Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Waiting to see if something materializes between #Bears GM Ryan Pace and Doug Marrone. One source described Pace as "very close" to Marrone.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy Marrone biztos nem jön, talán még interjúra se.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 www.chicagobears.com/multimedia/videos/Uncut-Pace-introductory-presser/4a86fcb4-4ba2-4dbc-9e93-15e8d24e10e1

ha van fél órátok nézzétek meg mert érdemes. Minél többet tudtam meg a csávóról nekem annál szimpatikusabb, talán ő tényleg meghozza azt a vérfrissítést ami kell ennek a franchise-nak.
Amúgy a felesége Illinois-i születésű, a család hatalmas Bears drukker úgyhogy nekik ez most egy igazi hazatérés 😊
Lehet nevetni de kicsit azt érzem mint Dárdai első sajttája után, hogy az ő dinamizmusa és profi látásmódja segít majd ennek a csapatnak. Külön öröm nekem pl hogy nem sémákban gondolkodik, neki mindegy hogy a HC O vagy D beállítottságú lesz-e csak nagyon jó legyen a kapcsolata vele meg a csapattal és értse is azt amit csinál.davemayer
Emery első sajtótájékoztatójától kollektíven el voltunk ájulva. Aztán elhozta Brandon Marshallt. Aztán jött Jeremy Bates (pirospont annak, aki emlékszik még). Akkor úgy éreztük, a faszi nem tud hibázni.füligjimmy
ez jogos, ezért is kell fenntartásokkal kezelni ezt a helyzetet, de azért úgy kb amikor kiejtették a drafton McCellin nevét az első körben akkor azért már lehetett sejteni hogy szar került a puncsostálba... Ő úgy volt bejelentve mint egy draft-guru ehhez képest láttuk mi történt. Pace nincs beállítva semminek de a kellő dolgokat hangsúlyozta és ez egy jó kezdés, meglátjuk mi lesz belőle.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
 www.chicagobears.com/multimedia/videos/Uncut-Pace-introductory-presser/4a86fcb4-4ba2-4dbc-9e93-15e8d24e10e1

ha van fél órátok nézzétek meg mert érdemes. Minél többet tudtam meg a csávóról nekem annál szimpatikusabb, talán ő tényleg meghozza azt a vérfrissítést ami kell ennek a franchise-nak.
Amúgy a felesége Illinois-i születésű, a család hatalmas Bears drukker úgyhogy nekik ez most egy igazi hazatérés 😊
Lehet nevetni de kicsit azt érzem mint Dárdai első sajttája után, hogy az ő dinamizmusa és profi látásmódja segít majd ennek a csapatnak. Külön öröm nekem pl hogy nem sémákban gondolkodik, neki mindegy hogy a HC O vagy D beállítottságú lesz-e csak nagyon jó legyen a kapcsolata vele meg a csapattal és értse is azt amit csinál.davemayer
Emery első sajtótájékoztatójától kollektíven el voltunk ájulva. Aztán elhozta Brandon Marshallt. Aztán jött Jeremy Bates (pirospont annak, aki emlékszik még). Akkor úgy éreztük, a faszi nem tud hibázni.füligjimmy
nekem ez a cikk ugrott be 2013 nyaráról 😊

Phil Emery: The smartest man in the room
 www.windycitygridiron.com/2013/7/26/4557072/nfl-chicago-bears-general-manager-phil-emery-2013-season

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Emery első sajtótájékoztatójától kollektíven el voltunk ájulva. Aztán elhozta Brandon Marshallt. Aztán jött Jeremy Bates (pirospont annak, aki emlékszik még). Akkor úgy éreztük, a faszi nem tud hibázni.

A másik, George nem akar rebuildet. NFL-ben nincs is rebuild. Vannak konstans szar csapatok, na azoknál vannak ilyen dumák, de ez csak takonycukrozás Vannak jó csapatok jó irányító nélkül. És vannak a jó csapatok jó irányítókkal. De 5 éves rebuildet még nem láttam.

