Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
davemayerCaldwell azért maradt a posztján mert a többi stábtag még nála is segghülyébb, meg viszonylag jóban van Martha nénivel. Januárban úgy repül, hogy becsomagolni sem lesz ideje.
Ahhoz, hogy csoportutolsók legyetek maximum 3 győzelmet szabad elérnetek és ki kell kapni tőlünk, mert mi a Frisco-n kívül max a Batidát verjük meg.
több mint 9 éve
Jó lenne nyerni kedd hajnalban de az az igazság hogy az élményen túl erre már nem igazán van szükségünk. Ebből már pozitív mérleg nem lesz, akkor meg felesleges a 6-10 vagy a 7-9ert hajtani, sokkal inkább legyünk inkább 4-12 vagy még rosszabb. A jövő év szempontjából kulcskérdés az h minél gyengébbek legyünk, a menetrendünk szempontjából sokkal inkább mint a draft miatt. A csoportutolsóként lényegesen könnyebb lenne ugyanis a sorsolás mint 3.ként: az nfc többi utolsója jó eséllyel a 9ers, a skins és a tampa lesz. Ehhez képest a 3.ok listája könnyen lehet cowboys, rams/seahawks szinte mind1 meg a saints/falcons, sztem nem kell ecsetelnem a különbséget... úgyhogy innentől nem zavar ha beelőz a lions, nekünk jövőre kell bizonyítani. Ami segithet hogy caldwellnek küzdenie kell a posztjáért mig foxnak nem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ezek a hétvégi reggelek mostanában arról szólnak, hogy visszanézem az épp aktuális vereséget. Visszatérnék a random gondolatok rovatomhoz: 1. Lenot jövőre hagynám a picsába. Nagyon ki kéne egyenesednie ahhoz, hogy adjak neki még egy esélyt.Bár sok fiatal tackle fejlődik, és nehéz őket draftról leakasztani, szóval nem tudom, mit gondol az FO. És bár Bushrod felőlem jöhetne vissza, ezért kétlem, idén már pályára lép. Guard poszton semmiképp se próbálkoznék, a csávó háta kikészült, jövőre nem számolsz vele, akkor minek erőlteted? Ducasse nem annyira rossz, bár vannak borzasztó gyenge megmozdulásai, de vannak nagyon szépek is. De ez a támadófal így gyenge.
2. McPhee ezen a meccsen semmit nem csinált. Oh well, nem minden papsajt. De hogy Houston nem került pályára, miközben se pass rush, de run D, azért az véleményes.
3. Fuller nagyon jól játszott. Nem tűrhetően, nem elfogadhatóan, hanem nagyon jól. Ez a Bryce Callahan (Bruce Willis, magyar hangja: Dörner György) nevű UDFA is jól teljesített. Ha ezt megismétli, az már trend. Lesérült, jött McManis, a többit tudjuk.
4. McManis hogy a picsába van még a keretben? Milyen üzenetet küld ez a keret többi tagjának? Nem most hibázott a srác, minden meccsen felad minimum 100 yardot, és 1 TD-t. Nagyon megkérdőjelezhető személyi döntéseket hoz ez a stáb.
5. Hamár megkérdőjelezhető személyi döntések. Antrell Rolle, a Leader szerint a meccseket a védelemnek "attitude"-del kell befejezni. Ez nem tudom mi a faszt jelent, üsd le azt a szaros labdát, ha a pofád előtt van, Kedves Vezető. Rolle+Ball 8 millió dollár idén. Az idén egy Culliver, Cromartie cap hit. Vagy ha nem akartál ennyi pénzt kaidni, akkor Brandon Browner, Perrish Cox. Vagy megpörgethetted volna kockát, és Jared Odrick. Ezek a csávók idén ugyanannyit vinnének el a könyvelésből, és legalább NFL szinten játszanak.
