Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
#Bears announce Kyle Long and Mitch Unrein heading to I.R., Chicago’s 8th and 9th starters shut down early due to injuries.

OLB Howard Jones and OL Cameron Lee take their spots on 53.
BB8 Berci
Remek... Remélem így lesz idő Long vállát rendbe tenni végre...Kiszopunk még a Brownstól is és tuti megvan a top5 pick megint...

több mint 8 éve
BB8 Berci Chicago Bears Northwestern Wildcats 4
#Bears announce Kyle Long and Mitch Unrein heading to I.R., Chicago’s 8th and 9th starters shut down early due to injuries.

OLB Howard Jones and OL Cameron Lee take their spots on 53.
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 172 — Bears & Illinois fan
Na, eljutottunk oda, hogy egy harmadik meccses "szuperirányító" is Rodgersnek tűnt a védelmünkkel szemben. Hiába, mindig van lejjebb....
A támadókról meg inkább a jóízlés határain belül semmit. Azért Trubisky vezethetne már egy GW dive-ot, csak úgy a megnyugvásunk miatt, igaz ez a vezetőség nem érdemel ilyet.

Évek óta nem a legszarabb állományú, hanem a legszarabban edzett csapat vagyunk

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hàt ez kurva jó 😊 Megkérdezték Foxot hogy miért nem engedett be inkább egy gyors TD-t és lehetett volna még Trubiskynek 90 mp végigmenni a pályán...Fox válasza: Úgy éreztem jó esélyünk lesz le blokkolni a FG-t... Ez az ember mit szed? Gould 4/4 volt és ez volt a legközelebbi próbálkozása, ráadásul a Soldier minden fűszálát ismeri... Mi meg annyi FG-t blokkolunk... Minden hétre jut belőle vagy 3...
Tomcsik
Ez az ember barom 😀 😀 Imádom az őszinte embereket, és, hogy ezt így el merte mondani, mert ez valami eszméletlen öngól így.
kristóf17
Ez már trollkodás, szerintem ez is azt bizonyítja hogy abbahagyja a szezon végén, már nagyon elengedte ezt az egészet.
davemayer
Simán lehetséges, de akkor elég nagy a baj, hogy erre a vezetőség tényleg nem reagál komolyabban. Engem azért kissé zavarna, ha így szopatnak közvetetten nyilvánosan.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Hàt ez kurva jó 😊 Megkérdezték Foxot hogy miért nem engedett be inkább egy gyors TD-t és lehetett volna még Trubiskynek 90 mp végigmenni a pályán...Fox válasza: Úgy éreztem jó esélyünk lesz le blokkolni a FG-t... Ez az ember mit szed? Gould 4/4 volt és ez volt a legközelebbi próbálkozása, ráadásul a Soldier minden fűszálát ismeri... Mi meg annyi FG-t blokkolunk... Minden hétre jut belőle vagy 3...
Tomcsik
Ez az ember barom 😀 😀 Imádom az őszinte embereket, és, hogy ezt így el merte mondani, mert ez valami eszméletlen öngól így.
kristóf17
Ez már trollkodás, szerintem ez is azt bizonyítja hogy abbahagyja a szezon végén, már nagyon elengedte ezt az egészet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Tomcsik
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Most ez komoly, hogy a tegnapi után sem rúgták ki az ősz kutyát? Mi kell még?
proki
január legyen

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nugent... Mit követett el ez a franchise, amiért ilyen büntetést érdemel?

több mint 8 éve
Közben Mike Nugent in da house... Hát 5 kickerből egy csak bejön... Hátha neki könnyebb a neve mint Santosnak 😀

