Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Igen de ha nyersz a browns ellen is akkor az már 5 győzelem, amivel jó eséllyel 10.pick után jössz ( vagy akörül) amúgy meg pont hogy mivel a tavalyi class ilyen jó kell reménykedni a minél jobb draft pozícióban, hátha megint jó lesz.Sikerült átvenni a vesztes mentalitást. Esetleges 5 győzelemmel is 8-on belül vagy.
davemayer
Nem is értem minek írok erről. Nyert a csapat, mutattak a fiatalok jó dolgokat, minden győzelem előre viszi a csapatot, főleg egy rookie QB-nál fontos.
több mint 8 éve
Igen de ha nyersz a browns ellen is akkor az már 5 győzelem, amivel jó eséllyel 10.pick után jössz ( vagy akörül) amúgy meg pont hogy mivel a tavalyi class ilyen jó kell reménykedni a minél jobb draft pozícióban, hátha megint jó lesz.Lehet hogy ti örültök ennek a mai győzelemnek de én nem érzem kevésbé Bears drukkernek magam ha kimondom hogy én bizony nem örülök. A mai győzelemmel + ha verjük a brownst, ez a 2 győzelem kb 7-10 helyet jelenthet a drafton, egy olyan drafton ahol a top5 pick érhet annyit hogy egy trade-del sok fontos pick-et szerezhetnénk.Amikor az idei draft 4 játékosa is kiválóan teljesít, az fontosabb, minthogy buksz 2 helyet a 2018-as drafton. 4 győzelemről beszélünk eddig, ez még mindig top 5 gyanú.
Az ellenfél annyira szétesett csapat volt hogy ebből a meccsből se erőt meríteni, se fejlődni, semmilyen tanulságot levonni nem tudunk, max el lehet könyvelni a győzelmet. De ettől még egy olyan ellenfél amelyik nyerni akar és tud játszani ugyanúgy megcsap minket mint ahogy azt 4 órával ezelőtt is hittük.
De amúgy örüljön aki akar 😉
davemayer
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Lehet hogy ti örültök ennek a mai győzelemnek de én nem érzem kevésbé Bears drukkernek magam ha kimondom hogy én bizony nem örülök. A mai győzelemmel + ha verjük a brownst, ez a 2 győzelem kb 7-10 helyet jelenthet a drafton, egy olyan drafton ahol a top5 pick érhet annyit hogy egy trade-del sok fontos pick-et szerezhetnénk.Amikor az idei draft 4 játékosa is kiválóan teljesít, az fontosabb, minthogy buksz 2 helyet a 2018-as drafton. 4 győzelemről beszélünk eddig, ez még mindig top 5 gyanú.
Az ellenfél annyira szétesett csapat volt hogy ebből a meccsből se erőt meríteni, se fejlődni, semmilyen tanulságot levonni nem tudunk, max el lehet könyvelni a győzelmet. De ettől még egy olyan ellenfél amelyik nyerni akar és tud játszani ugyanúgy megcsap minket mint ahogy azt 4 órával ezelőtt is hittük.
davemayer
több mint 8 éve
Lehet hogy ti örültök ennek a mai győzelemnek de én nem érzem kevésbé Bears drukkernek magam ha kimondom hogy én bizony nem örülök. A mai győzelemmel + ha verjük a brownst, ez a 2 győzelem kb 7-10 helyet jelenthet a drafton, egy olyan drafton ahol a top5 pick érhet annyit hogy egy trade-del sok fontos pick-et szerezhetnénk.Az ellenfél annyira szétesett csapat volt hogy ebből a meccsből se erőt meríteni, se fejlődni, semmilyen tanulságot levonni nem tudunk, max el lehet könyvelni a győzelmet. De ettől még egy olyan ellenfél amelyik nyerni akar és tud játszani ugyanúgy megcsap minket mint ahogy azt 4 órával ezelőtt is hittük.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Szép győzelem. A fiatalok jók voltak, Trubisky messze legjobb meccsét játszotta,s úgy nézett ki, mint egy NFL irányító. Az egész csapat úgy nézett ki, mint egy NFL csapat. S nem érdekes, hogy az ellenfél is ezer sebből vérzett. Szóval ez remek volt, némi reménysugár a jövőre nézve.
