Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Tüsi örömére 2 éves contractot kötöttünk Al Jean Louissal. Mock Draftokon egyre gyakrabban tűnik fel Dante Fowler neve melettünk, de a leggyakoribb név még mindig Collins... Egyiknek se örülnék... A Da windie city első mockjában Danny Shaltont mondták első körre és Perrymant 2.-ra...Hát nem tudom azok után hogy 2 DT is húztunk tavaly...Nekem még mindig a Williams, Gregory, Ray -as jönne be, de sajna feltrade nélkül max Ray lesz elérhető, vagy ő se...Beaslyt és Flowert valahogy nem szeretném...

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.
Persze megértem, hogy ebben a Lions védelemben akar játszani. 😊Bazzani
Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja. Tudom, tisztesség, becsület, mortal kombat. A mérleg másik serpenyőjében 500 millió forintnak megfelelő összeg gyémántkeménységű valutában. Én ötezerér pofánköpök akárkit.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 031 — Axel Foley
Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.
Persze megértem, hogy ebben a Lions védelemben akar játszani. 😊

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tillman nyitott arra, hogy a Lionshoz igazoljon.Bazzani
Ha odaigazol (szerintem nem ér egy petákot se), akkor majd be kell írnom olyanokat, hogy "számomra halott", "az én szememben megszűnt mackónak lenni", én csak a szépre fogok emlékezni tőle". Egyébként pénzért én is elég sok mindenre nyitott vagyok, és nincs olyan csekély összeg, amivel engem meg lehetne sérteni.

"Pénzért?! Szopok, nyalok, gombot varrok! - Hofi Géza"

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Tillman nyitott arra, hogy a Lionshoz igazoljon.Bazzani
Nyilván, okos fickó, nem zár ki semmit....de ha az új stábnak kell, akkor maradni fog....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 031 — Axel Foley
Tillman nyitott arra, hogy a Lionshoz igazoljon.

több mint 10 éve
Arians az Év Edzője lett ismét. Donald az év újonc védőjátékosa. Ne feledjük, hogy a feltrade-eléshez nem volt megfelelő ajánlat az asztalon "in terms of value", jelentsen ez bármi lószart. Tanulságos lecke ez sokak számára: tűnjön bármilyen értelmesnek, egy tesitanár kezébe nem adsz egy milliárdos bizniszt.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Two Bears announcements: Mike Groh staying on as wide receivers coach and LB DeDe Lattimore signed to two-year extension.
több mint 10 éve
Süsü, klaszikusokat csak pontosan szabad idézni, szóval ezt írtam tavaly a Packers elleni győztes meccs után.

Mivel semmi dolgom egész nap, nézem a meccset, szerkesztem ezt a hozzászólást, és a mélyére ások annak, hogy miét volt ismét ilyen szar a védelmünk futás ellen. Le fogok ásni, én le fogok ásni, Antonio.

1. negyed, 13:42, 15 yard: 2 high safety, pitch Lacynek. Nincs is mit elemezni, a két guard húz balra, az LT mögé simán beragad Woot, és Paea, Peppers a 81-essel nem tud mit kezdeni, ettől kezdve szabad a vásár, az LG blokkolja Andersont, Bostic előtt is ember,Tillmann nem tud a blokkból szabadulni, a másik oldalról hamarabb ér oda Mekk Elek, mint szemből Wright. Hamár Mekk Eleket szóba hoztam, a hamarosan kultikussá váló sack Peppers érdeme, a kobold semmit nem tud kezdeni a emberével, Pepp kimossa a zsebból Rodgers, ő meg a hátára ugrik, a fülébe üvölti, hogy nem adom az aranyam, és eltöri a vállát.

