Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Na mi van, nyertünk?!
füligjimmy
Tudom én?
Annyi szent,hogy AJ melegít...már,mint nem engem,hanem saját magát. 😉
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na mi van, nyertünk?!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 008
Az én lelkem ok Tüsi 😊 . Amúgy néha egy kis baráti vita nem árt, unalmas lenne a fórum élet ha mindenki mindenben egyet értene...Ego nem lesz soha klasszis, de amint mondtad jó munkás ember és a mi védelmünk nagyrészt nem sztárokból, hanem jó munkásokból áll, szóval a kiesése okozhat gondokat...Jeffery remélem oda teszi magát, az ő érdeke is lenne ha jó lóvét akar...

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 637 — Axel Foley
Elvileg Jeffery játszani fog. Legalábbis tervezi.
alatriste
Martellus is játszik.
Jön a pénzem, egyre biztosabb vagyok benne.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 291 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elvileg Jeffery játszani fog. Legalábbis tervezi.

Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ego Ferguson eddigi teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy sikerült kiválasztani egy kiváló fizikai adottságokkal rendelkező játékost, komolyabb futball tudás nélkül. Credit for Phil Emery.
tüsi91
Szerintem azért ő annyira nem volt borzalmas így első évében, főleg a nem túl veretes társak mellett, a kiesésének nem örülök.
hpeter93
Nyilván ahhoz képest, amikor Landon Cohen masszívan pályán volt 2013-ban ő is előrelépést jelentett. Már akkor is kicsit szívtuk a fogunkat, hogy reach ez a pick, mert egyetemen sem nyújtott oly elképesztően maradandót. Játszott ~20 meccset, csűrhetjük-csavarhatjuk, de egy momentumot bárki tud mondani tőle? Ego egy jó munkásember, lemondani nem fogunk róla, de nem néz ki többnek egy rotációban használható játékosnál.

A tegnapi vitához annyit tennék hozzá, hogy elnézést, ha valaki lelki világába beletapostam. Csak nem látom, hogy miért lenne a csapat erőssége a futójáték. Kielégítő választ sem kaptam. Szerintem, ha minden második futókísérletre nem mész előre 2 yardot, akkor nem beszélhetünk erős futójátékról. Konzisztensről meg végképp nem. Remélem, hogy ma fejemre olvashatják ezt meccs után. Bár én ebből a szempontból, majd a Vikes elleni meccset várom.

Én rettenetesen fázok ettől a maitól. Az elmúlt két meccsen underdogként mutattuk meg, hogy ha nem is állunk talent levelben túl magasan, de az edzői munka és a lelkesedés ezt ellensúlyozta. Remélem tényleg egy széteső csapat lesz a Lions és az elején a torkukra lépünk. A chicagoi média olyan szinten váltott, hogy mindenki elvárja a győzelmet. Ez sem jó jel. Azzal próbálom magam nyugtatni, hogy végre edzők vannak a csapatnál.

szerk.: Fogadóirodáknál durván az oddsok eloszlása Lions 1,5, Bears 2,5.
Gaston pedig chicagoi gyerek. McManis és Meredith után a 3. helyi srác a rosteren.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ego Ferguson eddigi teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy sikerült kiválasztani egy kiváló fizikai adottságokkal rendelkező játékost, komolyabb futball tudás nélkül. Credit for Phil Emery.
tüsi91
Szerintem azért ő annyira nem volt borzalmas így első évében, főleg a nem túl veretes társak mellett, a kiesésének nem örülök.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 291 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Legyen egy jó meccs
Tomcsik
Így van hajrá egyik ne hagyd magad másik! 😀

Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Jó bocs Freemen csütörtökön tolt egy 100 yardos meccset...Ego kiesése nem jön jól, hihetetlen ez a sok sérülés. Amúgy az a vicc hogy Grasut csomó helyen dícsérték, meg hogy felért a 2. Szintre stb, mégvsárga vonalkás videó is volt...de azt valahogy kifelejtették ahogy beledózerolták a gyepbe párszor...Nem tudom örülni fogunk -e ha Bushrood lesz Leno helyett ...amúgy hagyjuk a vitát meg a statokat. Legyen egy jó meccs és húzzuk be 😊

több mint 9 éve
Bears Place DL Ego Ferguson On Season-Ending I.R.

több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 117
Matt Forte a legtöbb yardot futotta igaz.tüsi91
Freeman futotta a legtöbbet, Forte csak a második.

