Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Én minden Bears újoncot féltek attól, hogy nem fogják állni a sarat. Nem minden alap nélküli az aggodalmam.Én eléggé félteném Rayt futás ellen....nem hiszem, hogy állná a sarat...egyébként Bosa egy áldás lenne idén....BearAz tuti, hogy klasszikus, megfelelő méretű 4-3 DE nincs, aki megéri az 1/7-etBearmajd jövőre (Joey Bosa), amúgy Ray simán jó lehet 4-3-ban isbaggio
Vic Beasley lehet még érdekes, remélem távol maradunk tőle, FSU ellen a 2. negyedben megállíthatatlan volt, 1. negyedben nulla, a második félidőben (jó, sokat is voltak a pályán) pedig annyira súlytalan, hogy inkább választanám Mekk Eleket.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Én eléggé félteném Rayt futás ellen....nem hiszem, hogy állná a sarat...egyébként Bosa egy áldás lenne idén....Az tuti, hogy klasszikus, megfelelő méretű 4-3 DE nincs, aki megéri az 1/7-etBearmajd jövőre (Joey Bosa), amúgy Ray simán jó lehet 4-3-ban isbaggio

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Az tuti, hogy klasszikus, megfelelő méretű 4-3 DE nincs, aki megéri az 1/7-etBearmajd jövőre (Joey Bosa), amúgy Ray simán jó lehet 4-3-ban is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A front7 prospecteket nézegetve mennyivel jobban érzem magam, hogy Fangio az új DC! Nagyon szerettük Marinénit, de ha neki választanánk valakit 1/7-re, kicsit keserű lenne a szám íze. Ha Patrick Willis tényleg elérhető (nem tudom, mennyit keres), azon se kell gondolkodni.füligjimmyAz tuti, hogy klasszikus, megfelelő méretű 4-3 DE nincs, aki megéri az 1/7-et.....3-4-es playák közül pedig rögtön 3 is akad, akire érdemes lehet áldozni (Gregory és Ray, vagy ha éppen csúszik: Williams)...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Patrick Willis - Jon BostickBocs de ez mellett nem tudtam elmenni anélkül, hogy sírva röhögjek 😀
füligjimmy
| u.i. tudom, hogy szarkazmus volt a csempionshippes résszel |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
#Bears have hired Bo Hardegree as an offensive assistant. He was an offensive quality control coach for #BroncosA szerző véleménye szerint nem jó, nem is tragédia. Olyan Bears.
Pasqualonit elvitte a Texans....a DT-play rendesen javult 13-hoz képest, de a szélről sem ártott volna vmi nyomás....
The Jets are hiring Bears nat'l scout Rex Hogan as their director of college scouting. Chicago has released him from his contract.Bear
www.ganggreennation.com/2015/1/20/7863959/report-new-york-jets-offer-director-of-college-scouting-job-to-rex
A front7 prospecteket nézegetve mennyivel jobban érzem magam, hogy Fangio az új DC! Nagyon szerettük Marinénit, de ha neki választanánk valakit 1/7-re, kicsit keserű lenne a szám íze. Ha Patrick Willis tényleg elérhető (nem tudom, mennyit keres), azon se kell gondolkodni.
www.ninersnation.com/2013/5/2/4294242/football-university-49ers-defensive-fronts-vic-fangio-3-4-nickel-4-3-under
Ha nagyon akarod, akkor minden posztra van ember a rosteren
Justin Smith - Will Sutton, esetleg Jared Allen
Sopoaga - Ratliff (ez még elmegy, de 34 évesen van e még benne egy ilyen szezon)/ Ego Ferguson
McDonald - Lamarr Houston
Aldon Smith - Mekk Elek (nem röhög)
Ahmad Brooks - Cornelius Washington / lehet Chris Jones inkább itt fog kikötni, egyetemen kb. ezt játszotta
Navorro Bowman - Christian Jones
Patrick Willis - Jon Bostick
Aki nem érzi azt, hogy csempiönsip, az nem is drukker.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
#Bears have hired Bo Hardegree as an offensive assistant. He was an offensive quality control coach for #BroncosPasqualonit elvitte a Texans....a DT-play rendesen javult 13-hoz képest, de a szélről sem ártott volna vmi nyomás....
The Jets are hiring Bears nat'l scout Rex Hogan as their director of college scouting. Chicago has released him from his contract.

