Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha George Halas nyomdokaiban Matt Nagyot választanák, abban én látnám a logikát. #HungarikumOT-nek meg jöhet ő
empty taxi
twitter.com/ArmyWP_Football/status/949062881554952192

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nagy-Shurmur-DeFilippo hármasból Ti kit választanátok és miért?A legszebbet. #nohomo
tüsi91
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ezek a fiatal csávók elég agilisak és akkora faszságokat sem írkálnak, mint pl. Brad Biggs fénykorában.Fangio interjú meg volt ma. Sokat ebbe nem kell belelátni.Asszongya Adam Hoge, hogy Wilks interjút nem erősítette meg senki.
Csütörtök: Minneapolis Edwards és Shurmur
Péntek-szombat: DeFilippo és McDaniels
Jövő hét: Nagy és Wilks
tüsi91
füligjimmy
Na most elvileg ugye a kérés kiment a Panthers felé, HC interjúra meg nem blokkolhatják a szakembert, de jah hivatalos visszajelzés nincs. Lehet ezért rakták be Edwardsot, mint színesbőrű edzőt, hogy minden szabályt kielégítsenek.
Amúgy elég egyértelmű, hogy milyen utat fogunk követni. Patricia a legnagyobb védelmi hátterű ragadozó a HC piacon, még csak interjúra sem hívtuk.
Én továbbra is hiszem, hogy McDanielsre nincs esély itt. Szóval Jimmy és a többiek a Nagy-Shurmur-DeFilippo hármasból Ti kit választanátok és miért? Én továbbra sem örülök feltétlen ennek az iránynak, s rohadtul kérdéses lesz nekem ki lesz a védőkoordinátoruk, aki gyakorlatilag majd szabad kezet kap.
Én Shurmurt azért húznám ki a listából, mert szerintem Pace egy hozzá hasonló fiatalos manus kezébe adja a pálcát, s ebben az FO is támogatja majd. Apropó fiatalos. Valamelyik beatwriter említette valakire hivatkozva, hogy volt egy vélemény, miszerint a 2013-as csapat sokkal inkább passzolt volna Foxhoz, míg ez a fiatal csapat sokkal inkább passzolt volna Trestmanhez. Érdekes.
Na nálam tehát a Nagy-DeFilippo duóból kerül ki így első tippre a győztes. Tényleg nagy kérdés lesz, hogy milyen stábot pakolnak majd ők ketten össze.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Ha George Halas nyomdokaiban Matt Nagyot választanák, abban én látnám a logikát. #Hungarikum

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Gase-nek volt egy jó és egy rossz éve, nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni, egyébként Loggins Cutler és Gase haverja is, ellesznek együtt.Adam Gase - nek kicsit nagy az arca amugy nem ? 😀 Ennyire bízni a saját döntéseiben egy Dolphinsnál... meleg.Pedig mikor tavaly rájátszásba vitte a Miamit,sokan szívtuk itt a fogunkat hogy hiba volt elengedni.
Én bírom a csókát de Top1 repülő lesz sztem jövőre.
Szivacs
k.adam0078
több mint 8 éve
Asszongya Adam Hoge, hogy Wilks interjút nem erősítette meg senki.@bears_insider: #Bears’ reported list of HC interview requests:Fangio interjú meg volt ma. Sokat ebbe nem kell belelátni.
Patriots OC Josh McDaniels
Eagles QB coach John DeFilippo
Vikings OC Pat Shurmur
Vikings DC George Edwards
Chiefs OC Matt Nagy
Panthers DC Steve Wilks
Bazzani
tüsi91
twitter.com/thekapman/status/948946069001506817
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Adam Gase - nek kicsit nagy az arca amugy nem ? 😀 Ennyire bízni a saját döntéseiben egy Dolphinsnál... meleg.Pedig mikor tavaly rájátszásba vitte a Miamit,sokan szívtuk itt a fogunkat hogy hiba volt elengedni.
Én bírom a csókát de Top1 repülő lesz sztem jövőre.
