Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions DC Teryl Austin completing his visit with the Bears and is set to speak to the Falcons tomorrow. Remains very much in the mix
1. interjúra jön hozzátok Austin v 2.-ra?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
az ESPN szerint Fox tart a szeles városba interjúraKlaci79Amint megérkezett Cutler meg mehet vissza a repcsivel... 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
én Annyit olvastam Quinn-röl Hogy SB végéig nemfog dönteni sehova, lehet interjura se mehet. Addigra meg sztem elkell többi edző. Mindegy akkor marad Trashman:d.d. Tökölödjünk,ugyse lesz itt semmi jo((,csoda várás pejcce. Foxnak szar volt tavalyi éve?,tdcsucsokkal. Leszarom milyen playoff mérlege. Elösször bekéne jutni nem??, Papiron nálunk se rossz támadosor,sztem tudna belöle vmit csinálni.A packers elleni meccs után interjúzhat azokkal, ahol már megvolt az 1. találkozás
Manager már van egyáltalán?Gyuri34
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Kevin Turks nevű pók, aki közel 15 éve szerepel a Bears fizetési listáján különbözőpozícióban, most ki lett rúgva, mint pro personnel director. Ha csak egy hangyafasznyi köze volt az elmúlt pár évek igazolásaihoz, távollétével máris sikeresebb lett a franchise. Itt utalnék vissza egy Greg Gabriel nevű nímandra, aki majd egy évtizedig volt nálunk olyan kurva sikeres, hogy most valami blogger/megmondóember, aki szerint Ballard (neki köszönhetjük 10 év alatt Nathan Vashert, ez megér egy GM pozit szerintem) nagyon keményen megmondta a magáét, és elmondta, hogy milyen átalakításokat akar, de ez nem tetszett a vezetőségnek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
én Annyit olvastam Quinn-röl Hogy SB végéig nemfog dönteni sehova, lehet interjura se mehet. Addigra meg sztem elkell többi edző. Mindegy akkor marad Trashman:d.d. Tökölödjünk,ugyse lesz itt semmi jo((,csoda várás pejcce. Foxnak szar volt tavalyi éve?,tdcsucsokkal. Leszarom milyen playoff mérlege. Elösször bekéne jutni nem??, Papiron nálunk se rossz támadosor,sztem tudna belöle vmit csinálni.Manager már van egyáltalán?
több mint 10 éve
az ESPN szerint Fox tart a szeles városba interjúra
több mint 10 éve
Remélem hétfőn már fogadhatjátok Quinn-t interjúra 😊.Elég informálatlan vagyok a dolgokban, Quinn-t csak a média szele hozta eddig erre, vagy volt valódi, hivatalos hír is a megkeresésére?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én még mindig Quinn-t akaromFiatal, tehetséges ért a D hez. Ha Ryan, Shanahan nem kell akkor Fox se jöjjön.
Én egy új embert akarok, akit bedobnak a mély vízbe, hozni egy öreget, csak biztonsági megoldás, én abból nem kérek köszönöm.
több mint 10 éve
Fox? Ne vicceljünk már... Akkor már inkább jöjjön Marrone... Ugyanott lennénk mint Lovieval...

több mint 10 éve
Remélem Jön Fox, hozzánk)
több mint 10 éve
www.csnchicago.com/bears/bears-hoke-tucker-play-lsu-defensive-coordinator-jobBye-Bye Tucker
több mint 10 éve
Valóban nem nyert még SB-t, de két különböző csapattal is bejutott a döntőbe...plusz egy NFC-döntő....szerintem ide egy ilyen kaliberű ember kell HC-nek.....sokkal inkább, mint egy lutri fiatal koordinátor....(az is bejöhet, de általában betli...)Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊BearÁm ő sem tűnik nekem egy győztes típusnak, de tény, hogy HC-nek a személyisége kiváló, ami a legfontosabb.tüsi91

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊BearÁm ő sem tűnik nekem egy győztes típusnak, de tény, hogy HC-nek a személyisége kiváló, ami a legfontosabb.
több mint 10 éve
Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊BearChris Mortensen @mortreport 2 p2 perccel ezelőtt
Yes, Bears will interview John Fox. It’s a logical pairing but not automatic, per sources.
Bővebben: espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/12159337/john-fox-interview-chicago-bears-vacancy

