Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy egy W került bekönyvelésre. Játékban éppúgy, ahogy a Lions vagy a Vikings ellen is sok hibánk volt, a legnagyobb különbség azonban az, hogy nyertünk. Felkészülhetünk rá, hogy a maradék 8 mérkőzésből legalább 6-on szerintem hasonlóan szoros meccseket fogunk játszani. Ebből nyerünk is majd, ami után mindenki boldog, vesztünk is, ami után mindenki anyázik. Idén ezek vagyunk, nem túl szívbarát. Ugye mennyivel jobbak voltak a 30 pontos zakók. Ott nem kellett idegeskedni.Minden győzelmet meg kell becsülni, így a mait is, bár az tény hogy a Chargers rengeteg kezdő és jó játékost volt kénytelen nélkülözni, illetve, hogy meccs közben is tovább gyarapodott a ledöglöttek száma. Persze nem csak emiatt nyertünk, s nálunk is van volt jó pár hiányzó, meg minket sem sajnált senki, mikor a Chiefs ellen a fél kezdő hiányzott. De jegyezzük meg, hogy ezek a dolgok ma kedveztek nekünk.
Ami továbbra is a legnagyobb probléma, hogy hiába haladunk egészen hatékonyan a mezőnyben, ha nem tudjuk ezeket TD-kre váltani. Az első félidőben elképesztő módon likvidáltuk magunkat a meccsből, s valószínűleg egy jobb állapotba lévő ellenfél nem is utasította volna vissza azt a bő ajándékcsomagot, amit küldtünk. Ezzel szorosan összefügg, hogy 22 pont az megint nem sok. Ma elég volt. Persze, ha Gould nem hibázik kétszer, akkor 28, ami már sokkal jobban mutat és az már egy olyan pontmennyiség, amivel konstansan tudnál nyerni.
Ezt a meccset így viszont a védelem nyerte meg, mert 12 engedett pont minden tekintetben kiváló. Természetesen Flukernek sokat köszönhetünk, mert elment volna ott a meccs minden bizonnyal, Woodhead elejtett vagy 4 labdát és ugye a sérülések. Ami a legnagyobb gond volt az a 2 ILB. Woodhead és Gates szét szopatták őket. A secondary nem is volt tesztelve túlzottan. Pass rush nem volt, McPheet és a védőfalat ma sem vetted észre, futás ellen elfogadható volt az egység. Houston és Young hozott ma pluszt, ez pozitív lehet a jövőre nézve. 5. meccs mikor a védelemben kitudsz emelni hibákat, de bőven tettek annyit, hogy nyerj. Seahawks 19 pont, Raiders 20 pont, Chiefs 10 pont, Vikings 16 pont, Chargers 13 pont.
A labda másik oldalán megint nem lehetünk elégedettek, mert ennyi hiba a világon nincs. Jeffery 2 droppal kezdett, amiből az egyik TD lett volna, utána nagyot játszott. A támadófal nem jó, de lehet velük nyerni. Lenot egyszer elsöpörték, jött belőle egy fumble, utána nagy gond nem volt. Longról sokkal több pressure jött. Belső három ember szerintem átlagon felül játszott. A pick lassítások alapján Cutleré, de a meccs összképe alapján újabb jó mérkőzést zárt. Vannak még komoly hiányosságok és az RZ hatékonyság súlyos gond, de nem lehet nem észre venni Gase és Loggains kiváló munkáját Cutler játékán. A mai gameplan amúgy nagyon fasza volt. 3rd downoknál továbbra is nagyon magas színvonalon teljesít Jay, s ezt nem mutatják a statisztikák.
Wilson nem sokat mutatott, ahogy Martellus sem. A meccs legnagyobb pozitívuma Langford, aki az RB játék mindhárom fázisában jó teljesítményt nyújtott. Várom, hogy a Rams messze jobb védelme ellen milyen teljesítményt tud mutatni, a mai reménnyel teli volt, de Kahlil Bellnek is voltak jó meccsei pár éve, szóval ne rugaszkodjunk túlzottan messze a földtől.
