Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Fox szerintem is jó választás volt. Még Vic Fangio-t elképzelném mellé és mehet a munka.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
De biztos lehet.
Viszont Fox eddig kettőből kétszer megcsinálta a rendrakást.
Rajta kívül a többi jelöltről azt tudni, milyen koordinátor, hogy milyen HC lesz az kérdőjel.
Illetve van Kubiak, aki nem akart idejönni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tehát akkor minden évben 31 edzőt ki kéne baszni?
Nem hiszem.
Adva van egy totál szétesett franchise. Ami mondjuk úgy került a szakadék mélyére, hogy húztak egy merészet, hoztak egy úgymond kívülállót Kanadából.
Terített betli lett.
Na most Fox feladata a szart visszalapátolni a lóba, majd ha ez megvan, utána lehet beszélni arról, hogy kivel lehet felérni a csúcsra.
Amúgy sztem vele is fel lehet, pl a fasza kockáztatás miatt szoptunk a Superbowlon, ha nem megyünk 2 pontosra, akkor a végén az hosszabbításért rúghatott volna csak Vinatieri.gabokocka
Hm, ezek szerint csak szerintem nem lehetetlen ezt a két lépést egyszerre megtenni? Vannak olyan edzők, akik összeraknak egy 8-8-as csapatot, és utána jöhet az, aki képes bajnoki címet nyerni? Vagy Pace roppant helyesen felmérte a képességeit, és belátta, ő nem tud igazán kiváló edzőt találni. De ez nem is a bajnoki címről szól. Brian Billick nyert bajnokságot, attól jobb vezetőedző? Ez arról szól,hogy mennyit hozol ki az adott keretből. Azt a 2 szezont, ami csacska 12-13 évvel ezelőtt volt, valóban ki lehet tenni az ablakba. Azóta? Volt egy 2008-as szezon, de egyébként folyamatosan alulteljesít. Trivia: idén először nyert úgy meccset a Broncos (egyből hármat: Chiefs, Bills, és végül a Raiders elleni kiütés), hogy Manning nem ért el mimimum 95-ös ratinget. Amikor 95 alá ment, akkor kikaptak. És most ránézek a 2 keretre, akkor kijelenthetem, hogy RB poszton jobbak vagyunk, DT-TE poszton nagyjából egál. Hát hajrá.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 663 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jags és a Tampa is SB-t akar...Tomcsik
Mi az elmúlt 2 évben biztos nem ezt tűztük ki célnak(a keretünk erősségét elnézve nagyon is helyesen). A GMünk a mostani szezonzárón azt mondta, kicsit meg van lepve, hogy ilyen sok(!) győzelem az első 2 évben. Ez összesen 7 azaz hetes darab W volt - 2 szezonban... Nem véletlen, hogy az öltözőben úgy ünneplik mostanság a játékosaink a győzelmeket(Gus Brradleyvel az élen), mintha legalábbis a playoffba jutottunk volna...
Nálunk az elmúlt 2 évben nem igazán lehetett mást hallani célnak az utóbbi 2 szezonban, mint hogy fejlődjön a csapat, és hogy vívjon szoros meccseket (ez többé-kevésbé 2014ben meg is valósult) azt ennyi. Szóval ilyen szempontból más szelek fújnak nálunk mint a liga 95%ban.
Igaz idéntől már nálunk is számítani fog a Wk mennyisége. És Caldwell is egy olyan kerete kaar összehozni ennek a fejlődési szakasznak a végére, hogy minden évben legitim esélyünk legyen a playoffra.

