Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Annyit tudtam csak kideríteni, hogy már az apja is New Jerseyben született.Vki tudja, hogy Nagy hanyadik leszármazott? A szülei, vagy a nagyszülei vándoroltak ki?Szerintem simán lehet, hogy millenium környékén mentek ki, akkor volt az első komolyabb magyar kivándorlás. Abból gondolom, hogy így lehet, mert nem nagyon van utalás a magyarságára. Azért az 56 után kikerültek még követhetők.
Soldados
Amadeus

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Örülünk összességében, nemde? Trubiskyből faragjanak frencsi irányítót, a védelem lépjen egyet előre, akkor nagy baj nem lesz.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Vki tudja, hogy Nagy hanyadik leszármazott? A szülei, vagy a nagyszülei vándoroltak ki?Szerintem simán lehet, hogy millenium környékén mentek ki, akkor volt az első komolyabb magyar kivándorlás. Abból gondolom, hogy így lehet, mert nem nagyon van utalás a magyarságára. Azért az 56 után kikerültek még követhetők.
Soldados
több mint 8 éve
Lehet, hogy félreértettük egymást, szerintem egy olyan csapatrész munkájába, amibe maximum az edzéseken látott bele nem kellene túlzottan beleszólnia mert úgy jár mint Mcdaniels Denverben, nyilván ha eltölt a faszi legalább 2 hónapot mint HC és edzéseket vezet már lesz fogalma a dolgokról, de addig ne úgy jöjjön ide, hogy majd világot vált minden színtéren. Vezetőnek kell lennie és nem istenkomplexusosnak.Ha ez így lenne, akkor felőlem már a bemutató sajtótájékoztatóján lemondhat. Egyrészt nem köpnék, ha maradna Fangio, de ha megy, akkor sem dőlök a kardomba, de szabad kezet adni neki? Azt inkább ne. Nem OC a faszi innentől, hanem vezetőedző. Igenis szóljon bele a védelembe.Én megvagyok ezzel a választással, de vannak fenntartásaim, ahogy korábban már említettem.Szerintem Fangio maradni fog és szabad kezet kap, nem hiszem, hogy Nagy első HC évében bele akarna szólni a DC munkájába. Mivel az NFL belterjes tuti valami haverját hozza OC-nak, és ez lehet, hogy a KC-ből lesz.
Nézzük a stábot milyen lesz. Elég gyors választás. Sok sikert neki, kezek össze, aztán go.
tüsi91
hpeter93
David Culley szerintem érkezik, mint WR edző és assistant HC.
tüsi91
több mint 8 éve
Hmm, kezd érdekelni engem is 😀Én Lyndsay Petrunyt csíptem nagyon, sajnos azóta már megnősült.Azt hittem ilyen örömhírnél is lesznek csöcsök, nem csak kirúgásnál 😊Egy szakállas kopaszt neveztek ki. Lauren Screeden volt a legjobb kinevezés az elmúlt évekből, őt nehéz lesz felülmúlnia.
Matthew99
https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrinknp_200_200/AAEAAQAAAAAAAATbAAAAJDMyM2Q4OTg2LWM4OTEtNDlkNi05ZTk0LWVmODI5NDk4YWUzMQ.jpg
Állítólag Ragone maradhat, mint QB edző. Trubisky lépett előre néhány dologban, valahol picit megragadt.
tüsi91
Ettemlevest
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Én Lyndsay Petrunyt csíptem nagyon, sajnos azóta már megnősült.Azt hittem ilyen örömhírnél is lesznek csöcsök, nem csak kirúgásnál 😊Egy szakállas kopaszt neveztek ki. Lauren Screeden volt a legjobb kinevezés az elmúlt évekből, őt nehéz lesz felülmúlnia.
Matthew99
https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrinknp_200_200/AAEAAQAAAAAAAATbAAAAJDMyM2Q4OTg2LWM4OTEtNDlkNi05ZTk0LWVmODI5NDk4YWUzMQ.jpg
Állítólag Ragone maradhat, mint QB edző. Trubisky lépett előre néhány dologban, valahol picit megragadt.
tüsi91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Azt hittem ilyen örömhírnél is lesznek csöcsök, nem csak kirúgásnál 😊Egy szakállas kopaszt neveztek ki. Lauren Screeden volt a legjobb kinevezés az elmúlt évekből, őt nehéz lesz felülmúlnia.
Matthew99
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Azt hittem ilyen örömhírnél is lesznek csöcsök, nem csak kirúgásnál 😊Annak örülnék kurvára, ha nem kéne edzőt keresni állandóan. Belichiknek örülnék. Akkor lennének csöcsök. Az ürgéről nem is hallottam 3 héttel ezelőttig. Ami persze nem jelent semmit.
Matthew99
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Azt hittem ilyen örömhírnél is lesznek csöcsök, nem csak kirúgásnál 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Anno volt egy Halas, most egy Nagy... a kör bezárult; összenőtt, ami összetartozik. Síkágó ismét magyar falu! (tudom, h Halas cseh felmenőkkel bír)Adam Negi, született Kisfaludy-Nagy Annamária kinevezésének tiszteletére, és nem örömére megbontásra került egy üveg Hacker-Pschorr Naturtrübes Hellerbier. Fangio még szerződés alatt, azért jó lenne tovább vinni a terminológiát. Van az a pénz, amiért Hofi elvtárs is világcsúcsot úszik.
