Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Adam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amilyen nehéz sorsú volt az idei év, a következő olyan ígéretesen kezdődik. Az én véleményem szerint nagyon jó edzői gárdát hoztak eddig össze. És ha még Gase is érkezhetne, akkor jövőre nagyon kiélezett lehet ez az NFC North. Játékosállományban a chicagoi Offense bármikor fel tudja venni a versenyt bármelyik NFL csapattal, ha egy kicsit összerakják azt a falat. És ha a védelem is elérne egy közepes szintet, nem hiszem, hogy lefutott lenne majd a következő év a csoportban.Fox ha jól tájékozódtam akkor megadja az esélyt Cutlernek, de cáfoljatok rám, csak röviden futottam át 1-2 hírt.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Óvatosan közelíteném meg Gase-t is, de ha sikerülne megszerezni OC-nak, az egészen remek húzás lenne.tüsi91Ha tényleg ide jönne, az nagy húzás lenne. Örülnék neki.
Például vegyük azt a fiktív történetet, hogy december elején elmondják nekünk, hogy január végére új GM (sőt nincs Bears kötődése), Fox HC, Fangio DC és még OC-nek Gase is lehetséges. Ezt akkor Jimmy kivételével sokunk helyből aláírta volna. | Sőt úgy kis hezitálás után még Ő is szerintem 😊 |
Lehet, hogy befürödnek, mint ahogy előtte Phil&Marc Company. Persze lehetséges, de jelenleg ez jó váltásnak tűnik.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Óvatosan közelíteném meg Gase-t is, de ha sikerülne megszerezni OC-nak, az egészen remek húzás lenne. Én elhiszem, hogy PM meg satöbbi, de McCoy remek munkát végzett anno, Gase ha lehet ezt még magasabb szintre emelte. Gase-Fangio koordinátor duó nagyon jól hangzana...Csak nekem van olyan érzésem, hogy Urlachernek szánnak valamilyen szerepet a csapat körül?
S végül egy remek írás, hogy eddig kiket neveztek ki pozíciós edzőknek és kik ők egyeltalán: chi.scout.com/story/1504221-bears-make-coaching-moves
több mint 10 éve
Adam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.
több mint 10 éve
Brian Urlacher:I'm pumped about Ryan Pace and John Fox. Everyone I know who's played for Coach Fox has loved him. Can' t wait to talk some footbal with them.
több mint 10 éve
Rapoport szerint a Broncos ex- OCja, Adam Gase ide tart OC interjúra (ha ki nem nevezzük még előtte). 😀
több mint 10 éve
Aztán a védelem csak azért maradt benn a ligában, mert a Bama D nem kapott licenszet...
Ez szenzációs kijelentés!
Nem bánnám, ha picit eltolódnánk a hibrid D felé. Szerintem a frontunk ehhez is megvan, bár egy nagydarab NT akkor hiányzik..
Fangionak nem kellenek nagydarab NT-k, nálunk sem voltak, mégis brutál volt a DL
tüsi91
több mint 10 éve
Én óvatosan örülök Fangionak. Emlékszem két éve, hogy örültünk és milyen fasza döntésnek tartottuk, hogy jött Tucker és ő tovább viszi a sémát, meg milyen jó munkát végzett a Jagsnél. Aztán a védelem csak azért maradt benn a ligában, mert a Bama D nem kapott licenszet...Mekkeleket adjuk el egy zacskó szotyiért inkább,
Nem bánnám, ha picit eltolódnánk a hibrid D felé. Szerintem a frontunk ehhez is megvan, bár egy nagydarab NT akkor hiányzik. Bosticnak és JOnesnak még jobban is feküdne szvsz a 3-4 ILB szerepkör, de azért remélem jönnek ide emberek. Mekkeleknek és Youngnak (+Bass, Washington) szerintem menne a 3-4 OLB, még Bosticnak is tán, s draftról mindenképpen jön egy ilyen Aldon Smith adottságú pali. Ed Donatell csanszosan jön szerintem DB edzőnek.
Tolbert marad a Broncosnál a fenye vigye el.
