Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Annyival jobb, mint Big Love, és Tony Dungy, hogy értelmesebb emberekkel szokta magát körülvenni. füligjimmy
na, az épp 2 lépésre a hall of fametől álló Dungy-ba belerúgni? 😊
csak mondom, hogy az utána általad fényezett Caldwellt is ő nevezte ki maga alá.Höri
Nem magyarul írok? Szerintem olyan szakember, akiben több van, mint amennyit eddig láttunk belőle, ezért érdemel még egy esélyt. John Fox az, aki. És szerintem nem érdemel még egy esélyt.

off: azt veszem észre, hogy kérdez tőlem valamit az asszony
- Blablabla, anyám nemsokára itt van blabla, te nem jössz, mert blablabla?
Úgy meglepődtem, hogy az anyjának a Sátán adott egy nap kimenőt, hogy alig bírtam válaszolni
- Most épp egy kommentháborút folytatok asszony, és nem futamodhatok meg! (tényleg szó szerint ezt mondtam)
- .... és ezt fogod csinálni egész nap?
- Ööööööö, jah

off2: Garrett Grayson videók. Hamár irányítót akarunk cserélni, legyünk realisták.
 draftbreakdown.com/players/garrett-grayson/

Connor Cook marad még egy évet.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Annyival jobb, mint Big Love, és Tony Dungy, hogy értelmesebb emberekkel szokta magát körülvenni. füligjimmy
na, az épp 2 lépésre a hall of fametől álló Dungy-ba belerúgni? 😊
csak mondom, hogy az utána általad fényezett Caldwellt is ő nevezte ki maga alá.

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Once Chicago officially hires John Fox, he will be 5th straight HC hired this week with a D background: Ryan, Bowles, Tomsula, Del Rio, Fox

Emlékeztek mi volt 2 éve? Csak offense edzők. Akkor írtam, hogy majd vissza áll ez is. Íme.

Fox-szal az a gond, hogy annyiszor láttuk már, hogy ő a rosszabb edző, javarészt főműsoridőben. Ő az egyetlen ex-vezetőedző a piacon, aki számára nem tudok kifogást keresni. Még a Panther-éra, oké, SB után jöttek a sérülések, elhülyült a GM, megkapta a Broncos melót. Ott egy 8-8 elég volt a rájátszáshoz, nyertek is egyet otthon, a körülményekhez képest jó eredmény, ez ad némi reményt. Amit az utolsó 3 évében művelt az alapszakaszban, azt nem kell szerintem nézni. Rájátszásmeccsekre így kiállni, pláne by week után, ez szégyen. Nem csodálom, hogy Elway közös megegyezés után kirúgta a picsába.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fox új állomáshelyein HC-ként az első választások Julius Peppers és Von Miller. Én valami hasonlót gondolok ide is. Továbbra is nagy ívből tojok rá ki a két safety. Kezdjék el építeni a front sevent, meg hozzanak egy olyan csávót, aki nem szakad el nickel cornerként a snap pillanatában az elkapótól.

Cutler esetén én egy szerződésmódosítást tudok elképzelni még pedig azzal a 10 millióval kapcsolatban, ami idén márciusban garantálttá válik a 2016-os fizetéséből. Azzal kellene valamit ügyködni.
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Kicsit beszállok én is az edző megítélésbe, bár nem igazán értek hozzá. Papíron és az eredményei alapján Fox szerintem a 2. legjobb döntés volt. Én Quinn-t szerettem, volna de a HC-k közül ő volt a legjobb. Ryan vagy JDL esetleg Kubiak mennyivel lett volna jobb? Loviet pedig ne is említsük vele egy napon. Nálunk volt kb 2 jó éve (de szerintem inkább 1) megnézhetjük azóta hol tart. Kubiakot én nem tartom én nagyobb talentumnak, kicsit sem.Ryaenért fura hogy annyian versengtek, amikor az utolsó éveiben ahova ment ott szétb@szott mindent.(csak egy védelmet csinált) Fox szerintem nem hülye, jó stábot válogat ide. Cutler ezzel tuti marad.