Tito05
Jesszum hogy néz ki ez a csávó.....
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Anno volt egy Halas, most egy Nagy... a kör bezárult; összenőtt, ami összetartozik. Síkágó ismét magyar falu! (tudom, h Halas cseh felmenőkkel bír)Síkhágó, korabeli magyar telepesek nevezték el így, amikor felfedeztek annó a mai város helyén egy lapos hegyi átjárót....
Tito05
😊
több mint 8 éve
Anno volt egy Halas, most egy Nagy... a kör bezárult; összenőtt, ami összetartozik. Síkágó ismét magyar falu! (tudom, h Halas cseh felmenőkkel bír)
több mint 8 éve
Vki tudja, hogy Nagy hanyadik leszármazott? A szülei, vagy a nagyszülei vándoroltak ki?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
nagyon helyes. Végre megtanulhatja egy magyar edzőtől a tolódás rejtelmeit.Én megvagyok ezzel a választással, de vannak fenntartásaim, ahogy korábban már említettem.
Nézzük a stábot milyen lesz. Elég gyors választás. Sok sikert neki, kezek össze, aztán go.
tüsi91
Szerintem Fangio maradni fog
hpeter93
több mint 8 éve
Ha ez így lenne, akkor felőlem már a bemutató sajtótájékoztatóján lemondhat. Egyrészt nem köpnék, ha maradna Fangio, de ha megy, akkor sem dőlök a kardomba, de szabad kezet adni neki? Azt inkább ne. Nem OC a faszi innentől, hanem vezetőedző. Igenis szóljon bele a védelembe.Én megvagyok ezzel a választással, de vannak fenntartásaim, ahogy korábban már említettem.Szerintem Fangio maradni fog és szabad kezet kap, nem hiszem, hogy Nagy első HC évében bele akarna szólni a DC munkájába. Mivel az NFL belterjes tuti valami haverját hozza OC-nak, és ez lehet, hogy a KC-ből lesz.
tüsi91
hpeter93
David Culley szerintem érkezik, mint WR edző és assistant HC.
több mint 8 éve
Állítólag draft előtt is szerette Turbóment #nohomo
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Csak a legutóbbi meccs miatt sopánkodik mindenki...Ahol tisztán látszott hogy Reid is hívja a playeket. Amúgy meg nem voltak hatalmas edzői hibák, egyszerűen a Titans felszívta magát és a Chiefs pedig belepunnyadt a bőrfotelbe. Reid egyenesen kimondta ,hogy Nagy a legígéretesebb koordinátora akikkel eddig együtt dolgozott szóval ha csak Pederson 3/4-ét hozza az már jó lesz.
több mint 8 éve
Én is Fangio maradását tippelem, üdv neki itt, és sok sikert!Én megvagyok ezzel a választással, de vannak fenntartásaim, ahogy korábban már említettem.Szerintem Fangio maradni fog és szabad kezet kap, nem hiszem, hogy Nagy első HC évében bele akarna szólni a DC munkájába. Mivel az NFL belterjes tuti valami haverját hozza OC-nak, és ez lehet, hogy a KC-ből lesz.
tüsi91
hpeter93
több mint 8 éve
Én megvagyok ezzel a választással, de vannak fenntartásaim, ahogy korábban már említettem.Szerintem Fangio maradni fog és szabad kezet kap, nem hiszem, hogy Nagy első HC évében bele akarna szólni a DC munkájába. Mivel az NFL belterjes tuti valami haverját hozza OC-nak, és ez lehet, hogy a KC-ből lesz.
tüsi91
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Leginkább arra lennék kíváncsi Pace mivel indokolja a döntést, vagy mivel győzte meg Nagy, de félek csak sablonokat fog pufogtatni.Mindenki másnál ugyanez lenne.
hpeter93
Hát nem egy John Fox stílus az biztos. Meglehetősen gyors választás, bár ha megnézzük a jelöltek közül mindenkinek a csapata benn van még, így második interjúra nagyon nem lenne esély. Andy Reidtől tanult mindent, ami azért nem feltétlenül rossz dolog, talán mondhatjuk, hogy a Reid alól érkezők jobb százalékba válnak be, mint nem. Tán ő volt az egyetlen koordinátor, akinek Reid átengedte a playcaller feladatokat, ami lehet jó jel is, hogy nagyra tartja. Dehogy milyen lesz, mint HC? Fogalmunk nem lehet. Mintahogy ugyanezt lehetne elmondani DeFilippoval kapcsolatban is. A red flag mindenkinél ott van, nem hiszem, hogy rizikósabb választás, mint bárki friss HC.
több mint 8 éve
Leginkább arra lennék kíváncsi Pace mivel indokolja a döntést, vagy mivel győzte meg Nagy, de félek csak sablonokat fog pufogtatni.
több mint 8 éve
És végleges.Üdv Matt Nagy!