6. Számomra egyelőre ijesztően kevés az előrelépés az előző, és az idei front office között.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
twitter.com/OLineWorld65/status/662801576549965824
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Amúgy a Chargers elleni meccs nagyon dúrva lesz... Közeli eredményt várok rengeteg ponttal...Rivers NFL rekordott döntött passzkísérletek terén az elmúlt 2 fordulóban... Packs ellen 500+ passzolt yard, múltkor a Raiders elken is 300 körül volt... Na adjuk ezt hozzá a mi secondarynkhez... Instant 40 körüli pont... Viszont a Chargers védelme is szépen nyeli a pontokat, yardokat szóval nagy adok-kapokra van kilátás...
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Szerintem is, így hogy Leno semmivel sem rosszabb, mint Bushrod nem fogunk neki ennyi pénzt adni. Amúgy eddig sem féltünk forgatni az O line-t ha arról volt szó, szóval ha jobb megoldás lenne mint Ducasse vagy Omamneh, akkor már valszeg kipróbálták volna... Lehet nincs jó technikája a G pozicióhoz... Pl Leno is szar volt RT-ben LT meg megy neki. Magazu azt mondta egyszerűen jobb a technikája ott...
több mint 9 éve
A kövi négy meccs tényleg húzós,de az utána levő őt;49ers, Redskins, Vikings, Bucs, Lions ellen hozhatsz akár 5-0 is. Ami alaposan felhúzná a végétNa, szóval playcall meg ilyenek, amiről mondtam, hogy van egy elméletem. Nem egy nagy kaland, szerintem Cutler vénségére eljutott odáig, hogy végre elkezdik felépíteni. Megnézik, hogy az OL hogy bírja, megnézik, ki hogy nyeri a párharcait, addig nem hajtják bele faszságokba. Azt, hogy Cutler jövőre itt irányító lesz, azt el kell adni a közönségnek. Ahhoz nemcsak a játékát, de az image-ét is újra kell építeni.Nyomtam rá egy likeot. Nekem ezzel az egésszel annyi bajom van, hogy hétvégén kb 3-4 drivet dobtunk el emiatt a pitébe. Biztos megengedhetjük ezt magunknak? A Vikings az első félidőben lerendezhette volna a meccset. Nyilván ez egy jó védelem volt, és egy gyengébb képességű egység ellen hasíthatunk így is. Az is segítene a helyzeten, ha nem kellene hétről-hétre megbuherálni a támadófalat, meg ha normálisan megcsinálnák a blokkokat. Csak nem vagyunk olyan jó csapat, hogy majd játszunk egy félidőt és nyerünk.
És ezt abból következtettem ki, hogy másfél negyeden keresztül csak screenpasszokat hívtunk, úgyhogy ötös alát adnék erre az esszére. Köszönöm a figyelmet!
füligjimmy
Amiért nagyon kár a hétvégi vereség az a sorsolásunk következő 4 meccse. Megyünk San Diegoba, amilyen kirobbanó formában vannak ez is egy fifty-fifty meccs. De utána? Rams idegenben, Broncos otthon, Packers idegenben. Ez legyünk realisták nagy valószínűséggel 0-3. S ha netán a Chargers ellen nem úgy pattan a labda, akkor állhatunk 2-9-cel is. Az meg azért karcos lenne, főleg úgy, hogy sztem a következő 3 meccs is szoros lesz. Packers más tészta, ott relatíve nagyobb verésre számítok.
Hétfőn megnézzük Langfordot is teljes meccsen. Kár azért a brutál droppért, mert jól szállt be, blitz felvételben is elég ügyesen helyt állt (2 esetnél is felűnt), csak kb elment a meccs azon a 3. downon. Amúgy idén Royal már teljesített úgy egy meccset, hogy végig is játszotta, nem robbant le némi periódusra?