több mint 10 éve
COBBold Green Bay Packers 46
Most h Fox lett az edző megvan már a Cutler történet folytatása ? Lehet tudni h ő vele képzeli el a jövőt vagy h milyen irányba gondolkodnak ?COBBold
Még nem tudjuk, de őszintén szólva nem látok jobb opciót idén....Bear
Azért kérdeztem mert 1-2 vélemény és mock alapján Mariota elkezdett csúszni ..érdekes lenne nálatok esetleg két ilyen young gun egy csoportban mint Tedy meg Mariota.
Amúgy sztm ez nem reális Fox mindenképp a védelembe fog húzni , ha van esze , normális játék tervvel meg jó lesz Cutler !
Nagyon erős lesz jövőre az Nfc North .
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Most h Fox lett az edző megvan már a Cutler történet folytatása ? Lehet tudni h ő vele képzeli el a jövőt vagy h milyen irányba gondolkodnak ?COBBold
Még nem tudjuk, de őszintén szólva nem látok jobb opciót idén....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
COBBold Green Bay Packers 46
Most h Fox lett az edző megvan már a Cutler történet folytatása ? Lehet tudni h ő vele képzeli el a jövőt vagy h milyen irányba gondolkodnak ?
több mint 10 éve
Basszus, JJ, mióta vagy Vájksz-drukker?Bear
Teddy drukker vagyok, de olyan logó nincs 😊 (bár a Vikings sorozat is besegített a Gumimacikat kinőve)baggio
.... mindenesetre szomorú fordulat... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Basszus, JJ, mióta vagy Vájksz-drukker?Bear
Teddy drukker vagyok, de olyan logó nincs 😊 (bár a Vikings sorozat is besegített a Gumimacikat kinőve)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Basszus, JJ, mióta vagy Vájksz-drukker?

No.1. Bears
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Caldwell se tudott PM-mel Super Bowlt nyerni :p sőt egyelőre ő is csak annyira sikeres, hogy a bejutási küszöböt elérte, a következő két szezon érdekes lesz, pláne ha DC-t kell váltania miközben Lombardi meg marad

Fox kinevezése meg abszolút biztonsági játék, nem véletlen, hogy sokat nem is gondolkozott rajta Pace

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 030 — Axel Foley
Arról meg vagyunk győződve, hogy Fox jobb, mint Caldwell? füligjimmy
Jimbo! Most minden körülírás nélkül mit gondoltál első blikkre a Caldwell-Lombardi-Austin hármasról? Nálam tragédia-jó-talán volt a megítélés. Most jó-tragédia-remek. Simán lehet, hogy Fox olyan rendet rak itt, hogy áll majd a cerkátok a gyönyörtől.
Szerintem sokkal fontosabb lesz a két koordinátor (meg a pozíciós edzők), mint maga a HC.

több mint 10 éve
Kubiak egy példa. Nem akart idejönni, nem akar. Szintén felhozott egy csapatot a nullából, és összerakta. Amit ő tud, azt a ligában ő tudja a legjobban. Szerintem ő pont olyan vezetőedző, akiben még több van. Ilyen volt még tavaly Caldwell. Szintén egy olyan edző volt, akit rajtam kívűl talán ketten tartottak még valamire. Arról meg vagyunk győződve, hogy Fox jobb, mint Caldwell? Hamár a Packers-szel senki nem akar versenyezni, lévén ez nem sport vagy valami, hanem parlamenti választás, ahol ha eléred a bejutási küszöböt már sikeres vagy.

Ami biztos pozitívum: itt nagyon komoly stáb lesz összerakva. Vége lesz a vicckorszaknak. De ezért tényleg kár volt elbaszni 2 évet.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
A legfőbb dolog szerintem - ahogy már írtam - hogy kialakuljon itt valami a ganaj helyett...ha már stabilan nyerjük a csoportot, és nem sikerül a SB, akkor rúgjuk ki.... 😛 😀

No.1. Bears
több mint 10 éve
S Kubiakkal az almafa tetejére másznánk?