1. negyed, 7.47, 22 yard: Na, ez gyönyörű volt. Shotgunból inside zone run. Nickel felállás nálunk, Conte lép fel a boxba, Bass nem ismeri fel a játékot, kívülről próbálja megverni az emberét, Kuhn ki balra, blokkolja Pepperst, Wott kapja az LT-LG duplát, ott akartak elfutni, de remekül tartja magát, Pepp veri az emberét, és jön Anderson. Lacy cut jobbra, egyenesen Paea kezébe, aki megverte a centert, és aki szépen lecsúszik róla, Bostic is csak a kezét tudja rátenni (Lang holding, de vagy rúgja le magáról, vagy adja el a bíróknak, ezt a büdös életbe nem fogják befújni). Hát, nem akkora tragédia, mínusz 1 yard helyett lesz 4. Nem oda Buda! Conte túlságosan közel lép a LoS-hoz, ezzel gyakorlatilag ki is veszi magát a játékból, mert beleragad a saját csapattársa (Anderson) mögé . De még mindig ott van Major Wright, aki megáll, széttárja a karját, aztán kissé előre vetődve térdre rogy. "- After another trio of missed tackles last night Major Wright has already surpassed his missed tackle total from last season (10) by three." Utána Tillmann rodeózik még egy 10 métert.

1. negyed, 3: 45, 32 yard, TD: DL balról-jobbra: Elek-Wott-Paea-Pepp, 7 man front. A labdaszerzés után talán passzra számítottak? Ennek kissé ellent mond, hogy Bostic, és Anderson egyből felléptek. Csak sajnos ismét egyből beálltak egymás háta mögé, mint kezdő buzi a gőzfürdőben. Paea nem tudom, mit akar, sztem power stunt akart ez lenni, csak az LB-k beragadtak egymás mögé, Kuhn odaáll, nézi, kit is kéne megütni, hát most senkit, verik ezek egymást is szépen, ezt a pofont azért nem tartja meg későbbre, elkezd ő is futni. Conte rohan, és valahogy sikerül neki szemből Stark mögé belerohanni Kuhnba. Hamár Wright ott van, úgy gondolja, a legjobb dolog lenne a blokkolót körbe ugrálni, csak sajnos sikeresen nekimegy a hátulról érkező Andersonnak. Nem tudom, ez mi a here akart lenni, sztem itt Mekk Elek talán, és 90 %,, hogy Anderson hibázott hatalmasat. Vagy Paea nem tudta, hogy mit kéne, mert 3 DL fél négyzetméteren kissé szűkösen vót. Aztán Wright nem tud megverni egy blokkot (Boykin nagyon jól csinálta, kiváló szöget válaszott végig), Conte megeszi a sasszézást, mert ugye ez tánciskola, és James Start open fielden az egyik legfélelmetesebb running back jelenleg a ligában.

3. negyed, 13:59, 52 yard: Eltelt egy teljes negyed anélkül, hogy körberöhögték volna védelmet. Ez köszönhető annak, hogy előkerült a padról Cohen, és Tapouo (mindegy), akikkel stabilabb lett a fal középen, és az O sokat volt a pályán. De erre megérte várni. DL balról-jobbra: Elek-Wott-Paea-Pepp. Szokásos felállás, 7 man front. Wott most RG-RT duplát kap, a Koboldot lepofozza a 81-es számú (sztem) TE. Ha csak egy kicsit tartja magát, Peppers megcsinálja, ő verte az emberét. de a snap pillanatában Wright, mint akit puskából lőttek ki, rohan a boxba, ami nagyon jó, épp bele tud rohanni az útból teljesen eltakarított Mekk Elek hátába. Komolyan mondom, ilyet életbe nem láttam. Bostic mindenáron a centerrel akart verekedni, ahelyett, hogy várt volna egy szájbakúrt másodpercet. Conte, mint utolsó ember rohan Lacy felé, majd egy félkört megtéve ugrik egyet, és rácsap a seggére. Ettől Lacy, mint egy megvadult paripa, rohan még 40 métert. Komolyan mondom, hogy ebből a csapatból mindenki csak párhuzamosan az oldalvonallal, egyenesen előre tud futni, vagy körbe-körbe, mint a fejetlen csirke.

3. negyed, 12:59, 17 yard: Egyből az onside kick után egy ilyet benyelni. Tökéletes volt a play call, mínusz 3 yardon meg kellett volna állítani. Pepp-Woot-Paea-Mekk Elek. Jennings a LoS-on, gyakorlatilag 9 man frontot mutatunk. LG-C-RT pull, nyilván nem Pepp és Woot felé futnak. Mekk Elek természetes ellenségével, egy tight end-del küzd, ismét sikertelenül. De Anderson remekül tolja az emberét, Tillman is ott van, szélen sohová! A futónak nincs más választása, mint beleflé vágni, ahol Bostic veri a blokkot (egy WR volt rajta sztem), és a center nem tudja felvenni Greene-t! 1 futó, 2 LB, nulla egész öt tized négyzetméteren!! 20 méterrel később Lacy kifut az oldalvonalon. Conte közben valahogy nekifutott a centernek, Wright valahogy ismét nem szemből érkezett.

