Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Csak találgatások mentek eddig, semmi hivatalos. Erre még szerintem sokat kell majd várni, hogy eldöntsék.Jah Emery úgy kezdte, hogy Brandon Marshall és 2 évig meg se kérdőjeleztük a hozzáértését. Én még várok egy évet azért a megítéléssel, de eléggé jónak tűnik ez így.Arról van info, h 4-3 marad vagy 3-4 lesz Fangio miatt?Rolni
Donatell is pöpec húzás.
#Bears have informed strength & conditioning coordinator Mike Clark he will not return for 2015 season.
Így állunk eddig:
Bears Coaching Staff 2015
HC: John Fox,
OC: Adam Gase, OL: Dave Magazu
DC: Vic Fangio, Sec: Ed Donatell, Asst. Sec: Sam Garnes
STC: Jeff Rodgers, AST: Derius Swintontüsi91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Jah Emery úgy kezdte, hogy Brandon Marshall és 2 évig meg se kérdőjeleztük a hozzáértését. Én még várok egy évet azért a megítéléssel, de eléggé jónak tűnik ez így.Arról van info, h 4-3 marad vagy 3-4 lesz Fangio miatt?
Donatell is pöpec húzás.
#Bears have informed strength & conditioning coordinator Mike Clark he will not return for 2015 season.
Így állunk eddig:
Bears Coaching Staff 2015
HC: John Fox,
OC: Adam Gase, OL: Dave Magazu
DC: Vic Fangio, Sec: Ed Donatell, Asst. Sec: Sam Garnes
STC: Jeff Rodgers, AST: Derius Swintontüsi91
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
Ami azt illeti, eddig is azt gondoltam, jó, hogy max a PO-ban találkozhatunk veletek, ez az összerakott stábot látva még inkább megerősödött. Persze kérdés mennyire tudnak majd együtt dolgozni, de szerintem fognak tudni.Ha Gase nem hozza ki Cutlerből ami benne van, akkor majdnem senki.
Brutális lesz ez a csoport jövőre, ha 4 nem is, de 3 pozitív mérlegű csapat kijöhet belőle.
több mint 10 éve
Bears Coaching Staff 2015Head Coach: John Fox
OFFENSE
Offensive Coordinator: Adam Gase
Quarterback coach: Dowell Loggains
Running Back coach: Stan Drayton
Wide Receiver coach: Mike Groh
Tight End coach: Frank Smith
Offensive Line coach: Dave Magazu
Assistant offensive line coach: Ben Wilkerson
Offensive assistant: Bo Hardegree
DEFENSE
Defensive Coordinator: Vic Fangio
Defensive Line coach: Jay Rodgers
Linebacker coach: Glenn Pires
Outside Linebacker coach: Clint Hurtt
Secondary coach: Ed Donatell
Assistant secondary coach: Sam Garnes
SPECIAL TEAM
Special Team Coordinator: Jeff Rodgers
Assistant ST coach: Derius Swinton II
STRENGTH AND CONDITIONING
Strength and conditioning coach: Jason George
Assistant Strength and conditioning coach: Rick Perry
több mint 10 éve
Pace az első hónapjában többet csinált, mint MRI egész ittléte alatt. Azt hiszem nagyon ütős staffot pakoltunk össze. Jó FA igazolások meg egy jó draft és ha most ezzel az edzői stábbal nem lesz minőségi javulás, akkor semmikor...
több mint 10 éve
Wow, na ez szép volt a Bears vezetőségtől. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az itt lévő emberanyagból (illetve, hogy Gase mire képes Manning nélkül).
több mint 10 éve
Gase az OCbaggioNagyon komolyan alakul ez a staff.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Gase az OC