No.1. Bears
több mint 10 éve
Tillman twittere: Bear fans, I just found out some great news that will benefit us all about me staying in Chicago. @RapSheet doesn't even have this news.Jeremy Bates volt egy szexi igazolás QB edző posztra 2012-ben, azóta munkanélküli. Aki azt hiszi, hogy Cutler elcserélhetetlen, vagy egyáltalán el kell cseréni, az nézze ma a Senior Bowlt. Olyan tehetségek lesznek ott, hogy az valami csuda! Kár hogy már nincs itt Trestman, ő egy hatvanas szintű harci törpét tápolt volna fel bármelyikből. De sebaj, visszajöhet Jason Campbell.
Na, ezt jó lenne tudni, hogy mit is jelent pontosan....
A két új coach valóban nem szexi hire, de mind nem is lehet az...Bear
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tillman twittere: Bear fans, I just found out some great news that will benefit us all about me staying in Chicago. @RapSheet doesn't even have this news.Tillman szokott ilyet csinálni, néha csak valami fizetett reklám.
Bear
több mint 10 éve
Tillman twittere: Bear fans, I just found out some great news that will benefit us all about me staying in Chicago. @RapSheet doesn't even have this news.Na, ezt jó lenne tudni, hogy mit is jelent pontosan....
A két új coach valóban nem szexi hire, de mind nem is lehet az...

No.1. Bears
több mint 10 éve
chi.scout.com/story/1505442-bears-add-qb-and-lb-coachHát meg se lepődtem ha 3 sárga repült... 2 holding és egy illegal block in the back...LB edzőnek jó lett volna elhozni a 49ers vagy a Broncos LB edzőjét, de na ne legyünk telhetetlenek...
Két új ember a coaching staffben. Egyik sem tetszik oly nagyon.
Dowell Loggains QB edző (mintha lett volna jelölt 2 éve OC pozícióra) és Glenn Pires LB edző. Ellenben Cutler jóban van Loggains-szel, így vélhetően el is dőlt, ami eddig sem volt kérdéses. Csupán arra leszek kíváncsi, hogy akarnak-e vmit kezdeni azzal a 10 milliós tétellel, ami Cutler 2016-os pénzéből idén márciusban válik garantálttá.
---------------------------------------------
www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20150123-eagles-soar-to-first-in-sportsday-s-annual-nfl-special-teams-rankings.ece
ST statisztikák 2014-ről. Legtöbb ST büntetést mi szedtük össze...tüsi91
több mint 10 éve
chi.scout.com/story/1505442-bears-add-qb-and-lb-coachKét új ember a coaching staffben. Egyik sem tetszik oly nagyon.
Dowell Loggains QB edző (mintha lett volna jelölt 2 éve OC pozícióra) és Glenn Pires LB edző. Ellenben Cutler jóban van Loggains-szel, így vélhetően el is dőlt, ami eddig sem volt kérdéses. Csupán arra leszek kíváncsi, hogy akarnak-e vmit kezdeni azzal a 10 milliós tétellel, ami Cutler 2016-os pénzéből idén márciusban válik garantálttá.
---------------------------------------------
www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20150123-eagles-soar-to-first-in-sportsday-s-annual-nfl-special-teams-rankings.ece
ST statisztikák 2014-ről. Legtöbb ST büntetést mi szedtük össze...
több mint 10 éve
Ha Jay-Jay-ből ezzel a szakigárdával, OC-vel stb sem jön ki belőle az, amit mindannyian várunk, akkor nagyon szomorú leszek. Most már nem lehet másra fogni, tessék majd jól játszani......csi77Amennyiben a borvirággal illatosított tudatom jól emlékszik, a következő szezonra nagyrészt garantált fizuja van, majd azután már minden probléma nélkül ki lehet rúgni. Szóval az adott, hogy most még vele ugrunk neki a szezonnak. Kell valamit virítania, hogy megnyerje magának az edzőket, különben más megoldást fognak keresni, nélküle. Szerintem vele kapcsolatban most ez lesz a terv, 2015-ben meglátják, hogy mit tudnak kihozni belőle. Ha keveset, akkor elköszönnek tőle.
Kicsit abszurd ez, mert most sem vele volt a baj. Ezer más sokkal nagyobb problémája volt a "csapatnak". De ha most nem virít, akkor semmi sem fogja megmenteni a chicago-i karrierjét.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Ha mégsem, akkor bízom még a jó draftban, csapatépítésben, time-management-ben, olvasmányos playbook-ban, kreatív megoldásokban, lelkes játékosokban, ja és (horrible dictu) GREEN BAY VERÉSBEN!csi77Nem is tudom, azt kell mondjam játékosállományilag ez egy versenyképes csapat volt eddig is. Egy megfelelő edző karral ki is jöhet belőlük az amit a nevek sejtetnek | persze remélem azért ez a GB verés elmarad 😀 |
De ahogy néztem bőven van helyetek a sapka alatt, vissza lehet igazolni akiket kell, lehet FA piacon is körülnézni. Ha a Lionsnál tényleg borul ez a Suh-Fairley DL sor, megfelelő pótlás nélkül, papíron egy nálam ti lesztek a csoportba a legkomolyabb ellenfél.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hali! Egy csúnya torokgyulladás megakadályozott, hogy elvitatkozzam veletek szakmai szempontból az edzőjelöltekről, aztán rájöttem, hogy felgyógyulva sem tudok hozzátenni sok szakmaiságot..... 😊Egy biztos, én általában nem ítélek meg egy edzőt, mert itt nem érte el azt, ott meg azt, de fordítva sem ájulok el általában senkitől, mert máshol kurva jó volt. Nálunk legyen jó, itt bizonyítson, engem ez érdekel.
Nekem a két legérdekesebb kérdés, Cutler és a LB sor (sok egyéb mellett persze).
Ha Jay-Jay-ből ezzel a szakigárdával, OC-vel stb sem jön ki belőle az, amit mindannyian várunk, akkor nagyon szomorú leszek. Most már nem lehet másra fogni, tessék majd jól játszani......
A LB sorról pedig remélem kiderül, hogy csak egy-két kedves mondat hiányzott nekik, például: - Hé, barátom, lökd fel azt a srácot labdával a kezében, hogy el ne szaladjon! Vagy: Nézd csak, ő az ellenfél irányítója és passzolni akar, de mi nem szeretnénk!
Hátha csak ennyi kellene.....
Ha mégsem, akkor bízom még a jó draftban, csapatépítésben, time-management-ben, olvasmányos playbook-ban, kreatív megoldásokban, lelkes játékosokban, ja és (horrible dictu) GREEN BAY VERÉSBEN!
Részemről ennyi!
Teddy Szekszárdról 😊
ui: Tüsi, kösz a kiemelt hsz-ért!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Alakul. Ha a reményeket nézzük és az edzői kart már most oda lehetne adni minimum a NFC NORTH bajnoki címet.AntmanHát azzal azért még várjunk...Azonban én is reménykedek, egy jó draftal és eredményes FA igazolásokkal ez a stáb összerakhat egy nagyon ütős kis brigádot...Remélem Fox megtartja jó szokását és egy Peppers vagy Miller kaliberű pass rushert húz be megint...
több mint 10 éve
Alakul. Ha a reményeket nézzük és az edzői kart már most oda lehetne adni minimum a NFC NORTH bajnoki címet.
több mint 10 éve
Bears hire Frank Smith as TE coach. He was an offensive assistant in New Orleans last 5 seasons.