Szerény számításaim szerint 5 játékból kaptunk 120-130 yardot. Azokat a játékokat ki se emeltem, amikor Paeat egyszerűen izolálták, és átrohantak rajta erőből 4-6 yardért. Paea, Mekk Elek, Wright, Bostic, Conte valahogy mindig ki lett emelve. Nem tudom, hogy szarhatja össze a szuszpenzolt egyszerre 4-5 játékos a pályán lévő 11-ből, de megtörténik. Ez nem NFL szint.füligjimmy
Az, hogy megtartották ezt az LB sort, azért mindenki megkapta a jól megérdemelt büntetését. Miután ez a szezon is lecsengett, 2 posztra hoztak jobb embert: SS (Wright helyett Mundy), és 3rd DT (Cohen helyett az új srácok). A védőfalban legalább próbálkoztak, csak szarul. Fullernak volt 3 jó meccse, amúgy össze-vissza szopatták, aki épp szembejött vele. Tőle is várhatjuk az előrelépést egyébként, az nem kerül semmibe.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Ha meg lehetne tenni, én az egész csapatot szélnek ereszteném. McManis, Paea, oké, ők tényleg előreléptek, amikor senki más nem. Az összes többi nem NFL szintű játékos. Csűrhetjük, meg csavarhatjuk, de nem azok. Néhányan már nem, a többiek még nem (és valószínűleg soha nem lesznek). Legyen Tucker akármilyen rossz edző, vagy Trestman akármekkora tejbetök, vannak minimális követelmények, amiket ezek a srácok nem tudtak teljesíteni.füligjimmy

Boom Bostic!
Ő maradjon! 😛
több mint 10 éve
Ha meg lehetne tenni, én az egész csapatot szélnek ereszteném. McManis, Paea, oké, ők tényleg előreléptek, amikor senki más nem. Az összes többi nem NFL szintű játékos. Csűrhetjük, meg csavarhatjuk, de nem azok. Néhányan már nem, a többiek még nem (és valószínűleg soha nem lesznek). Legyen Tucker akármilyen rossz edző, vagy Trestman akármekkora tejbetök, vannak minimális követelmények, amiket ezek a srácok nem tudtak teljesíteni.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bears FA lista és véleményem kiket hoznék vissza és kiket nem. Főleg annak tükrében, hogy gyanúsan a 3-4 felé lépünk.

UFA
Jimmy Clausen QB: Két eset áll fenn. Az egyik, ha jön valaki potens irányító a draftról. EZ esetben mehet. Pl. a Ravensbe csere QB-nak, követvén Trestmant. A másik, ha nem jön senki: ez esetben vet. minért viszsajöhetne. Fales-szel nem tudom hogy állunk ez még bekavarhat.

Montell Owens FB: Én el nem hiszem, hogy ilyen nehéz egy olyan FB-t keríteni, aki nem sérülékeny/nem hülye és legalább ötből kétszer is sikerül kiblokkolnia az emberét. Nézem azt a Jusz.... gyereket a Ravensben, lead blocker itt, lead blocker ott, kilép a flat zónába, elkap. Mondjuk Gase Virgil Greent alkalmazta néha FB-nek, szóval annyira nem fontos. Owens good bye.

Zach Miller TE: Az első preseason meccsen mindenki elájult tőle, így gyorsan IR-re is rakták. Backup elkapó TE-nek vet. minért jöjjön vissza, aztán úgy is megsérül a rajtig.

Dante Rosario TE: Ő már érdekesebb, egy Virgil Green féle embert faraghat belőle Gase. Vet. minért vissza.

Josh Morgan WR: Az ég világon semmit nem tett hozzá, így good bye.

Eben Britton G/T: Reményeim szerint érkezik majd valaki legalább az RT posztra, Millsnek versenyhelyzetet teremtve, így ő majd játszhatna 6. falembert, szóval őt sem marasztalnám Brittont.