több mint 8 éve
Várjuk majd akkor a csöcsöket. 😀 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
A Bengals és a siker szavak is szokatlanok egy mondatban. 😊Majd 2minbe a bengals szerez egy TDt. 16-7Mi olyat nem tudunk, fura is egy mondatban a Bengals és a sikeres 2 minute drive. 😀
ricsiii83
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Én se várok semmi extrát, pár hét és vége ennek az ámokfutásnak. Kérdés hogy az öreglány mennyire lesz durci, én azt se tartom kizártnak hogy Pace us repül. Mivel Fox valszeg nem teljesen az ő embere volt, ezért lehet kap még egy esélyt. Az a baj hogy nem csak az edzővel hibázott... Glennon 18.5 misi garantált... Marcus Wheaton, aki deágább volt mint pl. Brandon Marshall??? Marcus Cooper ennyiért? AJ elengedése...Ok persze lehet ő is menni akart, de ha kicsit túlfizeted (pénz volt dögivel) nem hinném hogy nemet mondott volna. Massie se volt a legjobb döntés...Gould elküldése hogy spórolj szaros 2 millát...És még lehetne sorolni. Valószínűleg azonban kapni fog egy esélyt és a kartierjét a Trubisky pick fogja eldönteni.Azért Dennis Allen nem tűnik most annyira rossz választásnak. Akkor, azzal a Raiders-szel megbukni mekkora fekete pont? Összeállna Sercet Weapon és a Wunderkind, visszajön Sparano, minden meccsen háromszor wildcat, képzeljétek el Cohen mekkora félelmet plántálna el a szívekben.Én mindent megértek, de 8-28 és 9 db 20+ pontos vereség után én inkább nézek olyan felé, aki nem ilyen mérleggel lenne HC. A kérdés persze aktuális.
füligjimmy
Látom ismét elkezdődött a farokméregetés, hogy melyik csapatnak rosszabb az edzője (vs Lions) melyik csapatnak rosszabb a támadósora (vs Bengals). Cincinnatiban is véget ért egy korszak, amire lehet mondani, hogy sikeres volt, de egyben mégsem. Nálunk még 240 perc tömény futballt kell kibekkelni és véget ér egy éra. Aztán lehet keresztbe tenni az ujjakat.
A mai is egy magas színvonalú meccs lesz. A Bengals is jön egy +14-ről elvesztett meccsből, megannyi sérülttel, mi nekünk meg amúgy is mindegy, a felkészítés nem hinném, hogy jobban sikerülne, mint eddig. Szóval én el tudok képzelni egy irgalmatlan rossz 17-13-at nem ide. Attól függ, hogy a védelem mennyire szívja magát. A támadófaluk szar, nálunk Floyd nélkül nincs rush.
Bush visszatér, vajon kiszorítja Chris Prosinskit? Szerintem nem. Mert bár Bush nem jó, de lehet jövőre még itt lenne, ellenben Chris Prosinski, aki világ életében egy kalapszar volt, 31 éves, s másfél hete van újra itt. Na ezért utálom ezt a stábot mindennél jobban. Shaheen a Packers és a Lions ellen, 6 target, 6 catch, nem tudom hány yard, saccra olyan 70, 1 TD. Amióta visszatért Dion Sims, 2 meccs 26 snap. Josh Bellamy 80%-os snapszámú játékos, míg Kendall Wright 50. S sorolhatnánk. Benny Cunningham majdnem annyit van pályán, mint Jordan Howard. De lehet, hogy többet, mint Tarik Cohen, akit fogalmuk sincs hogyan használjanak, miközben említettem már, hogy Josh Bellamy 80%-ban fenn van a támadósnapeknél?
Okádék.
tüsi91
több mint 8 éve
Nézni lehet, az ingyen van. De egy edzőtemető nem válogathat. Három éve nem írt alá edző máshová, amíg nálunk versenyben volt. Most azon se lennék meglepődve, ha többen is visszautasítanának.Azért Dennis Allen nem tűnik most annyira rossz választásnak. Akkor, azzal a Raiders-szel megbukni mekkora fekete pont? Összeállna Sercet Weapon és a Wunderkind, visszajön Sparano, minden meccsen háromszor wildcat, képzeljétek el Cohen mekkora félelmet plántálna el a szívekben.Én mindent megértek, de 8-28 és 9 db 20+ pontos vereség után én inkább nézek olyan felé, aki nem ilyen mérleggel lenne HC. A kérdés persze aktuális.
