Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ballardhoz lassan kezdhetünk hozzászokni. 😕 . Lemondta a Jets interjút is..tüsi91
Elvileg még egy interjút visszamondott rajtunk kívül, asszem még a héten lehet h új GM-etek lesz. 😊Beki
Gondolom erre gondolsz

Követés

‏@AdamSchefter
Eagles requested permission for GM interview with KC's Chris Ballard, who some believe to be the favorite in Chicago.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ballardhoz lassan kezdhetünk hozzászokni. 😕 . Lemondta a Jets interjút is..tüsi91
Elvileg még egy interjút visszamondott rajtunk kívül, asszem még a héten lehet h új GM-etek lesz. 😊
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nekem meg a bögyörőmet a közepesbe. Volt itt elég ideig közepes posvány. Előremutatást és fejlődést akarok.
Mondjuk a 'szar'-ból 'közepes'-sé válni is fejlődés... 😓 😀
több mint 10 éve
Személy szerint, annyira nem kesergek Ballardon, egy esélyt megérdemel az ürge. Nem várok nagy talentumot, de qrva szart se, ha egy jó közepes szintet hoz, nekem az már elég.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bowles interjú szombat.

Ballardhoz lassan kezdhetünk hozzászokni. 😕 . Lemondta a Jets interjút is. Előtte meghallgatják Dawsont ma, Gainet még vmikor a héten, de az ősi népi jelek mind Ballardot mutatják GM-nak.
több mint 10 éve
Alennek kb egy közepes éve volt, hozott 6 sacket. Meccsekre eltűnt, de valamikor vezérnek tűnt. hpeter93
Teljesen súlytalan volt egész évben. Nem volt elég erős, nem volt elég gyors. Rossz éve volt, nem láttam semmi, de tényleg semmi jelét, hogy mitől lenne jobb.picidzé
Új edzői stáb, új társak.

több mint 10 éve
picidzé Chicago Bears 532
Alennek kb egy közepes éve volt, hozott 6 sacket. Meccsekre eltűnt, de valamikor vezérnek tűnt. hpeter93
Teljesen súlytalan volt egész évben. Nem volt elég erős, nem volt elég gyors. Rossz éve volt, nem láttam semmi, de tényleg semmi jelét, hogy mitől lenne jobb.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
Én azt mondom, ne gyaluljuk, amink van....Marshall nem tökéletes, az tény....de az is az, hogy ha normálisan motiválják, nagyon hasznos is tud lenni....nem kivágni kell, hanem akkor használni, amikor, illetve amilyen helyzetben lehet....
Van nekünk éppen elég gondunk, nem kéne ezt tetézni azzal, hogy megszabadulunk olyankotól, akik nfl-szintű játékosok....
Amikor majd ez lesz a legnagyobb bajunk - nem például az, hogy kb. 4-5 játékoson kívül nincs defense-ünk, akkor megszabadulunk tőle....azzal pedig ne érveljünk, hogy ezt az összeget FA-n elköltjük, mert elég riasztóan hangzik.....lásd Allen, Houston...Bear
Alennek kb egy közepes éve volt, hozott 6 sacket. Meccsekre eltűnt, de valamikor vezérnek tűnt. Houstontól sokkal többet várok jövőre, ha nem bizonyít szarban lesz, ezt ő is tudja. Középen bekéne építeni a két újoncot lassanként, Paeat vissza kell hozni. 2 kezdő LB kell Bostic talán szélen maradhat, ott nem okoz annyi kárt. Corner is kell, mert a nickel szinten nincs senkink. Safety poszt is jó kérdés, bár én megtartanám őket, és inkább máshova összpontosítanám az ENERGIÁT.

több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én azt mondom, ne gyaluljuk, amink van....Marshall nem tökéletes, az tény....de az is az, hogy ha normálisan motiválják, nagyon hasznos is tud lenni....nem kivágni kell, hanem akkor használni, amikor, illetve amilyen helyzetben lehet....
Van nekünk éppen elég gondunk, nem kéne ezt tetézni azzal, hogy megszabadulunk olyankotól, akik nfl-szintű játékosok....
Amikor majd ez lesz a legnagyobb bajunk - nem például az, hogy kb. 4-5 játékoson kívül nincs defense-ünk, akkor megszabadulunk tőle....azzal pedig ne érveljünk, hogy ezt az összeget FA-n elköltjük, mert elég riasztóan hangzik.....lásd Allen, Houston...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
 www.chicagofootball.com/2015/01/05/hub-arkush-chicago-bears-cant-afford-to-keep-brandon-marshall/ami5l7j/?page=2

Na ez már egy roppant érdekes iromány és van is alapja. Trestman védelmében el kell mondani, hogy az ő lehetőségei is be voltak határolva. Egyszerűen ebből a csapatból hiányzik egy Cobb, egy Golden Tate, egy TY Hilton típusú játékos. Még ha csak Cole Beasley kaliberű, de akkor is. Marshall és Jeffery is két nagydarab, erős WR, amiből igazán nagyszerű, ha van egy a csapatban. De ketten együtt látszott ebben a szezonban, hogy néha inkább hátrány, mint előny. AJ-vel lassan hosszabbítani kell(ene), meglátjuk mit akarnak.