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Donatell lett a DB coach - komolyan még Gase kell és szvsz kijelenthetjük hogy ez az offseason tényleg nem indulhatott volna jobban, olyan mintha a Justice League of the NFC North alakulna éppen 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy miket művelt mostanság....nála szutykosabb college HC talán még nem is volt....kérdés viszont, hogy mit akar most kezdeni magával....nem véletlenül hívta Fox....OC-ként tényleg nagyon jó volt az NFL-ben....ő nem azért távozott, mert bukott és nem kapott volna munkát, hanem mert a buznyát mindennél jobban szereti....Kövezzetek meg, de Weisnak még örülnék is...minidg jó O-kat rakott össze, akárhol is volt...Bearezt nem mondod komolyan 😊
Több tíz millió dollárral lehúzta a Notre Dame-t és a Kansast, ennyit csinált az elmúlt években, de a Floridánál ugyanúgy örültek, hogy megszabadultak tőle hamar. 2004 óta maximum két idényben (2006 ND és 2010 KC) hozott össze értékelhető produktumot. Mostanában amúgy is az agyamra kezd menni az edzői belterjesség, de Weis visszahívása az NFL-be tényleg mindennek a legalja (a DC-ből TE edzővé lett, most újra DC-ként interjúztatott Eric Mangini vetekszik csak vele).
A Kansas-nél keringett olyan pletyka, hogy többször aludt el megbeszéléseken...baggio
Nem fogalmaztam pontosan - az NFL-ben OC-ként sosem bőgött le...
Ami még szempont: ha Gase lesz és összerak egy normál O-t, akkor jövőre szinte tuti, hogy viszik HC-nak (senki nem törődik majd az idei bakival), Weis senkinek nem fog kelleni ilyen, vagy magasabb pozícióba (semmilyen szinten sem).....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Kövezzetek meg, de Weisnak még örülnék is...minidg jó O-kat rakott össze, akárhol is volt...Bearezt nem mondod komolyan 😊
Több tíz millió dollárral lehúzta a Notre Dame-t és a Kansast, ennyit csinált az elmúlt években, de a Floridánál ugyanúgy örültek, hogy megszabadultak tőle hamar. 2004 óta maximum két idényben (2006 ND és 2010 KC) hozott össze értékelhető produktumot. Mostanában amúgy is az agyamra kezd menni az edzői belterjesség, de Weis visszahívása az NFL-be tényleg mindennek a legalja (a DC-ből TE edzővé lett, most újra DC-ként interjúztatott Eric Mangini vetekszik csak vele).
A Kansas-nél keringett olyan pletyka, hogy többször aludt el megbeszéléseken...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Frisco-forrást olvastam arról, hogy marad, de - ahogy írtam is - semmi sem hivatalos....a kérdés az, hogy ki lesz a DC náluk....JimmyT még őt is akarhatja....Nem hivatalos, de úgy tűnik, jön Donatell is....Leavitt viszont - úgy néz ki - marad...BearLeavitt kétlem, hogy marad, most nevezték ki Tarvert LB edzőnek. Amúgy a 2014-es OC-k és offense hátterű HC-k közül (kis Shanny-t leszámítva, aki szinte biztosan Atlantába megy) mindössze háromnak nincs még állása, Gase-nek, Tony Sparano-nak és az eddigi Bills OC Nathaniel Hackettnek.baggio
Kövezzetek meg, de Weisnak még örülnék is...minidg jó O-kat rakott össze, akárhol is volt...

No.1. Bears
több mint 10 éve
Nem hivatalos, de úgy tűnik, jön Donatell is....Leavitt viszont - úgy néz ki - marad...BearLeavitt kétlem, hogy marad, most nevezték ki Tarvert LB edzőnek. Amúgy a 2014-es OC-k és offense hátterű HC-k közül (kis Shanny-t leszámítva, aki szinte biztosan Atlantába megy) mindössze háromnak nincs még állása, Gase-nek, Tony Sparano-nak és az eddigi Bills OC Nathaniel Hackettnek.

