé visszaesett a teljesítménye, most állítólag teljesen egészséges a műtétje után. Meglátjuk, nyilván van benne kockázat, de Matsko kezei alatt Oher legitim LT-nek tűnt, Kalil pedig ezerszer jobb alapanyag. Így nekem kifejezetten tetszik ez a deal.

több mint 7 éve
gabokocka

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Kalil számai:

Cap hits:
2017: $3.4M
2018: $5.9M
2019: $11.9M
2020: $14.9M
2021: $15.4M

Matt Kalil Panthers deal: 55.5M, $12M signing bonus, $10M 2021 option bonus to be exercised 2018, $10M 2018 non-exercise fee. Matt Kalil salaries $1M (gtd), $1M (gtd), $7M (gtd inj at signing, fully if on roster 3rd day 2019, $10M, $10.5M, $400K Pro Bowl incentive.

több mint 7 éve
Állítólag Boston után vannak érdeklődök. Nem tudom, draft előtt nem engedném el, gyakorlatilag megszűnne a depth, de ha az első körök valamelyikében húznánk safety-t, nyugodtan vihetnék.
Elég komoly gyomolást végzünkgabokocka
gabokocka
több mint 7 éve
Állítólag Boston után vannak érdeklődök. Nem tudom, draft előtt nem engedném el, gyakorlatilag megszűnne a depth, de ha az első körök valamelyikében húznánk safety-t, nyugodtan vihetnék.

több mint 7 éve
Chris Scott 1 évre vissza hozva
több mint 7 éve
Peppers és Kalil nélkül van 24 milliótok.

több mint 7 éve
nemtomi Carolina Panthers 126
Forrás:  www.catscratchreader.com/2017/3/12/14899228/panthers-salary-cap-update-julius-peppers-kawann-short-captain-munnerlyn

Ellenben biztosan hibás a forrás, mert nem tartalmazza Matt Kalil szerződését, ami a leginkább befolyásolja a cap space-t.

Az egyes játékosok esetében Forrás: spotrac.com:
Mike Adams $1 750 000
Charles Johnson $2 200 000
Julius Peppers $3 500 000 + $750 000 ínszentív

Russell Shepard esetében nincs infó, a lenti link a cash-re vonatkozik, ami ugye jelentősen eltérhet a cap hit-től.
Forrás:  www.carolinahuddle.com/boards/topic/135514-shepard-contract-details/

Pl. Captain Munnerlyn esetében cap hit: $2 868 750, cash $7 368 750

Egyébként meg, többszöri nekifutás után is mindig ugyanarra jutok, ezen témában nem tudok hiteles infókhoz jutni. 😊