NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Hurts-nek adtunk egy két éves sszerződést, bár tudnam mi a kukinak

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Néhány combine hír ami érdekes lehet számunkra. Az edge rusherek nagyon szép számokat produkáltak. Vic Beasley volt a leggyorsabb falember 40 yardon (4.58) és 35x tolt bele a súlyba ( sokan mondták hogy gyenge...) emelett a 3 coin drilleeket is jól tolta. Állítólag 15 fontot szedett fel a szezon vége óta, de ez a sebességén nem látszott...Sok scout elkezdte Von Millerhez hasonlítani...Dante Fowler JR 4.61-et futott, ami tekintve hogy nehezebb Beasleynél nagyon szép szám...Alvin Dupree egy beast... Mindenben kiemelkedő számokat hozott. Távolugrásban pl combine rekordot tolt a D-fal/LB. kategóriában, jónéhány WR nem ugrik akkorát mint ő. Vertical jump-ban is erős volt.Sok scout azt mondta ritkán látni ilyen erős alsó végtagokat. Pozíciós drillekben is remek volt. Sokan kiemelték a remek egyensúly érzékét. Sokan azt várják hogy ha hasonló pro dayt tol akkor top 10 Pick lesz...Danny Shalton 40 yardja gyengécske lettna de 340 font... A többi dologban jól teljesített. Shane Ray nem tudott 40 yardot futni sérülés miatt, pedig sokan várták hogy ő ebben akár rekordot is dönthet...Persze jó lenne focijátékost húzni nem csak atlétákat, de úgy néz ki ha edge rushert akarunk húzni a 7-és pickkel minden bizonnyal lesz bent jó prospect...

több mint 10 éve
Hát ööö igen ezzel meg lenne oldva a QB kérdés évekre:

www.nfl.com/news/story/0ap3000000471014/article/josh-mccown-chicago-bears-met-combine

( azért kedves tölük, hogy elbeszélgettek vele) Ezt kb. olyannak érzem mint amikor az ex-eddel találkozol, aki rájött, hogy mennyire balfasz volt, hogy ott hagyott egy gazdagabb pasasért, aki aztán dobta öt egy fiatalabbért...Toto21
szerintem meg Jay mögé backupnak tökéletesdavemayer
Szerintem Jay mögé Clausen is megteszi vet min.-ért. Vannak ( sajnos) nagyobb hiányposztok is ahova kell a pénz, mint a back up QB. Nem hiszem, hogy McCown egy zsák szotyiért aláírna, ha ennyi csapattal szóba hozták, ahol elvileg nagyobb szerepet szánnak neki. Persze sose lehet tudni, a másik meg az, hogy neki az a rendszer feküdt, amit abban az évben limitált playbook-al adtak neki. Na meg elég nagy szerencséje is volt sokszor.

Summa-summa drága ö most nekünk... Föleg mivel rendszert váltunk. Mert oda kelleni fog egy 3-4 DE és NT, nem beszélve normális LB-röl. Mert most a cikkböl valami olyasmi jött le, hogy Allen-t átszabják OLB-be mint a Packers-nél Peppers-t. Gondolom Mekkelek-nek is valami hasonlót szánnak. Akkor Bostic ILB, Briggs-el? Egy biztos izgalmas offseason lesz. Már nagyon várom és kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a posztokat.Toto21
Mivel most már tuti váltunk 3-4 re kell egy rakat LB-t szereznünk. Drafton és FA-n is tuti jönni fog LB. FA ( Skuta, Brooks, Graham, Woeilds, Orakpo, Houston[ túl drága és tagelve is lesz szerintem] ) Draft ( Ray, Beasley,Fowler, Dupree, Gregory, McKinnon, Perrymen, Shaq Thompson, Kendricks, Anthony) közülük valaki lecsúszhat 2. körre pl. Perrymant nagyon csipáznám...Szóval lehetőségek vannak szép számmal. Briggset remélem nem tartjuk meg, egy ikon volt, de már nem a régi, Mekit remélem cutoljuk vagy elcseréljük hatalomkártyákra, üveggyöngyre vagy egy marék korpára ( 6. Körös Pick potlására talàn be lehetne cserélni valahol. És ne feledjük van Bass, aki tipikus 3-4 OLB szerintem neki nagyon fasza szezonja lesz, amikor megkapta a lehetőséget 4/3 DE nek is tűrhető volt, de ő 3-4- be szerintem hasítani fog. És szerintem Jones is jó lesz...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
A Niners rosterén az NT-k:
Ian Williams 305 font
Glenn Dorsey 297 font
Quinton Dial 318 font
Mike Purcell 303 pont

Egyik se egy hatalmas drabál állat, Fangio rendszerébe nem muszáj 330 fontos disznó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
GM Ryan Pace on if there's a 3-4 nose tackle currently on roster: "I think there's a couple of guys who can do it."

Ki lesz az az jó kérdés de ebből úgy szűrtem le, hogy a sok mock draftal ellentétben nem Sheltont fogjuk húzni.hpeter93
Igen pont egy couple vagyis 2 ember lehet erre képes. Az egyik Ratliff, aki nem a legméretesebb NT posztra, de anno a Dallasban jó volt ezen a poszton. A gond csak annyi, hogy 35 éves és az utolsó 3 szezonjának sosem nyomott végig 16 meccset. Mondjuk amikor játszott akkor jobbára jól. Rajta kívül Ego lehet képes NT-t játszani ha teaznek rá némi súlyt. Nekem több nem jut eszembe és ez nem életbiztosítás. Mint tudjuk a jó 3-4 alapja egy dúrva NT aki fogja a futást és fizikalitásából adódóan jobbára duplázni kell mert egy ember nem tartja meg...Szóval vagy Drafton vagy FA-n jönni fog egy NT ez tuti...

több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449

www.nfl.com/news/story/0ap3000000471014/article/josh-mccown-chicago-bears-met-combine

( azért kedves tölük, hogy elbeszélgettek vele) Ezt kb. olyannak érzem mint amikor az ex-eddel találkozol, aki rájött, hogy mennyire balfasz volt, hogy ott hagyott egy gazdagabb pasasért, aki aztán dobta öt egy fiatalabbért...Toto21
szerintem meg Jay mögé backupnak tökéletesdavemayer
Szerintem Jay mögé Clausen is megteszi vet min.-ért. Vannak ( sajnos) nagyobb hiányposztok is ahova kell a pénz, mint a back up QB. Nem hiszem, hogy McCown egy zsák szotyiért aláírna, ha ennyi csapattal szóba hozták, ahol elvileg nagyobb szerepet szánnak neki. Persze sose lehet tudni, a másik meg az, hogy neki az a rendszer feküdt, amit abban az évben limitált playbook-al adtak neki. Na meg elég nagy szerencséje is volt sokszor.

Summa-summa drága ö most nekünk... Föleg mivel rendszert váltunk. Mert oda kelleni fog egy 3-4 DE és NT, nem beszélve normális LB-röl. Mert most a cikkböl valami olyasmi jött le, hogy Allen-t átszabják OLB-be mint a Packers-nél Peppers-t. Gondolom Mekkelek-nek is valami hasonlót szánnak. Akkor Bostic ILB, Briggs-el? Egy biztos izgalmas offseason lesz. Már nagyon várom és kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a posztokat.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

szerintem meg Jay mögé backupnak tökéletes

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/w5bijfazoy7vyatoacqr
Josh McCown meets with Bears, Jets at combine
Could a Josh McCown-Bear reunion become a reality? The free-agent quarterback met with members of Chicago's franchise Wednesday morning, coach John Fox told reporters.

( azért kedves tölük, hogy elbeszélgettek vele) Ezt kb. olyannak érzem mint amikor az ex-eddel találkozol, aki rájött, hogy mennyire balfasz volt, hogy ott hagyott egy gazdagabb pasasért, aki aztán dobta öt egy fiatalabbért...
több mint 10 éve
GM Ryan Pace on if there's a 3-4 nose tackle currently on roster: "I think there's a couple of guys who can do it."

Ki lesz az az jó kérdés de ebből úgy szűrtem le, hogy a sok mock draftal ellentétben nem Sheltont fogjuk húzni.

több mint 10 éve
Coach Fox confirms that the Bears will play out of a 3-4 base defense.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tillman közben azt mondja, hogy SB esélyes csapatban akar játszani a köv. szezonban. Szóval nem itt.proki
Én is VS angyal mellett szeretnék ébredni reggelente. 😊 Nem fognak kapkodni a csapatok #33 után. (Persze ilyenkor ezt kell mondani, így legalább beszélnek róla)vandeminek
Ha nem kérne sokat, én visszahoznám, ha más nem nicelbacknak upgrade lenne az biztos.

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Tillman közben azt mondja, hogy SB esélyes csapatban akar játszani a köv. szezonban. Szóval nem itt.proki
Én is VS angyal mellett szeretnék ébredni reggelente. 😊 Nem fognak kapkodni a csapatok #33 után. (Persze ilyenkor ezt kell mondani, így legalább beszélnek róla)

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Tillman közben azt mondja, hogy SB esélyes csapatban akar játszani a köv. szezonban. Szóval nem itt.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Ne felejtsük el, hogy ilyen jó helyen ölég régen húzhattunk a drafton. Mivel már senki sincs nálunk, aki az elcseszett draftokat intézte, sőt még azokat is kirúgtuk, akik rájuk emlékeztetnek, talán nem indokolatlan bizalommal várni a májust. A Suh kérdésben azt gondolom, kell egy sztár, bár én az LB posztra képzelnék el valami nagy kalibert.
John Fox-szal nem jártunk rosszul, nem egy Verebes Jóska, de egy Gellei Imre szintet simán hoz ...... 😊
A stáb többi tagjai ( már akit ismerek, még egyszer kösz Tüsi) viszont nagyon jónak tűnik, remélem az őszt a szokásos kincstári optimizmus mellett egy remek drafttal és korrekt FA tranzakciókkal a zsebünkben kezdhetjük. Ránk férne már...........

Ja és Cutler kláccs lesz! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ez a vita engem kicsit a Real Madrid játékos politikájára enged 2002 után. Úgy mint: Vehetünk még klasszis támadókat, de a védelem attól még egy rakás szar marad. Hiába hozol még egy Beckhamet vagy Ronaldo-t, ha elment Makelele és nincs normális szűrő. De mit is akarok mondani, azt hogy nem a DT poszt a legfőbb hiányosságunk, nincs Lb sorunk, épkézláb CB párosunk vagy normális DE-k, akkor ne költsünk már 15+ milliot egy DT-rehpeter93
Szerintem meg de, már ha egyáltalán van ilyenre esélyünk. Itt nem csupán Suh-ról beszélek, hanem általánosságban kell keresnie Fangio-nak egy olyan játékost aki újra a franchise arca lehet. Az hogy ezt draftról vagy FA-igazolással akarja-e megtenni nekem édes mindegy, de kell egy igazi nagyágyú. És igen, ha van rá lehetőséged (amit kétlek egyébként) akkor igenis egy ilyen kaliberű játékost igenis szerződtetsz még ha ezzel egy egyébként nagyjából megoldott posztot upgradelsz is. Bízom Fangio-ban, az ő személye szerintem azért garancia lehet arra hogy ne kelljen felesleges találgatásokba bocsátkozni, tudja ő hogy mit hogyan kell, nekünk csak ki kell várnunk a híreket- na ez lesz rohadt nehéz... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ez a vita engem kicsit a Real Madrid játékos politikájára enged 2002 után. Úgy mint: Vehetünk még klasszis támadókat, de a védelem attól még egy rakás szar marad. Hiába hozol még egy Beckhamet vagy Ronaldo-t, ha elment Makelele és nincs normális szűrő. De mit is akarok mondani, azt hogy nem a DT poszt a legfőbb hiányosságunk, nincs Lb sorunk, épkézláb CB párosunk vagy normális DE-k, akkor ne költsünk már 15+ milliot egy DT-re

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 036 — Axel Foley
3 iparoslegénynél miért jobb egy céhmester, füligjimmy
Suh mellett Andre Fluellen minőségi NFL DT-nek nézett ki.
Ez azt hiszem megmutatja, hogy miért fontos egy "céhmester".

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nyilván tovább lehetne ragozni, hogy 3 iparoslegénynél miért jobb egy céhmester, de feltételeztem ezt a szintet megugrottuk akkor, amikor leszoktunk a Sport TV-ről. Nem minőségi szerb légiósból kell több, mert itt van Christian Jones, Allen, Ratliff, Fuller, Jennings, Houston is volt elég tűrhető 34 SLB. A Bundesliga Détári Lajosai. Ami nincs, az Navorro Bowman, Justin Smith, Aldon Smith. Ők az Andreas Möllerek. Az ismét másk kérdés, hogy kivitelezhető e az igazolás. De ha az a konccepció, hogy húúú, ez 15 millió dollár, annyi pénzből inkább 3 másik, na az teddy.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Suh 3-4-ben DE lenne.
Minden lenne csak rendszeridegen nem. Főleg, hogy bizonyos felállásoknál 4-3-ban is indult nálunk DE posztról.Bazzani
Jó, akkor mondjuk úgy, hogy a legjobb teljesítményre a 4-3-ban képes a fal közepén. Az ok hogy 1-2 subpackageben volt DE, de ő a fal közepén DT-ként világklasszis. Én nem mondom, hogy nem fogadnának el Suht, de egyrészt szerintem maradni fog, másrészt amennyibe kerülne szerintem jobban is el tudnánk költeni, mert rengeteg hiány van a D-ben... Mondjuk nem dőlnék a kardomba ha úgy alakulna hogy ide kerül...

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 036 — Axel Foley
Suh 3-4-ben DE lenne.
Minden lenne csak rendszeridegen nem. Főleg, hogy bizonyos felállásoknál 4-3-ban is indult nálunk DE posztról.

több mint 10 éve
Így van, felesleges szupersztárt igazolni, 5 minőségi szerb légiós többet ér, mint egy darab Christiano Ronaldo. Gondolj bele józan ésszel, az négy pár labdarugdosgató topánkával több! Aki tanult közgazdaságtant középiskolában, már az is tudja, hogy megnézed egy játékos PFF pontjait, aztán összeadod pket. Ha egy játékosnak 23.5 PFF pontja van, de 3 másiknak összesen 24.5, akkor 3 másikat veszed meg ugyanannyiért. Phil Emery jelenleg állástalan, ő hitt még ilyen faszságokban, mint az "in terms of value".füligjimmy
Alapvetően igazad van. Csakhogy az általam felsorolt játékosok nem épp "szerb légiósok" ... Amúgy is a gurulós foci átigazolási dolgait ne vessük össze az NFL-el. Szerintem Suh nekünk nem ér ennyit. Ő a legjobb a pisztján ez nem vita. Mi viszont húztunk 2 DT 2-3. körben + van 2 amúgy sem rossz kezdő DT-k. Ezzel ellentétben nincs LB sor és secondary,de vegyünk egy méregdrága DT-t, aki ráadásul rendszer idegen is lesz ha sémát váltunk márpedig 90% hogy váltunk...és igen szerintem 4 sztár/jó játékos többet ér mint egy világsztár...ha Suh hiányozna csak a kirakóból leszarnám költsünk rá mindent, de így hogy 3-4 sokkal nagyobb hiányunk van mint a DT poszt így ne....

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Így van, felesleges szupersztárt igazolni, 5 minőségi szerb légiós többet ér, mint egy darab Christiano Ronaldo. Gondolj bele józan ésszel, az négy pár labdarugdosgató topánkával több! Aki tanult közgazdaságtant középiskolában, már az is tudja, hogy megnézed egy játékos PFF pontjait, aztán összeadod pket. Ha egy játékosnak 23.5 PFF pontja van, de 3 másiknak összesen 24.5, akkor 3 másikat veszed meg ugyanannyiért. Phil Emery jelenleg állástalan, ő hitt még ilyen faszságokban, mint az "in terms of value".

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tök egyszerű a dolog...kirakjuk BM-t, elhozzuk SUH-t és az összes maradék pénzünket a védelemre költjük (LB,SS). Első körben húzunk egy DE-t másodikban egy WR-t a többi pick szintén a védelemre. Kérdés? Hú bassza meg..lehet többet kellene pihennem...vagy túl pihent vagyok? Nagyon foglalkoztat ez a Suh...mizéria. Vajon tényleg megszerezhetnénk őkelmét? ...és vajon megérné ő nekünk? ...évi 16-18 millió? Hmmmm....😕 Lennénk már túl rajta! 😀Süsü
Hagyjuk már ezt a Suh dolgot. DT poszton van a legkevesebb bajunk most, ha meg váltunk 3-4-re akkor Suh nem illene a rendszerbe. Akkor egy igazi NT kell FA vagy draftról...Annyi lyuk van a védelemben, hogy nem éri meg Suhra ennyit költeni. Ha Suh a pénzre megy akkor pl a Raiderst nem tudnánk túl licitálni. Suh pénzéből 2-3 másik minőségi FA kijönne...Én sokkal inkább örülnék egy DevinMcCourtney, Rahim Moore, Ahmad Brooks, Cully vagy Cox 4-esnek FA-n. Erre kb meg is lenne a keret. Skuta is jöhetne egy solid backupnak. Ha Marshallt kivágjuk én Cobbra mennék rá. Pont egy olyan WR hiányzik tőlünk mint ő...Orakpo lehet még érdekes név FA-n, plusz még lesznek érdekes cutok mindenhol ez szinte tuti. Én hanyagolnám ezt a Suh témát, de minden esetre érdekes off season lesz...

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Na éld bele magad a Suh dologba. Szerintem nem fog eljönni Detroitból.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Tök egyszerű a dolog...kirakjuk BM-t, elhozzuk SUH-t és az összes maradék pénzünket a védelemre költjük (LB,SS). Első körben húzunk egy DE-t másodikban egy WR-t a többi pick szintén a védelemre. Kérdés? Hú bassza meg..lehet többet kellene pihennem...vagy túl pihent vagyok? Nagyon foglalkoztat ez a Suh...mizéria. Vajon tényleg megszerezhetnénk őkelmét? ...és vajon megérné ő nekünk? ...évi 16-18 millió? Hmmmm....😕 Lennénk már túl rajta! 😀