Nem sérült meg senki sem. A Rams offense szerintem sokkal jobban fog feküdni nekünk, s ha McClellin visszatér és vele picit stabilabbak leszünk belül, akkor a védelem sztem fog hozni annyit, amennyivel esélyünk lehet meccset nyerni. A Rams D elég zord persze, így ők a meccs favoritjai, de szerintem csapatként nincsenek annyival előttünk, mint azt jópáran gondolják. A következő 3 meccsre nincs különösebb elvárás a csapat felé, 0-3 abszolút realitás, ezért is volt fontos a mai győzelem.
több mint 9 éve
Igen az látszott hogy egy teljesen egészséges Chargerst ez a jelenlegi D 30 pont alatt sem tudta volna tartani. Ami miatt nem mondanám rá egyből hogy vertek volna minket az amiatt van hogy a mi Oünk is simán tudott haladni. Ezt a meccset csak egyéni hibák miatt nem döntöttük el, szerintem ez idén az első meccs amikor tényleg tükörsimán domináltunk coachingban is. Rams ellen en nem varok csodat de ez jo volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
#BearswinEzt a meccset hosszan lehet majd elemezni. Nyerhettél volna simán is, ha nem vagyunk ostobák, kikaphattunk volna simán is, ha a Chargers nem balfasz, meg ha egészséges. Nyertünk szorosan.
több mint 9 éve
Azért vagyunk ilyen faszányosak engedett yardokban, mert ahol egy masszívabb 30 yardos O'Donell punt visszahordását Bellamy és McManis próbálja megakadályozni, nos, ott viszonylag rövid az út az Édenbe.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Illetve gondolom emlékszel, mikor jó pár éve mindenki szétfutotta a most meg nem nevezett Raiderst. Így nem kellett passzolni, nem kellett sietni, kockázatmentesen, az órát uralva nyertek sorban az ellenfelek. Akkor is gyakori téma volt, hogy kevés passzotl yardot kapnak (nem átlagban) összyardban. Azzal sem mentek semmire.Passz elleni védekezésben harmadik legjobbak vagyunk az NFL-ben. Én nem tudom értelmezni ezt a mondatot, van aki tudja esetleg?a harmadik legkevesebb passzolt yardot engedte a Bears védelme idén (1500). ebből nem igazán lehet kiindulni, tekintve, hogy az ellenfél irányítói átlag 103,5-ös passer ratinggel dobálnak, ami csak a 28. helyre jó.
proki
deyell
Namost a Chicagonak meglestem, (27. a ligában) 4.7es átlaggal állítja meg a futást. Ami rossz (4.2 már jó offfense oldalon minden sémában, van ahol kevesebb is.)
A jó hír az, hogy a San Diego aksitöltők csapata az utolsó a listán, kerek 5.0 yardos átlaggal, ami szégyen rossz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Szerintem ma szorosan, de nyerünk, esetleg nem......A statisztikáról annyit, hogy a válogatottunk a 2000-es években is arra a hivatkozott a brazilok elleni meccs előtt, hogy még soha nem kaptunk ki tőlük korábban. Igaz, hogy négyszer játszottunk összesen és abból egyet a fakó ellen, de holt komolyan állították a szakértők, hogy ez nagy dolog. A folytatást tudjuk........
A védelmünkből Goldman és Amos bevállhat, Fullert pedig Jimmy megdicsérte, ez már nagy szó.