Brian de la Puente C: Én annyira nem voltam elájulva tőle, de Garzaból épp elég volt az elmúlt 10 év. Szerencsére Garzaval még Emery hosszabbított (ezt értette amúgy valaki?), így nagyon remélem, hogy Garzat lecserélik. Ha másra nem DLP-re, de igazából én egy új kezdő centernek örülnék a legjobban. (Maybe Slauson, de akkor meg guard kellene). MIndegy de la Puente olcsón jöjjön vissza.

Stephen Paea 4-3 DT: Ő az offseason tán legnagyobb kérdése, legalábbis ami a Bears szabadügynököket illeti. Jó szezont futott, interior linemanként kb a legkonzisztensebb pass rusher volt a csapatban, futás elleni védekezésben Ratliffel nagy pluszt adott 2013-hoz képest. Hol lehet a helye 3-4-ben? NT-nek kicsi, DT-nek nem tudom. Évi 4-5 millió körül kapni fog, szerintem nem tőlünk.

Trevor Scott 4-3 DE/3-4 OLB: Röviden, tömören: viszlát:

Lance Briggs 4-3 OLB: Felröppentek olyan hírek, hogy Briggs még is visszatérne, ha megkérnék rá és persze ha megfizetnék. Az ötlet magában egyenlőre nem hülyeség, mert 3-4-ben elkaristolna belül, de Briggs ma már nem all down játékos. Futás ellen decens lenne belül efelől nincs kétségem, viszont a sebessége már nem megfelelő. Ezért NEM hoznám vissza.

DJ Wiliams ILB: Hasonló a helyzet Briggsel, futás ellen ő is jó lenne belül, passz ellen már nem. Ráadásul 3 meccset nem tud egyhuzamban lejátszani. Őt sem hoznám vissza.

Darryl Sharpton ILB: Ő még fizikailag rendben van, azon a 2 meccsen, amikor játszott korrekt teljesítményt nyújtott. 3-4-ben belül cserének megfelelő. Vet. minimumos szerződésért visszahoznám.

Chris Conte FS: Sok szart rákentek az elmúlt két évben, amiért én nem őt tenném meg felelősnek elsősorban... Sok sérülés, agyrázkódások. S azért komoly hibák is/per bravúrok. Egy korrekt LB sorral előtte egy solid kezdő szintnek simán elmegy, amennyiben az egészsége engedi. Jobb lenne neki, ha lezárná a chicagoi karrierjét. SS-nek szerintem marad Mundy, remélem Rahim Mooret például megkörnyékezik.

Danny McCray S: Special teamer semmi több, de mivel reményeim szerint a roster alját kipucolják, így nem tartanék igényt a szolgálataira.

Charles Tillman CB: Személyes kedvencem. Két súlyos season ending tricepsz szakadás, 34 év. Ellenben amíg nincs egy potens 3. CB erősen el lehet gondolkodni visszahozásán.. Beszélt Fox-szal, s Peanut sem zárkózik el a visszatéréstől. Azonban innen csak lejjebb van már, Ike Taylor egyetemi csapattársa is kivérzett ebben a szezonban. Amennyiben legalább egy NCB-t sikerül szerválni valahonnan (pl. a Jimmy által említett Culliver, Cox duóból egyike), akkor fájdalmasan, de búcsút intenék neki.

Sherrick McManis CB: Ő az ST motorja, s azon kevesek egyike, akik ott sem rontottak. Gunnernak megfelelő, olcsó is. Vet. minért vissza.

Jeremy Cain LS: Hibázni nem hibázott, szóval nem tűnt fel senkinek. Jöhet vissza.

Jay Feely K: Jött, látott, kihagyott vagy két FG-t, meg egy extra pontot és elmondta, hogy Cutler nem leader, így újra lehet pörögni ezen a témán. Nem úgy mintha nem tudnánk már 6 éve...

ERFA
DeDe Lattimore LB: PS töltelék, camp body, TC hero. Tök mindegy.

Demontre Hurst CB: Pillanatok alatt képes elszakadni az elkapójától. Hagyjuk.