Egyébként meg érezzétek mázlistának magatokat, hogy Titans ilyen csökönyösen ragaszkodik Mularkeyhoz. 😀Na az is rejtény számomra, hogy ezt miért teszik...
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Tehát akkor minden évben 31 edzőt ki kéne baszni?
Nem hiszem.
Adva van egy totál szétesett franchise. Ami mondjuk úgy került a szakadék mélyére, hogy húztak egy merészet, hoztak egy úgymond kívülállót Kanadából.
Terített betli lett.
Na most Fox feladata a szart visszalapátolni a lóba, majd ha ez megvan, utána lehet beszélni arról, hogy kivel lehet felérni a csúcsra.
Amúgy sztem vele is fel lehet, pl a fasza kockáztatás miatt szoptunk a Superbowlon, ha nem megyünk 2 pontosra, akkor a végén az hosszabbításért rúghatott volna csak Vinatieri.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
és ennek a gondolkodásmódnak az NFL-ben van értelme? Nem európai labdarúgás ez, hogy "először kerüljünk el a kiesőzónából, aztán jussunk be az uefa-kupába, majd csípjük meg a bl-selejtezős helyet, és az így összeszedett pénzzel majd bajnokok lehetünk"... Tényleg nagyon jól hangzik, hogy a szedett-vedett Trestman csapatot most Fox gatyába rázza majd, és teljesen érthető volt szerintem is a kinevezés (de inkább más okból: Pace biztonsági játéka miatt), ám az "évről-évre bármi lehet" ligájában vicces számomra ez a fajta szemléletbaggio
Ha láttad az elmúlt 2 szezonunkat, akkor nem reális a SB, persze minden meccsnek úgy kell nekimenni, hogy nyersz. A Jags és a Tampa is SB-t akar... Meg is van rá a maguk 0.0001% esélye... Ok hogy minden megeshet liga de azért maradjunk a realitás talaján, max nagyon fogunk örülni ha ez borul ...Tomcsik
Mondani nem elég azért, NBA-ben is mindenki nyerni akar, na persze. Szerintem nagyon nem mindegy, hogy egy csapat a Super Bowlnál vagy a rájátszásba való bejutásnál húzza meg a sikeresség határát, persze a profi ligában mindig a pragmatikusság fog dominálni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Nem értem miért Superbowl győzelmet akarsz rögtön, amikor a playoff közelében sem vagyunk. Fox rakjon össze egy jó stábot maga körül. Aztán ha már bent vagyunk a playoffban, akkor beszéljünk arról, hogy visszafogja a csapat játékát. Addig meg szerintem ne temesd már el. Kezdem azt hinni, hogy most a hétvégén Fox-on vezeted le a gőzt. Ennek nincs semmi értelme. 😊vandeminek
és ennek a gondolkodásmódnak az NFL-ben van értelme? Nem európai labdarúgás ez, hogy "először kerüljünk el a kiesőzónából, aztán jussunk be az uefa-kupába, majd csípjük meg a bl-selejtezős helyet, és az így összeszedett pénzzel majd bajnokok lehetünk"... Tényleg nagyon jól hangzik, hogy a szedett-vedett Trestman csapatot most Fox gatyába rázza majd, és teljesen érthető volt szerintem is a kinevezés (de inkább más okból: Pace biztonsági játéka miatt), ám az "évről-évre bármi lehet" ligájában vicces számomra ez a fajta szemléletbaggio
Ha láttad az elmúlt 2 szezonunkat, akkor nem reális a SB, persze minden meccsnek úgy kell nekimenni, hogy nyersz. A Jags és a Tampa is SB-t akar... Meg is van rá a maguk 0.0001% esélye... Ok hogy minden megeshet liga de azért maradjunk a realitás talaján, max nagyon fogunk örülni ha ez borul ...

több mint 10 éve
Nem értem miért Superbowl győzelmet akarsz rögtön, amikor a playoff közelében sem vagyunk. Fox rakjon össze egy jó stábot maga körül. Aztán ha már bent vagyunk a playoffban, akkor beszéljünk arról, hogy visszafogja a csapat játékát. Addig meg szerintem ne temesd már el. Kezdem azt hinni, hogy most a hétvégén Fox-on vezeted le a gőzt. Ennek nincs semmi értelme. 😊vandeminek
és ennek a gondolkodásmódnak az NFL-ben van értelme? Nem európai labdarúgás ez, hogy "először kerüljünk el a kiesőzónából, aztán jussunk be az uefa-kupába, majd csípjük meg a bl-selejtezős helyet, és az így összeszedett pénzzel majd bajnokok lehetünk"... Tényleg nagyon jól hangzik, hogy a szedett-vedett Trestman csapatot most Fox gatyába rázza majd, és teljesen érthető volt szerintem is a kinevezés (de inkább más okból: Pace biztonsági játéka miatt), ám az "évről-évre bármi lehet" ligájában vicces számomra ez a fajta szemlélet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Fox annak idején ideális választás volt egy 4/12-vel végző franchise élére. Ti most csak kicsit vagytok jobb bőrben, mint annak idején mi. Fox le tette az alapjait annak, h jó franchise-t, megfelelő szakemberekkel vette körül magát, és megfelelően kezelte a játékosokat. Ami használható volt a régi rendszerből azt megtartotta, ami nem azt kisöpörte. Nem csak Manning miatt vagyunk PO csapat.