füligjimmy
tüsi91
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Azért Dennis Allen nem tűnik most annyira rossz választásnak. Akkor, azzal a Raiders-szel megbukni mekkora fekete pont? Összeállna Sercet Weapon és a Wunderkind, visszajön Sparano, minden meccsen háromszor wildcat, képzeljétek el Cohen mekkora félelmet plántálna el a szívekben.Én mindent megértek, de 8-28 és 9 db 20+ pontos vereség után én inkább nézek olyan felé, aki nem ilyen mérleggel lenne HC. A kérdés persze aktuális.
füligjimmy
Látom ismét elkezdődött a farokméregetés, hogy melyik csapatnak rosszabb az edzője (vs Lions) melyik csapatnak rosszabb a támadósora (vs Bengals). Cincinnatiban is véget ért egy korszak, amire lehet mondani, hogy sikeres volt, de egyben mégsem. Nálunk még 240 perc tömény futballt kell kibekkelni és véget ér egy éra. Aztán lehet keresztbe tenni az ujjakat.
A mai is egy magas színvonalú meccs lesz. A Bengals is jön egy +14-ről elvesztett meccsből, megannyi sérülttel, mi nekünk meg amúgy is mindegy, a felkészítés nem hinném, hogy jobban sikerülne, mint eddig. Szóval én el tudok képzelni egy irgalmatlan rossz 17-13-at nem ide. Attól függ, hogy a védelem mennyire szívja magát. A támadófaluk szar, nálunk Floyd nélkül nincs rush.
Bush visszatér, vajon kiszorítja Chris Prosinskit? Szerintem nem. Mert bár Bush nem jó, de lehet jövőre még itt lenne, ellenben Chris Prosinski, aki világ életében egy kalapszar volt, 31 éves, s másfél hete van újra itt. Na ezért utálom ezt a stábot mindennél jobban. Shaheen a Packers és a Lions ellen, 6 target, 6 catch, nem tudom hány yard, saccra olyan 70, 1 TD. Amióta visszatért Dion Sims, 2 meccs 26 snap. Josh Bellamy 80%-os snapszámú játékos, míg Kendall Wright 50. S sorolhatnánk. Benny Cunningham majdnem annyit van pályán, mint Jordan Howard. De lehet, hogy többet, mint Tarik Cohen, akit fogalmuk sincs hogyan használjanak, miközben említettem már, hogy Josh Bellamy 80%-ban fenn van a támadósnapeknél?
Okádék.
több mint 8 éve
Majd 2minbe a bengals szerez egy TDt. 16-7Mi olyat nem tudunk, fura is egy mondatban a Bengals és a sikeres 2 minute drive. 😀
ricsiii83
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Szerintem csak kikapunk, a lehető legtermészetesebben, gond nélkül. Ez már a finálé.
több mint 8 éve
Holnap egy nagyon jól felkészített csapat fogja kezdeni a mérkőzést eldő driveból születik egy 30yardos TD passz Shaheennek. Majd a Bengals a 2. playnél eladja a labdát. Ezt már csak egy FGra váltjuk be. PUNT PUNT majd ismét egy FG mert Bellamyt küldik fel nem Wrightot. Majd 2minbe a bengals szerez egy TDt. 16-7 2. félídőbe két FGn kivül nem lesz momentuma a csapatnak. 45ről NUGENT kihadja.. a vége meg 19-27 lesz a bengalsnak. Trubiskyt bele erőszakolják egy ICbe
több mint 8 éve
Nem emlékszek pontosan, de talán én voltam 😊 Amúgy Bamba Jabba 100x jobb edző mint a retartdált Fox aki a játékosai nevét nem tudja és nagy esélyt lát egy 30 yardos FG blokkolására a liga egyik legjobb rugója ellen...És ezt még le is nyilatkozza...Jövő hét szombaton Sport TV-s meccs a Lions-Bears. Kérdés, hogy melyik csapat lesz kevésbé balfasz.Értem én, hogy mindenkinek a saját csapata a legszembetűnőbb és balfaszabb, de Jim Caldwell egy kibaszott profi edző Fox-hoz képest.
Remélem lesz Benny Hill Show zene aláfestésnek.
Megnézem ki lesz a kommentátor páros aztán ha úgy látom megírom életem első "sms" kérdését Fox és Caldwell ügyben. Nem lesz finomkodó az biztos.