Közben Trestman Ravens OC lett.tüsi91
több mint 10 éve
Én óvatosan örülök Fangionak. Emlékszem két éve, hogy örültünk és milyen fasza döntésnek tartottuk, hogy jött Tucker és ő tovább viszi a sémát, meg milyen jó munkát végzett a Jagsnél. Aztán a védelem csak azért maradt benn a ligában, mert a Bama D nem kapott licenszet...Nem bánnám, ha picit eltolódnánk a hibrid D felé. Szerintem a frontunk ehhez is megvan, bár egy nagydarab NT akkor hiányzik. Bosticnak és JOnesnak még jobban is feküdne szvsz a 3-4 ILB szerepkör, de azért remélem jönnek ide emberek. Mekkeleknek és Youngnak (+Bass, Washington) szerintem menne a 3-4 OLB, még Bosticnak is tán, s draftról mindenképpen jön egy ilyen Aldon Smith adottságú pali. Ed Donatell csanszosan jön szerintem DB edzőnek.
Tolbert marad a Broncosnál a fenye vigye el.
Közben Trestman Ravens OC lett.
több mint 10 éve
És ez mind biztosan véletlen:Nem szabad elfeledkezni az NCAA-ben egyetlen dühkitörése miatt kegyvesztetté vált LB coach Jim Leavittről sem, meg lehet nézni hogy kirúgása után milyen eredményeket ért el az a USF, melyet szó szerint a semmiből épített komoly programmá. Csodáltam, hogy nem csapott le még rá egy csapat, de ez a Bears szempontjából jó jel, mert valószínűleg Fangio-val együtt jöhet.
www.49ers.com/team/coaches/vic-fangio/4d4f63d7-8abb-4cc0-8efd-0184e6796eb4
Az egyik leggyakoribb szóösszetétel benne az "All-pro linebackers" 😀. LB sort kevesen tudnak úgy építeni, mint ő, az biztosRobilluma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az a 7-10. hely a statokban sztem rendben van ilyen körülmények között.RobillumaA megszokott 27-31. helyhez képest előrelépésnek érezném. Azért annak örülök, hogy Fox azoknak az egyre ritkább edzőknek az egyike, aki nem playcaller. A teljes rostert, a teljes gameplant át kell látni. Ez inkább csak az én személyes hülyeségem, de jelenleg MM, Payton duón kívűl nem emlékszem olyan edzőre, aki nyert volna, miközben a "roster felét" átadja valaki másnak.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
...noch einmal ilyen a box...és egy percig sem emlegettem a Seattle védelmet!Tudom meg fogom bánni, de mégis ezt a kérdést mi inspirálta? 😊Helmut ZimmerGondolom az, hogy a játékosállományhoz mérted a DC-t 😊. (szerk. pedig jimmy statjai az idei sérülésektől terhes évre vonatkoztak gondolom.)
Az idei 49ers D azért amortizálódott rendesen, a LB sorban Skuta és Moody fejezte be a szezont Wilhoite mellett, a DL-ből McDonald kiesett, Dorsey sem volt végig, Ian Williams szokás szerint lesérült, Aldon Smith és Brooks sem volt végig, a DB sorban is volt hullás, még jó, hogy Cox bevált. Nem volt egy könnyű év sérülések szempontjából. Az az 5-10. hely a statokban sztem rendben van ilyen körülmények között.Robilluma
több mint 10 éve
Hawks topicban válaszolok szívesen én is, és szerintem a többiek is. Itt ennek nins helye."minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!" - ez inspirálta 😊Tudom meg fogom bánni, de mégis ezt a kérdést mi inspirálta? 😊Helmut ZimmerTehát Seattle-ben gyengébb emberanyag van?vandeminek...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
Még egy kis szemetet szórtunk ki.hpeter93
49ers D: 10. kapott pontokban, 7. yard/playben, 8. scrimmage playek számában, 5. engedett yardokban, és 8.1st downban. Ehhez képest valami botrányos 43 százalékkal engedték a 3. kísérleteket. :[]füligjimmy
Amúgy csak érdekel, hogy tényleg gyengébb emberanyagnak gondolod a seattle-i védelmet?vandeminek
több mint 10 éve
"Fangio - közepesnél alig jobb eredményt ért el az egyik legjobb emberanyaggal megáldott D-vel"És ez mind biztosan véletlen:
davemayer
www.49ers.com/team/coaches/vic-fangio/4d4f63d7-8abb-4cc0-8efd-0184e6796eb4
Az egyik leggyakoribb szóösszetétel benne az "All-pro linebackers" 😀. LB sort kevesen tudnak úgy építeni, mint ő, az biztos.
Az említett 24-6-os Steelers verés érdekessége egyébként, hogy total yardban közben 422-47-re(!) vesztett a Texans. A fordított arányosság meghatározása mellett is ennek kellene szerepelni a wikipediában 😊.