Sajnos azonban a régimotoros edzői vonalat képviseli. Arra játszik, h ne veszítse el a meccset és nem arra, h megnyerje azt. Mindig konzervatív döntéseket hoz, annak ellenére, h statisztikai alapon azok nagy része rossz döntés. Ez az oka annak, h az igazán jó csapatok ellen, Manninggel is pocsék a mérlege. Pats ellen 1-3, Hox ellen 0-2, vagy akár a colts ellen 1-2.

Ti jelenleg ott tartotok, h győzzétek le a legyőzhető ellenfeleket. Ha rögtön a Pakcerst akarjátok megverni, akkor nem biztos, h elmozdultok a holtpontról, először a közép csapatoknál kell jobbnak lenni, aztán lehet nagyobbat álmodni. 4 év múlva lehet h Fox lesz az aki visszahúzza ezt a csapatot, de most szerintem az egyik legjobb választás.Black_Adder
Egyrészt totál egyetéretek veled, és az is igaz, hogy minden évben csak egy csapat nyerhet. De ezeket a csávókat elvileg azért fizetik, hogy nyerjenek. Fox ebben az évben többet, mint bármelyik fideszközeli oligarcha. Most visszajutunk oda (várjál még ezzel is), hogy stabil 8-8, és botrányos színvonalon verjük a verhetőt, akkor ismét kijelentem, ezért kár volt elbaszni 2 évet. Tice keze alá kellett volna adni komolyabb tálentumot akkor.

És nekem főleg a kiemelt rész fáj, hogy most elhagyták a foci analitikus vonalon történő megközelítését. Mert itt nem jött be. Azt kellene felfogni, hogy a számok mást mondanak egy tesiszakot végzett karrierista erőnléti edzőnek, mint egy szakembernek. Most a továbbiakban mit várjak el Pace-től? Mert végignézem az elmúlt évek Saints rostermozgásait, és finoman fogalmazva sem lenyűgözőek, de "jajhátnemtudjuknekimekkorabeleszólásavoltlehetőmondtaajótmindig". Erre jön John Fox.füligjimmy
Hát ha te Tice-t sírod vissza, akkor nincs miről vitatkozni.vandeminek
Na most ha statisztikàkról beszélünk, akkor Fox győzelem/verességekért mutatója valamint hogy a csapatait nagyrészt PO-bá juttatja az magáért beszél. Egy szutyok Carolinát vett át akiket SB-ba vitt. Delhome nem volt elit QB, de közel sePM... Àt vett egy 4-12 Denvert Ès ràjàtszàsba vitte sőt Tebowal meccset is nyert... A tavalyi HOX elleni döntő tipikusan az a meccs volt, ahol az egyik félnek minden, a màsiknak semmi nem jön be. Ott nem outcoacholták Foxot hanem az egy ilyen nap volt. Ha azt a meccset 10x lejátszák, akkor az a Broncos legalább 5x nyert volna...Na most ha statisztikák... Statisztikailag látszóik, hogy tudja hogy kell kiszedni a pöcegödörből az oda beragadt csapatokat...egyenlőre nekünk is onnan kell kimászni és erre Foxnál nem volt jobb választás szerintem...Én is Quinnt szerettem volna a legjobban, mert akkor legyen fiatal friss vér stb...De ha ő nem jött össze, akkor szerintem is Fox volt a legjobb választás...Az öltözőben káosz van a csapat szétesett. Fox egy karizmatikus edző, mindig megtalálja a hangot a játékosokkal, rend szokott lenni az öltözők én ahol megfordult eddig mindig jó stábot rakott össze. Jimmy már kicsit a kákán is csomót keres. Hagyjuk ezt a sírjuk vissza Tice-t meg Big Loveot...nem tudsz jobb akternativát jelen helyzetben te sem, én sem... Fox legalább tuti hogy nem lesz atom bust még a többi jelöltről ez közel sem elmondható...Ja hogy erős közepes lesz és nem tökéletes? Nos a legalja szezonunkat után nekem tökéletes lesz az erős közepes aztán meglátjuk... Ja és a sportban is van realitás, persze hogy le akarjuk győzni a Packerst meg minden, de ez most nem reális, persze ettől meg kell és meg is fogjuk próbálni... Én bizakodó vagyok Foxxal kapcsolatban és várom a stáb tagok nevét...Ja Kubiak... ha már statisztikák, akkor statisztikailag sehol nincs Foxhoz képest...