Jimmy lenne egy kérdésem hozzád, mint a támadófalak elismert szakértőjéhez 😊. (Más is válaszolhat of course). Bushrod mennyire lenne elvetélt ötlet guardban? Mert én Lenot hagynám LT-ben. Hibázik persze, de összességében elfogadhatóan teljesít.
tüsi91
Ugyan én kevés vagyok, hogy megválaszoljam a kérdésedet, de szerintem Bushrodnak kalapáltak, jövőre menni fog.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Na, szóval playcall meg ilyenek, amiről mondtam, hogy van egy elméletem. Nem egy nagy kaland, szerintem Cutler vénségére eljutott odáig, hogy végre elkezdik felépíteni. Megnézik, hogy az OL hogy bírja, megnézik, ki hogy nyeri a párharcait, addig nem hajtják bele faszságokba. Azt, hogy Cutler jövőre itt irányító lesz, azt el kell adni a közönségnek. Ahhoz nemcsak a játékát, de az image-ét is újra kell építeni.Nyomtam rá egy likeot. Nekem ezzel az egésszel annyi bajom van, hogy hétvégén kb 3-4 drivet dobtunk el emiatt a pitébe. Biztos megengedhetjük ezt magunknak? A Vikings az első félidőben lerendezhette volna a meccset. Nyilván ez egy jó védelem volt, és egy gyengébb képességű egység ellen hasíthatunk így is. Az is segítene a helyzeten, ha nem kellene hétről-hétre megbuherálni a támadófalat, meg ha normálisan megcsinálnák a blokkokat. Csak nem vagyunk olyan jó csapat, hogy majd játszunk egy félidőt és nyerünk.
És ezt abból következtettem ki, hogy másfél negyeden keresztül csak screenpasszokat hívtunk, úgyhogy ötös alát adnék erre az esszére. Köszönöm a figyelmet!
füligjimmy
Amiért nagyon kár a hétvégi vereség az a sorsolásunk következő 4 meccse. Megyünk San Diegoba, amilyen kirobbanó formában vannak ez is egy fifty-fifty meccs. De utána? Rams idegenben, Broncos otthon, Packers idegenben. Ez legyünk realisták nagy valószínűséggel 0-3. S ha netán a Chargers ellen nem úgy pattan a labda, akkor állhatunk 2-9-cel is. Az meg azért karcos lenne, főleg úgy, hogy sztem a következő 3 meccs is szoros lesz. Packers más tészta, ott relatíve nagyobb verésre számítok.
Hétfőn megnézzük Langfordot is teljes meccsen. Kár azért a brutál droppért, mert jól szállt be, blitz felvételben is elég ügyesen helyt állt (2 esetnél is felűnt), csak kb elment a meccs azon a 3. downon. Amúgy idén Royal már teljesített úgy egy meccset, hogy végig is játszotta, nem robbant le némi periódusra?
Jimmy lenne egy kérdésem hozzád, mint a támadófalak elismert szakértőjéhez 😊. (Más is válaszolhat of course). Bushrod mennyire lenne elvetélt ötlet guardban? Mert én Lenot hagynám LT-ben. Hibázik persze, de összességében elfogadhatóan teljesít.
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Amúgy messze van még, de elkezdtem kicsit nézelődni a 2016 FA nevek között és kigyűjtöttem azokat, akiket nagyon remélem hogy megkeresünk és hozzánk kerülnek...Eric Weddle FS
Von Miller OLB
Leon Hall CB
Antonio Gates TE
Eric Berry FS
Sean Smith CB
Muhammad Wilkerson DE
Prince Amukamara CB
Andre Smith RT
Derrick Johnson ILB
Alex Boone G
Bruce Irvin OLB
Mark Barron OLB
Malik Jackson DE
Kelechi Osemele G
Omar Bolden FS
Brandon Marshall ILB
Persze közülük jónéhány esélytelen lesz pl Millert tuti foggal-körömmel meg fogja tartani a Broncos...Nem tudom minegyik csapat cap spacet, nem volt kedvem mindet kikeresni, de az látszik, hogy a Denvernek és a Kansasnak is van pár lejárója, így nem biztos, hogy minden értéküket meg tudják tartani...Nagyon remélem, hogy a listáról 4-5 játékost sikerül megszerezni...
A mi lejáróink közül vissza kell hozni: Jeffrey, Forte, Jenkins,Acho, Unrein (depth) Ducasse, Omamneh( depth) a többiek feláldozhatóak szerintem...
Houstont, Youngot és Bushroodot el kéne boltolni...
