Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Aki idén ilyen dephtnél nem a Dbe öli a középső pickjei javarészét az tényleg idióta. Sztem idén is az első kör bpa lesz (kivéve wr) és utána a 2-6ig 3 védő pick.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Igazán méltó lenne a franchise legutóbbi évtizedének draftjaihoz, ha jelen helyzetünkben 2-3. kört ellövöd pl. egy TE-RB párosra. Az tipikusan megmutatná miért tartunk ott ahol. A futó picket úgy nagyjából már elkönyveltem 2-4. körig, de talán a jelenleg nem needes TE posztból nem kellene azt csinálni. DE, CB, OL (abból is OT) a csapat 3 legnagyobb hiányposztja jelenleg. A normális franchiseok ezekben a körökben rakják le az alapot, mi már annak is örülünk, ha olyan játékost sikerül itt húzni, aki az NFL átlagot megüti. De azért jobbára olyanok jönnek, akiket inkább csak felengedik a pályára ala Chris Williams, Carimi, Bostic, McClellin, Grasu vagy olyanok, akik pályát sem látnak mint Okwo, Gilbert, Iglesias, Hardin, Marcus Harrison vagy ki a tököm és abba is hagyom. Szóval én abban reménykedek, hogy előbb-utóbb egyszer a kapanyél is elsül és az első 3 körben olyan játékosok jönnek, akik jók és olyan pozícióban játszanak, ahol eldőlnek a meccsek. Szóval az idei tippem a 2-4. körökre TE, backup QB, RB.
tüsi91
Bebaszna 😀

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Igazán méltó lenne a franchise legutóbbi évtizedének draftjaihoz, ha jelen helyzetünkben 2-3. kört ellövöd pl. egy TE-RB párosra. Az tipikusan megmutatná miért tartunk ott ahol. A futó picket úgy nagyjából már elkönyveltem 2-4. körig, de talán a jelenleg nem needes TE posztból nem kellene azt csinálni. DE, CB, OL (abból is OT) a csapat 3 legnagyobb hiányposztja jelenleg. A normális franchiseok ezekben a körökben rakják le az alapot, mi már annak is örülünk, ha olyan játékost sikerül itt húzni, aki az NFL átlagot megüti. De azért jobbára olyanok jönnek, akiket inkább csak felengedik a pályára ala Chris Williams, Carimi, Bostic, McClellin, Grasu vagy olyanok, akik pályát sem látnak mint Okwo, Gilbert, Iglesias, Hardin, Marcus Harrison vagy ki a tököm és abba is hagyom. Szóval én abban reménykedek, hogy előbb-utóbb egyszer a kapanyél is elsül és az első 3 körben olyan játékosok jönnek, akik jók és olyan pozícióban játszanak, ahol eldőlnek a meccsek. Szóval az idei tippem a 2-4. körökre TE, backup QB, RB.
több mint 9 éve
A TE- témához eszembe jutott, hogy draft az elképzelhetetlen? Nem tudom milyen a felhozatal, de 2-3 vagy későbbi körökben nincs esély egy TE-re?
hpeter93
Ez attól is függ mi lesz Bennett és Miller sorsa... A legjobb TE prospect Hunter Henery aki még tán az első körbe is beférhet, bàr inkább 2. körbe vàrjàk. Utànna elég nagy az űr, nem épp a legmélyebb a TE poszt idén.

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
A TE- témához eszembe jutott, hogy draft az elképzelhetetlen? Nem tudom milyen a felhozatal, de 2-3 vagy későbbi körökben nincs esély egy TE-re?

több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
Odatettük magunkat átigazolási ügyben. Hasonlóan kéne folytatni, aztán jó lenne egy jól sikerült Draft, és egész jó lehetőségek lennének a keretben.

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Akkor Jarvis Jenkinst lecserélted egy minden téren jobb játékosra, s valószínűleg ez nem fog sokba kerülni. Ahogy burkolva Pace is elmondta egy sajtótájékoztatón, hogy nem az igazi nagyágyúkra repülünk rá és fizetjük túl őket, hanem a masszívabb, de nem csillagászati második szerződésükre hajtókra.

Így néz ki most a front seven:
DE:Hicks, Ferguson
NT: Goldman, Sutton
DE: ???, Unrein

OLB: McPhee, ???
JACK: Trevathan, Jones, Anderson
MIKE: Freeman, Timu
OLB: Young, Houston

Teljesen egyértelmű az upgrade, mert három poszton fog jobb játékos játszani, mint tavaly, de talán ennek a sémának a legfontosabb láncszeme még mindig lóg. Nem egyszerű az ilyet megtalálni, a többiek aránylag rendben vannak. A depthet lehet még a hátralévő időben és a drafton mélyíteni. Suttont nem lenne nagy kunszt lecserélni egy effektívebb játékosra, jöhetne még egy használhatóbb backup ILB, egy fiatal backup OLB.