Tudom meg fogom bánni, de mégis ezt a kérdést mi inspirálta? 😊Helmut ZimmerGondolom az, hogy a játékosállományhoz mérted a DC-t 😊. (szerk. pedig jimmy statjai az idei sérülésektől terhes évre vonatkoztak gondolom.)
Az idei 49ers D azért amortizálódott rendesen, a LB sorban Skuta és Moody fejezte be a szezont Wilhoite mellett, a DL-ből McDonald kiesett, Dorsey sem volt végig, Ian Williams szokás szerint lesérült, Aldon Smith és Brooks sem volt végig, a DB sorban is volt hullás, még jó, hogy Cox bevált. Nem volt egy könnyű év sérülések szempontjából. Az az 5-10. hely a statokban sztem rendben van ilyen körülmények között.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
"minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!" - ez inspirálta 😊Tudom meg fogom bánni, de mégis ezt a kérdést mi inspirálta? 😊Helmut ZimmerTehát Seattle-ben gyengébb emberanyag van?vandeminek...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
49ers D: 10. kapott pontokban, 7. yard/playben, 8. scrimmage playek számában, 5. engedett yardokban, és 8.1st downban. Ehhez képest valami botrányos 43 százalékkal engedték a 3. kísérleteket. :[]füligjimmy
Amúgy csak érdekel, hogy tényleg gyengébb emberanyagnak gondolod a seattle-i védelmet?
Szerk.: bár lehet én nem értek most valamit, sokat kellett dolgoznom.
több mint 10 éve
Tudom meg fogom bánni, de mégis ezt a kérdést mi inspirálta? 😊Tehát Seattle-ben gyengébb emberanyag van?vandeminek...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
több mint 10 éve
Fangio top DC, mi a probléma? ahol Craig Dahl volt a FS, meg noname udfa CB-k a végén, és így is sokáig meccsben voltunk sokszor.peteyNa, ilyen itt is lesz. Navorro Bowman, meg Justin Smith nem lesz. de végre tudok örülni valaminek. Mondjuk Pace-nél se sírtam, mert Ballard volt az alternatíva.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tehát Seattle-ben gyengébb emberanyag van?...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
több mint 10 éve
Fangio top DC, mi a probléma? ahol Craig Dahl volt a FS, meg noname udfa CB-k a végén, és így is sokáig meccsben voltunk sokszor....ilyen a box...!Helmut ZimmerCsak elég sokan kidőltek abból az emberanyagból...Bear...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
több mint 10 éve
...ilyen a box...!Csak elég sokan kidőltek abból az emberanyagból...Bear...minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.
több mint 10 éve
"Fox - ááá, Manning miatt jutott egyáltalán SB-ba, nem képes átlépni a saját árnyékátterjed a Lions topic-vírus az NFC North-ban 😊
Fangio - közepesnél alig jobb eredményt ért el az egyik legjobb emberanyaggal megáldott D-vel"davemayer

---
több mint 10 éve
Érdekes módon ez a Hoke nevű apaszomorító még mindig itt van. Állítólag fene nagy DB edző, még DC posztra is interjúztatták. Gondolom feltették neki azt a kérdést, hogy miért nincs itt egy nickel corner 10 éve, arra nem tudott válaszolni.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
"Fox - ááá, Manning miatt jutott egyáltalán SB-ba, nem képes átlépni a saját árnyékátFangio - közepesnél alig jobb eredményt ért el az egyik legjobb emberanyaggal megáldott D-vel"
2 napja sincsenek itt (Fangio 2 órája) és máris temessük el őket, gratulálok.
Csak szólok hogy ha valaki azt mondja hogy megszerezzük a Broncos HC-át és a 49ers DC-át én azért csak örülnék egy kicsit látva hogy ez a 2 csapat hol volt és mit ért el. Mi lett volna itt ha tampából meg a jagstől igazoltunk volna... azért ez egy kicsit na...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Csak elég sokan kidőltek abból az emberanyagból......minden idők egyik legjobb emberanyagával, ezt azért iziben tegyük hozzá!Helmut ZimmerThe Bears also have parted ways with LB coach Reggie Herring, TE coach Andy Bischoff, and special teams assistant Dwayne Stukes. ST coach Joe DeCamillis and DC Mel Tucker were told to look for a new job from the get go.Reggie Herring azért meglepő, neki masszív háttere van. Lehet egy 49ers ember érkezik a helyére.

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)