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Nem tudom láttátok-e a snf-t, a denver szépen bemutatta hogy milyen D kell ahhoz hogy zavarba lehessen hozni Rodgerst, a baj csak az hogy mire mi ezt elérjük ahhoz kell minimum 2 extra jó offseason. Remélem hagyják Fangiot dolgozni addig, ő képes lehet rá.Rodgers folyamat nyomás alatt volt, Ware és Miller terrort rendezett szó szerint... Pontosan ilyesmit szeretnék én is látni... Ez a Denver D nagyon ütős idén...
davemayer
több mint 9 éve
Nem tudom láttátok-e a snf-t, a denver szépen bemutatta hogy milyen D kell ahhoz hogy zavarba lehessen hozni Rodgerst, a baj csak az hogy mire mi ezt elérjük ahhoz kell minimum 2 extra jó offseason. Remélem hagyják Fangiot dolgozni addig, ő képes lehet rá.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Úgy néz ki se Forte se Royal nem szenvedett season Enying sérülést, nem kell műteni őket...Pontos visszatérést azonban nem tudtak mondani... Úgy néz ki le igazolják Monte Ballt...
több mint 9 éve
Na, szóval playcall meg ilyenek, amiről mondtam, hogy van egy elméletem. Nem egy nagy kaland, szerintem Cutler vénségére eljutott odáig, hogy végre elkezdik felépíteni. Megnézik, hogy az OL hogy bírja, megnézik, ki hogy nyeri a párharcait, addig nem hajtják bele faszságokba. Azt, hogy Cutler jövőre itt irányító lesz, azt el kell adni a közönségnek. Ahhoz nemcsak a játékát, de az image-ét is újra kell építeni. Nem értem, miért hisz még mindig mindenki ebben a draftoljuk valakit mögé, és néhány év alatt kineveljük baromságban. Röpke 25 év alatt Steve Young (aki volt vagy 30 éves, előtte fene tudja milyen ligában játszott), Aaron Rodgers, talán Matt Hasselbeck (ő nagyon hátsó körös), és ennyi. Egy jó csapat, és a közepébe rakni egy újoncot. És a pályán építed fel, nem a kispadon. Mint Flakon, Röfiburger, Wilson, Dalton, Cam Newton (aki mögött azért kurva jó védelem volt) és aki annyira nem jó csapatba jött, vagy nem váltotta meg a világot, az Matty Ice, Tannehill, hogy az olyanokról ne beszéljünk, mint Mánuel, vagy Sanchez, ahol ugyanez volt a koncepció, csak ugye. Maximum 1 év után Brady, vagy akár Kaepernick (azért a döntő számít), de ez is összesen 2 pozitív példa tök tudja hány év alatt.
Lehet, hogy akarnak ezen a drafton QB-t húzni, nem tudom. Amit biztosan nem akarnak, hogy kénytelenek legyenek QB-t húzni. És aki szeretne nemcsak 2016-ban, hanem 2018-ban is nemcsak dolgozni, de vezető beosztásban dolgozni, annak jó irányító kell. Egy ilyen teljesítményt nyújtó Cutler vígan eldobálgat neked még '17-ben is, miközben senki nem fogja megkérdezni, hogy mi a faszért nem cseréled már le? Ha nagyon akarod, és látod a tehetséget, akkor már most húzhatsz egy új irányítót, nem kell bedobnod a mélyvízbe, csak leghamarabb a '17-es szezonban, és 2 offseason alatt te faraghatod tovább a rostert. De így nem muszáj. Ez a kurva nagy különbség. Mert amibe a legrövidebb úton belebukik egy FO, az egy irányítócsere. És ha Cutler nincs újraépítve, akkor '16-ban újonc QB van, és ökölbe lehet szorítani a segglyukakat, mert ha nem válik be a srác, akkor még a '17-es szezont megkapják, de '18-ban mindenki repül a picsába. Pace most kezdte, nem hiszem, hogy 40 éves korára le is akarja zárni a karrierje érdemi részét.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tüsi!És ezt úgy, hogy ott van egy ALL PRO várományos CB a gyakorló csapatban.
