Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Ron Turner után szabadon Lovie Smith is Illinois HC lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Schefter szerint ügyködünk egy Bennett traden...

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Alshon Jeffery marad, franchise tag
Tito05
méghozzá non-exklúzív (tehetnek rá mások is, de matchelhetitek, vagy ha nem, akk kaptok két első kört)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok Jaylon Smith is meddig fog esni... Egyesek szerint csak a 3.napon fog kimenni,ráadásul nem is biztos,hogy normálisan rendbe is jön valaha. Mondjuk ha valaki a 3.napon húzza be,az nagyot nyerhet vele,ha felépül.
k.adam0078
Valami hivatalos info kéne a sérülése súlyosságáról, de a Draftig szerintem úgysem lesz. Nagyot lehet húzni vele, ha felépül, de ha kihagyja a teljes következő szezont (vagy mégrosszabb), akkor gond van.
Kár ezért a sok pletykáért vele kapcsolatban, mert így oroszrulett az egész...
Attila99
Ő maga nyilatkozta hogy megsérült egy ideg is, a rehabilitáció jól halad, de nem tudja biztosan mikor térhet vissza...
Tomcsik
Na már megint egy hazugság...Ezt egy cikkben olvastam, de most megnéztem az NFL networkön az interjút vele és azt mondta hogy az ideg nem sérült... Mind egy Pace szerintem nem meri megrizikózni, hogy egy másik első körös pickje is kihagyja az első szezont...Tán ha lecsúszik 2. körbe ott rápróbálna, de nagyon meglepne ha az elsőbe meg merné lépni... Főleg hogy rengeteg jó D prospect van...

több mint 9 éve
Szerintem mi biztos, hogy nem húzzuk be, egyik olyan játékost sem, aki sérült, vagy súlyosabb sérülése volt mostanában. Jaylon és Jack így kilőve nálam. Elég volt, hogy White kihagyott egy teljes szezont. Én ebben a sorrendben húznék, aki bent lesz, amikor mi jövünk: Bosa, Spence, Stanley, Ragland, Ramsey.
proki
Nállam Buckner a no1...Bosa inkább 4/3 end és mint tegnap láttad nem épp a leggyorsabb szóval nem vagyok tuti benne hogy jó OLB lenne...Mondjuk egyik sem lesz benn 11-nél... Nállam Buckner vagy Stanley érne 11-et akik tán lecsúszhatnak ( Tunsil, Ramsey stb tuti nem fognak...) Ha egyik sem lesz benn megpróbálnék letradelni és elvinni Reglandot vagy a legjobb bentlévő falembert ( Robinson, Rankins vagy a legjobb elérhető..)

több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok Jaylon Smith is meddig fog esni... Egyesek szerint csak a 3.napon fog kimenni,ráadásul nem is biztos,hogy normálisan rendbe is jön valaha. Mondjuk ha valaki a 3.napon húzza be,az nagyot nyerhet vele,ha felépül.
k.adam0078
Valami hivatalos info kéne a sérülése súlyosságáról, de a Draftig szerintem úgysem lesz. Nagyot lehet húzni vele, ha felépül, de ha kihagyja a teljes következő szezont (vagy mégrosszabb), akkor gond van.
Attila99
Ő maga nyilatkozta hogy megsérült egy ideg is, a rehabilitáció jól halad, de nem tudja biztosan mikor térhet vissza...

több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
k.adam0078

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Szerintem mi biztos, hogy nem húzzuk be, egyik olyan játékost sem, aki sérült, vagy súlyosabb sérülése volt mostanában. Jaylon és Jack így kilőve nálam. Elég volt, hogy White kihagyott egy teljes szezont. Én ebben a sorrendben húznék, aki bent lesz, amikor mi jövünk: Bosa, Spence, Stanley, Ragland, Ramsey.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
k.adam0078
Olyan kavarások mennek vele kapcsolatban... Először az volt hogy az idény kezdetére rendbe jön aztán jött az hogy az első pár meccset kell kihagynia, aztán 2016-ban már nem játszhat, tegnap meg már azt kérdezgették tőle az NFL networkön hogy lehet -e carrier ending a semérülése....
Tomcsik
még jó, hogy mindezek csak találgatások a szakértők által. Megerősítés még eddig sehonnan sem érkezett. Lehet hogy felépól szezonkezdetre, lehet hogy csak a 6.hétre, lehet hogy kihagyja a teljes szezont, lehet hogy soha nem épül fel belőle. Szerintem fölösleges találgatni, valaki úgyis draftolni fogja és akkor kiderül előbb-utóbb, hogy mikorra lesz rendben a térde.

