Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 494 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
NFL.com-on érdekes lehetséges trade-ekről írkálnak: Cutler to Texans és Forte Giants. Náluk mentek el otthonról vagy nálunk?
proki
Mindkettőnek van értelme. AFC South évtizedes mélyponton, 6 győzelemmel meg lehet nyerni. Az NFC East is aki kapja, marja. Kinek ki mennyit ér, az a kérdés, nem az, hogy Cutler jobb e, mint Hoyer, vagy Forte jobb, mint a fene se tudja ki most a Giants RB

Fuller meg szimplán szar. Aki annyira nem képes, hogy megfordítsa a fejét, attől mit várunk. 15 meccse nem ütött le egy labdát, biztos kurva nagy playmaker lenne safety poszton. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen magabiztos tackler. El kell engedni a csávót. Bebuktad, van ilyen. Már most 6 meccsel többet kapott a kelleténél.
füligjimmy
láttunk már sokkal gyengébb első két évet CB-ktől, akik aztán egész kellemesen enyheszarok lettek csak végül. #neverdon'tgiveup

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
NFL.com-on érdekes lehetséges trade-ekről írkálnak: Cutler to Texans és Forte Giants. Náluk mentek el otthonról vagy nálunk?
proki
Mindkettőnek van értelme. AFC South évtizedes mélyponton, 6 győzelemmel meg lehet nyerni. Az NFC East is aki kapja, marja. Kinek ki mennyit ér, az a kérdés, nem az, hogy Cutler jobb e, mint Hoyer, vagy Forte jobb, mint a fene se tudja ki most a Giants RB

Fuller meg szimplán szar. Aki annyira nem képes, hogy megfordítsa a fejét, attől mit várunk. 15 meccse nem ütött le egy labdát, biztos kurva nagy playmaker lenne safety poszton. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen magabiztos tackler. El kell engedni a csávót. Bebuktad, van ilyen. Már most 6 meccsel többet kapott a kelleténél.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 008
Remek... Grassu is megsérült, ma egyáltalán nem edzett... Ha nem jön rendbe valszeg Slauson lesz a C megint...

több mint 9 éve
Jön a trade deadline, megy a baromkodàs...Azèrt mert a rendszerbe nem illő öreg Allent és a nyomorék Bosticot elpasszoltuk, akkor már azt hiszik hog everything must go mòdba vagyunk...

több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
több mint 9 éve
geyco Chicago Bears 27
Nem tudom már ki mondta, de úgy néz ki gondolkoznak azon, hogy Fullerből S legyen, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is megkezdhetjük a Mekkelek köröket, és majd dobáljuk mindenfelé, ahol majd közepeset nyújt és elmondhatjuk 3 év után, hogy nem volt bust. Apropó mekkelek nem edzett tegnap, viszont Rolle igen. A vikingeseknek van egy kis arc ahogy nézem, jó lenne letörni a szarvukat(höhö)
hpeter93
Fangio said: “I haven’t seen that [Fuller is a better fit at safety] yet, but maybe in the future that could be a topic for discussion, not now.” Fangio also said that he doesn’t anticipate Fuller moving to the nickel position either, saying “I don’t see him there.”-nem teljesen biztos ez... Fizikai adottságai ténleg megvannak, személy szerint én inkább látnám safetybe mint cornerbacként...
több mint 9 éve
Vikesnek mindig is volt arcuk... 😊 Tüsi mondta amúgy, hogy lehet át kéne képezni Fullert. Tudja fene nem lenne szarabb S m, mint amilyen CB ...

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nem tudom már ki mondta, de úgy néz ki gondolkoznak azon, hogy Fullerből S legyen, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is megkezdhetjük a Mekkelek köröket, és majd dobáljuk mindenfelé, ahol majd közepeset nyújt és elmondhatjuk 3 év után, hogy nem volt bust. Apropó mekkelek nem edzett tegnap, viszont Rolle igen. A vikingeseknek van egy kis arc ahogy nézem, jó lenne letörni a szarvukat(höhö)

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 756 — Bears & Illinois fan
Nem reménytelen küldetés a vasárnapi meccs, de jól kell játszani a győzelemhez minden ponton a csapatban.
tüsi91
Nincs esélyümk, mivel már tudod, hogy tegnap nem is akartak nyerni, e hétre tartalékoltak.....

