Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!The Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
Még egy kis szemetet szórtunk ki.hpeter93
49ers D: 10. kapott pontokban, 7. yard/playben, 8. scrimmage playek számában, 5. engedett yardokban, és 8.1st downban. Ehhez képest valami botrányos 43 százalékkal engedték a 3. kísérleteket. :[]füligjimmy
több mint 10 éve
The Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
Még egy kis szemetet szórtunk ki.hpeter93
49ers D: 10. kapott pontokban, 7. yard/playben, 8. scrimmage playek számában, 5. engedett yardokban, és 8.1st downban. Ehhez képest valami botrányos 43 százalékkal engedték a 3. kísérleteket. :[]
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
The Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Még egy kis szemetet szórtunk ki.
több mint 10 éve
Most nálam az a kérdés, hogy átállunk, nem állunk át vagy hibrid....BearSzerintem a Denverhez hasonló hybrid D lesz sok 3-4es elemmel. Ezért kelleni fog pass rusher LB ( Draftról Ray vagy Dupree, mindkettő fel tud állni DE/OLB poszton is...) FA -ről Orakpo ha jó áron megszerezhető...
Ha már FA könyörgöm szerezzük meg Devin McCortney-t...ő, Mundy és Wereen megoldanák annyira, hogy ne kelljen magas körös picket lőni S-re...Valamint még egy FA kívánság....Kraken....
több mint 10 éve
Ez még nem jelenti azt, hogy nem hagyja Fangiot kibontakozni....Most nálam az a kérdés, hogy átállunk, nem állunk át vagy hibrid....BearSzerintem biztos, hogy marad a 4-3, Fox mindenhol azt játszatta, Fangio alatt is volt a Colts 4-3 ban(mint írtam lejjebb)hpeter93

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Most nálam az a kérdés, hogy átállunk, nem állunk át vagy hibrid....BearSzerintem biztos, hogy marad a 4-3, Fox mindenhol azt játszatta, Fangio alatt is volt a Colts 4-3 ban(mint írtam lejjebb)
több mint 10 éve
@ JakehomerTermészetesen a Hoxnak drukkoltam, de lássuk be. Ehhez a meccshez Caroll zsenialitásának köze nem volt. Ebben benne volt egy évre való szerencse ( onside kick, 2 pontos stb...) illetve ha a Packs nem csinál az utsó 5 percben 3 égbekiálltó faszságot esélyetek nem lett volna ha Caroll megfeszül akkor se...
Hogyan verte Mm Carrollt?
Mert szerintem outgain volt Yardokban, és egyedül a fumblik és az intek döntöttek az első 16 pontról
Mm nem mert nekimenni goallinerol, PC megcsinalta a St hivast(persze,persze rá volt kényszerítve,de kérdem én mennyi edző hívta volna be?)
PC fejben megtartotta a vsapatot a játék végére, Mm semmit nem.tudott hozzá tenni a végén.
Amúgy zemanal maradva jól jártatok szerintem Fangiovalundisputedly
több mint 10 éve
Most nálam az a kérdés, hogy átállunk, nem állunk át vagy hibrid....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Nézd meg milyen nevek hiányoztak hosszabb rövidebb ideig a 49ers védelméből ( Patrick Willis, Aldon Smith, Navarro Bowman, felfedezték Borlandot a végére ő is kidőlt...ez csak a teljesség igénye nélküli felsorolás) és így is a D tartotta őket játékba....Már látom lelki szemeim előtt, ahogy a zseniális Joe Lombardi outcoachingolja Fangiot.nem akarok nagyot hazudni, de tavaly is repedezett az a 49ers D Fangioval; idén is. (csop riv. meccsek..)
Aztán felébredek.Bazzani
Kíváncsi leszek, hogy és miket fog variálni és megújulni, ha fog.
Sajnálom, hogy nem a skinsbe jött azért 😀.sapka
több mint 10 éve
@ JakehomerHogyan verte Mm Carrollt?
Mert szerintem outgain volt Yardokban, és egyedül a fumblik és az intek döntöttek az első 16 pontról
Mm nem mert nekimenni goallinerol, PC megcsinalta a St hivast(persze,persze rá volt kényszerítve,de kérdem én mennyi edző hívta volna be?)
PC fejben megtartotta a vsapatot a játék végére, Mm semmit nem.tudott hozzá tenni a végén.
Amúgy zemanal maradva jól jártatok szerintem Fangioval
több mint 10 éve
Már látom lelki szemeim előtt, ahogy a zseniális Joe Lombardi outcoachingolja Fangiot.nem akarok nagyot hazudni, de tavaly is repedezett az a 49ers D Fangioval; idén is. (csop riv. meccsek..)