Madden hates me.
több mint 10 éve
Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Ja minket meg Ballardal meg Taubbal...Quinnt már gyak. összeboronálták a Jets-el....BearSzerintem pedig pont amiatt igaz, mert egy erős középcsapat szintjéről soha nem mozdult el a Texans....ez független a DC/OC-kérdéstől....amikor kellett volna, nem jött össze....nálunk éppen a SpecC. volt zseniális....Én is így látom. OC nakvegèsz jó, de HC-nak... Igaz voltak jó évei a Texansal, bejutott a PO -ba Yatessel... De az a csoport... Abban az évben a Colts 1/1-re ment... A Texans se előtte se azóta meg sem közelítette a Luck vezette Coltsot...Nem azt mondom, hogy a legrosszabb döntés lenne, de én még mindig Quinnt favorizálom a legjobban...Tomcsik
2 csop. győzelemből az egyik akkor, amikor "zseniális" QB volt Indyben....a másik akkor, amikor Luck újonc volt.....különben nem értek a Colts közelébe....sajnálom, de nem értek egyet....nekem nem kellene HC-nek....Bear
több mint 10 éve
Quinnt már gyak. összeboronálták a Jets-el....Szerintem pedig pont amiatt igaz, mert egy erős középcsapat szintjéről soha nem mozdult el a Texans....ez független a DC/OC-kérdéstől....amikor kellett volna, nem jött össze....nálunk éppen a SpecC. volt zseniális....Én is így látom. OC nakvegèsz jó, de HC-nak... Igaz voltak jó évei a Texansal, bejutott a PO -ba Yatessel... De az a csoport... Abban az évben a Colts 1/1-re ment... A Texans se előtte se azóta meg sem közelítette a Luck vezette Coltsot...Nem azt mondom, hogy a legrosszabb döntés lenne, de én még mindig Quinnt favorizálom a legjobban...Tomcsik
2 csop. győzelemből az egyik akkor, amikor "zseniális" QB volt Indyben....a másik akkor, amikor Luck újonc volt.....különben nem értek a Colts közelébe....sajnálom, de nem értek egyet....nekem nem kellene HC-nek....Bear