Al Louis-Jean CB: My man. Szerintem egy Zac Bowman szintű karrier benne van, így mindenképpen visszahoznám. 😊
több mint 10 éve
Ahogy a Frisco most kinéz, nem elképzelhetetlen, hogy simán megszabadulnak néhány játékostól, és a Skuta/Culliver/Cox kombóval meg is lehetne oldani a depthet, nem kellene Elek, Hurst, meg Al-Jean Pöcsöm miatt idegeskedni. Ha kirakják Ahmad Brookst, vagy Willist, azért van pénz mind a kettőre. Nem is értem ezt a Cutler szerződése miatti rinyálást, 25 millió van alsó hangon szabadügynökökre. Közben Allen elvisz 13 millát, Houston 10-et, és amíg nem tépte szét a barom a saját térdét, addig se ért egy kalap szart. Marshallnak a pofája járt egész szezonban, egy nulla volt az ember, és jövőre 14 milliós cap hit lesz utána. Azt is kétlem, hogy Jefferynek megvan a kapacitása ahhoz, hogy megtanulja a playbookot. Orange Dinosaur is kérdőjel.füligjimmy
Sajnos kötve hiszem hogy Willist vagy Brooksot kitennék...Skuta alapból FA lesz és szerintem viszonylag jó árú solid backupnak jó volna ( tuti jobb, mint kurva atletikus vagyok csak 10 méterre háttal állok a játéknak Greene vagy ha a közelemben vagy elkaplak csak el ne szaladj Bostic vagy az 1000 mester alias kurva jó DE LB S meg mindennek kipróbálnak hátha valahol elfogadhatót nyújtok Meki 😀 )

több mint 10 éve
Ahogy a Frisco most kinéz, nem elképzelhetetlen, hogy simán megszabadulnak néhány játékostól, és a Skuta/Culliver/Cox kombóval meg is lehetne oldani a depthet, nem kellene Elek, Hurst, meg Al-Jean Pöcsöm miatt idegeskedni. Ha kirakják Ahmad Brookst, vagy Willist, azért van pénz mind a kettőre. Nem is értem ezt a Cutler szerződése miatti rinyálást, 25 millió van alsó hangon szabadügynökökre. Közben Allen elvisz 13 millát, Houston 10-et, és amíg nem tépte szét a barom a saját térdét, addig se ért egy kalap szart. Marshallnak a pofája járt egész szezonban, egy nulla volt az ember, és jövőre 14 milliós cap hit lesz utána. Azt is kétlem, hogy Jefferynek megvan a kapacitása ahhoz, hogy megtanulja a playbookot. Orange Dinosaur is kérdőjel.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Gyerekkönyv, baszod!
 www.amazon.com/Middle-School-Rules-Brian-Urlacher-ebook/dp/B00QL408C4/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1422455458&sr=1-2&keywords=brian+urlacher&pebp=1422455460455&peasin=B00QL408C4&pebp=1422455460464&peasin=B00QL408C4

Mondjuk itt még lehet inspiráló, a "hogy csináltam bekokszozva zabigyereket" rész már nem annyira.picidzé
Kutyát nem érdekli. Foxi-maxi haverja állítólag, külön ki is emelte a sajtótájékoztatóján, hogy rendbe kell hozni a kapcsolatot ezzel az ikonnal.

Egyúttal bejelentem, hogy lemondanék Dante Fowler Jr. szolgálatairól is. Mekk Elek impresszívebb volt egyetemen.füligjimmy
Igen érdekes Dante Fowler Jr. 1-2 mock már top3 -top5-be tette...én a Williams, Gregory , Ray, Dupree 4- esből örülnék valakinek, de reálisan hacsak nem tradelünk akkor Ray és Dupree jöhet számításba...Csak könyörgöm Collinst nem húzzuk be 7-es pickkel...

több mint 10 éve
Gyerekkönyv, baszod!
 www.amazon.com/Middle-School-Rules-Brian-Urlacher-ebook/dp/B00QL408C4/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1422455458&sr=1-2&keywords=brian+urlacher&pebp=1422455460455&peasin=B00QL408C4&pebp=1422455460464&peasin=B00QL408C4

Mondjuk itt még lehet inspiráló, a "hogy csináltam bekokszozva zabigyereket" rész már nem annyira.picidzé
Kutyát nem érdekli. Foxi-maxi haverja állítólag, külön ki is emelte a sajtótájékoztatóján, hogy rendbe kell hozni a kapcsolatot ezzel az ikonnal.