Szivacs
több mint 8 éve
Adam Gase - nek kicsit nagy az arca amugy nem ? 😀 Ennyire bízni a saját döntéseiben egy Dolphinsnál... meleg.Én bírom a csókát de Top1 repülő lesz sztem jövőre.
több mint 8 éve
www.profootballfocus.com/news/2017-pff-nfl-all-pro-teamAdrian Amos bekerült a PFF All Pro csapatába mint kezdő safety. Kicsit meglepett azért, de úgy érzem, hogy Conte és Wright óta ők végre tényleg megoldják a feladatot hátul Jackson-al!
több mint 8 éve
Rodgers Urlacherről:scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26169846_10156084497489452_5968318240267870432_n.jpg?oh=da2d3a433543d569481d283bc3254cd8&oe=5AED8EDE
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Most komolyan muszáj ezt?Gase lesz a playcaller, OC, Loggains elvégzi hétközben a kulimunkát.
több mint 8 éve
Ez a Miami ezek szerint meg nalunk is luzerebb franchise...Az lesz a parádé, ha jovőre top10 offense lesz a phins O
pahynor21
több mint 8 éve
Ez a Miami ezek szerint meg nalunk is luzerebb franchise...
több mint 8 éve
@bears_insider: #Bears’ reported list of HC interview requests:Fangio interjú meg volt ma. Sokat ebbe nem kell belelátni.
Vikings OC Pat Shurmur
Chiefs OC Matt Nagy
Panthers DC Steve Wilks
Bazzani
több mint 8 éve
Közben Urlacher Hall of Fame finalista.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Szerintem Wilksre gondolt.Elég hivatalos helyről:Ő biztos jön interjúra? Még hivatalosat nem olvastam.Az Wilksnél is meglenne.Szeretnétek beszélgetni a Vikings DC-jével, George Edwards-al is. - RapoportRooney rule?
Beki
füligjimmy
Bazzani
füligjimmy
Bears to interview Vikings DC George Edwards
Klaci79
@bears_insider: #Bears’ reported list of HC interview requests:
Vikings OC Pat Shurmur
Chiefs OC Matt Nagy
Panthers DC Steve Wilks
több mint 8 éve
Elég hivatalos helyről:Ő biztos jön interjúra? Még hivatalosat nem olvastam.Az Wilksnél is meglenne.Szeretnétek beszélgetni a Vikings DC-jével, George Edwards-al is. - RapoportRooney rule?
Beki
füligjimmy
Bazzani
füligjimmy
Bears to interview Vikings DC George Edwards
több mint 8 éve
Ő biztos jön interjúra? Még hivatalosat nem olvastam.Az Wilksnél is meglenne.Szeretnétek beszélgetni a Vikings DC-jével, George Edwards-al is. - RapoportRooney rule?
Beki
füligjimmy
Bazzani
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Az Wilksnél is meglenne.Szeretnétek beszélgetni a Vikings DC-jével, George Edwards-al is. - RapoportRooney rule?
Beki
füligjimmy
több mint 8 éve
Szeretnétek beszélgetni a Vikings DC-jével, George Edwards-al is. - RapoportRooney rule?
Beki
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Szakmázgatunk, szakmázgatunk?!?A haverok köszönik az infótAlina StarrTőlem is vagy ketten.Egye fene, ünnep van!Valaki érdeklődött már, hogy az egyik ismerősét érdekelné, ki a kisasszony? Nem mintha engem érdekelne, tőlem is úgy kérdezték
Ian Rapoport @RapSheet
Source: The #Bears have fired coach John Fox.
kepkezelo.com/images/1f4xjgi6so1n5w5pk3wn.gif
füligjimmy
Wyatt
Bazzani
füligjimmy
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szeretnétek beszélgetni a Vikings DC-jével, George Edwards-al is. - Rapoport
több mint 8 éve
Kurva gyorsan uborkaszezon lett...Jimmy ne rontsd el a csöcs app businest 😊Alina StarrTőlem is vagy ketten.Egye fene, ünnep van!Valaki érdeklődött már, hogy az egyik ismerősét érdekelné, ki a kisasszony? Nem mintha engem érdekelne, tőlem is úgy kérdezték
Ian Rapoport @RapSheet
füligjimmy
Wyatt
Bazzani
füligjimmy
Tomcsik
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Jimmy ne rontsd el a csöcs app businest 😊Alina StarrTőlem is vagy ketten.Egye fene, ünnep van!Valaki érdeklődött már, hogy az egyik ismerősét érdekelné, ki a kisasszony? Nem mintha engem érdekelne, tőlem is úgy kérdezték
Ian Rapoport @RapSheet
füligjimmy
Wyatt
Bazzani
füligjimmy