NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 594
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Elírtam, 3-4re gondoltam persze. Csak hogy az edző keringő után jött-e valami hír. De akkor még nem.Lehet valamit tudni, hogy mi lesz a védelmi séma? Tényleg átálltok 4-3-ra?balazs7991. eleve 4-3-asok voltunk
2. még semmit sem lehet erről tudnidavemayer

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Lehet valamit tudni, hogy mi lesz a védelmi séma? Tényleg átálltok 4-3-ra?balazs7991. eleve 4-3-asok voltunk
2. még semmit sem lehet erről tudni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Lehet valamit tudni, hogy mi lesz a védelmi séma? Tényleg átálltok 4-3-ra?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
McCown-t kivágta a Tampa, Flacco elkezdhet izgulni...
több mint 10 éve
Illinois, Northwestern to play at Chicago’s Soldier Field in 2015, 2017 & 2019baggiotényleg itt lenne már az ideje a műfűnek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Illinois, Northwestern to play at Chicago’s Soldier Field in 2015, 2017 & 2019

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ejtették a vádat Hardy ellen. Remélem tényleg nem fogja megadni neki a nagy pénzt a Carolina. Greg! Chicago vár! 😛
több mint 10 éve
Úgy érzem, hogy nem teljesen jött át az IDŐSZAK jelentőségét firtató POÉNOM.Amúgy a Tillman dolog nem ÁLLÍTÓLAG volt hanem egy NYILATKOZAT.
Ugorgyunk.
több mint 10 éve
Szerintem Bazza nem neked írta....ízirájderség van.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Ember uborkaszezon van. Csak érdekeltek a pletykák és gondoltam hátha valaki mást is. Mintha ti nem foglalkoznátok a Suh témával, meg mintha Bazza te dobtad volna fel a Tillman pletykát hogy menne a Lionshoz...Szóval nem tudom minek kell ezt nyomatni. Ha valakit érdekel elolvassa, esetleg reagál valami értelmeset, hogy legyen élet a topicon. Ha nem érdekli, akkor nem érdekli és kész. Mellesleg szinte minden topicon az érkezőket, FA igazolásokat, új edzőket boncolgatják.
több mint 10 éve
BREAKING NEWS!!!Az semmi, de én a héten egy projekten együtt melóztam egy faszival, aki úgy nézett ki mint Mike Martz, csak nem akkora faszkalap! Ráadásul debreceni! Ezek után meglepődök, ha nem térünk vissza minimum a főcsoportdöntőbe.
Állítólag azt mondta valaki, hogy állítólag az egyik mock draftban olvasta talán, hogy állítólag jönni fog de még nem biztos, mert állítólag úgy tűnik de még nem biztos.Bazzani
De tényleg kiköpött úgy nézett ki, még a hangja is hasonlított, majdnem felröhögtem amikor bemutatkozott.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
BREAKING NEWS!!!Állítólag azt mondta valaki, hogy állítólag az egyik mock draftban olvasta talán, hogy állítólag jönni fog de még nem biztos, mert állítólag úgy tűnik de még nem biztos.
több mint 10 éve
gedam
6 277
Na nézzünk néhány hírt és spekulációt. A Broncos a cap space és néhány lejáró kulcsjátékos miatt nem kívánja megtartani Rahim Mooret max ha jó áron marad...Szerintem lesz csapat amelyik jobb ajánlatot tud adni neki (pl. mi...) persze ezt nagyban befolyásolhatja PM döntése. A Patsnél nagyon meg akarják tartani Revist, ami könnyíteni Devin McCarthy elhozatalát, így azon se lepődnék meg ha akár 2 S is hoznának az FA piacról. Lehetséges hogy a Tomsulával való nézeteltérés illetve a viszonylag magas cap hit miatt Ahmad Brooks elhagyja a 49erst. Persze Fangio miatt sokan Chicagoval hozták hírbe. A baj hogy ő is már 30 éves, de ha viszonylag jó áron jönne azért nem dőlnék a kardomba...Skuta ugyancsak a 49ersből lesz FA. Solid backupnak ő sem lenne rossz. A mi fantasztikus LB sorunknak majdnem minden upgrade. Mock draftokban egyre felkapitabb név lett Danny Shelton, ami 3-4 es váltás esetén nem lenne rossz húzás, csak hát tavaly 2-3. kört áldoztunk 2 DT-re...és ugye ott van Ratliff (mondjuk ő nem mai gyerek már) és Paea, aki remek szezont hozott a múlt évben, csak épp előtte semmit nem csinált és a 3-4 es rendszerbe sem illeszkedne a legjobban...Valamint Jarred Allen hírmorzsák. Izgatottan várja a változásokat és biztos benne hogy Fangio és Fox megtalálja a helyét. Én azt mondom a kényszerűség miatt a liga legdrágább sub package játékosa lesz...illetve alább már említették, hogy új RB edzőnk van. Nagyjából ennyi a heti eseményekről és találgatásokról...Tomcsikmeg állítólag jön marshall hozzánk.
