NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
138
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
109
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
70
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
44
16
RedZone week 17
30
7
Tennessee Titans - New Orleans Saints
9
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Whitehair-el vajon mi a terv? Slauson megy centernek? Esetleg ő?
több mint 9 éve
Vannett elszállt mint egy halász sas ...Oakman már nem igen fog focizni.Jöjjön Nick Vannett, Killebrew meg valami CB és befogom a szám!
Lehet tölteni a secondaryt.
tüsi91
Süsü
több mint 9 éve
Arra kíváncsi vagyok hogy a 3 negyedik körös pickkel mihez kezdünk... Ha pl bennt lenne Shawn Oakman meg lehetne próbálni. Belőle talán lehetne 5 techet faragni...
több mint 9 éve
3. kör Jonathan Bullard DE... Nem is tudom, nem olyan rossz pick, de hát ő sem épp 5 tech amire vágytam...Inkább 4-3 ás felállásoknál lesz hasznos, 3-4 nél nem is tudom hova tenném.
több mint 9 éve
3/72 Jonathan Bullard DLTeljesen ok, de sok munka lesz vele, mind a konditeremben, mind a pályán. Ár-érték arányban bőven ok. Nézni kell róla game tapeket.
több mint 9 éve
2/56 Cody Whitehair GPont ugyanígy érzek. Írtam is a követőben hogy jó játékos, de Lenot nem fogjuk kitenni a kezdőből, mert nem egy all pro, de nem is volt nagyon tré. G posztra megvagyunk mennyiségben és minőségben is...Szóval depth lesz kb... Mondjuk azért könnyebb elfogadni ezt a picket mert első kör végére, 2. elejére várták a srácot így 2 letrade után a 2. végén nem annyira rossz, csak annyira én se értem a koncerpciót...
Jó játékos, nagyon is, de nem látom át, hogy mit akarnak. Picit luxus pick, s a needjeink továbbra is lógnak. De tényleg jó játékos.
tüsi91
több mint 9 éve
2/56 Cody Whitehair GJó játékos, nagyon is, de nem látom át, hogy mit akarnak. Picit luxus pick, s a needjeink továbbra is lógnak. De tényleg jó játékos.
több mint 9 éve
olyan sok tehetség volt benn eddig, hogy sikerült eddig senkit nem kiválasztani. In terms of value
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
DT poszt eleg jo idenÉn egy Justin Smith szerű 5 tech DE-re vágyok...
Janek
több mint 9 éve
Én ennek a Floyd picknek csak akkor látom értelmét ha ma húznak neki egy nagy tesót aki takarít neki. Ha tisztán tudják tartani a falemberek hogy sebességből mehessen tán még lesz belőle valami....
több mint 9 éve
Hihetetlen milyen köpködés megy itt... Ez a csávó még pályára sem lépett, mégis majdnem mindenki ekézi.A nagynéném se lépett még pályára, rajtam kívűl mégis rossz lenne róla a véleménye mindenkinek. Ha valaki úgy jár, mint egy bust, úgy néz ki, mint egy bust, az bust. Ugyanez zsiráffal, vagy mivel.
proki
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hihetetlen milyen köpködés megy itt... Ez a csávó még pályára sem lépett, mégis majdnem mindenki ekézi.
több mint 9 éve
Nyugi jön Connor Cook a második körben és minden happy lesz.
több mint 9 éve
Én tegnap vertem a fejem a fal, szó szerint. Ma sem mondanám h tetszene a pick.... de ami tetszik az a vezetőség tökössége, mármint ha ő benne látják a potenciált, s kell nekik akkor meg kellett lépni, s tényleg nem olyan közül válogatni, akik nem tetszenek, akik maradtak volna... Ha ez az irány, amit a csapat képvisel bejön, akkor fasza, ha nem akkor 2 éven belül új office lehet kezdeni előről... de hátha megindulunk felfeléAmúgy érdekes, h a szurkolókon kívül a neves "szakértők" nagyobb része, elég pozitívan értékelik a mi megmozdulásunkat.
több mint 9 éve
Nem gondolom, hogy Floyd jó lesz, nem vagyok én sem fanja, és ez a pick szerintem is szar.És ez a felnöveljük dolog. Dion Jordan milyen faszán össze is szedett egy 1 éves eltiltást. Barkevius Mingo hagyta a cuccokat a picsába, cserébe ugyanolyan értéktelen. Egyetemen mindkettő kicsit többet produkált. Szóval ha senki nem vár semmit, legfeljebb meglepődünk, de valószínűleg nem fogunk.
De akkor sem vélem jogosnak, hogy emberünk tíz fonttal könnyebb az átlagnál, és ezért fos pick. Nem ezért rossz választás.
Persze igazad van, a tényen ez nem változtat.