Köszi amúgy, hogy kikaptatok ellenünk mert különben akkora 0-16-ot csináltunk volna megint mint ide Vlagyivosztok.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
A félreértések elkerülése végett én sem a PO miatt bánkódok hanem h megvolt az esély rá h 0-3 után még egyszer pozitiv mérleggel álljunk idén.Én úgy láttam, hogy valahol a mi reális helyünk ez a 2-5, 3-4-es mérleg valamelyike. Az első három meccs valószínűleg Cutlerral is 0-3, max 3 szoros bukta van. A Raiders ellen sztem hamarabb lecsöngethettük volna, a Chiefs ellen a semmiből nyertünk, azóta kétszer nyert helyzetből buktunk egy olyan meccsen, amikor az elején hátrányban voltunk. Ez 4 darab X-es meccs, kettőt nyertél, kettőt buktál. Továbbra is az a véleményem, hogy kevés jó játékos van a keretben ahhoz, hogy valami merészebbet gondoljunk. Nem sztárok, szimplán jó játékosok. Megyünk kétszer idegenbe Chargers&Rams, utána jön a Broncos, aztán főműsoridős Packers. Utóbbi kettő nyilván reménytelen kategória, az első kettő nem az. Ha viszont lejövünk egy 0-4-gyel, az nagyon TOP3 pick gyanús.
davemayer
Willie Young 7 snap, Lamarr Houston 4 snap, Alan Ball 1 snap. 13 milliót keresnek így hárman. Alan Ball közben 5. számú corner lett. Ez a Callahan srác kellemes meglepetést nyújtott. McManis ellenben kiheréli a csapatot. Annak mindenestre örülök, hogy nem pofára, meg fizetési sapkában elfoglalt hely alapján áll össze a kezdő.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
A félreértések elkerülése végett én sem a PO miatt bánkódok hanem h megvolt az esély rá h 0-3 után még egyszer pozitiv mérleggel álljunk idén.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ez csak személyes véleményem, de nem gondolom, hogy érdektelenné vált a szezon. Tegyük fel, ha megvan a legutóbbi két meccs és valóban 4-3, én akkor sem gondolnám, hogy ez a csapat PO kaliber lenne. A mellékelt ábra mutatja, hogy nem is az. Van még 9 meccs, szerintem egy 4-5 körüli mérleget simán kilehet hozni belőle.Én a Lions meccs után nagyon pipa voltam, a tegnapi után abszolút nem. Persze bosszantó, hogy a Vikings feldobott egy labdát lecsapásra, mert valljuk be őszintén nem játszottak jól. Legalábbis, aki látta őket már idén, az tudja, hogy képesek sokkal jobb produkcióra. Meccs előtt írtam, hogy mindhárom csapatrésznek jól kell játszania ahhoz, hogy nyerjünk. Nos mindhárom csapatrésznek elég lett volna egy átlagos teljesítmény a győzelemhez. Vagy ha csak az egyik hoz egy jó meccset.
Az ST-t hagyjuk, nem hiszem, hogy bármi újat tudnék mondani. A védelem 16 pontja alapban kiváló, a mögöttes tartalom nem. A legjobb emberünk Teddy Bridgewater volt, aki a győri Teddy szintjén játszott tegnap, részben miatta mondom azt - ismét csak személyes vélemény -, hogy a Vikings nem ér el komolyabb eredményt. Legyünk realisták: 2 TD-t hajított el tegnap. Futás ellen a várt gyenge színvonalon játszottunk, sajnos belül sem a falban, sem mögöttük nincs jó játékosunk. S McPheen kívül ez igaz a teljes védelemre. Lehet mondani, hogy ez még egy átlagos játékos, az nem rossz, amaz elfogadható, meg van 2 rookie. Nem keresem vissza, hogy volt pontosan, de Jimmy írt valami olyasmit, hogy dicséret az edzőknek, mert pozícióban vannak a srácok, és kritika illeti az edzőket, mert olyan gyenge játékosokat engednek a pályára, akik nem tudják megcsinálni a játékot. Tegnap az utolsó 2-3 percben pontosan ez történt. Természetesen jár az elismerés a vendégeknek, amiért éltek ezzel a lehetőséggel, de nem tudom azt mondani, hogy oly Teddy frenetikus volt a végén, mint Cutler a Chiefs ellen.