Egy biztos sok kérdés lesz ebben az offseasonben, amit meg kell majd válaszolni az új góréknak.tüsi91
Aztec hidden Cobb FA lesz, Marshall pénzéből tán el is lehetne hozni. De a GB úgy is megtartja, meg szerintem ő ott is szeretne maradni...Ami Marshallt illeti tényleg egy erős, atletikus elkapó álltalában 1000+ yardos szezonokkal, de hogy 10 év alatt sose jutott PO-ba, valamint hogy pont a legkritikusabb playeknél nem megbízható az elgondolkodtató...

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 www.chicagofootball.com/2015/01/05/hub-arkush-chicago-bears-cant-afford-to-keep-brandon-marshall/ami5l7j/?page=2

Na ez már egy roppant érdekes iromány és van is alapja. Trestman védelmében el kell mondani, hogy az ő lehetőségei is be voltak határolva. Egyszerűen ebből a csapatból hiányzik egy Cobb, egy Golden Tate, egy TY Hilton típusú játékos. Még ha csak Cole Beasley kaliberű, de akkor is. Marshall és Jeffery is két nagydarab, erős WR, amiből igazán nagyszerű, ha van egy a csapatban. De ketten együtt látszott ebben a szezonban, hogy néha inkább hátrány, mint előny. AJ-vel lassan hosszabbítani kell(ene), meglátjuk mit akarnak.

Egy biztos sok kérdés lesz ebben az offseasonben, amit meg kell majd válaszolni az új góréknak.tüsi91
én tuti megtartanám mindkettőt és melléjük draftolnék egy olyan típusút mint amit említettél. Lehet h luxusnak tűnik hogy 2 ilyen elkapó is rosteren van de ha elengeded az egyiket és aki marad az lesérül oda az egész. Persze azt feltételezve hogy visszatérnek a tavalyelőtti énjükhöz... Szerintem ez a Cutler-Forte-Marshall-Jeffery négyes köré kéne megtalálni a jó kiegészítő embereket és akkor ez egy ligaszinten is ütős O lehet (ismét).
A nagyobb baj a D mert az 2-3 év is lehet...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve

Egy biztos sok kérdés lesz ebben az offseasonben, amit meg kell majd válaszolni az új góréknak.
több mint 10 éve
Én továbbra is remélem, hogy ezúttal vezetőedzőt szerződtetünk és nem koordinátort....

Schefter azt írja (természetesen hamarabb tudta, mint a chicagoi újságírók), hogy Dawson kedden jön interjúra.

hpeter: Ballardról volt egy csomó cikk belinkelve 2-3 oldallal korábban, ott megtudsz minden infót róla. Vagy innen:  chicagofootball.com/2014/12/30/chicago-bears-gm-tracker/az7n3xp/
több mint 10 éve
Én simán elfogadnám Toubot....ahhoz tökéletesen ért, amit csinál, ezt már több helyen bebizonyította....
A játékosok szeretik és tisztelik, már csak két épkézláb koordinátort kellene választania....de ez a többieknél is kulcs....Bear
Mondjuk inkább ő, mint Marrone...az a bajom hogy Harboughon kívül ( na jó meg Ditka...) nem nagyon halottam olyat aki ST edzőből nagyot alkotó HC lett...Tomcsik
Mondjuk azért, mert nagyrészt nem kapnak HC-posztot....egyébként hirtelen még egy sikeres ember eszembe jutott....Bill Belichik....éveken át volt spec. team c., mielőtt def. coord. lett volna....Bear
Nyilván sok HC volt valaha ST kordinátor is, de az ritka hogy egyenesen ST edző HC lett és még jó is volt...( azt hiszem ez csak Harboughnak és Ditkának sikerült...) ez persze még nem jelenti azt, hogy ne lehetne Toub jó. Nállam Quinn a zsáner, esetleg Bowles. Főleg azért, mert szerintem jó D szakik ami most nagyon kéne. Illetve nem szupersztárokból és nem csak első körös draftcetlikből tudtak jó védelmet építeni...ha sok sérültjük volt még azt is nagyjából jól oldották meg. Abban viszont nagyon igazad van hogy a jó kordinátorok kiválasztása kulcsfontosságú bárki is lesz a HC....