Arra azért kíváncsi leszek, AP-t hogyan tartjuk majd fel, bár most már nem olyan egysíkú a játékuk, mint pár éve...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 756 — Bears & Illinois fan
Ryan Mundyval mi van pontosan?
geyco
IR. Kár érte, kiváló ügynök volt.

füligjimmy
Ezt most tudom, honnan idézted. A többit amit írtál nem értem, de jó volt.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Többen is néztük a Bears fanok közül a tegnapi Lions - Vikings csörtét. Érdekes meccs volt. Ami egyértelmű, hogy ez a Vikings jobb képességű csapat nálunk, főleg ha van kedvük játszani, mint tegnap a 2. negyedtől. Bár már csak egyet kell nyerniük idegenben szóval lehet nem lesz kedvük majd vasárnap. Na jó ezt befejeztem, sorry érte, aki fórumozott tudja miről van szó.

Szóval ez egy jó csapat. A védelmük nem kezdett jól, utána feléledt a DL (s Floyd nem is játszott), jöttek a blitzek (gyönyörűen felrajzolt játékaik vannak) és agyon verték Staffordot. Bár számomra elég megdöbbentő volt, hogy a Lions mennyire impotenssé vált. Egy counter blitz játék sincs a playbookban? Mindenesetre a második negyedtől a védelmük dominált a szó legszorosabb értelmében, még úgy is, hogy nem szereztek labdát.

A másik oldalon is jók voltak. Ami náluk is kritikus gyenge pont az a támadófaluk, mert az köpedelem. AP egyszer elszabadult 75 yardért, egyszer pörgött 10-et, azonkívül minimál yardon tartották, vagy minuszba. De tetszett Norv Turner gameplanja, amit összerakott. "Air Turner" rendszeréhez már az elkapók is megvannak, ez a Diggs gyerek nagyon veszélyes. Bridgewater tegnap jó volt szó se róla, de valahogy nem tudom, szerintem nem ő az a QB, aki alatt Turner rendszere igazán teljesen fényében pompázhat, bár csórikámat is szanaszét verik.

Szerintem 10 meccsből 7-szer jelenleg biztosan megvernek minket. Ha úgy játszik a front7, mint a Lions ellen, akkor sima meccs lesz, ha úgy, mint előtte, akkor nem kapunk annyi pontot, hogy ne legyen esélyünk itthon nyerni. McClellint össze kellene rakni erre a meccsre, a hét szlogene a védőknél a gap responsibility kell, hogy legyen.

Támadóoldalon Cutler érezni fogja a törődést a védőktől. 4 man rush ellen pirítani kell (Lions is jól kezdett). De ami a legfontosabb, hogy remélem orrba szájba gyakorolják a counter blitz játékokat. Futni nem fogunk eredményesen, s ha az elkapók sem segítenek Cutlernak, akkor ez kellemetlen lesz. Főleg Martellus tehetné oda magát. Az elmúlt 2 meccsen egy kalap szart sem ért, a hot route sohasem volt az erőssége, pedig Cutler elég gyakran néz ilyenkor felé. Royal lehet kulcsszereplő ezen a meccsen. S persze Forte, mert screen lesz majd több is, s a blitz felvételben óriási szerepe lesz. A támadófalban szeretném azt hinni, hogy okos játékosok játszanak. Azt tudjuk, hogy nem erősek, de talán okosabbak, mint amikor Jamarcus és társai léptek pályára.

Nem reménytelen küldetés a vasárnapi meccs, de jól kell játszani a győzelemhez minden ponton a csapatban.
több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 117
Futásblokkolásban Bushrod azért messze jobb. Vele a legnagyobb gond a pénz. Majd 9 milliót abszolút nem ér, szóval kissé wtf döntés lenne, ha itt hagynák.

Van utána egy elég komoly dead money, de az nagyon valószínű, hogy új kezdő tackle nem jön jövőre. Marad vagy ő, vagy Leno. Én a 2 guard posztba komoly lóvét ölnék. Slauson meh, Grasu fejlődhet (ami tudjuk mit jelent), Ducasse jövőre is a ligában lesz valahol. Ismael Kitchen ellen nem tudtál futni.
füligjimmy
 twitter.com/Ky1eLong/status/653338513908215808

Ezt pont most lattam Kyle Long twitter oldalan es szerintem eleg jol szemlelteti, hogy mi lehet a baja szegeny Grasunak az NFL-ben.

Szerkesztette: bacsii
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
geyco
IR. Kár érte, kiváló ügynök volt.

Miután a hosszú hétvégén ismét végigpörgettem a legutóbbi három meccsünket.

Én nem vagyok annyira rossz véleménnyel Jefferyről, mint Jimmy, s egyértelműen visszahoznám. Egyrészt Whiteról nem tudjuk milyen lesz, ha beválik, akkor annyi történik, hogy lesz két NFL szinten az élvonalhoz tartozó szélső elkapód, mögöttük egy használható Wilson, slotban Royal. Másrészt annyit lehet költeni majd az offseasonben, hogy ihaj.