Ami miatt én leginkább csalódott vagyok az az offense első félideje. Ha Teddy nem annyira Teddy, mint Teddy Győrből, akkor bekocogunk 3 ponttal. Volt két hét felkészülni, s ennyire tellett, hát ez több, mint kiábrándító. Persze a szünetben sikerült azért villantani, mert a második félidő rendben volt, ám még is csak 10 pont lett. A mai ligában van egy választó vonal, sztem úgy 23-24 pont környékén. Ha a fölé lősz nyersz nagy átlagban, alatta nem. S ahogy írtátok: 20 pont. S Cutlerral ez az örök probléma, hogy kevés a pont. Átlagban ez a 20 mindig megvan. Hol elég, hol nem. A támadófallal megvoltam elégedve. Mindenki legalább egálra hozta a párharcát, jól vették fel a blitzeket, főleg a második félidőben tudtunk erőből haladni. A második TD drive 8 perc 34 másodpercig tartott, igazán impozáns volt. Persze, ha ilyen hosszú drivekat vezetsz a legfontosabb az lenne, hogy fejezzük be őket. Jeffery nagyon jól játszott, Cutler is a jobbak között volt (s el se adtuk a labdát, pedig ugye tavaly ez volt a sláger, hogy ezért nem nyerünk), a többiek hát jah.
Periódusokban jól játszottunk, a Vikings volt kedves nem zárta le a meccset az első félidőben, sőt, a második a mienk volt, még is kikaptunk. A tegnapi meccs is megmutatta, hogy miért nem reménytelen ez a csapat, de egyben miért reménytelen is. Ez egy ilyen szezon. Kell egy jó draft, meg pár szabadügynök.
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Igen a ST valami gyalázat, ha jól számoltam ez volt a 6. vissza hordott kick off/punt return TD amit beszívtuk, tehát igen, majdnem minden meccsre jut 1.... 4-5 éve egyik legjobb ST volt itt, most meg Pppfff.... Martysaurus hetek óta lószar, de a nagy lóvé az kéne neki, lassan kezdek én is arra hajlani, hogy Pace megköszönhetné neki is a közreműködést...Ami melett nem lehet szó nélkül elmenni azok a sérülések... Persze ne fogjuk erre a szar szezont, de az a sérüléshullám, ami a csapatot sújtja az elmúlt 2-3 évben az azt hiszem példátlan... Olvastam egy cikket, hogy eddig még nem volt 2 egymást követő meccs ahol az O line ugyanabban az összeállításban lépett volna pályára... WR-ek szinte még nem volt olyan 7 hogy minden kezdő egészséges legyen. Védelemben Meki, Ego, Sutton... Sorolni se bírom. Nem tudom hogy mennyi köze lehet ezekhez a stábnak ( nyílván pl. Forte tegnapi sérülése nem az ő lelkükön szárad) , de ez a sok húzódás stb stb.... Ha ilyen aspektusból nézzük csoda hogy szoros meccseket toltunk...Persze ott a védelem... A folyamat sérülések ellenére is ez a secondary egy vicc... A front 7 legalább egy átlagos szintet hoz még úgy is hogy onnan is mindig kidől valaki, de a DB-k Ppff... Az 5. körös ujjonc S a legjobb embered? Rolle a veterán vezér csinál egy ilyen bakit a meccs végén? McMannis hogy van még a csapatnál? Elküldték Janningst, Tillmant, Hurnst, Al Jeant, Wereent, de ő még kezdő lehet? Persze a konzisztens pass rush hiánya sem segíti őket, na de akkor is... Amúgy Forte remélem kap szerződést, mert ez a Langford srác azért messze van attól, hogy őt helyettesítse...Jövőre le kell tenni a nagy zsetont 1-2 embernek... Az ST edző, akárhogy is cimbi ki kell baszni...Látok némi fényt az alagút végén, de geci hosszú ez az alagút és lehet a fény csak egy szembe jövő vonat...