Secondary:
CB1: Fuller
CB2/CB3: ???, Porter
CB4: Callahan
CB5: McManis

S: Amos, ???, Rolle, HJQ

Lényegében ugyanaz a felállás, mint tavaly. Alan Balltól könnyes búcsút vettünk, neki nem jött be a Bearses kirándulás, azt leszámítva, hogy 3 millió dollárral gyarapította a bankszámláját. Láttunk jó meccseket a secondarytől, láttunk botrány rosszakat, főleg a szezon elején, talán egy hatékonyabb front7-nel itt is javul a helyzet. Továbbra is égető need egy szélén használható corner beszerzése, mert Porternek bár vannak kimondottan erős meccsei, de utána meg botrány, másrészt meg eddigi kórlapja alapján valószínűleg meg fog sérülni idén. Abban is biztos vagyok, hogy Callahannek hozunk egy vetélytársat, akivel lemeccselik, hogy ki legyen a nickel. Safety poszt olyan lesz, amilyen. Nem látom, hogy Rolle ne élné meg az 53-at, mert se minőségben, se mennyiségileg nem vagyunk meg, valószínűleg 4-5. körben jön megint egy fiatal a draftról, meg nálunk jobb franchiseoknál ilyenkor joggal hisznek abban, hogy a fiatalok még fejlődnek is, szóval én is ezt teszem.

Támadóoldalon papíron mindenhova meg van a kezdő, de az egész picit kaotikus és hiányos.
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 330 — Patriots fan
Jött Hicks 2 évre...
Tomcsik
A Pats ezt nem lájkolja. Jól jártatok vele.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Jött Hicks 2 évre...

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Casey Hayward olcsóbban igazolt le, mint Porter, igaz, csak 4 évvel fiatalabb, nem olyan sérülékeny, és sokkal jobb játékos, de istenkém. Amikor Drew Breest leigazoltuk! Mellékesen Daunte Culpeppert akarták elhozni egy cserével, de ő inkább a Miamit válaszotta, és miután a Miaminál megbukott a fizikain így kötött ki végül Brees a Saints-nél, de ki tartja számon ezeket az apróságokat?

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Greshamnak ajánlott valamelyik érdeklődő 4 év / 23 millió /12 millió garantáltat. Kevesebbért maradt a Cardsnál, de jobb is, hogy ennyit nem fizettek ki neki. Martellus tényleg ostoba, meg egy fasz, de biztos az a megoldás, ha kirúgod vagy eltradeled egy 6. vagy 7. körért? Vannak máshol is ilyen buta játékosok még is jól tudják alkalmazni őket. Biztos anyáznám persze ha jönne egy INT róla, mert nem azt a routet futotta, amit kellett volna, de egy jó OC talán tud olyan playbookot szabni, amiben Martellunsak sokat nem kell gondolkodnia.

Amúgy Zach Millernek mindenki adna hosszútávút? Egyrészt 32 éves, 4 évig sérült volt, 2015-ben éppen nem, de az 5-ből 1 az nem valami fasza arány. Szerintem. Jó lenne megtartani, de kizárólag valami sérülés elleni védelemmel opciózott szerződéssel.

CJ Andersonnak pedig évi majd 5 milliót ajánlottunk. Ha ennyire nem akarják Langfordra bízni a sztorit, akkor mi a picsáért nem tartották meg Fortet. Van még benne 2 jó év megosztott terheléssel.
tüsi91
A CJ storytól kivagyok én is... Elengedik Fortet aki kiemelkedő alakja a Bearsnek, szopják Langfordot meg Carreyt-t majd drágábban mint Forte rámennek CJ-re...Millernek semmi kép nem adnám meg amit kér, túl öreg és sérülékeny...Martynál már nem tudom mi lenne jobb, ha maradna vagy ha menne...

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
A nevek alapján eddig tetszik az átigazolási időszak, remélem a nyújtott teljesítménnyel is elégedettek leszünk majd ősszel. Trevathan remélem azt nyújtja, mint Denverben, Freeman személyében pedig lesz egy tackle gyárunk, olyan úgyis régen volt....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Greshamnak ajánlott valamelyik érdeklődő 4 év / 23 millió /12 millió garantáltat. Kevesebbért maradt a Cardsnál, de jobb is, hogy ennyit nem fizettek ki neki. Martellus tényleg ostoba, meg egy fasz, de biztos az a megoldás, ha kirúgod vagy eltradeled egy 6. vagy 7. körért? Vannak máshol is ilyen buta játékosok még is jól tudják alkalmazni őket. Biztos anyáznám persze ha jönne egy INT róla, mert nem azt a routet futotta, amit kellett volna, de egy jó OC talán tud olyan playbookot szabni, amiben Martellunsak sokat nem kell gondolkodnia.

Amúgy Zach Millernek mindenki adna hosszútávút? Egyrészt 32 éves, 4 évig sérült volt, 2015-ben éppen nem, de az 5-ből 1 az nem valami fasza arány. Szerintem. Jó lenne megtartani, de kizárólag valami sérülés elleni védelemmel opciózott szerződéssel.