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Most ismét le lehet úgy ülni a hétvégén 6 meccsre, hogy semmi esélyed sincs. Ha azt hiszed, ez a faszi különb, vagy okosabb, mint Mike Tice, akkor nézd meg gyorsan néhány meccsét. Én nézem, és előre hányingerem van a szezontól. Ahogy Vipera mondta, Fox közelébe nincs a legjobb edzőknek, előre beírhatod a vereséget, miközben ettől jobb csapatot nem tudsz egy edző segge alá rakni. A Panthers korszakának utolsó 4-5 évéről ne is beszéljünk.füligjimmy
Nem értem miért Superbowl győzelmet akarsz rögtön, amikor a playoff közelében sem vagyunk. Fox rakjon össze egy jó stábot maga körül. Aztán ha már bent vagyunk a playoffban, akkor beszéljünk arról, hogy visszafogja a csapat játékát. Addig meg szerintem ne temesd már el. Kezdem azt hinni, hogy most a hétvégén Fox-on vezeted le a gőzt. Ennek nincs semmi értelme. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 134 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Fox annak idején ideális választás volt egy 4/12-vel végző franchise élére. Ti most csak kicsit vagytok jobb bőrben, mint annak idején mi. Fox le tette az alapjait annak, h jó franchise-t, megfelelő szakemberekkel vette körül magát, és megfelelően kezelte a játékosokat. Ami használható volt a régi rendszerből azt megtartotta, ami nem azt kisöpörte. Nem csak Manning miatt vagyunk PO csapat.

Sajnos azonban a régimotoros edzői vonalat képviseli. Arra játszik, h ne veszítse el a meccset és nem arra, h megnyerje azt. Mindig konzervatív döntéseket hoz, annak ellenére, h statisztikai alapon azok nagy része rossz döntés. Ez az oka annak, h az igazán jó csapatok ellen, Manninggel is pocsék a mérlege. Pats ellen 1-3, Hox ellen 0-2, vagy akár a colts ellen 1-2.

Ti jelenleg ott tartotok, h győzzétek le a legyőzhető ellenfeleket. Ha rögtön a Pakcerst akarjátok megverni, akkor nem biztos, h elmozdultok a holtpontról, először a közép csapatoknál kell jobbnak lenni, aztán lehet nagyobbat álmodni. 4 év múlva lehet h Fox lesz az aki visszahúzza ezt a csapatot, de most szerintem az egyik legjobb választás.Black_Adder
Egyrészt totál egyetéretek veled, és az is igaz, hogy minden évben csak egy csapat nyerhet. De ezeket a csávókat elvileg azért fizetik, hogy nyerjenek. Fox ebben az évben többet, mint bármelyik fideszközeli oligarcha. Most visszajutunk oda (várjál még ezzel is), hogy stabil 8-8, és botrányos színvonalon verjük a verhetőt, akkor ismét kijelentem, ezért kár volt elbaszni 2 évet. Tice keze alá kellett volna adni komolyabb tálentumot akkor.