több mint 9 éve
Az a baj ezzel a vereséggel hogy, végleg érdektelenné vált a szezon.A PO esélytelen, pedig lett volna sansz ha nem baszod el a Lions-Vikings meccset pláne így. A nyakamat rá hogy Chargerst megverjük valahogyan, hogy még bosszantóbb legyen az egész. Pár aspektus maradt már ami érdekes a szezon hátralevő részében. Ezek között talán a legfontosabb, hogy lássuk ki marad itt jövőre és ki megy, persze hajtani fog mindenki ahogy kifér, hogy jövőre is kergethesse a labdát, mert máshol nem igazán tehetné. Ami látszik, hogy fő gond a védelemmel van(tudom tudom egyre jobbak stb de ez kevés). Gase eddig nem villantott túl sokat most is felraktál 20 pontot, a red zone teljesítmény ótvar, és az első félidei screen hívások kibaszott fájdalmasak voltak, mintha Cutlert akarták volna büntetni a Lions elleni meccs miatt, vagy én nem tudom de szánalmas volt az biztos, az OL egészen jól teljesít a sok hiányzó ellenére is. Martellus szerencsére szépen kijátssza magát innen, szóval kell legalább 1 de inkább 2 TE, a falba is kéne 2 ember(Monty jövőre kezdő C lesz) lesz White, Royal kérdéses de maradni fog, a WR sorral elleszel jövőre is. A D-ben körülbelül 4 embernek kéne kicserélődnie, hogy láthass valami konzisztens teljesítményt a következő évben, Kell legalább 2 falember, 1 ILB(bár szerintem ha Elek lesz a következő meccseken akkor nem hozunk) 1 OLB 2 corner és talán safety, bár Rolle szerintem itt lesz jövőre is, sajnos. Ami még nagy kérdés számomra, hogy az SP edzőt elküldik-e félek, hogy nem, pedig valamit kéne ott csinálni, mert ez szánalmas, még Dekamillás alatt is jobb volt konkrétan, nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni egy kibaszott meccset kapott punt vagy kickoff return td nélkül, hozzanak valami jó közepes tesitanár csávót aki megtanítja őket szerelni 25-30 as környékén, illetve egy normális returnert aki elfut 20-25 ig és elkapja a labdát, és ennyi. Nem kívánok Hestert és olyan SP munkát csak valami alsó közép kategóriás munkásembert.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Ez a 2 meccs megmutatta hogy mennyire idegesítő is ez a játék. Hihetetlen hogy 0-3 után feljöhettünk volna 4-3ra erre 2 ilyen gagyi meccs a 2 csoportrivális ellen. Egy biztos: nincsenek annyival előttünk mint amennyivel gondolták. A tegnapi játéknap után még idegesìtőbb hogy Stafford is egyedül ellenünk játszott jól...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Ráadásul Forte sérülése is mocskosul hiányzott...Royal megint kidőlt... Lehet hogy Gase eddig nem váltotta meg a világot, de hogy már az összes falembere és elkapója lesérült a csapatnak az tuti... Most még Forte is... Remélem nem komoly...
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Hihetetlen...Most mondhatnám, hogy idén legalább szoros meccseket játszunk, meg ez tán fejlődés... de lófaszt, ez sokkal jobban felbasz, mint amikor úgy ültem le hogy na kapunk vagy 40 pontot és legalább a félidőben ne álljunk vagy 20 pontos szopásra...
több mint 9 éve
Csak nem tudom két cornert honnan szerzel, most is hoztál kettőt, kettőt meg elküldtél, és cseppet sem lett jobb. Drafton kurva nehéz értelmeset találni, lásd;Fuller. Ha valaki kiszabadul szabad ügynöknek azonnal hozzávágni a nagy pénzt, abból meg lesz egy Rolle-od bár nem tudom ki versenyzett érte velünk még, mert a legszarabb védelmek legszarabb játékosait szedted össze(ez egy idézet volt)Nagyon sok csapat nyűglődik a DB posztokon, de a személyi kérdések nagyon-nagyon megkérdőjelezhetőek. Gondoljatok bele, Ball és Rolle 8 milliót elvisz a sapkából. Ebből a pénzből már játékost is kaptál volna. Na mindegy, ezen tényleg nincs mit elemzeni.