Gondoltam hozzászólok valami tartalmasat is 😀.
sapka
Freeman egy meccsel többet játszott nem?
Bazzani
Futott is gyorsan 100 yardot, ha mar ott volt.
több mint 9 éve

sapka
Freeman egy meccsel többet játszott nem?

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Össz futott yard-ban 12.-ek vagyunk a ligában, 4.1 yds/a. Ez a liga első harmadába tartozik...Forte 438 futott yardal jelenleg a liga legjobb futója 4.3 AVG...persze volt hogy elkaptak minket mínusz yardon ezt nem vitatom, de a statisztikák nem hazudnak... Ha ehhez hozzáadom hogy a Lions D a 27. Futás ellen és a 2 kezdő DT + Levy sérült, akkor itt bizony meg lehet őket fogni...
Tomcsik
Úgy mondjuk nem nehéz jobb fényben feltüntetni a statisztikákat, hogy a kevésbé lényegeseket hangsúlyozod. De ha már néztél ennyi meccset, akkor azt mondd meg, hogy főleg a legutóbbi két meccsen mutatott futójáték alapján Te mire alapozod a kijelentésed. S ne kicseszett statokat nézzél, hanem mondd meg, hogy Te mit láttál. Grasu gyenge, fizikailag sehol nincs. Leno szintén. Slauson sem volt sohasem egy buldózer, de jó játékos. Aki erőből a legtöbbet tudja az az általam méltán szidott Ducasse és Kyle Long. Ezek a toss játékok, strecth playek etc még jól működnek viszonylag, de amikor erőből kéne dolgozni belső futásoknál sehol nem vagyunk. Montgomeryt sem sértegették még azzal, hogy jó játékos lenne, de a kiesése elég gáz. Grasunak a blokkok elosztásában nagyon sokat segít SLauson, érdemes megnézni a meccset. Én jóval több draw playt futtatnék.

Ha meg mindenképpen statisztikákkal akarsz dobálózni, akkor csak zárójelben. (Van 6 csapat, amely kevesebbet játszott 1 meccsel.) Szóval yard/game viszonylatban 16. helyen állunk (és ehhez Cutler is szépen hozzátesz). Yard/carry szintén telibe a közepe. A legutóbbi 4 meccsen sajnos már ennyire nem parádéztunk, mint a Packers ellen.

Matt Forte a legtöbb yardot futotta igaz. A számok nem hazudnak. 102 carryje van. A második futó ebben 90-el áll. De vannak olyanok, akik 5-ös átlaggal rohangálnak. Ezek is tények. S ezeket együtt kellene nézni, mert elég torz dolgok jönnek ki ha csak egyiket veszed figyelembe.

Ezzel nem azt mondom, hogy holnap nem történhet meg az, hogy jól haladunk majd a földön. Legyen így. Mert ha lezabáljuk az órát, az azt jelenti, hogy Gase újfent jól meccsel, és ez elősegítheti azt, hogy Fangio terve is üljön. Ám egyenlőre én azt látom, hogy a labdabirtoklásunk egyik, ha nem a legfontosabb összetevője, hogy Jay Cutler egészen kiváló 3rd downoknál, illetve ülnek a játékhívások. Nem pedig azért, mert oly irgalmatlan jól futtatjuk a zsugát a földön.

Dehogy a csapat erőssége lenne a futójáték? Hát rohadtul nincs így szerintem.
-----------------

Bruce Gastont nose guardot elhoztuk a Packers PS-ből. Ez asszem azt jelenti, hogy 3 hétig muszáj rosteren tartani. Ferguson out ezt tudjuk. Valószínűleg SUtton/Ratliff duóból is legalább egy az lesz.
több mint 9 éve
Össz futott yard-ban 12.-ek vagyunk a ligában, 4.1 yds/a. Ez a liga első harmadába tartozik...Forte 438 futott yardal jelenleg a liga legjobb futója 4.3 AVG...persze volt hogy elkaptak minket mínusz yardon ezt nem vitatom, de a statisztikák nem hazudnak... Ha ehhez hozzáadom hogy a Lions D a 27. Futás ellen és a 2 kezdő DT + Levy sérült, akkor itt bizony meg lehet őket fogni...

több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 117
Én attól félek, hogy Bazza minket tart esélyesnek. Na, akkor szoktunk kikapni tőlük........)