A probléma, hogy Alshon Jeffery helyett sokszor Asthon Jefferies, az UDFA alteregója egy párhozamos univerzumból, lép pályára. Az inkonzisztencia kizárólag növényi alapanyagokból készült tablettákkal Nagy Feró bevallása szerint gyógyítható, de ilyen hamvas korban nem kellene rászorulni. Márkus 3. éve, volt 2 jó meccse, most ismét kalap szamóca. Ő pláne nem engedheti meg magának ezt a hozzáállást. És MartySaurus, aki jövőre nem lesz itt.

Futásblokkolásban Bushrod azért messze jobb. Vele a legnagyobb gond a pénz. Majd 9 milliót abszolút nem ér, szóval kissé wtf döntés lenne, ha itt hagynák.

Van utána egy elég komoly dead money, de az nagyon valószínű, hogy új kezdő tackle nem jön jövőre. Marad vagy ő, vagy Leno. Én a 2 guard posztba komoly lóvét ölnék. Slauson meh, Grasu fejlődhet (ami tudjuk mit jelent), Ducasse jövőre is a ligában lesz valahol. Ismael Kitchen ellen nem tudtál futni.

Kell hozni egy 5tech DE-t, aki sztár a posztján. A pénz megint csak nem lényeg.
Mivel kevés van ilyenből, nagyon ritkán engednek bárkit a piacra. Inkább kivágnak máshonnan. Jenkins egy olyan csávó, akin meglepődünk, hogy miért nem hozzák vissza, de a srác 3 villanáson kívűl shol sincs. Futás ellen meglepően gyenge, szituációs rushernek nem elég jó. Goldman jövőre is itt lesz. Vasárnap nagyon gyenge volt. Úgy általában futás ellen gyér a srác (miért ő lenne kivétel), sose jó jel. Bár lehet kéne egy tisztességes ILB mögé, aki takarítja a szemetet, és egyből combosabbnak tűnik ő is.

Acho jöhet vissza, sokoldalú játékos, de nem pass rusher. Young-Houston viszlát.
Acho kaliberű srácnak mindig van hely (lásd: Idonje). Viszont Houston szerintem lassacskán megérkezik a szezonba. Egyre többet van a pályán, gyenge oldalról is érkezik, volt pár alkalom, hogy ha nem McPhee fejezi be, akkor ő. Múlt héten ő volt a 2. legjobb védő. Több ilyen teljesítmény kellene, nem kevesebb. És ugye lóvé van, elfér.

Corner viszont kell, szerintem 2 is (draft+FA)