hpeter93
Eddig egyfajta kegyelmi állapotot élvezett Pace és Fox, ez szerintem lassan kezd elmúlni. Cutler hiába futja élete szezonját, Gase megkoronázása is várat még magára. Ismét egy 20 pontos meccs, és igazából senkire nem tudtad fogni, hogy miért nem fut a szekér.
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Találtál egy UDFA cornert aki nickelben játszott a sérüléséig, Mcmannis nem tudom hányadik éve van itt de ez nonszensz, ha elküldted Allent, Bosticot, akkor Mcmannist azonnal bazd ki, mert találtál egy olcsobb jobb cornert. Rolle-t nem tudom, hogy mennyivel vagy hogyan lehet kidobni, de mehet a francba, amíg Harold Jones-Quarley játszott, nem volt rosszabb teljesítmény semmivel sem. Fuller is kuka. Találnod kell két kezdőt, meg valaki Nickelbe, Amos az egyetlen biztos pont, a többi 1 elhasznált zsebkendőt nem ér.Nem is értem, mi történik, ennyire rossz játékosok sehol sincsenek. De most komolyan. Mérgezik a vizet? Ezt a srácot le kellett volna nullázni a picsába. 2 INT-et rakott oda gyakorlatilag. Ehelyett extra 100 yard, meg 1 TD. Hogy a picsába? És nem akarom a védelmet fikázni, mert 17 pontot engedtek a meccsen. Mert az offense is szaros 20 pont. De akkor is, hogy a picsába? És Langford? Jesszumpepi. Én szeretek abban hinni, hogy ezek előbb-utóbb kiegyenlítik egymást, de ezek annyira amatőr hibák, amikre nem találok szavakat.
hpeter93
füligjimmy
Csak nem tudom két cornert honnan szerzel, most is hoztál kettőt, kettőt meg elküldtél, és cseppet sem lett jobb. Drafton kurva nehéz értelmeset találni, lásd;Fuller. Ha valaki kiszabadul szabad ügynöknek azonnal hozzávágni a nagy pénzt, abból meg lesz egy Rolle-od bár nem tudom ki versenyzett érte velünk még, mert a legszarabb védelmek legszarabb játékosait szedted össze(ez egy idézet volt)
több mint 9 éve
Találtál egy UDFA cornert aki nickelben játszott a sérüléséig, Mcmannis nem tudom hányadik éve van itt de ez nonszensz, ha elküldted Allent, Bosticot, akkor Mcmannist azonnal bazd ki, mert találtál egy olcsobb jobb cornert. Rolle-t nem tudom, hogy mennyivel vagy hogyan lehet kidobni, de mehet a francba, amíg Harold Jones-Quarley játszott, nem volt rosszabb teljesítmény semmivel sem. Fuller is kuka. Találnod kell két kezdőt, meg valaki Nickelbe, Amos az egyetlen biztos pont, a többi 1 elhasznált zsebkendőt nem ér.Nem is értem, mi történik, ennyire rossz játékosok sehol sincsenek. De most komolyan. Mérgezik a vizet? Ezt a srácot le kellett volna nullázni a picsába. 2 INT-et rakott oda gyakorlatilag. Ehelyett extra 100 yard, meg 1 TD. Hogy a picsába? És nem akarom a védelmet fikázni, mert 17 pontot engedtek a meccsen. Mert az offense is szaros 20 pont. De akkor is, hogy a picsába? És Langford? Jesszumpepi. Én szeretek abban hinni, hogy ezek előbb-utóbb kiegyenlítik egymást, de ezek annyira amatőr hibák, amikre nem találok szavakat.
hpeter93
- Abe Simpson