Ami tényleg mellettünk szólhat, hogy tényleg edzőbuktatást akarnak és nyerünk két kamu safety-vel, 4-0-ra.
csi77
En meg attol tartok, hogy a ket Lions DT kapott itt most rendesen, aztan nehogy az egyik a legelso snapnel megint feltolja a harmadik sorba oreg baratunkat Hroniss Grasut...
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 756 — Bears & Illinois fan
Én attól félek, hogy Bazza minket tart esélyesnek. Na, akkor szoktunk kikapni tőlük........)

Ami tényleg mellettünk szólhat, hogy tényleg edzőbuktatást akarnak és nyerünk két kamu safety-vel, 4-0-ra.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Akkor mégegyszer felteszem a kérdést. Mivel tudod alátámasztani, hogy a csapat erőssége a futójáték?

Forte a legutóbbi 4 meccsen, azaz a Packers védelmét leszámítva nem érte el a 4 yard/carry átlagot. A többi futó teljesítményét nem is számolom.

Ha nagyon érdekel szívesen kigyűjtöm, hogy pl ezeken a meccseken mennyi minuszos, 0, 1, 2 yardos futásunk volt.
több mint 9 éve
Számomra ez a Lions D egyáltalán nem brutális, nem szar, erős középmezőny jelenleg... A legjobbak a HOX ellen voltak, de hát a HOX O fala az kriminálisan szar, szóval az nem csoda..Szócal a brutális jelződdel nem értettem egyet... Meccsben tartották őket, hát ha úgy ahogy... Mondjuk jobban mint az O...

több mint 9 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Elképesztő kemény meccsre számítok, ha nyerünk, akkor szerintem elkezdenek a fejek hullani Lionéknál. Brutális a Liond D, remélem, hogy nem lesz újabb sérülés!
promax
Azért ez a Lion D messze nem olyan brutális mint tavaly volt 27. -ek futás ellen, Forte meg a legjobb futó jelenleg a ligába...én most messze nem érzem olyan félelmetesnek ezt a Lions D-t. Ansah-t kell megfogni ő a legjobb emberük...Én úgy érzem nyerünk, a Lions teljesen szétesett mi pedig most kicsit magunkra találtunk, minden esetre megint egy szoros 7 ponton belüli eredményre számítok...
Tomcsik
Nem statisztikákat néztem, hanem Lions meccseket. A D tartotta őket meccsben mindig, míg volt esélyük.
promax
Az összes Lions meccset láttam idén idén... Átlagban 27 pontot kaptak, futás ellen gyengék mert a DT-ik szarok és Ngata nem nagyon játszott, vagy amikor volt is nem volt full egészséges és annyira jó sem... nincs Levy se. Ez már messze nem az a Suh és Fairley vezette félelmetes D, mint tavaly volt. Nem kell beszarni tőlük...nem számítok könnyű meccsre, de most igenis sebezhetőek és főleg futás ellen amiben mi meg jók vagyunk...
Tomcsik
Én szerinted azt írtam, hogy olyan kemény a Lions D mint a tavalyi? Csak annyit írtam, hogy brutális, s azt, hogy ők tartották meccsben az Oroszlánokat. Erre te... Bahh...
több mint 9 éve
Na egyrészt nem azt mondtam hogy a Lions D szar és nem tett volna meg mindent, csak azt mondtam hogy messze nem olyan jók mint tavaly. Támasszam alá hogy miért a futás az erősségünk... Matt Forte ... Legtöbb futott yard a ligában fűződik a nevéhez...Továbbá sosem mondtam hogy sétagalopp lesz, de jelenleg egy szoros meccsen igenis meg tudjuk őket verni szerintem. Parázs és szoros meccs lesz. Persze a Lions leggyengébb pontja az O. Ott is Lombardi... Szar game plan, szar hívások, check down passzok... Kicsit a mi tavalyi Offensünkre hajaznak...A támadófaluk kifejezetten gyenge és Stafford nagyon inkonzisztens, nem véletlen ültették le a múltkor...És igen láttam a Green Bay 4 meccsét, a Vikesnek 2-őt a Lionsnak meg mind... Szeretem nyomon követni a csoport riválisokat...