Bazzani
De beszéljenek a számok:
Caldwell
2014. 11-5
2015. 7-9
2016. 9-7
2017. 6-6
John (a világ talán legszarabb edzője) Fox
2015. 6-10
2016. 3-13
2017. 3-9
Ui: Tavaly vagy mikor írtam, hogy Jeff Fisher is jobb edző, mint Fox, akkor valaki hozta a statisztikát, hogy Fisher szarabb, meglehet nézni most a statisztikát, még az a szerencsétlen is jobb edző, mint Fox.
hpeter93
több mint 8 éve
Jövő hét szombaton Sport TV-s meccs a Lions-Bears. Kérdés, hogy melyik csapat lesz kevésbé balfasz.Értem én, hogy mindenkinek a saját csapata a legszembetűnőbb és balfaszabb, de Jim Caldwell egy kibaszott profi edző Fox-hoz képest.
Remélem lesz Benny Hill Show zene aláfestésnek.
Megnézem ki lesz a kommentátor páros aztán ha úgy látom megírom életem első "sms" kérdését Fox és Caldwell ügyben. Nem lesz finomkodó az biztos.
Bazzani
De beszéljenek a számok:
Caldwell
2014. 11-5
2015. 7-9
2016. 9-7
2017. 6-6
John (a világ talán legszarabb edzője) Fox
2015. 6-10
2016. 3-13
2017. 3-9
Ui: Tavaly vagy mikor írtam, hogy Jeff Fisher is jobb edző, mint Fox, akkor valaki hozta a statisztikát, hogy Fisher szarabb, meglehet nézni most a statisztikát, még az a szerencsétlen is jobb edző, mint Fox.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Jövő hét szombaton Sport TV-s meccs a Lions-Bears. Kérdés, hogy melyik csapat lesz kevésbé balfasz.Remélem lesz Benny Hill Show zene aláfestésnek.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
Azért Dennis Allen nem tűnik most annyira rossz választásnak. Akkor, azzal a Raiders-szel megbukni mekkora fekete pont? Összeállna Sercet Weapon és a Wunderkind, visszajön Sparano, minden meccsen háromszor wildcat, képzeljétek el Cohen mekkora félelmet plántálna el a szívekben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
@Kívánok neki békés, nyugodt..nyugdíjas éveket. ( A soha viszont nem látásra!)Hajrá Browns#Bears announce Kyle Long and Mitch Unrein heading to I.R., Chicago’s 8th and 9th starters shut down early due to injuries.Remek... Remélem így lesz idő Long vállát rendbe tenni végre...Kiszopunk még a Brownstól is és tuti megvan a top5 pick megint...
OLB Howard Jones and OL Cameron Lee take their spots on 53.
BB8 Berci
Tomcsik
Egyébként ki szerint fog ez a faszkalap még munkát kapni máshol is? Mert szerintem simán lesz olyan csapat, ami alkalmazná tiszta nb1 nincs bukott edző csak kevés csapat, ahol lehet haknizni évről évre,ha csak nem megy nyugdíjba, hogy wellnesessen hátralevő életében és ingyen bkv-zon.
hpeter93
Remélem karácsonyra kap egy Tornádó aksis biciklit. ( Ebben a korban az rohadt menő)
Kívánok neki sok balesetmentes km-t. (Hátha elbassza ezt is valaki...mint úgy általában ezeket a "suhanós merénylőket")
Na és a végére kv-t rummal az arcába. KV-t RUMMAL VAZZEEE....Latte Portorico
több mint 8 éve
@Hajrá Browns#Bears announce Kyle Long and Mitch Unrein heading to I.R., Chicago’s 8th and 9th starters shut down early due to injuries.Remek... Remélem így lesz idő Long vállát rendbe tenni végre...Kiszopunk még a Brownstól is és tuti megvan a top5 pick megint...
BB8 Berci
Tomcsik
Egyébként ki szerint fog ez a faszkalap még munkát kapni máshol is? Mert szerintem simán lesz olyan csapat, ami alkalmazná tiszta nb1 nincs bukott edző csak kevés csapat, ahol lehet haknizni évről évre,ha csak nem megy nyugdíjba, hogy wellnesessen hátralevő életében és ingyen bkv-zon.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Nem, sajnos nem, de az érzékeny lelkemnek jól esne.....😊és szóljon neki mellé a "jövőre már nem neked nyílik a pünkösdi rózsa" című örökzöld.Na, eljutottunk oda, hogy egy harmadik meccses "szuperirányító" is Rodgersnek tűnt a védelmünkkel szemben. Hiába, mindig van lejjebb....Sajnos teljesen eltorzult a piac, a tapasztalt,
A támadókról meg inkább a jóízlés határain belül semmit. Azért Trubisky vezethetne már egy GW dive-ot, csak úgy a megnyugvásunk miatt, igaz ez a vezetőség nem érdemel ilyet.
Évek óta nem a legszarabb állományú, hanem a legszarabban edzett csapat vagyunk
csi77szövetségi kapitányi tapasztalattal is rendelkezőedzőknek adott fizetésekkel nem tud versenyezni egy ilyen kis költségvetésű csapat. Én az amatőr sportot hibáztatom, egy Jimbo Fisher nevű amatőr testnevelőtanár 75 millió dollárt keres. Itt sajnos a nagymama nyugdíja a család egyetlen bevételi forrása. Ezúton is köszönti egy gyönyörű Kaczor Feri nótával 9 gyermeke, 22 unokája, és 43 dédunokája.
füligjimmy
Csi77 te komolyan GW drive-ot vársz egy így managelt rookie QB-tól? össze kell ám álljon fejben először az hogy hogyan csinálod meg, nem igazán jogos ezt Trubisky-n számon kérni, nem ő hívja a fasz playeket. Leírnám hogy majd jövőre de ezt a szlogent már valószínűleg levédette az ÚFC és látva hogy mit csináltak a saját címerükkel nem akarom hogy az arcomat átszerkesszék...
davemayer
Jimmy, mifelénk a színházi ital volt divatban - teátrum -mal.........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
és szóljon neki mellé a "jövőre már nem neked nyílik a pünkösdi rózsa" című örökzöld.A meccs eleje nem áll össze 3 éve. Azon csodálkozom, hogy a végén Fox még ébren van. A sajtótájékoztató már necces azért, egy bélelt presszót be kell dobni.
Csi77 te komolyan GW drive-ot vársz egy így managelt rookie QB-tól? össze kell ám álljon fejben először az hogy hogyan csinálod meg,
davemayer
Ki tudja, mi a bélelt presszó (opcionálisan bélelt narancs)?
- Abe Simpson
több mint 8 éve
és szóljon neki mellé a "jövőre már nem neked nyílik a pünkösdi rózsa" című örökzöld.Na, eljutottunk oda, hogy egy harmadik meccses "szuperirányító" is Rodgersnek tűnt a védelmünkkel szemben. Hiába, mindig van lejjebb....Sajnos teljesen eltorzult a piac, a tapasztalt,
A támadókról meg inkább a jóízlés határain belül semmit. Azért Trubisky vezethetne már egy GW dive-ot, csak úgy a megnyugvásunk miatt, igaz ez a vezetőség nem érdemel ilyet.
csi77szövetségi kapitányi tapasztalattal is rendelkezőedzőknek adott fizetésekkel nem tud versenyezni egy ilyen kis költségvetésű csapat. Én az amatőr sportot hibáztatom, egy Jimbo Fisher nevű amatőr testnevelőtanár 75 millió dollárt keres. Itt sajnos a nagymama nyugdíja a család egyetlen bevételi forrása. Ezúton is köszönti egy gyönyörű Kaczor Feri nótával 9 gyermeke, 22 unokája, és 43 dédunokája.
füligjimmy
Csi77 te komolyan GW drive-ot vársz egy így managelt rookie QB-tól? össze kell ám álljon fejben először az hogy hogyan csinálod meg, nem igazán jogos ezt Trubisky-n számon kérni, nem ő hívja a fasz playeket. Leírnám hogy majd jövőre de ezt a szlogent már valószínűleg levédette az ÚFC és látva hogy mit csináltak a saját címerükkel nem akarom hogy az arcomat átszerkesszék...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Na, eljutottunk oda, hogy egy harmadik meccses "szuperirányító" is Rodgersnek tűnt a védelmünkkel szemben. Hiába, mindig van lejjebb....Sajnos teljesen eltorzult a piac, a tapasztalt,
csi77
- Abe Simpson
több mint 8 éve
#Bears announce Kyle Long and Mitch Unrein heading to I.R., Chicago’s 8th and 9th starters shut down early due to injuries.Remek... Remélem így lesz idő Long vállát rendbe tenni végre...Kiszopunk még a Brownstól is és tuti megvan a top5 pick megint...
BB8 Berci
több mint 8 éve
#Bears announce Kyle Long and Mitch Unrein heading to I.R., Chicago’s 8th and 9th starters shut down early due to injuries.OLB Howard Jones and OL Cameron Lee take their spots on 53.