Stez
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Nézegettem a 2. körös mockokat... Egyik se tetszett... Ha nem DL lesz akkor morci leszek... Kivétel ha Cravenst húzzuk, őt nagyon csipázom...
több mint 9 éve
Nem gondolom, hogy Floyd jó lesz, nem vagyok én sem fanja, és ez a pick szerintem is szar.De akkor sem vélem jogosnak, hogy emberünk tíz fonttal könnyebb az átlagnál, és ezért fos pick. Nem ezért rossz választás.
Persze igazad van, a tényen ez nem változtat.
több mint 9 éve
Miller 8-10 centivel alacsonyabb. Bokszolóként nagy előny lenne. Hagyjuk Von Millert, se a fizikai felmérőjén, se a pályán nyomába se ér a gyerek. Tudom, hogy tudod. Csak mondom. Hagyjuk ezt, mert rosszul leszek. Szarul jött ki a draft, van ilyen.Az 1. Körről szerintem annyit, hogy a poszt védhető a személy a már kevésbé, kéne ra vagy 20-30 font, kiderül mi lesz. cb-k szépen kimentek, én 2. Körben elvinném fuller tesójat vagy másik Értékelhető cb-t, dl ember viszonylag sok maradt.Jó, hogy mindenki arra kap rögtön, hogy Floyd 245 font, de halkan jegyzem meg, Von Miller sem mérlegelt többet. Vagyis de, 246 fonttal.
hpeter93
Abszolút nem kell húsz fontot rápakolni ahhoz, hogy hatékony legyen. Ha megvan az erő és megtanítják a technikára, fasza lesz.
Az már más dolog, hogy szerintem nem lesz fasza. 8D De az akkor is hülyeség, hogy ő milyen kicsi.
Stez
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Az 1. Körről szerintem annyit, hogy a poszt védhető a személy a már kevésbé, kéne ra vagy 20-30 font, kiderül mi lesz. cb-k szépen kimentek, én 2. Körben elvinném fuller tesójat vagy másik Értékelhető cb-t, dl ember viszonylag sok maradt.Jó, hogy mindenki arra kap rögtön, hogy Floyd 245 font, de halkan jegyzem meg, Von Miller sem mérlegelt többet. Vagyis de, 246 fonttal.
hpeter93
Abszolút nem kell húsz fontot rápakolni ahhoz, hogy hatékony legyen. Ha megvan az erő és megtanítják a technikára, fasza lesz.
Az már más dolog, hogy szerintem nem lesz fasza. 8D De az akkor is hülyeség, hogy ő milyen kicsi.
több mint 9 éve
Nen azért kellett a feltrade, hanem mert a legrosszabbul alakult a draft. Tunsil vállalhatatlanná vált mindenki számára, és erre jobb bizonyíték nem is kell minthogy a Delfinek behúzták. A kis Laremy menedzsere egyébként az egész Dolphins FO menedzsere is, köztük Gase-é. Ha nem trade-elsz fel, akkor Tampa Hargreaves, Giants Floyd, Bears? Lawson? Feladtunk egy 3. számú futót. Nagyon helyes. Emery milyen kurva okos volt, hogy nem ment fel Donaldért, és inkább behúzta Fullert meg Suttont! In terms of value, hogy ez mi a faszt jelentett azóta se tudom, neki mindenesetre felmondtak. Én Tunsilt megkockáztattam volna, de ott valami nagy gubanc van. Ül szegénykém a leveseben, valaki tölti fel a viselt dolgait a netre, és jézusanyám, vannak viselt dolgai. Ki tudja, mi van még? És mi jön még ezután? Valszeg lefizetik az illetőt, de akkor is. Ez van. Egy Langfordot, vagy Bruce ellington akkor se siratok, ha ez a srác egy Mark Anderson karriert fog befutni.És ami szép még hogy 40%-ban játszunk csak 3-4-et, mert 60%-ban nikkel van 4 emberes fronttal. Na most 4-3-ban nem lesz helye sehol. 3-4 Ben is nyílván nem mindig csak ő lesz az egyik OLB mert ugye ott van Young és Houston is... Szóval feltradeltél a top10-be egy bélférgesért aki kb a def snappek 20%-ban lesz fennt a pályán... EPIC ... Ja nem várj EPIC FAIL....3-4 speedster olb kell ide. Nem ez volt a mondás az ősszel? Mert speedsternek speedster.
Tomcsik
bacsii
- Abe Simpson
több mint 9 éve
És ami szép még hogy 40%-ban játszunk csak 3-4-et, mert 60%-ban nikkel van 4 emberes fronttal. Na most 4-3-ban nem lesz helye sehol. 3-4 Ben is nyílván nem mindig csak ő lesz az egyik OLB mert ugye ott van Young és Houston is... Szóval feltradeltél a top10-be egy bélférgesért aki kb a def snappek 20%-ban lesz fennt a pályán... EPIC ... Ja nem várj EPIC FAIL....3-4 speedster olb kell ide. Nem ez volt a mondás az ősszel? Mert speedsternek speedster.
Tomcsik