Dehogy kell, Fuller még fejlődhet, végre McManis is megkapja a lehetőséget.... ja bocs, azt hittem még mindig 2014 októbere van.... A végén Amos lesz a legjobb pick a draftról. Ami alatt azt értem, hogy nemcsak azért van pályán, mert nincs más (lásd: Goldman, Eddie; Grasu, Hroniss).
Amit jó csapatoknál trendként megfigyeltem: a magas draftcetlit a frontokba öntik, hátulra 4. kör és lejjebb, vagy kinyitják a pénztárcát. Nyilván becsúszik egy Earl Thomas, vagy Jimmy Smith, de ez a ritkább. Ne légy okosabb a liga legjobb csapatainál, Óóóó Minden Fegyverek Legtitkosabbika!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
 www.spotrac.com/research/nfl/extension-projection-muhammad-wilkerson-532/
Itt egy jó cikk arról, hogy kb milyen számokat kell eljépzelni Wilkerson kapcsán... Ha tagelni akarjava Jets az 15 Milla lenne nekik... Idén szépen kiköltekeztek és lesz 1-2 lejárójuk is...Ha Leonard Williams bevállik, akkor szerintem elengedik Wilkersont...Én nem sajnálnám rá a lóvét... Malik Jackson nálla jóval olcsóbb lenne, de Wilkerson azért jobb... Tomcsik
Túlköltekeztünk és lejárónk is lesz Ivory, Harrison, Wilkerson és Demario Davis személyében, de Wilkerson hosszabbítása simán megoldhatónak fest még így is.
Beki
Kérdés, hogy meg akarjátok-e tartani ennyi pénzért, főleg úgy hogy ott van Williams... Ha nem tagelitek és csak a pénzt nézi, akkor tuti többet tudunk neki adni, mint ti, mivel lesz cirka 60 millánk költeni ( ha cutoljuk Houstont pl akkor több is...) Persze lehet hogy nem csak a lóvét nézi, és ki tudja még lehet home discuntot is ad, ha szeretne Jets maradni.... Majd elválik...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Itt egy jó cikk arról, hogy kb milyen számokat kell eljépzelni Wilkerson kapcsán... Ha tagelni akarjava Jets az 15 Milla lenne nekik... Idén szépen kiköltekeztek és lesz 1-2 lejárójuk is...Ha Leonard Williams bevállik, akkor szerintem elengedik Wilkersont...Én nem sajnálnám rá a lóvét... Malik Jackson nálla jóval olcsóbb lenne, de Wilkerson azért jobb... Tomcsik
Túlköltekeztünk és lejárónk is lesz Ivory, Harrison, Wilkerson és Demario Davis személyében, de Wilkerson hosszabbítása simán megoldhatónak fest még így is.
több mint 9 éve
Itt egy jó cikk arról, hogy kb milyen számokat kell eljépzelni Wilkerson kapcsán... Ha tagelni akarjava Jets az 15 Milla lenne nekik... Idén szépen kiköltekeztek és lesz 1-2 lejárójuk is...Ha Leonard Williams bevállik, akkor szerintem elengedik Wilkersont...Én nem sajnálnám rá a lóvét... Malik Jackson nálla jóval olcsóbb lenne, de Wilkerson azért jobb... Pass Rushert szerezni McPhee mellé az már nehezebb lesz... FA-n nem lesz túl sok játékos... Von Miller, de őt mindenképp megtartja a Broncos, ha nem egyeznek meg tuti kapja a taget...rajta kívül Hardy és Hali aki nevesebb, de az első ugye balhés és a 4-3 DE poszt jobban megy neki, Hali meg már öreg és idén nem is olyan jó... A draft eddig úgy tűnik nem lessz olyan mély mint tavaly volt... Jelenleg Joey Bosa a top prospect, de rá nem nagyon lesz esély, mert top5 nek várják, mögötte azért nagyobb űr van...mondjuk van pár 3/4 es falember akit top 20 va várnak, 2,S és 2 CB is esélyes... Persze ez még nagyon messze van és sokminden változhat...

több mint 9 éve
geyco Chicago Bears 27
több mint 9 éve
White esetleg a 10-12. héten már játszhat. Valamikor akkor kell dönteni, hogy aktiváljuk-e a PUP listáról.
proki
Nem teljesen pontos ez így. Hétfőn beléptünk abba az 5 hetes idősávba, amikor White elkezdhet edzeni a csapattal. Amennyiben ezt megteszi, akkor onnantól 21 napunk van arra, hogy aktiváljuk az 53-as rosterre. Azaz, ha edzett volna kedden, akkor már aktiválhatnánk. Egyenlőre múlt héten kiment kocogni.

Prosinecki ST-ben van csak fenn, vasárnap összeszedett egy fumblet. Reynolds McClellin kiesése miatt szóhoz jutott az elmúlt két meccsen, de a Lions ellen inkább az UDFA rookie Jonathan Anderson játszott. Ami elmondható, hogy stabilabb a KO, punt coverage velük.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hood elég nagy csalódás volt a Jagsben... Lehet a 3-4 jobban fekszik neki, mert a Steelersben azért nem volt rossz...Gus Bredley ugye 4-3-at tol... Minden esetre reménykedjünk, hogy Hood a Steelers formáját hozza majd nem a jaguárosat...
Tomcsik
Csalódásnak nem nevezném. Szolid csere volt, de Bennett érkezésével a drafton nem volt neki igazán hely, főleg hogy most már Marks is visszatért. 4en voltak 3T posztra, és a fizuja miatt lett IRre rakva és most eleresztve.

Egyébként mi ez az új trend, hogy csak ex-jaguárokat igazoltok mostanság(Prosinski, LaRoy, most Hood)? Milyen benyomásaitok vannak az első kettőről eddig?

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
White esetleg a 10-12. héten már játszhat. Valamikor akkor kell dönteni, hogy aktiváljuk-e a PUP listáról.
több mint 9 éve
Inkább vezetőket verjen, mint nőket.
füligjimmy
... vagy épp benyomva karambolozzon, ugye?
gyeek
Hát ez attól függ, hogy minek ment neki, mennyivel, mennyit ivott. Szétbaszni pár ribanc pofáját nyilván nem akkora probléma, mint halálra gázolni 4 óvodást. Ha neadjisten valaki gerjed a nőverésre, és mindenképpen el szeretné helyezni magát az axióma-rendszerben egy moldáv fuvaroshoz képest, szerintem a Btk. választ ad a kérdéseire. Nem vagyok szakértő

- Abe Simpson
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 184 — Stromfeld Aurél fan
füligjimmy
... vagy épp benyomva karambolozzon, ugye?