No.1. Bears
több mint 10 éve
Szerintem pedig pont amiatt igaz, mert egy erős középcsapat szintjéről soha nem mozdult el a Texans....ez független a DC/OC-kérdéstől....amikor kellett volna, nem jött össze....nálunk éppen a SpecC. volt zseniális....Én is így látom. OC nakvegèsz jó, de HC-nak... Igaz voltak jó évei a Texansal, bejutott a PO -ba Yatessel... De az a csoport... Abban az évben a Colts 1/1-re ment... A Texans se előtte se azóta meg sem közelítette a Luck vezette Coltsot...Nem azt mondom, hogy a legrosszabb döntés lenne, de én még mindig Quinnt favorizálom a legjobban...
több mint 10 éve
Szerintem pedig pont amiatt igaz, mert egy erős középcsapat szintjéről soha nem mozdult el a Texans....ez független a DC/OC-kérdéstől....amikor kellett volna, nem jött össze....nálunk éppen a SpecC. volt zseniális....2 csop. győzelemből az egyik akkor, amikor "zseniális" QB volt Indyben....a másik akkor, amikor Luck újonc volt.....különben nem értek a Colts közelébe....sajnálom, de nem értek egyet....nekem nem kellene HC-nek....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Kubiak pont olyan, mint Lovie....mindig csak egy kicsi hiányzik....BearTöbb okból sem igaz:
No.1: Az a tény, hogy Kubiak-Big Love 2:0, illetve Kubiak-féle Texans O mindig ott volt a legjobb offense-k között, míg a Big Love-féle védelmek 9 szezonból ötször nem, ennek ellentmondani látszik.
No.2: Kubiak képes volt felvenni Wade Phillipset, míg Big Love legjobb húzása Mike Martz volt
No.3: Lehet röhögni, hogy Big Love döntőbe jutott Sexy Rexyvel, a faszi elsőkörös volt, és kezdő. T.J Yates?
No.4: A Texans 2013-ig folyamatosan fejlődött a keze alatt.
A másik ok, amiért szeretnék egy tapasztalt edzőt: nem bízok ezekben, hogy megtalálják a következő gyöngyszemet. Ez a Pace engen kurvára irritál, ez mondjuk még jó jel is lehet. Ki kell húzni a franchise-t ebből a pöcegödörből. Elég sok Texans meccset néztem, és bár az utolsó Pats elleni rájátszásmeccsükön Wade Phillips kapott egy akkora ribanctaslit, hogy idáig láttam izzani, és nem vagyo benne biztos, hogy ugyanezt nem kapja meg McCarthytól évente kétszer, ez a duó még mindig jobb, mint a Big Love-akárki valaha volt. Lehet Big Love döntőbe vitte a csapatot, azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy pont jókor kaptuk el a keleti frontot. A Seahawks-Panthers-Eagles már lefelé ment, a Saints-Giants még felfelé jött, a Packers, Cowboys pont sehol se volt. Egyszerűen gyenge volt a Kelet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Kubiak pont olyan, mint Lovie....mindig csak egy kicsi hiányzik....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefterBears prepared to make a major push for Ravens OC Gary Kubiak, per source. Kubiak now free to talk with teams about HC vacancies.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Megnéztem a tegnapi meccseket, ma belenéztem az idei Bears-Dolphinsba. Azt mondanám, hogy első ránézésre ugyanaz a játék, de valahogy mégse. Pedig ugyanaz a felszerelés, meg a szabályok, ugyanannyi bíró.... mintha egy Chelsea-Arsenal után túl hirtelen kapcsolnál egy jóféle Videoton-Diósgyőr rangadóra. Szép feladata van ennek a Pace csávónak itt. A Cutler-témát vegyük most ki a beszégetésből. Első gondolatom az volt, hogy nem lennék meglepődve, ha nagy nevek repülnének, aztán a második gondolatom, hogy itt nincsenek nagy nevek. Persze van Forte, ő meghálálja, de nem tud a hátán bevinni ő se a rájátszásba. Ratliff-Paea áron felül hozott. Van 4 túlfizetett játékos (BM, Allen, Bushrod, Houston), a többi nem keres sokat, cserébe nem is teljesít. És döntsd el, hogy kivel érdemes még foglalkozni, ki az aki pontosan annyit tud, amennyit láttunk tőle.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Forrásaim szerint felmerülhet még Gregg Williams neve, akinek érkezésével az addig sikertelen Saint D a legjobbak közé került. Ez a döntés nagy lökést adna a szenvedő védelemnek. A legnagyobb kérdés, hogy hajlandó lenne Jay Cutler teljesítményére építeni tovább a karrierjét. Jay Cutler 7 év 126 millió dolláros szerződése miatt munkanélküli most Phil Emery, és bár a szurkolók alig várják, hogy megszabaduljanak az enigmatikus irányítótól, ez a szerződés szinte lehetetlenné teszi cseréjét, míg kirúgása 19 millió dollárba kerülne, és közel sem biztos, hogy a vezetőség hajlandó ekkora financiális áldozatot hozni. Mivel az irányítóposztra nincs egyelőre jobb jelölt a horizonton, valószínűleg olyan vezetőedzőt fognak keresni, aki megelégszik a tehetséges, de inkonzisztens irányítóval.- Adam Seftes
Comment section:
- Lol, teh front offic is a joke!
- We need defence, and forte, not an ovveradet diva QB
- I'm excited..... as a PAckers fan. Lol
- Get rid of Cutler and all the old dogs on that team. Bring in J.T Barrett or Jaimis Winston and some defensive talent!!!!
- Start working at home with Google! It’s by-far the best job I’ve had. Last Thursday I got a brand new BMW since getting a check for $6474 this - 4 weeks past. I began this 8-months ago and immediately was bringing home at least $77 per hour. I work through this link, go.
www.Jobsripple.com
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ugye Marrone Payton OC-je volt és már Pace is a Saints FO-ban dolgozott akkor.

Madden hates me.