több mint 9 éve
Mondjuk több általam sokra tartott Lions drukker abszolút nem a védelmüket ostorozza, hanem azt a támadósort, akikenn elmennek a meccsek, akik padlóra küldik a védelmet, illetve nekik a főnöküket. De a védelmükre nagyon nincs rossz szavuk. Én inkább hiszek nekik, mert ők (valóban?) látták mind az 5 meccset.
tüsi91
Én négy és 3/4-et láttam mert az Arizona meccs utolsó negyedét kikapcsoltam (cirka 10 év után ez volt az első ilyen beleértve PS meccseket és a 0-16 összes meccsét is).
A védelem az első meccsen gyenge volt majd Austin nagyon összekapta őket. Azonban Ngata és Walker (a két kezdő DT) kiesését (megspékelve Levy egész éves kiválásával) már nem bírta el az egység ami az Arizona ellen már látható volt. A két DT-t (Reid és Wright, cseréjük pedig a szó szerint utcáról behívott Fluellen) úgy pakolták arrébb mint a szalmabábúkat.
Persze normális DL nélkül már a secondary sem látszik olyan erősnek mint aminek gondoltuk.
De a meccseket egyértelműen az offense bukta el, a Lombardi féle támadójátéknál kiismerhetőbbet még nem kreáltak (a kreálás is túlzás mert a Saints 5 évvel ezelőtti playbook-ja ez egy az egyben) a ligában. Staffordból kiölték azt ami miatt kiemelkedett a ligaközép irányítók közül, egy igazi gunslinger-ből egy rövidpasszos zsebirányítót akarnak csinálni zseb nélkül.
Sajnos azt kell mondjam, hogy egyértelműen a Bears a meccs esélyese raktam is rá egy kisebb összeget. Láttam vagy 3-4 maci meccset idén és ez egy képességekben talán kicsit gyengébb csapat a miénknél, de lelkesedésben és taktikailag sokkal de sokkal jobb. Ez fog dönteni leginkább, mert a mi fiaink már nem küzdenek ezért az edzői brigádért foshalomért. Ezt megerősítendő Caldwell is azt mondta, hogy a Cards ellen nem minden játékos küzdött 100%-al.

több mint 9 éve
Én csak 1 Lions meccset láttam idénről. Ott mondjuk a védelem mindent megtett, amit egység megtehet. Nyilván minőségi romlás bekövetkezett az egységben. 5-ből 2 csapat át is futott rajtuk, 3 mondjuk abszolút nem szerintem, de inkább nem vitatkozok, mert mint említettem nem láttam minden meccsüket.
Mondjuk több általam sokra tartott Lions drukker abszolút nem a védelmüket ostorozza, hanem azt a támadósort, akikenn elmennek a meccsek, akik padlóra küldik a védelmet, illetve nekik a főnöküket. De a védelmükre nagyon nincs rossz szavuk. Én inkább hiszek nekik, mert ők (valóban?) látták mind az 5 meccset.

A másik, hogy légyszíves tényekkel támaszd már alá, hogy a Bearsnek miért a futójáték az erőssége? Mert a Packers ellenit leszámítva nekem ez abszolút nem tűnt fel, mióta meg kellett bontani a támadófalat meg pláne nem látom azt, hogy konzisztensen tudjuk futtatni a labdát.

A harmadik dolog. Egy közel padlón lévő csapathoz mész, egy olyan csapathoz, aki a legnagyobb riválisának minket tart. Nincs veszélyesebb a sebzett vadnál. S nem minden meccsen fognak eladni 6 labdát, nem minden meccsen fognak betlizni, s főleg otthon, holnap szétakarják rúgni a seggünket.

Nehogy túl magas legyen a ló, mint 2 hete a Raiders fanok közül valakinek. Mert kurva nagyot lehet onnan koppanni.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
És már lassan hajtanak is az 1/1-re...