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve

We are also excited to be able to add Random Name (Ziggy Hood) to our roster.”
Ez a minőségi szerb légiós megfelelője.
füligjimmy
Jött egy fiatal Dragan Vukmir. Nem tudom mi ezzel a problémád... hehe

Ratliff 34 éves, évenként minimum 5, de inkább több meccset kihagy. A Chiefs és a Lions ellen sem játszott jól. Ez a szezon arról szól nézzék meg ki mire képes. (Ezért is rohadtul bosszant, hogy Fox miért nem ment rá a győzelemre. Ha nem jön be senkinek nincs egy rossz szava sem, mert mindenki tudja, hogy ez a szezon miről szól.) S inkább játszanak a fiatalok, jövőre úgy se lett volna már itt.

A keret valóban nem reménytelen. Én nem vagyok annyira rossz véleménnyel Jefferyről, mint Jimmy, s egyértelműen visszahoznám. Egyrészt Whiteról nem tudjuk milyen lesz, ha beválik, akkor annyi történik, hogy lesz két NFL szinten az élvonalhoz tartozó szélső elkapód, mögöttük egy használható Wilson, slotban Royal. Másrészt annyit lehet költeni majd az offseasonben, hogy ihaj.

Forte érdekesebb ügy. Ám nem hinném, hogy más csapatok jóval kedvezőbb ajánlattal szúrnák ki a szemét, mint mi. Amíg a liga legjobbjai közt van a posztján helye kell, hogy legyen Chicagoban. Egy erősen front loaded 3 éves szerződés, ahol jövőre az egész 6-7 milliós fizetése garantált lenne, a harmadik év előtt meg gond nélkül kivághatod szerintem mindenkinek megfelelő lenne. Mellé belehet építeni Langfordot.

A legjobb az lenne, ha Grasu olyan szintre ér a szezon végére, hogy ne kelljen másban gondolkodni. Nem azt várom, hogy januárra all-pro legyen. Long oké (bár hétvégén nagyon rossz volt), kell találni egy jobb oldali guardot. S eldönteni az LT kérdést. Leno nem szörnyű, Bushrodnak voltak szarabb meccsei pass protban, ráadásul Leno liga szinten is jó pass rusherek ellen játszott, de Cutler nagyon felhúzza a lőlapját. Ezzel sincs gond persze, csak legyünk reálisak. Ahhoz képest, hogy milyen rossz right tackle volt offseasonben markáns különbség a vak oldalon. Futásblokkolásban Bushrod azért messze jobb. Vele a legnagyobb gond a pénz. Majd 9 milliót abszolút nem ér, szóval kissé wtf döntés lenne, ha itt hagynák. Monty egy évre vissza, s örülnék neki, ha Omameh játszana Ducasse helyén idén, hogy őt is eltudjuk helyezni a térképen.

A védelem összetett probléma. Kell hozni egy 5tech DE-t, aki sztár a posztján. A pénz megint csak nem lényeg. Wilk vagy Malik Jackson kiváló igazolások lennének, s exponenciálisan javítanák a DL teljesítményét. Ha Goldman tovább fejlődik, akkor azért a Jenkins-Goldman-Wilkerson DL igencsak jól festene. Masszív backup kaliberű srácok meg most is vannak, szóval még azzal sem kellene nagyon tökölni. McPhee másik felére keríteni kell valakit (draft), aki jó pass rusher. Acho jöhet vissza, sokoldalú játékos, de nem pass rusher. Young-Houston viszlát. McClellin is jöhet vissza, drága úgy sem lesz, de kell hozni egy kezdő kaliberű ILB-t, akár rögtön a draft első vagy második köréből, akire hosszútávon tudsz építeni. Amos szerintem rendben van, a másik safety poszt kérdőjeles, de jó front 7 mögött igazából nem is annyira prio. Corner viszont kell, szerintem 2 is (draft+FA).

Valóban nem reménytelen, s ha a csillagok összeállnának, s szerencsénk lenne jövőre valóban harcba szállhatnánk a PO-ért.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve

We are also excited to be able to add Random Name (Ziggy Hood) to our roster.”
Ez a minőségi szerb légiós megfelelője.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hood elég nagy csalódás volt a Jagsben... Lehet a 3-4 jobban fekszik neki, mert a Steelersben azért nem volt rossz...Gus Bredley ugye 4-3-at tol... Minden esetre reménykedjünk, hogy Hood a Steelers formáját hozza majd nem a jaguárosat...