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 8 éve
Jim Harbough kézenfekvő lenne ugye, sztem most nem akkora buli a Wolverines, de valahogy mégsem élném így elsőre. Matt Nagy pl. izgalmas párosítás. Kreatív a faszi. Trubiskynak a megítélése lesz még fontos, kinek tetszik meg annyira hogy idejöjjön.
Szivacs
Matt Nagyot sokan emlegették HC jelöltnek anikor be kezdett a KC... Aztán amikor elkezdtek mélyrepülni azóta sok csapatnál kiesett a pixisből állítólag. Az biztos hogy vannak kreatív játékai, lehetne benne fantázia, de nem biztos hogy ő lenne a fő célpontom...Ami érdekes hogy ő sem dolgozhat igazi sztár elkapókkal, de Hillt és Huntot nagyon jól ki tudja használni...
Tomcsik
Hunt messze van az ev eleji bombaformatol. Mindenesetre Matt Nagy hadnagy most eloszor hivta a tamado playeket, es 31 pontunk lett, egesz jonak tunt. A playhivassal nem volt gond. A vedelem nulla jateka mas kerdes.
ulpianus
Ami a ti esetetekben azért eléggé meglepő. Bob Sutton jó kis alakulatot rakott össze. Csodálkoztam is hogy az ő neve nem olyan gyakran vetődött fel HC jelöltként...

több mint 8 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Most ez komoly, hogy a tegnapi után sem rúgták ki az ősz kutyát? Mi kell még?
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jim Harbough kézenfekvő lenne ugye, sztem most nem akkora buli a Wolverines, de valahogy mégsem élném így elsőre. Matt Nagy pl. izgalmas párosítás. Kreatív a faszi. Trubiskynak a megítélése lesz még fontos, kinek tetszik meg annyira hogy idejöjjön.
Szivacs
Matt Nagyot sokan emlegették HC jelöltnek anikor be kezdett a KC... Aztán amikor elkezdtek mélyrepülni azóta sok csapatnál kiesett a pixisből állítólag. Az biztos hogy vannak kreatív játékai, lehetne benne fantázia, de nem biztos hogy ő lenne a fő célpontom...Ami érdekes hogy ő sem dolgozhat igazi sztár elkapókkal, de Hillt és Huntot nagyon jól ki tudja használni...
Tomcsik
Hunt messze van az ev eleji bombaformatol. Mindenesetre Matt Nagy hadnagy most eloszor hivta a tamado playeket, es 31 pontunk lett, egesz jonak tunt. A playhivassal nem volt gond. A vedelem nulla jateka mas kerdes.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Szivacs

több mint 8 éve
Szivacs Chicago Bears 176
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Meredek szezonok vannak 2013 óta itt, de ez remélem a mélypont. Ránéztem most a naptárra, december. Draft , illetve edzőkérdésben mi a konszenzus uraim ?
Szivacs
Első és második kör WR/OLB azt hiszem ez nem lehet kétséges. Hogy pontosan kik azt inkább az NCCA lezártával és a combine után. Ugye javában zajlik az NCCA play off láz és sok playa kerülhet még fel a draft térképre vagy le onnan...FA ugyancsak WR és Pass rusher kéne legyen, esetleg O line és CB...Edző nehéz dió, de Harbough jó lenne ha el tudnánk csábítani a Wolverinestől. Sean Paytont is el tudnám viselni, idén megint magára talált, de nem hinném hogy el tudnánk hoznia Saintstől. Talán McDaniels... Volt olyan edző aki másodjára jó lett, ugye az első HC próbálkozása nem volt a legjobb. Esetleg valakit NCCA-ből... Nehéz kérdés, de végül is szinte mindegy, ennél a balfasznàl bárki jobb...
Tomcsik
Egy fórumon Scott Linehant is olvastam, mint lehetséges HC jelöltet.. A ramsben elég gyászos teljesítményt nyújtott, de Trubisky-nek valószínűleg jó lenne, mert a csávó tud Qb-t felépiteni.
hpeter93
ok, akkor mire való a qb edző? mire az OC? fejlesszék ezek a qbt, ne a főedző.
davemayer
Trestman sztem ért(ett) az irányítókhoz, mégis egy kalap szamóca volt. Martz se a szépségéért volt sikeres egy ideig. Évek óta rinyálok, hogy olyan edző kell, aki a játék minden elemét átlátja. A rájátszásba kerülő csapatok felének edzői a védelmi oldalról érkeztek. Egyik évben mindenki offense kócsot keres, másik évben már mindenki dífenzet. Értsen hozzá. Ja, és legalább tudja a játékosai nevét.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
És azért bassza meg a magasságos, ezt a Postřižinskét, meg LeBlanc-t évek óta etetjük, kezdők is voltak.
füligjimmy
Siegmund Freud csettintene örömében 😛