---
több mint 10 éve
The Bears also interviewed Charlie Weis yesterday. Weis is the former head coach at Kansas and Notre Dame, as well as the former offensive coordinator for the New England Patriots and Kansas City Chiefs.Hát...az biztos, hogy tökös húzás lenne....ebben a helyzetben Gase a biztonsági opció és Weis a boom or bust....
Erről le is maradtam/tunk. Annyira nem kellene erőltetni, jöjjön csak Gase.tüsi91

No.1. Bears
több mint 10 éve
The Bears also interviewed Charlie Weis yesterday. Weis is the former head coach at Kansas and Notre Dame, as well as the former offensive coordinator for the New England Patriots and Kansas City Chiefs.Erről le is maradtam/tunk. Annyira nem kellene erőltetni, jöjjön csak Gase.
több mint 10 éve
Én örültem volna, ha Fangio, vagy Gase vezetőedzőnek érkezik, nemhogy koordinátornak. Nyughatatlan lelkem kezd kicsit megbékélni. És Marrone tökönlőtte a karrierjét, mintha hájjal kenegetnének. Mondjuk azzal is egyetértek, hogy Gase a fenéért nem kellett senkinek.Tüsi: szten nem Tucker személyének örültünk (én legalábbis), hanem annak, hogy ezt a D-t akarták tovább vinni. Persze számítottunk némi visszaesésre. Na igen. De a koncepció az volt, hogy megtartod ezt a védelmet, és eléraksz egy olyan offense-t, hogy ligamásodiklegjobb. Azt tényleg nem tudom felfogni, Trestman hogyan süllyedt le idáig. Lehet tényleg annyira konfliktuskerülő (beszari) volt, hogy körberöhögték a végére. Aztán rájöttek, hogy ez a csávó még viccnek is rossz. De tényleg zseniális dolgokat lehetett tőle látni tavaly.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 9s10 seconds agoThe #Colts are blocking offensive assistant Rob Chudzinski from all of his interview requests. They want to keep him, he helps immensely
Gase marad tehát, akivel volt már interjú is (tegnap).
több mint 10 éve
Nem hivatalos, de úgy tűnik, jön Donatell is....Leavitt viszont - úgy néz ki - marad...

No.1. Bears
több mint 10 éve
Ha lesz futójátékunk és nem kell 90%-bán passzolni és nem 10 féle összetételben kell nyomni a falnak a sérülések miatt ( pl. Ola már minden volt, tán csak center nem...) illetve lesz végre game plan és egy normális mélységi elkapó....Akkor kurva jók lennénk 😀Az egyik legjobb biztos! Kétlem, hogy Payton tenné csak naggyá, az hogy PM mellett volt koordinator inkább csak fejlesztette. Cutler-ben meg lehet(ne bízni), nem rossz játékosállományt kapna ide magához O szinten.balazs799Én tuti voltam benne, hogy Marrone be fogja szívni....Vezetet egy ligafos Buffalob O-t... Ha nincs Schwartz meg a liga egyik legjobb D-e sehol se lett volna... Nem is értem hogy gondolta, hogy HC posztot kap majd valahol...azért Gase mégiscsak egy rekordokat döntő elég dúrva O-t vezetett az elmúlt években ( jó persze PM-el...) Na ha ide kerül bizonyíthatja, hogy erre Cutlerrel is képes. Jelenleg szerintem Gase a legjobb elérhető OC a piacon...Tomcsikpersze, Marrone is hot name volt, aztán OL coach lett belőle, ennyit arról, hogy a pletykák hogy befolyásolják a közgondolkodást (az edzők ügynökei pedig gyakran alkalmazzák ezeket minél előnyösebb szerződések kiharcolásához)baggioAzért Gase még HC-nak is hot name volt...Mondjuk amikor még HC-nak ő is érdekelt volt nállunk, akkor nem voltam vidám mivel úgy voltam vele hogy PM teszi naggyá...azonban OC-nak szerintem jelenleg ő a legjobb aki elérhető és bizonyíthatja hogy Manning nélkül is jó O-t képes összerakni....TomcsikAdam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)baggio
több mint 10 éve
Az egyik legjobb biztos! Kétlem, hogy Payton tenné csak naggyá, az hogy PM mellett volt koordinator inkább csak fejlesztette. Cutler-ben meg lehet(ne bízni), nem rossz játékosállományt kapna ide magához O szinten.Én tuti voltam benne, hogy Marrone be fogja szívni....Vezetet egy ligafos Buffalob O-t... Ha nincs Schwartz meg a liga egyik legjobb D-e sehol se lett volna... Nem is értem hogy gondolta, hogy HC posztot kap majd valahol...azért Gase mégiscsak egy rekordokat döntő elég dúrva O-t vezetett az elmúlt években ( jó persze PM-el...) Na ha ide kerül bizonyíthatja, hogy erre Cutlerrel is képes. Jelenleg szerintem Gase a legjobb elérhető OC a piacon...Tomcsikpersze, Marrone is hot name volt, aztán OL coach lett belőle, ennyit arról, hogy a pletykák hogy befolyásolják a közgondolkodást (az edzők ügynökei pedig gyakran alkalmazzák ezeket minél előnyösebb szerződések kiharcolásához)baggioAzért Gase még HC-nak is hot name volt...Mondjuk amikor még HC-nak ő is érdekelt volt nállunk, akkor nem voltam vidám mivel úgy voltam vele hogy PM teszi naggyá...azonban OC-nak szerintem jelenleg ő a legjobb aki elérhető és bizonyíthatja hogy Manning nélkül is jó O-t képes összerakni....TomcsikAdam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)baggio