több mint 10 éve
Én simán elfogadnám Toubot....ahhoz tökéletesen ért, amit csinál, ezt már több helyen bebizonyította....
A játékosok szeretik és tisztelik, már csak két épkézláb koordinátort kellene választania....de ez a többieknél is kulcs....Bear
Mondjuk inkább ő, mint Marrone...az a bajom hogy Harboughon kívül ( na jó meg Ditka...) nem nagyon halottam olyat aki ST edzőből nagyot alkotó HC lett...Tomcsik
Mondjuk azért, mert nagyrészt nem kapnak HC-posztot....egyébként hirtelen még egy sikeres ember eszembe jutott....Bill Belichik....éveken át volt spec. team c., mielőtt def. coord. lett volna....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Mondjuk inkább ő, mint Marrone...az a bajom hogy Harboughon kívül ( na jó meg Ditka...) nem nagyon halottam olyat aki ST edzőből nagyot alkotó HC lett...

több mint 10 éve
A játékosok szeretik és tisztelik, már csak két épkézláb koordinátort kellene választania....de ez a többieknél is kulcs....

No.1. Bears
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocsánat, hogy közbe szólok, de Toub csak "szemlélője" volt annak ami ment, mert sokat beleszólni nem tudott. Viszont ha valami végig jó volt még akkor is az-az ST. Szerintem van benne fantázia, JoH is lényegében ST coachból lett az aki a Ravensnél. Ha van körülötte normális coaching és GM (tudom ez utóbbi főleg illúzió) akkor nem lehetne rossz.
több mint 10 éve
Ballardról, tudna írni pár sort valaki? Nekem személy szerint fogalmam sincs ki az ürge, azon kívül, hogy itt volt 12 évig.

több mint 10 éve
Jetshez képest eléggé le vagyunk maradva GM és HC keresésbe. Nyilván főleg előbbi kapcsán nem kell kapkodni, de azért még is szembetűnőbb a különbség. Ballard lesz az első GM, akivel csevegünk, mégpedig szerdán. Erős favorit az ürge. Eddig Gase és Quinn interjú volt HC keresésbe. Bowles, Marrone (Jetsnél befutónak tűnik) és Kubiak meghallgatására már benyújtottuk a kérvényt. Shanny, Ryan, del Rio senki más eddig. Picit csalódás ez is. S az egész GM&HC keresős dolog eddig nem túl bizalom gerjesztő.

Huh egy ilyen Golden Tate típusú elkapót el tudnék fogadni.tüsi91
1-2 oldal szinte biztosra veszi a Ballard Taub duót... Én ennek nem örülnék... Szurkolói fórumokon sem nagyon vidámak. Legtöbben azt mondják mi értelme visszahozni azt aki pár éve ment el és részese volt annak , amikor elkezdtünk gurulni a lejtőn... Nem tudom, de én értékelném ha lenne interjú a Ravens, Pats, Hox, GB, Stealers, ne adj isten a Colts vagy 49ers FO- ból 1-2 arccal, mert ők gyanúsan sokan vannak PO-ban... Minket úgy néz ki nem annyira érdekel a siker kulcsa... Ki tudja miért???

több mint 10 éve
Jetshez képest eléggé le vagyunk maradva GM és HC keresésbe. Nyilván főleg előbbi kapcsán nem kell kapkodni, de azért még is szembetűnőbb a különbség. Ballard lesz az első GM, akivel csevegünk, mégpedig szerdán. Erős favorit az ürge. Eddig Gase és Quinn interjú volt HC keresésbe. Bowles, Marrone (Jetsnél befutónak tűnik) és Kubiak meghallgatására már benyújtottuk a kérvényt. Shanny, Ryan, del Rio senki más eddig. Picit csalódás ez is. S az egész GM&HC keresős dolog eddig nem túl bizalom gerjesztő.

Huh egy ilyen Golden Tate típusú elkapót el tudnék fogadni.
több mint 10 éve
Ha Del Rio jönne esetleg, akkor Tucker szerintem maradna. Én személy szerint Quinn mellett vagyok, fiatal, tehetséges és ért a D hez, nekem több nem kell.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rex jön interjura ha jól olvastam.hpeter93
Ez hivatalos vagy még csak pletyka?balazs799
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/03/bears-have-no-interest-in-rex-ryan/Beki
köszi, nem volt most időm utánaolvasni! 😊 cikkcím meg is válaszol

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez hivatalos vagy még csak pletyka?balazs799
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/03/bears-have-no-interest-in-rex-ryan/
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez hivatalos vagy még csak pletyka?

Liverpool Fc