Félre ne érts nekem Kubiakkal az ég világon semmi problémám, csak nem látom mitől lenne oly különb, mint Fox. Nálam mindkét kinevezés kb. épp olyan lett volna. A többi HC jelölt és új HC közül meg biztos lesz, aki pofára esik, meg aki jó lesz olyan is. Ők mind a nagy kockázat, nagy nyereség típusú kinevezések lettek volna, többségük azért bukni szokott.
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Mindegy, örüljünk a langyos sz@rnak. Ezt is megértem. Végre nem lesz fájdalom a vasárnap este. Én inkább epikusan esek pofára, mert megpróbálok az almafa tetejére felmászni, és higgyétek el, pofára esésben nem sokan jobbak nálam. De ez van. Nem értek vele egyet, de megértem. Pace 37 éves, biztonsági játékot hívott, és a vezetőség egyetértett. Nyert magának 4-5 évet ezzel. A franchise elégetett ismét 10-15 millió dollárt, de ennyibe került, hogy körberöhögtetted magad. A hülyeség után is adózni kell. De ezt a tangót is eljártuk már párszor. És sokan előttünk. Nagyon kemény ember, 13 éve nagyon kemény, becsület, tisztesség, mortal kombat. A szezon közepén már sokan fogják köszörülni a torkukat.füligjimmy
Milyen alma fa? Hol van itt almafa? Jelenleg a földön nem tud megállni a csapat, nemhogy fára mászni... Packerst akarsz verni... a liga 80%-a közelében nincs a Packers verésnek és mi a liga alsóházában focizunk. Nagyon messzi dolgokról álmodozol most.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Trashmannek örültél, Foxnak nem....remélem, hogy ugyanúgy sül majd el.... 😊
Először nézzük meg, hogy mi lesz.....várjuk meg az OC/DC/STC kinevezéseket, pozíciós edzőket....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Mindegy, örüljünk a langyos sz@rnak. Ezt is megértem. Végre nem lesz fájdalom a vasárnap este. Én inkább epikusan esek pofára, mert megpróbálok az almafa tetejére felmászni, és higgyétek el, pofára esésben nem sokan jobbak nálam. De ez van. Nem értek vele egyet, de megértem. Pace 37 éves, biztonsági játékot hívott, és a vezetőség egyetértett. Nyert magának 4-5 évet ezzel. A franchise elégetett ismét 10-15 millió dollárt, de ennyibe került, hogy körberöhögtetted magad. A hülyeség után is adózni kell. De ezt a tangót is eljártuk már párszor. És sokan előttünk. Nagyon kemény ember, 13 éve nagyon kemény, becsület, tisztesség, mortal kombat. A szezon közepén már sokan fogják köszörülni a torkukat.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Fox meg Jake Delhomme-mal nyert rájátszás meccset. Fox Tim Tebow-val nyert rájátszás meccset. 2005-ben pedig leverte a PO-ban a Lovie Smith vezette liga elit védelmet.

Kubiak lehet jobb lett volna, lehet nem, én olyan hatalmas különbséget nem látok. Kubiak minden interjút megtagadott eddig, a Broncos SB esélyes bagázsát már nem.

S hogy megtudja-e verni a PAckerst. Nem. Szerintem nem. De ameddig Aaron Rodgers dobál ott, addig hozhatunk bárkit HC-nek. Ha konzisztensen megakarjuk verni a Packerts, akkor pedig azt lehetne úgy is kezdeni, hogy hozol egy Rodgers kaliberű irányítót.
több mint 10 éve
Arról ki tehet, hogy Thrashmant hozta a kakukk MRI? Senki....reméltünk vmi jobbat, nem jött be....most kapaszkodjunk vissza a Lovie-s szintre, aztán lehet agyalni, hogyan tovább....
McCarthynál jobbat akarsz? Szerintem a lehetőségek közül a legjobbat hoztuk el....tényleg azt az embert akartad volna, akinek a csapatát rendszeresen elverte a Colts? Ugyanaz, mint nálunk....Bear
Kubiak egy kalap szart kapott a keze alá első éveiben. Egy kalap szart. És rájátszásmeccset nyert TJ. Yates-szel.

De ne nekem higgy. Elway, aki azért ért egy picit ehhez a játékhoz, úgy gondolja hogy neki Fox nem kell, inkább próbálkozik Kubiaknál. Remélem odaigazol, és 2 év múlva erre visszatérhetünk, és remélem én fogok tévedni.füligjimmy
Elway hozta Foxot is....homály szezon után.....összekapta a csapatot, sőt Elway nyilatkozta azt is, hogy tökéletes melót végzett a fostartály 4-12-es JMD-s csapat után....ő Tebowval nyert PO-meccset....
Ráadásul az a Carolina 1-15-öt produkált, mielőtt odament....7-9 lett első évben, másodikban SB....már akkor több PO-meccset nyert, mint Kubiak összesen.....ráadásul még boncolgatni is felesleges, mert Kubiak NEM akart ide igazolni.....nem a GM döntött így, hanem Kubiak....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Arról ki tehet, hogy Thrashmant hozta a kakukk MRI? Senki....reméltünk vmi jobbat, nem jött be....most kapaszkodjunk vissza a Lovie-s szintre, aztán lehet agyalni, hogyan tovább....
McCarthynál jobbat akarsz? Szerintem a lehetőségek közül a legjobbat hoztuk el....tényleg azt az embert akartad volna, akinek a csapatát rendszeresen elverte a Colts? Ugyanaz, mint nálunk....Bear
Kubiak egy kalap szart kapott a keze alá első éveiben. Egy kalap szart. És rájátszásmeccset nyert TJ. Yates-szel.