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én tuti voltam benne, hogy Marrone be fogja szívni....Vezetet egy ligafos Buffalob O-t... Ha nincs Schwartz meg a liga egyik legjobb D-e sehol se lett volna... Nem is értem hogy gondolta, hogy HC posztot kap majd valahol...azért Gase mégiscsak egy rekordokat döntő elég dúrva O-t vezetett az elmúlt években ( jó persze PM-el...) Na ha ide kerül bizonyíthatja, hogy erre Cutlerrel is képes. Jelenleg szerintem Gase a legjobb elérhető OC a piacon...persze, Marrone is hot name volt, aztán OL coach lett belőle, ennyit arról, hogy a pletykák hogy befolyásolják a közgondolkodást (az edzők ügynökei pedig gyakran alkalmazzák ezeket minél előnyösebb szerződések kiharcolásához)baggioAzért Gase még HC-nak is hot name volt...Mondjuk amikor még HC-nak ő is érdekelt volt nállunk, akkor nem voltam vidám mivel úgy voltam vele hogy PM teszi naggyá...azonban OC-nak szerintem jelenleg ő a legjobb aki elérhető és bizonyíthatja hogy Manning nélkül is jó O-t képes összerakni....TomcsikAdam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)baggio
több mint 10 éve
persze, Marrone is hot name volt, aztán OL coach lett belőle, ennyit arról, hogy a pletykák hogy befolyásolják a közgondolkodást (az edzők ügynökei pedig gyakran alkalmazzák ezeket minél előnyösebb szerződések kiharcolásához)Azért Gase még HC-nak is hot name volt...Mondjuk amikor még HC-nak ő is érdekelt volt nállunk, akkor nem voltam vidám mivel úgy voltam vele hogy PM teszi naggyá...azonban OC-nak szerintem jelenleg ő a legjobb aki elérhető és bizonyíthatja hogy Manning nélkül is jó O-t képes összerakni....TomcsikAdam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)baggio

---
több mint 10 éve
Azért Gase még HC-nak is hot name volt...Mondjuk amikor még HC-nak ő is érdekelt volt nállunk, akkor nem voltam vidám mivel úgy voltam vele hogy PM teszi naggyá...azonban OC-nak szerintem jelenleg ő a legjobb aki elérhető és bizonyíthatja hogy Manning nélkül is jó O-t képes összerakni....Adam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)baggio
több mint 10 éve
Ennyire rossz sorozatban van, mióta elrontotta a 49erses végső HC interjút? Azért elég furcsa a dolog.Adam Gase előtt szabad az út, már nálunk is be van/lesz töltve az OC poszt (de kivel...:# ). Fox egy nagyon nagy halat foghat ki, ha (ma) alkalmazza.iktriadmikor Musgrave-t és Olsent előbb nevezik ki OC-nek, mint őt, az számodra nem elgondolkodtató? (talán ha elígérkezett már a Falcons stábjába, az lehet mentség)baggio