Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 008
Ráadásul Forte sérülése is mocskosul hiányzott...Royal megint kidőlt... Lehet hogy Gase eddig nem váltotta meg a világot, de hogy már az összes falembere és elkapója lesérült a csapatnak az tuti... Most még Forte is... Remélem nem komoly...

több mint 9 éve
Hihetetlen...Most mondhatnám, hogy idén legalább szoros meccseket játszunk, meg ez tán fejlődés... de lófaszt, ez sokkal jobban felbasz, mint amikor úgy ültem le hogy na kapunk vagy 40 pontot és legalább a félidőben ne álljunk vagy 20 pontos szopásra...

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Csak nem tudom két cornert honnan szerzel, most is hoztál kettőt, kettőt meg elküldtél, és cseppet sem lett jobb. Drafton kurva nehéz értelmeset találni, lásd;Fuller. Ha valaki kiszabadul szabad ügynöknek azonnal hozzávágni a nagy pénzt, abból meg lesz egy Rolle-od bár nem tudom ki versenyzett érte velünk még, mert a legszarabb védelmek legszarabb játékosait szedted össze(ez egy idézet volt)
hpeter93
Nagyon sok csapat nyűglődik a DB posztokon, de a személyi kérdések nagyon-nagyon megkérdőjelezhetőek. Gondoljatok bele, Ball és Rolle 8 milliót elvisz a sapkából. Ebből a pénzből már játékost is kaptál volna. Na mindegy, ezen tényleg nincs mit elemzeni.

Eddig egyfajta kegyelmi állapotot élvezett Pace és Fox, ez szerintem lassan kezd elmúlni. Cutler hiába futja élete szezonját, Gase megkoronázása is várat még magára. Ismét egy 20 pontos meccs, és igazából senkire nem tudtad fogni, hogy miért nem fut a szekér.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Találtál egy UDFA cornert aki nickelben játszott a sérüléséig, Mcmannis nem tudom hányadik éve van itt de ez nonszensz, ha elküldted Allent, Bosticot, akkor Mcmannist azonnal bazd ki, mert találtál egy olcsobb jobb cornert. Rolle-t nem tudom, hogy mennyivel vagy hogyan lehet kidobni, de mehet a francba, amíg Harold Jones-Quarley játszott, nem volt rosszabb teljesítmény semmivel sem. Fuller is kuka. Találnod kell két kezdőt, meg valaki Nickelbe, Amos az egyetlen biztos pont, a többi 1 elhasznált zsebkendőt nem ér.
hpeter93
Nem is értem, mi történik, ennyire rossz játékosok sehol sincsenek. De most komolyan. Mérgezik a vizet? Ezt a srácot le kellett volna nullázni a picsába. 2 INT-et rakott oda gyakorlatilag. Ehelyett extra 100 yard, meg 1 TD. Hogy a picsába? És nem akarom a védelmet fikázni, mert 17 pontot engedtek a meccsen. Mert az offense is szaros 20 pont. De akkor is, hogy a picsába? És Langford? Jesszumpepi. Én szeretek abban hinni, hogy ezek előbb-utóbb kiegyenlítik egymást, de ezek annyira amatőr hibák, amikre nem találok szavakat.
füligjimmy

Csak nem tudom két cornert honnan szerzel, most is hoztál kettőt, kettőt meg elküldtél, és cseppet sem lett jobb. Drafton kurva nehéz értelmeset találni, lásd;Fuller. Ha valaki kiszabadul szabad ügynöknek azonnal hozzávágni a nagy pénzt, abból meg lesz egy Rolle-od bár nem tudom ki versenyzett érte velünk még, mert a legszarabb védelmek legszarabb játékosait szedted össze(ez egy idézet volt)

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Találtál egy UDFA cornert aki nickelben játszott a sérüléséig, Mcmannis nem tudom hányadik éve van itt de ez nonszensz, ha elküldted Allent, Bosticot, akkor Mcmannist azonnal bazd ki, mert találtál egy olcsobb jobb cornert. Rolle-t nem tudom, hogy mennyivel vagy hogyan lehet kidobni, de mehet a francba, amíg Harold Jones-Quarley játszott, nem volt rosszabb teljesítmény semmivel sem. Fuller is kuka. Találnod kell két kezdőt, meg valaki Nickelbe, Amos az egyetlen biztos pont, a többi 1 elhasznált zsebkendőt nem ér.
hpeter93
Nem is értem, mi történik, ennyire rossz játékosok sehol sincsenek. De most komolyan. Mérgezik a vizet? Ezt a srácot le kellett volna nullázni a picsába. 2 INT-et rakott oda gyakorlatilag. Ehelyett extra 100 yard, meg 1 TD. Hogy a picsába? És nem akarom a védelmet fikázni, mert 17 pontot engedtek a meccsen. Mert az offense is szaros 20 pont. De akkor is, hogy a picsába? És Langford? Jesszumpepi. Én szeretek abban hinni, hogy ezek előbb-utóbb kiegyenlítik egymást, de ezek annyira amatőr hibák, amikre nem találok szavakat.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 117
Tudjátok mi kell? 2 CB, egy ILB, talán egy OLB, és csókolom. Nem szupersztárok, csak Kruger, Worillow, Buster Skrine színvonal. Ennyi. Ezen nincs mit elemzeni. Ezen a szezonon nincs mit elemzeni. Nem szabad feladni egy szaros pickért, losing breeds losing, sose felejtsd el. De ezt az ST edzőt például Fox hozta magával, és mindenhol épp ilyen szar volt a munkája. Ha Bridgewater jobb, 2 TD-t berakhattak volna korábban. Mert a secondary nem lett jobb. Ezen nincs mit elemzeni. Keményen bele kell állni a szezon hátralevő részébe, még 4 használható jáétkos, és ezzel a Cutler teljesítménnyel jövőre rájátszásért megyünk.
füligjimmy
Ez az ST kerdes nekem olyan kicsit, mint amikor neves magyar futballedzok a rogzitett helyzetekbol kapott golokat magyarazzak. Egyszer egyszer barki, barhol benezi, de folyamatosan? Annyira b.ott egyszerunek tunik a fotelbol. Mit nem lehet ezen begyakorolni.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hosszabban majd holnap, de a támadófal munkájával meg voltam elégedve. Nem brillíroztak, de ahhoz képest, amit vártam igencsak korrekt munkát végeztek. Martellus Bennett közreműködésének megköszönésén meg el kell gondolkodni.
több mint 9 éve
Tudjátok mi kell? 2 CB, egy ILB, talán egy OLB, és csókolom. Nem szupersztárok, csak Kruger, Worillow, Buster Skrine színvonal. Ennyi. Ezen nincs mit elemzeni. Ezen a szezonon nincs mit elemzeni. Nem szabad feladni egy szaros pickért, losing breeds losing, sose felejtsd el. De ezt az ST edzőt például Fox hozta magával, és mindenhol épp ilyen szar volt a munkája. Ha Bridgewater jobb, 2 TD-t berakhattak volna korábban. Mert a secondary nem lett jobb. Ezen nincs mit elemzeni. Keményen bele kell állni a szezon hátralevő részébe, még 4 használható jáétkos, és ezzel a Cutler teljesítménnyel jövőre rájátszásért megyünk.

Zsinórban 4 meccset kellett volna nyerni. Hihetetlen. A Lions ellenit se nagyon értettem, de ez valami elképesztő. Simán rájátszáshelyen kéne állni.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Állhatnánk 0-7-tel, vagy akár 5-2-vel 4-3-mal. Ez megint egy keserű vereség. Úgy nyerhettünk volna, hogy nem játszunk igazán jól. Végül is így vesztettünk. Az utolsó 3 percben hibázott egy vaskosat Fuller, hibázott egy vaskosat McManis, hibázott egy vaskosat Langford, hibázott egy vaskosat Rolle. Kikaptunk.