Mindeközben pedig a vikingek 6-2-vel holtversenyben az élen állnak, ahogy azt mindannyian gondoltuk.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
deyell
11 701
Passz elleni védekezésben harmadik legjobbak vagyunk az NFL-ben. Én nem tudom értelmezni ezt a mondatot, van aki tudja esetleg?a harmadik legkevesebb passzolt yardot engedte a Bears védelme idén (1500). ebből nem igazán lehet kiindulni, tekintve, hogy az ellenfél irányítói átlag 103,5-ös passer ratinggel dobálnak, ami csak a 28. helyre jó.
proki
choose life
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Vannak ilyen érdekességek....3. legjobb passz elleni védelem, ugyanakkor minden DB-re 100+ passer ratinggel dobnak az ellenfél irányítói... Ezért jó a statisztika, lehet csűrni-csavarni 😀Passz elleni védekezésben harmadik legjobbak vagyunk az NFL-ben. Én nem tudom értelmezni ezt a mondatot, van aki tudja esetleg?A kutyát nem érdekli a statisztika. 😊
proki
promax
több mint 9 éve
Passz elleni védekezésben harmadik legjobbak vagyunk az NFL-ben. Én nem tudom értelmezni ezt a mondatot, van aki tudja esetleg?A kutyát nem érdekli a statisztika. 😊
proki
több mint 9 éve
Passz elleni védekezésben harmadik legjobbak vagyunk az NFL-ben. Én nem tudom értelmezni ezt a mondatot, van aki tudja esetleg?
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
A tavalyihoz képest előrelépés, hogy vállalható vereségeket, sőt talán mondhatom, hogy bosszantó vereségeket vagyunk kénytelenek lenyelni, ha a Chicago Bears legnagyobb ellensége a pályán van. Minden bizonnyal ma is egy szoros meccset játszunk, s nagyobb valószínűséggel ma is a szopórollerra ülsz majd fel. De ha ránézel a lőlapra, akkor épp úgy gyűlnek az L betűk, mint tavaly. Sok hiányzó van ott is, de így is feltudnak tenni 27-30 pontot, s eléggé meglepődnék, ha azt mi felül lőnénk. Nem néz ki rosszul ez a támadósor, csak 20-23 pont. Szóval a mai tippem 30-24 nem ide. De ne legyen igazam.
Én akkor leszek nagyon pipa, ha megint a speciel teamen megy el. Mert azon már fenn sem akadok, hogy minden meccsen van két szabálytalanság, ami miatt saját 10-en belülről kell támadni, de hogy 3 return TD-t szoptak 7 meccsen, + a Lions ellen egy 40 yardos faket, meg még volt kb. 3-4 hosszabb visszahordás. Botrány.
több mint 9 éve
Remélem készülnek a blitz packek és kemény nyomás lesz ma Riversen, mert ha nem akkor szőnyegbombázás lesz amit a secondary nem fog túlélni....Riverst blitzelni öngyilkosság, a GB egész meccsen 5-6 emberrel támadta 500+ yardot is kaptak miatta.
Tomcsik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Remélem készülnek a blitz packek és kemény nyomás lesz ma Riversen, mert ha nem akkor szőnyegbombázás lesz amit a secondary nem fog túlélni....
több mint 9 éve
Mert két meccse sorozatban szopunk és 2-5 el állunk, plusz idegenbe megyünk.hpeter93Bezzeg a Bolts, mérlege jobb (2-6, ami rosszabb), és nem veszít két meccse (csak négy).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Gyuri34
101
02740 V Chicago + 4,5 1,75ért. Csak szoross lexx😀 ? En is megraktam egy 10sel.
több mint 9 éve
Miert vagyunk ennyire underdogok,fogadó irodaknal?Mert két meccse sorozatban szopunk és 2-5 el állunk, plusz idegenbe megyünk. De én, azért kapva az alkalmon fogadtam magunkra.
Gyuri34
több mint 9 éve
Gyuri34
101
Miert vagyunk ennyire underdogok,fogadó irodaknal?
több mint 9 éve
geyco
27
"A Chicago Bears ellen nem fog pályára lépni a San Diego Chargers offensive tackleje King Dunlap, centere Chris Watt, linebackere Denzel Perrymann és Manti Te'o."Mennyire számít a kiesésük? Teon kívül egyiket se ismerem olyan szinten...
több mint 9 éve
Aki megkérdőjelezi Titkos Fegyver döntéseit, az a Mackó Együttműködés Rendszerének alapjait kérdőjelezi meg! A MER nélkül pedig barbár muszlim hordák martalékává válnánk!DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, GastonDe csak 3-4 maci meccset láttam. Fuller-Amos még fejlődhet, jelen edzői stábbal pedig ha nem is elit, average szintet ki lehet belőlük hozni. Az ILB kettősből nem tudtam dönteni, de ha bármelyik mellé jönne egy impressive ILB hozhatna átlagos szintet.
OLB: McPhee, Acho, Houston, Young
ILB: Jones, McClellin, Anderson, Reynolds, Barrow
S: Rolle, Amos, Jones-Quartey, Prosinski, Martin
CB: Fuller, Porter, Callahan, McManis, Ball, Mitchell
tüsi91
Ego is inkább maradjon egy épülő csapatba mint még egy lyukat kreálni.
alatriste
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Kevin White fog focizni idén? Kábítják egyáltalán a drukkereket vele vagy tabu téma?
több mint 9 éve
DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, GastonDe csak 3-4 maci meccset láttam. Fuller-Amos még fejlődhet, jelen edzői stábbal pedig ha nem is elit, average szintet ki lehet belőlük hozni. Az ILB kettősből nem tudtam dönteni, de ha bármelyik mellé jönne egy impressive ILB hozhatna átlagos szintet.
tüsi91
Ego is inkább maradjon egy épülő csapatba mint még egy lyukat kreálni.
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Tomcsik
8 008
Leno szerintem sem rossz, valszeg sosem lesz egy elit falember, de a mostani Bushrood szintet simán hozza és negyed annyiba kerül...Azért tényleg mondhatni elit rushereket tartott egész szépen, ha futás blokkolásban tudna javulni az jó volna...A védelem sajnos olyan amilyen, de a következő évben ez sokat változhat 60 millát okosan kell elkölteni (1-2 cuttal és okoskodással még feljebb is lehet tornázni...) Mivel az O oldalán ha White bevállik és Royal egészséges lesz, akkor olyan sok hiány nem lesz... Csere TE, vagy Martysaurust el kell boltolni és hozni helyette valakit, és tán egy jó guard... Persze Forte és Jeffrey resign...Szóval a pickek és az FA nagy része is mehet a D-re...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Forte, Royal OUT.
több mint 9 éve
DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, GastonOLB: McPhee, Acho, Houston, Young
Én kimondom amit gondolok. Ez egy nagy rakás szar amiből McPhee kivételével senkit nem vinnék el a csapatomba. Maximum Young-ot 4-3-ba olyan helyre ahol középről is van nyomás. Mondjuk vannak a listában olyan nevek akiről még az anyja sem hallott nemhogy egy átlag NFL néző. Ebből használható védelmet összerakni nagy fegyvertény.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
1. Lenot jövőre hagynám a picsába. Nagyon ki kéne egyenesednie ahhoz, hogy adjak neki még egy esélyt.Bár sok fiatal tackle fejlődik, és nehéz őket draftról leakasztani, szóval nem tudom, mit gondol az FO. És bár Bushrod felőlem jöhetne vissza, ezért kétlem, idén már pályára lép. Guard poszton semmiképp se próbálkoznék, a csávó háta kikészült, jövőre nem számolsz vele, akkor minek erőlteted? Ducasse nem annyira rossz, bár vannak borzasztó gyenge megmozdulásai, de vannak nagyon szépek is. De ez a támadófal így gyenge. füligjimmySzerintem Leno játszott annyira jól ezen a 4 meccsen, hogy ne legyen prioritás az LT poszt. Ettől lehet még odahúzni, de nem kényszer. Vannak hibái, vannak büntetései, sajnos azok a toss meg hasonló játékok, amik Bushroddal működtek vele nem mennek, de szvsz jobb passz protektor, mint Bushrod. Cutler sokat segít ebben, de nem látod azt a meccseken, hogy állandóan verik. Sőt mondok még valamit: belső válla felé még nem is verték meg szerintem. Ansah ellen volt kvázi a legrosszabb meccse ő verte legtöbbször kívülről, de mivel a fal belseje viszonylag jól tart, így van hova fellépkedni. Khalil Mack, Tamba Hali, Ziggy Ansah, Everson Griffen mind-mind jó játékosok, de egyikről sem tudod azt mondani, hogy dominálta volna Lenot, sőőt. A másik, hogy 4 NFL meccsen van túl a srác. Jó dolgok az edzések, PS meccseken megnézték a jobb oldalon, hát az tényleg botrány volt, de most látjuk élesben és számomra nem okoz csalódást. Kényes poszt az LT, nem hiába bombázzák a jobbakat több milliókkal, nem hiába nem engedik el a csapatok az ott játszókat. Várjuk meg ezt a maradék 9 meccset, nézzük mit tud hosszútávon, de egyenlőre azt mondom, hogy az elmúlt években csak szarabb játékost láttunk azon a poszton.