Aztán felébredek.Bazzani
Sajnálom, hogy nem a skinsbe jött azért 😀.sapka
Ezen a meccsen Jay Clutchler, az enigmatikus irányító, akinek szerződése megnyomorítja a franchise-t a következő 10 évre, 3 TD-t dobott a 4. negyedben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
azért innentől tényleg minden centet rá kell költeni a D-re, most lesz aki jól elköltseMár látom lelki szemeim előtt, ahogy a zseniális Joe Lombardi outcoachingolja Fangiot.Azért még mindig Bostic a kezdő Patrick Willis helyén. Szerencsére Navorro Bowman, és Mekk Elek között nincs ekkora különbség.füligjimmy
Aztán felébredek.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Már látom lelki szemeim előtt, ahogy a zseniális Joe Lombardi outcoachingolja Fangiot.nem akarok nagyot hazudni, de tavaly is repedezett az a 49ers D Fangioval; idén is. (csop riv. meccsek..)
Aztán felébredek.Bazzani
Sajnálom, hogy nem a skinsbe jött azért 😀.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Már látom lelki szemeim előtt, ahogy a zseniális Joe Lombardi outcoachingolja Fangiot.Azért még mindig Bostic a kezdő Patrick Willis helyén. Szerencsére Navorro Bowman, és Mekk Elek között nincs ekkora különbség.
Aztán felébredek.Bazzani
Azért nagy szó ez a mai NFL-ben, h. van olyan HC, aki még a 'szakterületére' (jelen esetben D#) sem egy régi cimborát hoz, hanem a legjobb elérhető szakembert. Respekt Foxnak és sok sikert nektek.Joey TribbianiDe azért az tényleg fura, hogy se Dennis Allen (szerencse), se Gase neve még csak fel sem merült. Sőt, OC jelöltről nem is hallottam. Oké, kis Shannyt emlegették, de semmi konkrétum.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Már látom lelki szemeim előtt, ahogy a zseniális Joe Lombardi outcoachingolja Fangiot.Aztán felébredek.
több mint 10 éve
Na ennek nagyon őrülök. Az elmúlt 4 évben mindig top 5-Ben volt az általa dirigált D ha jól tudom...
több mint 10 éve
Mindenki a Raiders melót akarja, mert ott van egy olyan fiatal tehetséges irányító, mint Derek Carr, és az enigmatikus Cutler albatrossz szerződése, mely Phil Emery vesztét okozta, 10 évre viszavetette a franchise-t. Aztán rájössz, hogy itt aránylag mégiscsak nyugisabb, és ugyan kicsi az a stadion, de belefér nagyon sok szeretet. Plusz jobban is fizetnek. Ezt is tegyük hozzá, hogy nagyon brutál lóvékat ki szoktak pengetni még pozíciós edzőknek is. De inkább a szeretet miatt.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Azért nagy szó ez a mai NFL-ben, h. van olyan HC, aki még a 'szakterületére' (jelen esetben D#) sem egy régi cimborát hoz, hanem a legjobb elérhető szakembert. Respekt Foxnak és sok sikert nektek.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
na ez kiváló hír, azt azért kijelenthetjük hogy stábot itt is sikerült nevek alapján építenie. Pár jó húzás drafton, pár jó FA move és 2 év múlva PO is lehet, legalábbis sztem ez a cél.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tényleg jön Fangio? Még nem láttam kiírva sehol.dandeBrad Biggs @BradBiggs 5m5 minutes ago
Source confirms multiple reports #Bears finalizing deal to add Vic Fangio as DC. Appeared he was Fox's No 1 choice.
Michael C. Wright @mikecwright 10m10 minutes ago
Confirming @JasonLaCanfora report on Fangio joining the Chicago Bears. They're still working out particulars of deal though.
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 22m22 minutes ago
Vic Fangio has decided to join John Fox's staff in Chicago. Skins were very interested. Fangio made his decision today
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Tényleg jön Fangio? Még nem láttam kiírva sehol.
több mint 10 éve
Bontok egy sört. Fangio-nak én is örülök 😊FANGIO VAGY HALÁL!!!!! füligjimmyÉletfüligjimmy
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
FANGIO VAGY HALÁL!!!!! füligjimmyÉlet
JakehomerMaximális tisztelet, ha lehetne 6 lájkot nyomnék rá, és sok igazság van benne, és lehet én vagyok meggyőzhetetlen, de...... Tudjuk, hogy ő mit tud. Például egy nagyon brutál stábot összerakni. ST edző nálam necces, azért a Panthersnél is voltak problémák emlékeim szerint. Viszont azzal is mindenki tisztában van, hogy mit nem tud.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
...Toca
...füligjimmyAkkor erre a kettőre egyben. Ahogy írtam először, természetesen lehetséges, hogy beigazolódik az alapvetésetek, csak az az én gondom, hogy a saját percepcióitokat tényekként prezentáljátok. Hozok példákat.
Fox megégett két helyen és mindkétszer azért rúgták ki, mert kevésnek tartotta a menedzsment.