Ez ettől még ugyanúgy a mi csapatunk tele rossz játékosokkal. Nyilván az okokat lehet boncolgatni. Csak tele rossz játékosokkal is mindenkivel partiban voltál, ameddig volt irányítód.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
nincs értelme szakizgatni ezen, amúgy sem tudok, rohadt siralmas már megint a szezon
basszus ezt a Vikit simán lehetett volna verni
neeeeem, elbasszuk a végén
ennek vagyunk a mesterei
több mint 9 éve
Ez a meccs jobban felbaszott, mint a múltheti. Egy végig győztes meccset adtál egy szarrakás Vikings O nak, komolyan kibaszott dühítő.

több mint 9 éve
Elképesztő. Egyszerűen elképesztő. 4-2 lehetne a mérleg. Egyszerűen hihetetlen. Ezen ismét nincs mit elemezni. És ez a Vikings simán rájátszásba fog kerülni. Egyszerűen hihetetlen. Ennyire gyenge ez az NFC, és mi szarakodunk egy évet.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Fangio mekkora igazolás volt, gyerekek. De mekkora! Ideje lenne villantani a faszinak valamit, mert például az összes DB-t ő válaszotta. Eddig Tucker 2.0 a teljesítménye.
füligjimmy
Egyenlőre volt két totál betli meccs a Cards meg a Lions elleni. Packers ellen az elmúlt 3 évben nem volt a védelemnek jó meccse, szóval azt hagyjuk. A Raiders és főleg a KC elleni rendben volt. Hát a secondary tényleg szar, Amos mondjuk abszolút vállalható.

Bushrod inaktív, ezzel a Foxék letették a voksot Leno mellett? Úgy néz ki. Grasu is inaktív. Slauson a center, Omameh az LG. Fantörpikus. 7. meccsen hányadik OL felállás ez már? Nem lenne hátrány, ha Cutler néha ugyanazzal az ötössel állna fel. Mekkelek is inaktív...
tüsi91
Tuckernak is volt 4-5 vállalható meccse mindkét szezonban. Sőt, mondok egy olyat, hogy sokkal több labdát szereztek.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 291 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Fangio mekkora igazolás volt, gyerekek. De mekkora! Ideje lenne villantani a faszinak valamit, mert például az összes DB-t ő válaszotta. Eddig Tucker 2.0 a teljesítménye.
füligjimmy
Egyenlőre volt két totál betli meccs a Cards meg a Lions elleni. Packers ellen az elmúlt 3 évben nem volt a védelemnek jó meccse, szóval azt hagyjuk. A Raiders és főleg a KC elleni rendben volt. Hát a secondary tényleg szar, Amos mondjuk abszolút vállalható.

Bushrod inaktív, ezzel a Foxék letették a voksot Leno mellett? Úgy néz ki. Grasu is inaktív. Slauson a center, Omameh az LG. Fantörpikus. 7. meccsen hányadik OL felállás ez már? Nem lenne hátrány, ha Cutler néha ugyanazzal az ötössel állna fel. Mekkelek is inaktív...
tüsi91
Leno-Omameh-Slauson-Ducasse-Long?

Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
füligjimmy

több mint 9 éve
füligjimmy
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel( ez lehetne a bears topic neve is kb)

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Én majd rohanok haza a Lions -Kansas meccsről, hogy lássam a mieinket... Nem tudom miért de én is úgy érzem, hogy elkapjuk a Vikest...

több mint 9 éve
Megnézve a Vikes-Lions meccset, nagyon elküldték borért az oroszlánokat kanna nélkül a vikingek. Ha mi is szopunk ilyeneket akkor eláshatják magukat a pálya közepén, Fuller már a meccs előtt kezdheti kb. Az örök kérdés melyre választ sosem kapunk, de mégis nagy eséllyel sejtjük a végkimenetelét, az örök hiányzó; pass rush. Ha nem leszünk sack közelben legalább 5 ször, akkor Teddy kártyajátékvíz is megszopathat aminek nem igazán örülnék látva a kvalitásait. AP- legalább fut 3 20+ ot ebből 1 td lesz, erre jó lesz most felkészíteni a lelkeket.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 741 — "Grammar maci"
Én bizakodó vagyok bár magam sem tudom miért mert ez a meccs az előzetes erőviszonyok alapján (ha szorosan is) de nem nekünk áll. A vikes d-től tartok de mégis számomra a kulcskérdés az hogy a mi védekezésünk mit tud majd kezdeni velük. Ha betliznek akkor az O ezt a meccset nem lesz képes megnyerni. Ha szoros meccs lesz 20-25 pont körül már nem nagyon szidhatjuk őket. A tippem 24-23 ide úgy hogy a végén jönnek a győzelemért de elcseszik. Egy kérésem volt hogy nyerjünk a lions ellen es most mehessünk a 4-3as pozitiv mérlegért de ezt 2 hete elvették, ezzel együtt is jó lenne nyerni h ne 0-6 legyen csoporton belül (ha ez meg lenne még a 2-4 is összejöhetne).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
A szólás a szívemből jött. Mérgeztem magam a Lions meccs ismétlésével, hát ez az Anderson gyerek egyszer szó szerint kirepült a kupacból, NFL meccsen ilyet még nem láttam. Jones meg szépen áll, és várja a blokkot. McManis elképesztő, szinte biztos elkapás, mit felé dobnak. Miközben Jenningset elkülted (mondjuk botrányosan játszik, kb. Fuller színvonalon), Bosticnak esélyt sem adtál. Mentségükre legyen mondva, hogy a tervezett McDonald-Ratliff-Ferguson kezdőből Ego IR, Ratliff begyagyázódott, McDonald meg nem tudta békén hagyni az a nőt, mivel nem hiszem, hogy túlságosan intellektuális a kapcsolatuk, szerintem annak a csajnak mágikus ****ja lehet. Sok jó ember esett már áldozatául eme boszorkányok bűvöletének. Goldman nélkül ki se tudnánk állni, ami mondjuk nem feltétlenül mentség. De az ilyen meccseket szoktam gyűlölni. Amikor feladsz egy 60+, meg egy 40+ yardos futást, meg valami pöcsömöccse bubble screen TD-t. És a Viks egy nagyon fegyelmezett csapat, egyelőre van egy Holmgren-féle Seahawks utánérzése az embernek.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Na majd, amikor Mariani fair catchet mutat, miközben 20 yardra senki sincs tőle, akkor rájövünk milyen fontos felkészülni a bal lábas punterra.

Nagyon jó csapat ellen játszunk ma, de én felkészítettem magam lélekben egy meglepetés győzelemre. Értsd szűk vereségre számítok, de azért nagyon bízok az upsetban. Mi kellene hozzá? Játszunk jól mindhárom fázisában a játéknak. Ezzel mondjuk újat nem mondtam, de ha valamelyik csapatrész betlizik, azt nem fogjuk tudni kompenzálni.

McClellin nincs vélhetően, AP viszont van, s mégha a Vikings támadófala tán a csapatuk leggyengébb egysége ez akkor is elég gáz. Bears DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Hood, Gaston, Unrein. Bears ILB: Jones, Anderson, Reynolds (all UDFA). Ha 21-24 ponton tartjuk őket, akkor a védelem tett annyit, hogy nyerjünk.

Persze, ha az elkapók cserben hagyják Cutlert - itt főleg Martellusra gondolok -, akkor nem nyerünk. Ezt az agresszív Vikings D-t lehetne büntetni (senkinek sem sikerült még mondjuk). A támadófaltól nem várok túl sokat. Bushrod vagy Leno? Ez a nap kérdése.

Bye week után jövünk, egyre egészségesebb a csapat, itthon vagyunk, csoportmeccs, underdog szerep. Kár, hogy nem nyertünk a Lions ellen.... rozsdásra rágtam volna ezalatt a 2 hét alatt a küszöböt. #Bears
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/ZoltanMesko/status/660158471330004992?ref_src=twsrc%5Etfw

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-jeremiah-ratliff-police-report-20151030-htmlstory.html