A másik, hogy Cutlert nem lehet elcserélni, de el kel cserélni, inkább simán kirúgni, blablabla. Lehet hülyének lenni az internet korában, csak nem cuki. 2 év, 25 millió dollár. Kb. ennyit kell átvállalni egy csapatnak. Percy Harvin ért 1+3. kört, adtak neki 6 év 70 milliót 25 milió garantáltal, 2 év alatt hozott zusammen 600 yardot. Kyle Orton idén keresett 7 millió dollárt. Brandon Hoyer nem fog kevesebbért aláírni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve

Lehet nevetni de kicsit azt érzem mint Dárdai első sajttája után, hogy az ő dinamizmusa és profi látásmódja segít majd ennek a csapatnak. Külön öröm nekem pl hogy nem sémákban gondolkodik, neki mindegy hogy a HC O vagy D beállítottságú lesz-e csak nagyon jó legyen a kapcsolata vele meg a csapattal és értse is azt amit csinál.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Viccet félretéve nem irigylem a csávót. Egyrészt az egyik legmocskosabb helyre jött, másrészt most 2 hónap alatt két olyan döntést fog hozni, amire kb ráteszi az egész karrierjét, hiába 37 éves. Egyrészt ki kell választani egy megfelelő HC-t. Szerintem ez a könnyebb fele, mert a másik 6 csapat is ezek közül a nevek közül válogat, mindegyik rizikó, mindegyik hordoz magában sikert és bukást is.

A nehezebb szituáció ez a Cutler kérdés. Azt mindannyian tudjuk - legalábbis az értelmesebbek itthon és az USA-ban egyaránt -, hogy Cutlerral kapcsolatban van bőven probléma: játékával, személyiségével és a szerződésével. Viszont azt is tudjuk, hogy ennél a franchisenál ilyen irányító még sohasem volt, és ami a legfontosabb ilyen képességű irányítót sem egyszerű leakasztani. Rengeteg csapat vergődik szó szerint amiatt, mert évek óta, évtizedek óta nem tudott még csak egy nyamvadt közepes irányítót sem felmutatni. Hiába húzott első körben, második körben stb.

A média nyomása és egyértelmű Cutler ellenessége nem tudom mennyire befolyásoló tényező. Ha Pace szakít Cutlerral és eltradeli, akkor feltette ezt az állást arra, hogy 3 éven belül talál egy potens legalább Cutler képességű játékost. Az idei drafton ez nem egyszerű... (személyes vélemény: Petty talán, azok közül aki elérhető lesz). Ám, ha nem sikerülne Cutlert megfelelően pótolni, s szezonok mennének el a félmegoldásokon az bizony csúnya buktás lenne. Nagyon csúnya buktás.

A másik variáció és talán ez a valószínűbb, hogy megtartja Cutlert és a következő 2 évben ő marad a Bears QB-ja. Nagyjából tudjuk Jaytől mit várhatunk. Ha kap segítséget a futójátéktól és a védelemtől, akkor bőven tesz annyit hozzá, hogy eredményeket érhessünk el (szándékosan nem PO-t írtam, mert bivaly lesz a csoport másik 3 tagja, pedig alighanem Pace felé is ezek a követelmények... igaz a védelem nagyon kilátástalan még).

S talán egy harmadik opció, bár nem hinném, hogy George egy teljes rebuildet akar, akár 4-5 év sikertelenséggel, de ha még is így lenne, akkor a fentiek nem teljesülnek.

Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket.

-----
S egy friss hír: #Bears have requested permission to interview #Lions DC Teryl Austin for head coaching position.
több mint 10 éve
nézem a Pace bemutatásáról készült kisvideót, véletlenül megakad a szemem egy kommenten "If he wants to impress me his first thing to do is Fire Cutler." .... (1,2,3,4....)...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Oké, nem olvastam pár napig semmit, most pótolok sok mindent. Első kérdésem. Ki a pöcsömöccse ez a Ballard? Mintha ő találta volna fel a T-formációt, szabadidejében megírta az NFL alapító okiratát. Minden újságíró rinyál, és nekik megmondták a source-ok, hogy nagyon komoly változásokat akart, amitől megijedtek. Téééényleg? Ha ez igaz, akkor nem is értem, miért nem csináltak egy komplett szervezei átalakítást egy olyan faszira hallgatva, akinek a legnagyobb találmánya eddig Nathan Vasher volt. Ezért nem nyerünk, mert rossz a szervezeti struktúra? Ezért nem tudunk draftolni? Lehet, a scouting osztályt viszont minden GM simán átalakíthatja. Ezért nem igazolhat akárkit? Ez is bullshit, Ted Phillips simán kiadja a lóvét, ha Stein rábólint, csak akkor el is kell ám számolni, kisapám! Ez nem tetszett? És ugye Cutlert nem szerette Ballard, a tulajdonos meg nem akarta kirúgni, mert sokat keres, úgyhogy most Ballard személyében lemaradtunk a legnagyszerűbb dologról a péniszprotektor óta! Vagy csak hazudozik össze-vissza? Mert ebben az esetben legalább látnék benne némi potenciált.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
nála sztem jobban néz ki (utálni fogtok de sztem TR-nak buta feje van)davemayer
TR-nak tényleg buta feje van. Nagyon. Van rá megfelelőbb jelző, de itt úri emberek vannak tömegével. 😊tomi-tomi
Én nem tudom ki ez, de tényleg úgy néz ki, hogy dekára megmondod az eszét.

Azt még most se hiszem, hogy egy sok szart megélt franchise sikereiben aktívan részt vett fiatal vezetőt igazoltak, nem egy 60 éves erőnléti edzőt Tampából. Hihetetlen.füligjimmy
ugye, amikor a sok szar után történik valami ami jónak tűnik és te meg csóválod a fejed hogy akkor ezt most hogy fogják elcseszni...? 😊davemayer
És nem jön ide Mike Shannahan! Pedig megmondák a riporterek, hogy nekik megmondták a source-ok, hogy Ballard, és Shannahan lesz. Hála istennek nem hívják interjúzni Toubot, nagyon úgy néz ki, hamár hülye nőkről beszéltünk, Dave Toub szerintem hülyébb, mint Herm Edwards.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
TR-nak tényleg buta feje van. Nagyon. Van rá megfelelőbb jelző, de itt úri emberek vannak tömegével. 😊tomi-tomi

Azt még most se hiszem, hogy egy sok szart megélt franchise sikereiben aktívan részt vett fiatal vezetőt igazoltak, nem egy 60 éves erőnléti edzőt Tampából. Hihetetlen.füligjimmy
ugye, amikor a sok szar után történik valami ami jónak tűnik és te meg csóválod a fejed hogy akkor ezt most hogy fogják elcseszni...? 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve

Azt még most se hiszem, hogy egy sok szart megélt franchise sikereiben aktívan részt vett fiatal vezetőt igazoltak, nem egy 60 éves erőnléti edzőt Tampából. Hihetetlen.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Háhá, ennek a sok csikágói "riporternek" annyi kapcsolata van a csapattal, mint nekem. Amikor elkezdték Balalrdot nyomatni, nem is reagáltam rá, tudtam, hogy bullshit az egész. Asszongyák van egy több éves lenyűgöző terve. Fantörpikus. Készen állok a lenyűgözésre.

Íme egy PFF cikk:
 www.profootballfocus.com/blog/2015/01/08/2014-pff-offensive-line-rankings/3/

15. az OL a rangsorban, 12. futásblokkolásban... xD xD xD Többek közt bőven fölülmúlva a Seahawkst, aki 17.-ek futásblokkolásban. Nagyon komolytalan, két tetves yardot nem tudtunk konzisztensen futni.tüsi91
Tavaly 23.-ak voltak. Nem tudom, hogy a kevesebb idő alatt kapott több pofon, a kevesebb és rosszabb átlaggal futott yardok, és a több büntetés után hogy a tökbe lépsz előre 10 helyet, na ezt kéne nekem vkinek megmagyarázni.füligjimmy
A PFF éves OL statisztikájánál kevés haszontalanabb dolog van a világon.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
TR-nak tényleg buta feje van. Nagyon. Van rá megfelelőbb jelző, de itt úri emberek vannak tömegével. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Háhá, ennek a sok csikágói "riporternek" annyi kapcsolata van a csapattal, mint nekem. Amikor elkezdték Balalrdot nyomatni, nem is reagáltam rá, tudtam, hogy bullshit az egész. Asszongyák van egy több éves lenyűgöző terve. Fantörpikus. Készen állok a lenyűgözésre.