Egyúttal bejelentem, hogy lemondanék Dante Fowler Jr. szolgálatairól is. Mekk Elek impresszívebb volt egyetemen.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
picidzé Chicago Bears 532
Gyerekkönyv, baszod!

Mondjuk itt még lehet inspiráló, a "hogy csináltam bekokszozva zabigyereket" rész már nem annyira.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
#Bears name Clint Hurtt outside LBs coach. He was assistant DL coach last year.

Érdekes. 4-3-nál elég ritka (talán csak a Brownsnál van így), hogy szétveszik az LB edzőket külső és belső részre. 3-4-nél gyakoribb. Nem mellesleg ő az első fószer, aki maradt a tavalyi stábból.

Tucker közben a Bama secondary coach pozíciójában kapott munkát, Pasqualoni, ahogy írtátok a Texans DL edzője lett, míg Reggie Herring pedig a Broncoshoz ment LB edzőnek.tüsi91
Per pill rajtatok kívül a Jetsnél, a Ravensnél, az Eaglesnél és a Redskinsnél van külön ILB- és OLB-edző, ezek 3-4-es csapatok. Egyébként Fangioval itt is 3-4 lesz gyanítom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

Érdekes. 4-3-nál elég ritka (talán csak a Brownsnál van így), hogy szétveszik az LB edzőket külső és belső részre. 3-4-nél gyakoribb. Nem mellesleg ő az első fószer, aki maradt a tavalyi stábból.

Tucker közben a Bama secondary coach pozíciójában kapott munkát, Pasqualoni, ahogy írtátok a Texans DL edzője lett, míg Reggie Herring pedig a Broncoshoz ment LB edzőnek.tüsi91
Tehát?
Most mi is átállunk, vagy hibrid lesz?(ami nem tudom pontosan mit jelent, váltogatják a két sémát?)

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 456 — Believelander

náálunnk ? 😊 3-4-et tolunk és egy LB-edzőnk van + 1 assistant.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve

Tucker közben a Bama secondary coach pozíciójában kapott munkát, Pasqualoni, ahogy írtátok a Texans DL edzője lett, míg Reggie Herring pedig a Broncoshoz ment LB edzőnek.
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
 www.chicagobears.com/news/article-1/Hurtt-to-coach-outside-linebackers/7b6acfc8-bd14-42aa-88aa-ce839a427c4c

The Bears signed former Saints, Rams and current Canadian football league WR John Chiles to a reserve/future contract.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ha akad itt olyan, aki szívesen vinné a Bearst GM játékban, az írjon nekem PM-ben.
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 134 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
"#Bears hire Jay Rodgers as D-line coach. He held same position for John Fox in Denver and is brother of ST coordinator Jeff Rodgers." -Brad Biggs

A DL-el szinte sose volt problémánk, bár jó anyagból is lehetett dolgozni (és valszeg ebben JDR keze is erősen benne volt).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Az tuti, hogy klasszikus, megfelelő méretű 4-3 DE nincs, aki megéri az 1/7-etBear
majd jövőre (Joey Bosa), amúgy Ray simán jó lehet 4-3-ban isbaggio
Én eléggé félteném Rayt futás ellen....nem hiszem, hogy állná a sarat...egyébként Bosa egy áldás lenne idén....Bear
Én minden Bears újoncot féltek attól, hogy nem fogják állni a sarat. Nem minden alap nélküli az aggodalmam.
Vic Beasley lehet még érdekes, remélem távol maradunk tőle, FSU ellen a 2. negyedben megállíthatatlan volt, 1. negyedben nulla, a második félidőben (jó, sokat is voltak a pályán) pedig annyira súlytalan, hogy inkább választanám Mekk Eleket.füligjimmy
Ha átállunk 3-4-re nyílván Williams vagy Gregory lenne a legjobb... De ők szinte tuti kimennek mire mi jövünk. A bent maradók közül Ray a kedvencem. Iszonyat gyors, igazi pure pass rusher. Futás ellen minden megfigyelő szerint sokat javult. Amúgy mire elkezdődik a szezon tuti fel fog szedni némi plussz izmot kérdés, hogy a gyorsaságát sokat vetne-e vissza. Gregory és Williams után szerintem ő a legjobb... Mondjuk Dupree se rossz... Beasley nekem se sexy...A LB sor felhozatala is elég jó, 2. Körben is lehetnek bent egész jó prospectek...