És nekem főleg a kiemelt rész fáj, hogy most elhagyták a foci analitikus vonalon történő megközelítését. Mert itt nem jött be. Azt kellene felfogni, hogy a számok mást mondanak egy tesiszakot végzett karrierista erőnléti edzőnek, mint egy szakembernek. Most a továbbiakban mit várjak el Pace-től? Mert végignézem az elmúlt évek Saints rostermozgásait, és finoman fogalmazva sem lenyűgözőek, de "jajhátnemtudjuknekimekkorabeleszólásavoltlehetőmondtaajótmindig". Erre jön John Fox.füligjimmy
Sztem Fox egyik nagy előnye (ahogy Black is írta) h minőségi edzőkkel veszi körbe magát, a másik h nyugalmat hoz magával | , a harmadik pedig h nem zsákbamacskát veszel vele, így könnyebb tervezi hosszútávon. |
Az h jó edzőkkel veszi körbe magát, az óriási jelentőségű egy HC-nál. Persze erről a ti relevanciátokban majd csak a teljes stáb bemutatásakor lehet véleményt mondani (az eddigi pályája alapján viszont várható h jó staff lesz alatta).
A nyugalom, ami körbeveszi őt (lassabb edzések, sok meeting, játékosbarát fellépés, nem tartja stresszben a stábot/játékosokat stb.) egy rebuild kapcsán nyilvánvaló előny, ugyanakkor hátrányai is vannak, nevezetesen nem tudja felpörgetni a keretet egy komolyabb meccsre, konzervatív hívások, (egyesek szerint elavult edzésmódszerek). Ezeknek a hibáknak egy részét ugyanakkor semlegesíteni tudja egy vezéralkat, egy ray lewis féle játékos a pályán (nem tudom h nektek van e most hasonló).

Nem elhanyagolható egy tudatos építkezési folyamatnál az sem h tudvalevők az előnyei és a korlátjai is. Tervezni így sokkal könnyebb, mintha csak reménykedhetnél h mit kapsz...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Most ismét le lehet úgy ülni a hétvégén 6 meccsre, hogy semmi esélyed sincs. Ha azt hiszed, ez a faszi különb, vagy okosabb, mint Mike Tice, akkor nézd meg gyorsan néhány meccsét. Én nézem, és előre hányingerem van a szezontól. Ahogy Vipera mondta, Fox közelébe nincs a legjobb edzőknek, előre beírhatod a vereséget, miközben ettől jobb csapatot nem tudsz egy edző segge alá rakni. A Panthers korszakának utolsó 4-5 évéről ne is beszéljünk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

Hát ha te Tice-t sírod vissza, akkor nincs miről vitatkozni.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve

És nekem főleg a kiemelt rész fáj, hogy most elhagyták a foci analitikus vonalon történő megközelítését. Mert itt nem jött be. Azt kellene felfogni, hogy a számok mást mondanak egy tesiszakot végzett karrierista erőnléti edzőnek, mint egy szakembernek. Most a továbbiakban mit várjak el Pace-től? Mert végignézem az elmúlt évek Saints rostermozgásait, és finoman fogalmazva sem lenyűgözőek, de "jajhátnemtudjuknekimekkorabeleszólásavoltlehetőmondtaajótmindig". Erre jön John Fox.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win

Ti jelenleg ott tartotok, h győzzétek le a legyőzhető ellenfeleket. Ha rögtön a Pakcerst akarjátok megverni, akkor nem biztos, h elmozdultok a holtpontról, először a közép csapatoknál kell jobbnak lenni, aztán lehet nagyobbat álmodni. 4 év múlva lehet h Fox lesz az aki visszahúzza ezt a csapatot, de most szerintem az egyik legjobb választás.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A háttérben mennek a beszélgetések, és amilyen jól értesült a chicagoi média ezekről nem tudunk semmit. Máshol még azt is tweetelik, ha valaki a szokásos rizs helyett krumplival eszi a rántott húst. Nálunk egy atombombát betolnak a Halasba úgy, hogy egyik majomnak sem tűnik fel. Majd Schefter tweetel valamit, azt retweetelik, így megy ez itt...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 030 — Axel Foley
Azért nem ártana már haladni valamit ezen a fronton, a vezetőedző kérdés annyira nem volt sürgős, ismét senki sem kelt el, aki iránt érdeklődtünk, még nagy kaliberű koordinátor se kelt el (Koetter oké, vele sztem nagyot húzott Big Love, életében először), de van nagyjából 6-7 ilyen-olyan okokból elérhető ember. Inkább az OC kéréd aggaszt, ott a kis Shanny, és passz. Gase szerintem nem fog jönni, picit megfeneklett a karrierje úgy néz ki. Hívták mindenhová interjúkra, most a Jaguars OC állásért kilincsel.füligjimmy
Nekünk is vagy másfél hét volt mire kineveztük Lombardit. A kapkodás sem vezet semmire.
Gase-ben meg akkor bíznának jobban ha Manning nélkül is bizonyítana valahol, ezért sztem neki is jobb ha nem Denverben marad hanem máshol vállal melót, akár a Jax-nél akár máshol.