Íme egy PFF cikk:
 www.profootballfocus.com/blog/2015/01/08/2014-pff-offensive-line-rankings/3/

15. az OL a rangsorban, 12. futásblokkolásban... xD xD xD Többek közt bőven fölülmúlva a Seahawkst, aki 17.-ek futásblokkolásban. Nagyon komolytalan, két tetves yardot nem tudtunk konzisztensen futni.tüsi91
Tavaly 23.-ak voltak. Nem tudom, hogy a kevesebb idő alatt kapott több pofon, a kevesebb és rosszabb átlaggal futott yardok, és a több büntetés után hogy a tökbe lépsz előre 10 helyet, na ezt kéne nekem vkinek megmagyarázni.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Aki nézte a bemutatást foglalja össze a benyomásait, ha módjában áll. Az egyetem megint szeretett csapatom és közém állt... 😊

A felesége jó féle 35-ös. 😊tüsi91
Takács Rita a 3. félidőből nem? 😊promax
nála sztem jobban néz ki (utálni fogtok de sztem TR-nak buta feje van) és őt végre lehet dícsérni anélkül hogy liliomtiprók lennénk | (ugye Trestman lányai...) | 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Aki nézte a bemutatást foglalja össze a benyomásait, ha módjában áll. Az egyetem megint szeretett csapatom és közém állt... 😊

A felesége jó féle 35-ös. 😊tüsi91
Takács Rita a 3. félidőből nem? 😊
több mint 10 éve

A felesége jó féle 35-ös. 😊
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Mikor rúghatja ki a többi edzőt, főleg Tuckert?hpeter93
Majd az új HC eldönti. Pl. ha Bowles lenne, akkor lehet Pasqualoni maradna, sokáig együtt dolgoztak a Miaminál.

Bazz 37 éves 😮.

#Bears source: Team really liked Ballard, but wanted to break from the past, and Pace better articulated big picture, multi-year plan. (Y) (Y) (Y)tüsi91
Még én is annyi vagyok, két és fél hónapig. Én még nagyon fiatal érzem magam........ 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve

😀 😀
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Akit érdekel néhány dolog itt van Paceről
 chicago.suntimes.com/bears-football/7/71/275141/eight-things-know-new-bears-gm-ryan-pace
Ezzel Pace a legfiatalabb GM a ligába. Nagy kérdés hogy milyen stratégiát követünk. Egy öreg róka HC-t fognak kinevezni, vagy ugyan így egy fiatalt? Ez tán növelné Quinn esélyét.

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Azt hiszem ezek jó hírek. Fiatal tehetséges csávó és nem a mi kis helyi homokozónkban nőtt fel...Mindenképp örülök az újjításnak, főleg, hogy a vezetőség is úgy látta, hogy szakítani kell a régi vonallal és belevágtak... Most már csak Quinnt kívánom HC-nak és remélem jó edző gárdát sikerül összeraknia....

több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Sztem a bemutatkozást és a HC-kinevezést még megvárjuk....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Mikor rúghatja ki a többi edzőt, főleg Tuckert?hpeter93
Majd az új HC eldönti. Pl. ha Bowles lenne, akkor lehet Pasqualoni maradna, sokáig együtt dolgoztak a Miaminál.

Bazz 37 éves 😮.

#Bears source: Team really liked Ballard, but wanted to break from the past, and Pace better articulated big picture, multi-year plan. (Y) (Y) (Y)
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Mikor rúghatja ki a többi edzőt, főleg Tuckert?

több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
 www.chicagobears.com/news/article-1/Bears-hire-Pace-as-general-manager/51474dd1-8fc6-4b74-b7e3-b9bf90f30277

Végre kisöprik ezt a Angelo stílusú vonalat. Jött egy fiatal csávó, akinek semmi köze nem volt eddig a Bearshez. Nice move.

Péntek magyar idő szerint 18 órakor lesz a bemutatás.

---
Jájj: Ryan Pace was with #Saints when Doug Marrone was offensive coordinator there from 2006 to 2008. Azért remélem nem ő lesz.tüsi91
O koordinátor lehet.hpeter93
Arra a posztra Shannyt szeretném, ha úgy alakul a helyzet.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)