CJ Andersonnak pedig évi majd 5 milliót ajánlottunk. Ha ennyire nem akarják Langfordra bízni a sztorit, akkor mi a picsáért nem tartották meg Fortet. Van még benne 2 jó év megosztott terheléssel.
több mint 9 éve
Gresham visszament a Cardsba, pedig a Jets és mi is többet adtunk volna neki...Kezd melegedni a TE helyzet...

több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 359
Amukamarát is 1 èvre ennyièrt bőven ide lehetett volna hozni...

több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 359
Hát trevathan, massie, freeman is jott talira majd 1-3 nap ès bejelentettèk. Szerintem hicksel is meg van már minden

több mint 9 éve
Hicksről olvasott valaki valamit? Elvileg szombaton volt tali, de sehol semmi... Írták sok helyen hogy utánnunk a Lionshoz menne, de arról sincs semmi hír...

több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Zach Miller a Rams-nél vizitál közben.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000059649/Colts-pick-six-touchdown

Cutlerrel már megvan rég az összeszokottság 😊

(2012 week 1, | ti nyertetek, Bandi 1.meccse | )

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Mariani is visszajött harcolni a roster helyért. Csipem nagyon. Lemondtak róla mindenhol, de tavaly offenseben is hozzátett egy keveset.
tüsi91
Én is így vagyok vele... Kritikus helyzetekben hozott sok 1st downt, miután mindenki kidőlt ő volt az akiben Cutler megbízott, nem volt drága, jó hogy megtartottuk...

több mint 9 éve
Mariani is visszajött harcolni a roster helyért. Csipem nagyon. Lemondtak róla mindenhol, de tavaly offenseben is hozzátett egy keveset.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Freeman amikor nálunk sérült volt, azt észre lehetett venni egyből. Korrekt deal

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 887 — Whoops, looks like something went wrong.
Freeman is jött 3 évre. Nem egy ász, de Trevathan mellé kell egy decens run stopper. Jó igazolás, leggyengébb poszt megoldva. Cserének Timu maradhat.

3 év, 12 millió, 6 garantált.

------------

Tavaly kellemes meglepetés volt Unrein. Vissza is jött 2 évre. Depthnek megfelelő. Már csak tényleg a kezdők hiányoznak.
tüsi91
Jaja. Attól eltekintve, hogy Freeman nem decens run stopper, nem rossz. (8
Ő olyan tipikusan inkonzisztens játékos, aki 4-5 hetente brutál nagyot játszik, de közben képes eltünedezni. Persze szerelések számában ezt nem veszed észre feltétlenül, csak a szereléssel kitörölheti a popóját. Mondjuk évi négy millióért abszolút megéri véleményem szerint, nem is értem, hogy a Coltsnak miért nem ért meg ennyit, hogy megtartsa.

Sosem lesz a védelem vezére, inkább egy csöndesebb munkás. Összességében szvsz jól jártatok vele.

több mint 9 éve
Van még 2-3 éve legalább, 29 év egy ILB-nél nem vészes abszolút, főleg úgy,hogy ő sokat nem is játszott a ligában a kora ellenére. Ettől még lehet depthet húzni drafton, de nincs kényszer. Short term megoldás, de abból az egyik legjobb.

CB draft sztem, nincs már olyan CB a piacon aki megérné. Kell egy fiatal, aki rögtön használható. Hickset megnéztem pár vágott felvételen a szezonból. Abszolút nem rossz, de az elittől messze van. Jenkinsnél messze jobb.. Érdekes lenne, mert méretileg kb Goldman. Futás ellen jó, pass rush átlagos. Lehetne base felállásoknál Goldmant pihenteni többet, neki a pass rush úgy is az erőssége. Persze a classic 5 tech DE nem Hicks lenne. Arra meg kellene találni a saját emberünket.
tüsi91
Hicks messze a legjobb D line man aki elérhető... Viszont Drafton Buckner nagyon kéne, nekem ő a top pick... Ha kimenne tán Robinson akit el tudok képzelni 5 techben...

több mint 9 éve
Van még 2-3 éve legalább, 29 év egy ILB-nél nem vészes abszolút, főleg úgy,hogy ő sokat nem is játszott a ligában a kora ellenére. Ettől még lehet depthet húzni drafton, de nincs kényszer. Short term megoldás, de abból az egyik legjobb.

CB draft sztem, nincs már olyan CB a piacon aki megérné. Kell egy fiatal, aki rögtön használható. Hickset megnéztem pár vágott felvételen a szezonból. Abszolút nem rossz, de az elittől messze van. Jenkinsnél messze jobb.. Érdekes lenne, mert méretileg kb Goldman. Futás ellen jó, pass rush átlagos. Lehetne base felállásoknál Goldmant pihenteni többet, neki a pass rush úgy is az erőssége. Persze a classic 5 tech DE nem Hicks lenne. Arra meg kellene találni a saját emberünket.