több mint 10 éve
Na nézzünk néhány hírt és spekulációt. A Broncos a cap space és néhány lejáró kulcsjátékos miatt nem kívánja megtartani Rahim Mooret max ha jó áron marad...Szerintem lesz csapat amelyik jobb ajánlatot tud adni neki (pl. mi...) persze ezt nagyban befolyásolhatja PM döntése. A Patsnél nagyon meg akarják tartani Revist, ami könnyíteni Devin McCarthy elhozatalát, így azon se lepődnék meg ha akár 2 S is hoznának az FA piacról. Lehetséges hogy a Tomsulával való nézeteltérés illetve a viszonylag magas cap hit miatt Ahmad Brooks elhagyja a 49erst. Persze Fangio miatt sokan Chicagoval hozták hírbe. A baj hogy ő is már 30 éves, de ha viszonylag jó áron jönne azért nem dőlnék a kardomba...Skuta ugyancsak a 49ersből lesz FA. Solid backupnak ő sem lenne rossz. A mi fantasztikus LB sorunknak majdnem minden upgrade. Mock draftokban egyre felkapitabb név lett Danny Shelton, ami 3-4 es váltás esetén nem lenne rossz húzás, csak hát tavaly 2-3. kört áldoztunk 2 DT-re...és ugye ott van Ratliff (mondjuk ő nem mai gyerek már) és Paea, aki remek szezont hozott a múlt évben, csak épp előtte semmit nem csinált és a 3-4 es rendszerbe sem illeszkedne a legjobban...Valamint Jarred Allen hírmorzsák. Izgatottan várja a változásokat és biztos benne hogy Fangio és Fox megtalálja a helyét. Én azt mondom a kényszerűség miatt a liga legdrágább sub package játékosa lesz...illetve alább már említették, hogy új RB edzőnk van. Nagyjából ennyi a heti eseményekről és találgatásokról...
több mint 10 éve
Az első számú irányítóval is így lett volna, mivel az OSU spread optiont játszik, főleg az inside zone-ra alapozva. Drayton amúgy azért lépett le anno a Floridától, mert a Gators-nél Meyer keveset használta érzése szerint a futókat, azóta változott a helyzet. Ez volt a Buckeyes egyik kedvenc játéka a szezonban (de "power" futásokat is alkalmaztak bőven):
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Stan Drayton az új RB coach, 2012 óta az Ohio State-nél dolgozott ugyanebben a beosztásban (2011-ben WR edzőként), de előtte is több szezont töltött Urban Meyer stábjábanbaggioNyertes csapatból szívesen látok edzőket. Ahogy néztem az OHU statjait, elég jól eloszlott a futás és passz, mondjuk ebben közrejátszott az is, hogy a 3.-ik számú irányító játszott az év végén. Ezekiel Elliott stat-jait pedig nem kell bemutatni.
Hátha így nem Forte fog szinte minden snap-nél fenn lenni és Carey-ből kihoz valamit
több mint 10 éve
Stan Drayton az új RB coach, 2012 óta az Ohio State-nél dolgozott ugyanebben a beosztásban (2011-ben WR edzőként), de előtte is több szezont töltött Urban Meyer stábjában

---
több mint 10 éve
Szervezzünk gyűjtést a hontalan kiöregedett nfl játékosoknak 😥az megvan, hogy 2 éven belül az nfl után a játékosok kb. 87%-a csődbe megy?sapkaSzerintem ennyi év alatt annyi pénze van amiből vígan eléldegél, sosem értettem amikor kiöregedett játékosok, akik már szarrá keresték magukat telhetetlenségükben még eladják magukat valahova. Ha játszani akar azt megértem, de ne a pénz legyen már a motiváció, mert abból van dögivelhpeter93Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja. Tudom, tisztesség, becsület, mortal kombat. A mérleg másik serpenyőjében 500 millió forintnak megfelelő összeg gyémántkeménységű valutában. Én ötezerér pofánköpök akárkit.füligjimmy
Persze megértem, hogy ebben a Lions védelemben akar játszani. 😊Bazzani
több mint 10 éve
Nagyon szomorú, hogy az atomfizikusok között ekkora a konkurencia...az megvan, hogy 2 éven belül az nfl után a játékosok kb. 87%-a csődbe megy?sapkaSzerintem ennyi év alatt annyi pénze van amiből vígan eléldegél, sosem értettem amikor kiöregedett játékosok, akik már szarrá keresték magukat telhetetlenségükben még eladják magukat valahova. Ha játszani akar azt megértem, de ne a pénz legyen már a motiváció, mert abból van dögivelhpeter93Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja. Tudom, tisztesség, becsület, mortal kombat. A mérleg másik serpenyőjében 500 millió forintnak megfelelő összeg gyémántkeménységű valutában. Én ötezerér pofánköpök akárkit.füligjimmy