No.1. Bears
több mint 10 éve
STRENGTH AND CONDITIONING#Bears will hire Jason George as strength and conditioning coach. Worked with John Fox in Denver.Bearna neki máris egy új sor kell majd tüsi listájában, de vajon hova kerül?davemayer
Strength and conditioning coach: Jason George
No, megoldottuk... 😊

No.1. Bears
több mint 10 éve
#Bears will hire Jason George as strength and conditioning coach. Worked with John Fox in Denver.Bearna neki máris egy új sor kell majd tüsi listájában, de vajon hova kerül?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
#Bears will hire Jason George as strength and conditioning coach. Worked with John Fox in Denver.

No.1. Bears
több mint 10 éve
Erre gondoltál tüsi?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nagyot villantott ez a Pace gyerek. Ifjú kora óta ott van a legnagyobbak mellett...és premier plánba látta,hogy hogyan lehet megélni kudarcot és hogyan lehet learatni a sikert. Nem érzem azt,hogy nagy mellényúlást követtünk el az ő személyében. Amit meg elkezdett itt....ez a Staff amit összepakolt...hihetetlen. Nagyon erősnek tűnik. Nem hiába. Mindenki erről beszél. 😊 
| Az majd kiderül! |
több mint 10 éve
Könnyen el tudok képzelni egy hibrid védelmet is...Az is Hibrid lesz...minden Hibrid. 😀
Arra azonban még jobban kíváncsi vagyok, hogy az OL mit fog játszani....Bear
több mint 10 éve
Könnyen el tudok képzelni egy hibrid védelmet is...Arra azonban még jobban kíváncsi vagyok, hogy az OL mit fog játszani....

No.1. Bears