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
De most komolyan lehetnek ennyire ostoba emberek (Fox és Caldwell) NFL szinten vezetőedzők?????
Nekem lenne csapatom még a portásságot sem bíznám rájuk mert meccsnapon elfelejtenék beengedni a nézőket.
Bazzani
Herm Edwards most lett főedző az ncaa-ben, szóval már én se szólhatok semmit... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Meredek szezonok vannak 2013 óta itt, de ez remélem a mélypont. Ránéztem most a naptárra, december. Draft , illetve edzőkérdésben mi a konszenzus uraim ?
Szivacs
Első és második kör WR/OLB azt hiszem ez nem lehet kétséges. Hogy pontosan kik azt inkább az NCCA lezártával és a combine után. Ugye javában zajlik az NCCA play off láz és sok playa kerülhet még fel a draft térképre vagy le onnan...FA ugyancsak WR és Pass rusher kéne legyen, esetleg O line és CB...Edző nehéz dió, de Harbough jó lenne ha el tudnánk csábítani a Wolverinestől. Sean Paytont is el tudnám viselni, idén megint magára talált, de nem hinném hogy el tudnánk hoznia Saintstől. Talán McDaniels... Volt olyan edző aki másodjára jó lett, ugye az első HC próbálkozása nem volt a legjobb. Esetleg valakit NCCA-ből... Nehéz kérdés, de végül is szinte mindegy, ennél a balfasznàl bárki jobb...
Tomcsik
Egy fórumon Scott Linehant is olvastam, mint lehetséges HC jelöltet.. A ramsben elég gyászos teljesítményt nyújtott, de Trubisky-nek valószínűleg jó lenne, mert a csávó tud Qb-t felépiteni.
hpeter93
ok, akkor mire való a qb edző? mire az OC? fejlesszék ezek a qbt, ne a főedző.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szivacs
Tomcsik

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
De most komolyan lehetnek ennyire ostoba emberek (Fox és Caldwell) NFL szinten vezetőedzők?????
Nekem lenne csapatom még a portásságot sem bíznám rájuk mert meccsnapon elfelejtenék beengedni a nézőket.
Bazzani
Én továbbra se értem, miért hasonlítod Jimbó bácsit ehhez a demenciás sügérhez. Nem nyertünk a Lions ellen 5 éve.
füligjimmy
Először egy kókadt faszhoz akartam hasonlítani bamba Jabbát de az mégiscsak durva és a pélóra nézve még sértő is.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 8 éve
Bazzani
Én továbbra se értem, miért hasonlítod Jimbó bácsit ehhez a demenciás sügérhez. Nem nyertünk a Lions ellen 5 éve.
füligjimmy
Én sem értem, ő se egy főnyeremény (én sem örülnék ha az én csapatomat edzené mert képtelen hosszútávon nyerni) de azért a mostani Foxnál sokkal összeszedettebb még így is.

Amúgy meg ez az edzőkérdés olyan mint a QB kérdés, ilyen Glennon-GenoSmith-Cassel-félék még rosteren vannak sok csapatnál amit egyáltalán nem értek. Már bizonyították hogy nem jók, akkor ugyan mit várnak tőlük ha be kell állni? Inkább 100x egy ifjú titán aki lehet hogy lebőg de benne lehet az esély hogy jó lesz mint valaki aki már többször bizonyította hogy szart sem ér (és milliókat kap érte).

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bazzani

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Én hagynám hogy végig vigye azt amit elkezdett, ha most kiteszed nem szégyenül meg eléggé, bár nézőpont kérdése, ha a vezetőség tudja hogy az utolsó éve és visszavonul már csak könyörületből is megvárják az év végét. Jó lesz nekünk ez a max 4-11 (bár ennél is viccesebb már csak az lenne hogy ha a browns 1 győzelmét is mi adnánk nekik) vagy 3-13 és akkor megint top5 draft pick, komoly letrade eséllyel.
davemayer
Nem lenne meglepetés a Browns győzelem. Jelen állapotában (fél Bears sérült) nincs nagy különbség a két csapat között.

több mint 8 éve