2. McPhee ezen a meccsen semmit nem csinált. Oh well, nem minden papsajt. De hogy Houston nem került pályára, miközben se pass rush, de run D, azért az véleményes. füligjimmySajnos egyetlen offensive coordinátor sem annyira balfasz, hogy McPheet ne kettőzné a playek többségében. Egész meccsen szélmalom harcot vívni meg nem könnyű. Acho mindenben jó kivéve az irányító támadásában, az pech, hogy az ő posztján ez talán a legfontosabb kritérium. A védőfal csak van. A Vikings meccset 4-en tolták végig, s pass rushban senki sem átlag feletti, de inkább az sem. Lehet cseszegetni valóban az FO-t, Foxot, Fangiot, hogy ezzel a kerettel neki mentek védelmi oldalon a bajnokságnak, mert ha megnézzük a játékosok képességeit, hát anyám borogass. Week 9:
DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, Gaston
Most őszintén kérdem az egybegyűltektől és annak is örülnék, ha "idegen" drukkerek is válaszolnának, hogy szerintetek a felsoroltakból hány NFL szinten elit, jó, átlagos, átlag alatti, hogy a picsába van még a ligában játékos van? A roster managementet lehet kritizálni teljes joggal, de az edzői teljesítményt sztem kritika nagyon nem érheti. 7 meccsből 3-szor körberöhögték a védelmet (bár a Packers meccsen lehet vitázni), 4-szer (Hawks, Chiefs, Raiders, Vikings) megütöttük az NFL mércéjét. Elég kemény, hogy annak kell drukkolni, hogy Eleket rakják össze hétfőre, meghogy Callahan is pályára tudjon lépni. Ezért is mondom, hogy lehet az LT poszton filózni, de amíg a védelemben minden playben pályára lép legalább 2-3 olyan srác, akinek a ligában sincs a helye, addig én annyira nem tartom prioritásnak.
Sajnálom Forte sérülését, de legalább megnézzük Langfordot is úgy, hogy ő a starter. Roppant kíváncsi vagyok. Keményem tud futni ez már most látszik, az már kérdésesebb számomra mennyire van jó szeme a lyukakhoz (s itt most futballra gondoltam), mennyire türelmes azaz mutat-e olyan dolgokat, hogy hosszútávon is lehet-e vele számolni. A dropja tényleg brutál volt, de ez egy passz, emiatt ne törjünk még pálcát felette.
Mióta Jeffery visszatért, Wilson eltűnt. Most Royal megint nem játszik lehet újra bizonyítani. Sokat lesz fenn Josh Bellamy, Marc Mariani. Martellust frusztrálja a teljesítménye. Engem meg dühít, csak én nem kapok érte 5 millió dollárt. Fíííldödifferensz.
Én azért örülnék, ha nyernénk még 4-et. Nem tudjuk mi lesz jövőre, ki lesz erős, ki lesz gyenge. A 2016-os menetrendből kettő csapatot nem ismerünk csupán, hát erre nem érdemes tervezni, A másik, hogy az milyen fasza üzenet lenne, ha feladnák ezt a szezont, miközben vagy 20-szor hallottam, hogy meg kell teremteni a winning culturet.