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
az megvan, hogy 2 éven belül az nfl után a játékosok kb. 87%-a csődbe megy?Szerintem ennyi év alatt annyi pénze van amiből vígan eléldegél, sosem értettem amikor kiöregedett játékosok, akik már szarrá keresték magukat telhetetlenségükben még eladják magukat valahova. Ha játszani akar azt megértem, de ne a pénz legyen már a motiváció, mert abból van dögivelhpeter93Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja. Tudom, tisztesség, becsület, mortal kombat. A mérleg másik serpenyőjében 500 millió forintnak megfelelő összeg gyémántkeménységű valutában. Én ötezerér pofánköpök akárkit.füligjimmy
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Szerintem ennyi év alatt annyi pénze van amiből vígan eléldegél, sosem értettem amikor kiöregedett játékosok, akik már szarrá keresték magukat telhetetlenségükben még eladják magukat valahova. Ha játszani akar azt megértem, de ne a pénz legyen már a motiváció, mert abból van dögivelÉn értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja. Tudom, tisztesség, becsület, mortal kombat. A mérleg másik serpenyőjében 500 millió forintnak megfelelő összeg gyémántkeménységű valutában. Én ötezerér pofánköpök akárkit.füligjimmy
több mint 10 éve
Mi nem, csak a tulaj....És mit kezd ott annyi Forinttal? Bár, ha Budapesten vagy a Balaton parton költi el, azzal akkor jól jártunk!kovi470Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja.füligjimmy

No.1. Bears
több mint 10 éve
És mit kezd ott annyi Forinttal? Bár, ha Budapesten vagy a Balaton parton költi el, azzal akkor jól jártunk!Én értem, hogy el akarja adni magát. De miért pont az egyik ősi ellenséget nevezi meg célállomásnak? Én szurkolóként ezt marhára szembeköpésnek érezném.Ő meg elrakja a 2 milliót, és a dolog szépsége, hogy 4 év múlva senki nem fog rá emlékezni. De neki lesz extra félmilliárd forintja.füligjimmy
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 10 éve
Tanácstalan vagyok, most vagy az utolsó kettőt nem értem, vagy az iróniátTüsi örömére 2 éves contractot kötöttünk Al Jean Louissal. Mock Draftokon egyre gyakrabban tűnik fel Dante Fowler neve melettünk, de a leggyakoribb név még mindig Collins... Egyiknek se örülnék... A Da windie city első mockjában Danny Shaltont mondták első körre és Perrymant 2.-ra...Hát nem tudom azok után hogy 2 DT is húztunk tavaly...Nekem még mindig a Williams, Gregory, Ray -as jönne be, de sajna feltrade nélkül max Ray lesz elérhető, vagy ő se...Beaslyt és Flowert valahogy nem szeretném...TomcsikOhhh...yeah...akkor Jenningset máris ki lehet vágni. Mehet vele Garza, Mundy meg Gould is egy ajtón. 😊Süsü
több mint 10 éve
Tüsi örömére 2 éves contractot kötöttünk Al Jean Louissal. Mock Draftokon egyre gyakrabban tűnik fel Dante Fowler neve melettünk, de a leggyakoribb név még mindig Collins... Egyiknek se örülnék... A Da windie city első mockjában Danny Shaltont mondták első körre és Perrymant 2.-ra...Hát nem tudom azok után hogy 2 DT is húztunk tavaly...Nekem még mindig a Williams, Gregory, Ray -as jönne be, de sajna feltrade nélkül max Ray lesz elérhető, vagy ő se...Beaslyt és Flowert valahogy nem szeretném...TomcsikOhhh...yeah...akkor Jenningset máris ki lehet vágni. Mehet vele Garza, Mundy meg Gould is egy ajtón. 😊