De ne nekem higgy. Elway, aki azért ért egy picit ehhez a játékhoz, úgy gondolja hogy neki Fox nem kell, inkább próbálkozik Kubiaknál. Remélem odaigazol, és 2 év múlva erre visszatérhetünk, és remélem én fogok tévedni.

És még valami, amit szintén nem értek. Megpróbálod megtalálni a legújabb zsenit. Nem új Marv Levy, oké. És akkor nem próbálod megtalálni az új Tomlint? Az új Carrollt? Az új Bellichiket? Jaj, nem jött össze, inkább hagyjuk az egészet a pitébe.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
McCarthynál jobbat akarsz? Szerintem a lehetőségek közül a legjobbat hoztuk el....tényleg azt az embert akartad volna, akinek a csapatát rendszeresen elverte a Colts? Ugyanaz, mint nálunk....

No.1. Bears
több mint 10 éve
1. Fox nem draftol.
2. Fox megkapott MINDENT, amit egy vezetőedző akarhat.
3. Semmi bajom az újrahasznosított vezetőedzőkkel. De akkor azok olyanok legyenek, akik szintén nem tudtak Manningel rájátszásmeccset ynerni, és nem ütötték ki őket 50 ponttal a döntőben. Mondjuk sok nagy edzőt kiütöttek a döntőben, de azok segge alá nem ilyen keretet toltak.
4. Én kurvára meg fogok lepődni, ha bármit el fog érni nálunk. Nálam sem a végső győzelem az elvárás, de legalább a Packers ne kúrjon már meg tízből kilencsszer, és ha valaki azt hiszi, ez a csávó különb edző, mint McCarthy.... a keret az közelben sincs, abban biztosak vagyunk. Nem tudom a helyes választ. Az én emberem Kubiak volt, mert ő akárhova ment, összerakta a támadófalat, összerakta a passzjátékot (és kikkel, azt is nézzük meg), ő is ki tud választani magának megfelelő edzőket. John Fox össze tudja rakni a támadófalat? Természetesen, láttunk már rá példát. Futójátékot? Természetesen, nem olyat, amire lehet számítani a rájátszásban, ahogy láttuk az elmúlt években, de teljesen korrekt lesz. John Fox össze tud rakni egy jó védelmet? Természetesen, ha megvan a tálentum a keretben, láttunk már rá példát. Nem lesz domináns, mint amilyenekhez legjobb éveinkben hozzászoktunk, de jót össze tud rakni. Oké, stabil választás. Senki nem vitatja. De ezért kár volt elbaszni 2 évet. Kellen Davis helyett marad Greg Olsen, még mndig Lovie-Tice-Marinelli a kombónk, és ezt komolyan gondolom.
5. Mindenki el van ájulva, milyen alapszakasz eredményeket ért el Denverben. Szerintem ez irreleváns. A Panthers 9 év alatt kétszer nyerte meg a csoportját, amúgy stabil ezüstérmesek voltak. Szerintetek ez itt megváltozik. Jéééééé, ismét második hely! Jééééééé! Előreléptünk a visszalépés után! Jéééééééééé! Szaruk arra, hogy nem nyert SuperBowlt. Szarok arra, hogy Manning seggén lovagolva ő is bejutott a rájtászsásba, aztán ki is zúgott, ahogy mindenki más, aki Manning seggén jutott rájátszásba. A Panthersnél a saját csoportjában voltak másodhegedűsök, amikor nem a Saints verte őket, akkor a Falcons. Oké, örülök, második hely. Jobb mint a 4. hely. Egész pontosan 2 hellyel jobb.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Jimmy!

Azon bőven lehet vitatkozni, hogy jobb-e egy olyan HC-t választani, akitől tudod mit kapsz, s az egy erős közepes (Fox munkája ezt mutatja) vagy választasz egy lutrit, aztán meglátjuk, hogy felemelkedik-e a franchise a magasba, vagy maradunk a seggünkön. Három év múlva anyázhatunk, hogy miért nem Bowlest, Quinnt, Gaset, Austint vagy mittomén kit választottunk, mert egyikük szerintem is sikeresebb lesz. A többi nem.

A másik: nekem tetszett az a Broncos D, persze kaptak 4 meccsen elég sok pontot, liga szinten TOP 10 környékén voltak. Bottom 5 jelenleg a mienk. Lehet választani jobbat, meg rosszabbat is, én is jobban örülnék Schwartznak, nem tudom van-e kapcsolata Fox-szal.