Na most a Denvernél nem tudom, mi volt a váltás oka (de Kubiak upgrade lenne? szerintem inkább csak irányváltás), nálunk nem az, hogy kevésnek tartották. Az egy bonyolult történet volt, amiben a tulaj anyagi érdekei is komoly szerepet játszottak, illetve egy full rebuild egyik első lépése (ami persze el lett baszva, mert a GM-mel kellett volna kezdeni, vagy legalábbis együtt kitenni őket, azóta is emiatt szopunk, de ez itt off). Az se véletlen, hogy mindkét kirúgása (mi technikailag egyébként nem is rúgtuk ki, csak lejárt a szerződése) után azonnal talált állást, tehát jimmy érvét visszájára is tudnám fordítani, hogy ugyanezek a hozzáértő nfl front office-ok valamit azért csak látnak benne, nála fel se merül, hogy DC-nek menjen vissza, mint a legtöbb bukott HC-nál (mondjuk én nem is tartom bukásnak a denveri éveit).
Nem halad a korral, ugyanaz, mint Lovie Smith, Jeff Fisher
Tény, hogy Fox is filozófiája hasonlít Loviéra és Fisherére, de ennyitől egyenlőségjelet tenni közéjük megint olyan dolog, amit a tények nem teljesen támasztanak alá. Ha csak arra gondolok, hogy pár év alatt Jeff Davidsontól (ne tudjátok meg, miket kellett átélnünk) eljutott Adam Gase-ig, az már önmagában egy erős érv arra, hogy képes haladni a korral. Vagy lásd a most bedobott Chud OC dolgot. Ráadásul én mindig nagyon impresszívnek találtam, ahogy McCoy-jal (igaz, kényszerből) szezon közben alapjaiban változtatták meg a Broncos stílusát és playbookját Tebowra igazítva (ahhoz, hogy ez olyan jól sült el, ahogy, szerencse is kellett, nem is kevés, elég csak a ti Marion Barberetek pályafutásának legemlékezetesebb mozdulatára gondolni, de attól még jó coaching job volt). Összességében is úgy érzem, hogy jót tett Foxnak a váltás, Denverben jobb edző lett, mint nálunk volt (nem a mérlegre gondolok, mert ahhoz nyilván kellett Manning is).
Ebben a témakörben Black Adder tett fel egy érdekes kritikai megjegyzést, miszerint a döntéshozatalában nem támaszkodik a (z advanced) statokra, ezért sok objektíven rossz döntést hoz. Amennyire én követtem a Broncost, ezt nem lehet vitatni (mondjuk első ránézésre úgy általánosságban igaz az nfl-es edzőkre, hogy még közel sem bíznak annyira a statokban, mint pl a baseball menedzserek), ebből a szempontból egyébként Fox elég peches edző, mert nálunk, akármikor eltért a konzervatív módszereitől, az mindig visszaütött - még ha statisztikailag jó is volt a döntés (de Denver meccsekről is rémlik néhány ilyen eset). Ezek azért megmaradnak egy emberben. Ugyanakkor nem emiatt nem nyert Superbowlt a Denver az elmúlt három évben.
Hogy szerintem miért nem jött össze a gyűrű a Broncosnak? Kicsit demagóg módon azt mondom, hogy e miatt a play miatt:
A kérdésem: ha ezt Moore nem bassza el, akkor Fox jobb edző lenne? Vagy ha Fox jobb edző lenne, akkor Moore nem bassza el? 😊
És akkor rá is térnék az utolsó dologra, a playoffban történt outcoachingokra
Ja, a tavalyi Superbowlban tényleg nagyot égett, ha egy csapat ennyire nincs képben, az mindenképp a HC felelőssége elsősorban. És persze nem ez volt az egyetlen eset, amikor az ellenfél edzői lenyomták, de egyrészt melyik hc-t nem outcoachingoltak még a playoffban párszor? (azokat, akik nem jutnak be) Másrészt azért közel nem arról van szó, hogy mindig jobb az ellenfél edzője, fel lett itt hozva a Pats elleni mérlege, de az nem, hogy a legfontosabb meccsükön, a tavalyi AFC döntőben meglehetősen simán ütötték őket, de zúzta már szét Fox Coughlin gameplanjét is playoff meccsen. Nyilván nem tartozik az igazán elit edzők közé, de az egész egyszerűen nem igaz, hogy mindig szopatják a nagyok.
Amúgy Toca ez a Carrollos példád a vasárnapi meccsről szerintem nem jó, ott MM olyan szinten verte PC-t, hogy a fake FG semmi más nem volt, mint egy elkeseredett kísérlet az O beindítására. És bár megcsinálták a TD-t, de nem változott tőle semmit a játék képe, nem amiatt nyertek (minthogy nem amiatt kaptak volna ki, ha a Packersös ST playa marad az elkapón és besül a play).
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Cutlert Jake-nek hívta Fox: www.sbnation.com/lookit/2015/1/20/7856365/chicago-bears-john-fox-jay-cutler-jake-wrong-nameempty taxiŐ már tudja, h megszerzik Lockert 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear