NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
kiváncsi vagyok Cutlerért mit kérnek. 30+éves QB.
aley smith anno 2/1.ért ment el. és cutlerben több van mint smithben, nem game manager
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szerintem most már megy Cutler is, és akkor kereshetünk kezdő qb-t wr-t és egy komplett védelmet is az új sémára, hogy ezt hogy hozzuk össze, azt nem tudom, de szerintem fent sem...

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 036 — Axel Foley
Ha én lennék a Browns GM akkor már Chicagoban lennék Cutlerért. Pickek és cap space van rá bőven.

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Annak idején egy zacskó szotyiért hoztuk el a Miami-tól, volt két jobb éve, tavaly meg ő sem játszott jól, meg hát talán ki is telt a becsület.......
Ha Jay-Jay is megy, akkor tényleg alapokig lemegyünk, ám ez esetben azért kíváncsi leszek, hogy jön-e a régi módi, azaz futunk, meg a védelem? Mert akkor ki lenne az irányítónk? Meg hát védelem is csak nyomokban fedezhető fel.

Ha már rebuild, akkor lehetőleg ne az elmúlt években sikertelen csapatok módiját kövessük (csapatnevet szándékosan nem írtam, elkerülve a sértődést), hanem valami pozitív példát mutathatnánk már..........

Kíváncsi leszek most már nagyon a következő pár hétre-hónapra, régóta nem vártam így az offseason ezen részét. Remélem utána a bajnokságot is így fogom várni.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Nagyon szabadulni akartatok tőle.....

Lehet Cutler is megy és jön mondjuk Petty 😉dande
Clausen marad, ujraigazolta a csapat.
minden meg van oldva 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon szabadulni akartatok tőle.....

Lehet Cutler is megy és jön mondjuk Petty 😉
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nagy üzlet volt, de jó....pfff.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Azért 5.körért szerintem ez vicc..

Majd az új elkapótok Cap Space jobb lesz.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Marshall New Yorkban, ahol még nagyobb a média felhajtás... hát ebből oly sok jót így elsőre nem nézek ki. Mindenesetre 2015-re spóroltunk szűk 4 milliót.

Mondok egy vad, de érdekes dolgot, most így a Jets kapcsán. Percy Harvin. Ezzel a Marshall trade-del őt cutolják vélhetően. Én olcsón biztos megpróbálnám. A Vikingsban ő egy olyan játékos volt, akit mi is keresünk.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 33 mp
Bears have agreed to trade WR Brandon Marshall to the Jets pending a physical, per league source.
több mint 10 éve
Már lelki szemeim előtt lebeg ahogy Hoyer dobja a labdát Hartline-nak Bears mezben.
Vicces.

Amúgy kurva nagy faszság volna bármelyiküket is elherdálni olcsón.

több mint 10 éve
Értem én, ha teljes rebulid......akkor rendben....(bár nem örülnék neki túlzottan)
Még egyszer a kérdés: ki fog irányítani? A két top QB-ra nincs esélyünk (különben sem a világ legnagyobb tehetségei), a többi meg olyan, amilyen....tradelni fogunk vmi backupért? Biztos jobb lesz....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
1. Jared Allent elküldeni sem tudod, mivel akkor is épp annyi DM maradna utána, mintha rosteren tartanád. Szarügy.

2. Ha totál rebuildet akarnak, akkor azt mondjuk valahol ott kell kezdeni, hogy Cutler. Nyilván a cut nála nem opció, március 13-áig (asszem) meg dönteni kell, különben a 10 milliós tétel aktiválódik a 2016-os pénzéből. Egy ideális világban átstrukturálná a szerződését.

3. Tomcsik! Szerkeszd már légyszíves a hozzászólásodat. Nem kell minden 1 soros gondolatot új hszbe írni 10 perc különbséggel....
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Várható volt de már tuti is Briggs nem jön vissza, nem ajánlunk neki szerződést.

több mint 10 éve
Mellesleg lehetett ilyet is olvasni hogy a 49ersnek sok a jó ILB-e viszont nincs elkapója... 1-2 helyen írták hogy egy Marshall-P Willis trade is lehetséges. Nem tudom mennyi valóságalapja van ennek, de ezt s tradet pl elviselném. Így draftról 2-3. Körben jöhetne egy jó WR mivel elég mély a WR class 2-3. Körben is vannak tehetségek és netán FA-n is lehetne halászni valakit ( Royal, Jones?) Mondjuk szerintem csak kacsa én tuti megtartanám P Willist...

több mint 10 éve
Értem én, hogy rebuild de kicsit sok lesz a jóból.. Vagy akkor legyünk konzekvensek és teljes rebuild, slauson garza és a fél fal, mundy is idős,bennett, ezek mind lehetnek trade vagy cuthpeter93
Én mindenki elött J. Allen-t próbálnám elpasszolni. 3-4-es DE és OLB se az ö posztja, viszont 12,5 M foglal a sapkából. Viszont töle is jövö hétig kéne megszabadulni, utána nem éri meg, mert Roster Bonus 11,5M belöle...Toto21
Az a baj hogy Jared Allen szerződésést jól elszarta MRI nem sok mindent tudsz vele csinálni, ő lesz a liga legdrágább sub package playere mivel jobb a roosteren tartani, mint elküldeni...Trade? Kinek kène egy a legszarabb szezonjàn túllèvő 30+ os játékos ennyi pénzért?

több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Értem én, hogy rebuild de kicsit sok lesz a jóból.. Vagy akkor legyünk konzekvensek és teljes rebuild, slauson garza és a fél fal, mundy is idős,bennett, ezek mind lehetnek trade vagy cuthpeter93
Én mindenki elött J. Allen-t próbálnám elpasszolni. 3-4-es DE és OLB se az ö posztja, viszont 12,5 M foglal a sapkából. Viszont töle is jövö hétig kéne megszabadulni, utána nem éri meg, mert Roster Bonus 11,5M belöle...
több mint 10 éve
Értem én, hogy rebuild de kicsit sok lesz a jóból.. Vagy akkor legyünk konzekvensek és teljes rebuild, slauson garza és a fél fal, mundy is idős,bennett, ezek mind lehetnek trade vagy cut

több mint 10 éve
Ha igaz, Cutlert is cserélni akarják...ez mind nagyon szép, csak ki lenne az irányító? Clausen?
Ez kezd kicsit fura lenni megint.....csak most máshogy.... 😊

No.1. Bears
több mint 10 éve
Wilfork szabad ügynök lesz márc 10-től, hozzá mit szólnánk?hpeter93
Én megvárnám kiteszi-e Ngatát a Ravens...Bár Baby Vince valszeg olcsóbb lenne, de Ngata nállam jobb és "fiatalabb" ...

több mint 10 éve
Hát nagyon nyomatják minden fele ezt a Marshall tradet...Én egy évet még adnék neki, de kéne a slotba egy gyors mélységi célpont...

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Wilfork szabad ügynök lesz márc 10-től, hozzá mit szólnánk?hpeter93
már nem az a pusztító mint régen de ő nekünk mindenképp upgrade lenne. Kellene egy ilyen rutinos róka, ha nem kér aránytalanul sokat én tuti elhoznám. Marshallnak én is adnék egy évet hátha megint összekapja magát. Amikor megy a szekér és látja értelmét azért akkor ő is képes hozzátenni a csapathoz, tavaly sztem látta a gondokat és szépen leszarta az egészet. Mindenki döntse el maga hogy akarna-e egy ilyen játékost a csapatába, vsz most luxus lenne az ő elengedése, pénz is van rá.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Wilfork szabad ügynök lesz márc 10-től, hozzá mit szólnánk?

több mint 10 éve
Egyetértek veletek, csak egyszerre mindent nem tudnak megoldani....ne generáljunk nagyobb gondot, mint amekkora van....
Legyen egy D-szerű valamink, utána meg rakjuk ki....de attól ideg leszek, ha korai picket úgy lövünk WR-re az idén, hogy gyak. csak kérdőjel a defense....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Egy jó Marshallra szükség lenne, egy balhézó, médiában pózoló, 2014-es Marshallra nem. Lehet savazni Trestmant és a sémáját, meg mindent, Cutlertől kezdve, de inkább csak őt, de Marshall képtelen volt bárkitől is elszakadni idén. A jobb meccsein nem pofozták le nála két számmal kisebb cornerek, a rosszabb meccsein még ők is. Két hasonló típusú játékos Marshall és Jeffery, semmi sebesség nincs a csapatban, minimális ablakokba kell behajítani a labdát, a pálya közepén keresztbefutó útvonalaknál használhatatlanok. S a három legjobb elkapód közül (Martellust is idevéve) egyiküktől sem tudod elvárni, hogy egy routet kétszer egymás után jól megfussanak, de még azt sem, ha 10 yardot kell futni, akkor ne 8-nál forduljanak be (lásd Martellus Bennett vagy 10-szer), arról meg szót sem ejtek, hogy netán időzített útvonalakat is jól hajtsanak végre.

WR-t a pálya közepére Marshalltól függetlenül keríteni kell, mert véleményem szerint sokkal töbet tudunk ott egy jó játékossal nyerni, mint akár egy jó Marshallal a pálya szélén.