több mint 10 éve
Azért nem ártana már haladni valamit ezen a fronton, a vezetőedző kérdés annyira nem volt sürgős, ismét senki sem kelt el, aki iránt érdeklődtünk, még nagy kaliberű koordinátor se kelt el (Koetter oké, vele sztem nagyot húzott Big Love, életében először), de van nagyjából 6-7 ilyen-olyan okokból elérhető ember. Inkább az OC kéréd aggaszt, ott a kis Shanny, és passz. Gase szerintem nem fog jönni, picit megfeneklett a karrierje úgy néz ki. Hívták mindenhová interjúkra, most a Jaguars OC állásért kilincsel.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Mularkeyt nem engedi a Tájtenz....szerencsénk van.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
A 10 yardos torrentboltból beszereztem egy kiváló Panthers-Saints meccset 2006-ból. Kicsit fel akartam frissíteni az emlékeimet. Nekem kicsit sokáig tartott, aki meg akarja nézni, én kishazánkból töltöm vissza lényegesen gyorsabban. Utána beszéljünk.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pace akkor csinálhatta volna ezt jobban jelen helyzetben, ha elhozza Seant NO-ból de arra kevés lett volna az esély, vagy valamelyik jobb egyetemi HC-t de az szintén nem lett volna reális, úgyhogy szerintem is jó lesz ez, főleg ha Cutlernek normális OC-t hoznak.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
még semmit sem láttunk Fox itteni munkájából, én nem temetném Jimmy az tuti, főleg nem mondanám azt egy olyan edzőre aki mindkét csapatával SB-ba jutott (tudom, Manning de azért az afc-ben ott van ám egy Pats is...) hogy biztosan olyan középszerű lesz itt mint Lovie volt.
Ha jövő ilyenkor nem látsz javulásra utaló jeleket és egy összeszedett gárdát akkor baj van. Pace helyébe azért igazán beleképzelhetnéd magad: ha megtetted, nem hiszem hogy te másként döntöttél volna. Pláne nem vársz Quinnre a SB utánig hogy minden értelmes koordinátor elkeljen addigra. Ez a szituációt tekintve a legjobb döntés volt, be kell látni és szerintem dicséret illeti Pace-t hogy ilyen gyorsan végig tudta vinni az ügyletet. Persze, később lehet hogy mondatnánk hogy "de miért nem őt..." de ha a mostani helyzetet reálisan értékeljük akkor a legjobb és legokosabb jelöltet húzta be. Reméljük azt kapjuk tőle amit várunk és akkor talán most kijön neki a lépés annyira hogy ne csak bejusson a SB-ba. Őszintén nem hiszem hogy pl Carrollról többet gondoltak az emberek amikor megjelent Seattle-ben, nem hiszem h jobb pedigréje volt mégis neki ott összejött. Összetettebb dolog ez annál sztem mint hogy csak úgy kijelenthessük hogy ő már sosem lesz képes megugrani sehol az utolsó akadályt (gondoljunk csak Elwayre akiről ugye kijelentették a karriere vége felé hogy már sosem lesz képes nyerni aztán...). | Köcsög vagyok ha azt mondom hogy ha ő az edzőnk 2006ban SB-t nyerünk? nem hiszem hogy ő nagyon "Grossman is our QB"-zett volna azt a szezont látva- csak hogy egy párhuzamot említsek Lovieval |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
😀 Hát szomorkás nem lett a topic, az biztos.... már ez sem kis eredmény Foxtól... 😛

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 030 — Axel Foley
így néz ki amúgy egy Foxbear, ha valakit kínzott volna ez a kérdés.baggio
Én például aludni sem tudtam amíg nem láttam. 😊

több mint 10 éve
így néz ki amúgy egy Foxbear, ha valakit kínzott volna ez a kérdés

---