több mint 9 éve
k.adam0078
Olyan kavarások mennek vele kapcsolatban... Először az volt hogy az idény kezdetére rendbe jön aztán jött az hogy az első pár meccset kell kihagynia, aztán 2016-ban már nem játszhat, tegnap meg már azt kérdezgették tőle az NFL networkön hogy lehet -e carrier ending a semérülése....

több mint 9 éve
k.adam0078 Chicago Bears Texas A&M Aggies 84
több mint 9 éve
Nkemdiche szerintetek zuhanhat a 2. körig? Kíváncsi lennék,hogy ha igen mi behúznánk-e.
k.adam0078
Szerintem nem, bàr Gregorynak is sikerült tavaly... Gase szerintem nem fog rizikózni karakter problémás emberekkel... Aztán ki tudja...
Tomcsik
Nekem mind1 mit csinál a delfineknél... 😊
hpeter93
Pace akart lenni 😀

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nkemdiche szerintetek zuhanhat a 2. körig? Kíváncsi lennék,hogy ha igen mi behúznánk-e.
k.adam0078
Szerintem nem, bàr Gregorynak is sikerült tavaly... Gase szerintem nem fog rizikózni karakter problémás emberekkel... Aztán ki tudja...
Tomcsik
Nekem mind1 mit csinál a delfineknél... 😊

több mint 9 éve
k.adam0078

több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 358
k.adam0078
Nem fog bent maradni... de ha bent is maradna kifogják előlünk vinni.

több mint 9 éve
k.adam0078 Chicago Bears Texas A&M Aggies 84
több mint 9 éve
Tényleg jut eszembe:Mikor és ki volt az utolsó, jónak mondható FA igazolásunk? Egy biztos, Cutler 2009-ben érkezett, azóta?
csi77
Ráadásul az trade volt ha jól rémlik...
Tomcsik
Jaja, én együttesen gondoltam. Mcphee-vel meg még várjunk, talán kissé még korai kijelenteni, de mondjuk legyen ő 1....
Kicsit pesszimistább hangulatomban felidézem, az elmúlt idényeket. '11-12-ig még a védelmünk valamennyire tartotta magát, de már recsegett-ropogott. Utána Marsallal, Jefferyvel, Fortéval a támadókban bízhattunk, az sem tartott sokáig. Jó támadófalunk nem is tudom mikor volt, cserébe a special team is röhejes lett. Annyira várnék egymás után két jó offseasont, mert különben tartok tőle, hogy évekig az 5-7 győzelmes szezonokról fogunk itt keseregni....
csi77
Amúgy én se sokkal tudnék többet mondani 😊 Jobbára ilyen Allen és társai dealok voltak... Nagy lóvé öreg levezető ex sztárokra... Tán még Young emelhető ki.. Őt elvileg tölteléknek szánták nem épp sok pénzért és a D erőssége lett ...

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Tényleg jut eszembe:Mikor és ki volt az utolsó, jónak mondható FA igazolásunk? Egy biztos, Cutler 2009-ben érkezett, azóta?
csi77
Tomcsik
Jaja, én együttesen gondoltam. Mcphee-vel meg még várjunk, talán kissé még korai kijelenteni, de mondjuk legyen ő 1....
Kicsit pesszimistább hangulatomban felidézem, az elmúlt idényeket. '11-12-ig még a védelmünk valamennyire tartotta magát, de már recsegett-ropogott. Utána Marsallal, Jefferyvel, Fortéval a támadókban bízhattunk, az sem tartott sokáig. Jó támadófalunk nem is tudom mikor volt, cserébe a special team is röhejes lett. Annyira várnék egymás után két jó offseasont, mert különben tartok tőle, hogy évekig az 5-7 győzelmes szezonokról fogunk itt keseregni....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
csi77

több mint 9 éve
csi77
McPhee tavaly???

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Engedjük Millernek hogy tesztelje e a piacot...Ezzel csökkenhet az esélye egy esetleges Bennett tradenek... Vagy mehet mind a 2 és lesz 2 új TE... Vagy Miller sehol se kapja meg a megálmodott 5 milla / évét és visszahozzuk olcsóbban...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Tito05
Reménykedtem a hosszú távú megállapodásban...
Tomcsik
még simán megállapodhatnak a szezon kezdetéig, nem lenne példa nélküli, sőt...
több mint 9 éve
Tito05
Reménykedtem a hosszú távú megállapodásban...

több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan