NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 mweb.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24906647/jay-cutler-expected-back-with-bears-in-2015-with-new-coaching-staffBeki
La Canfora nem szokott ilyan kaliberű hülyeségeket írni a csapatról, sztem nagyon magaról kapja az infókat.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 mweb.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24906647/jay-cutler-expected-back-with-bears-in-2015-with-new-coaching-staff
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Amúgy csak én drukkolok annak, hogy derüljön ki Trestmanról, hogy egy meg nem értett zseni, Cutler tényleg lehúzza a csapatot, és Jimmy Boy úgy játsszon, mint Shane Falco, és egy hatalmas győzelemmel vezessék ketten együtt ezt a csapatot egy szebb és fényesebb jövő felé?füligjimmy
Igen.
Én szívem szerint drukkolok Jimmynek, de még jobban drukkolok az edzői stáb ellen. Ha a Lions D hozza a formáját nem lesz baj, s vigyázó szemeinket a Giants-Rams és a Saints-Falcons meccsek felé fordíthatjuk, mert kedvező eredmények esetén az 1/7-re is felkúszhatunk.

(Shane Falco nem Keanu Reeves volt?)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Amúgy csak én drukkolok annak, hogy derüljön ki Trestmanról, hogy egy meg nem értett zseni, Cutler tényleg lehúzza a csapatot, és Jimmy Boy úgy játsszon, mint Shane Falco, és egy hatalmas győzelemmel vezessék ketten együtt ezt a csapatot egy szebb és fényesebb jövő felé?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Még mindig reménykedem hogy most ezek a gyökerek tervezgetnek ugyan de a black monday megtalálja mindkettőt és akkor a következő GM-nek talán más tervei lesznek.
Most van egy szar csapatunk egy közepesnél jobb QB-val, ha lesz trade akkor lesz egy szar csapatunk egy szar irányítóval (valaki mondjon már egy jó prospectet aki elérhető lesz nekünk drafton vagy egy olyan qb-t a ligában aki jobb Cutlernél és elérhető lesz?!).
Tervezgessenek, aztán meg remélem felébrednek h nekik bezárt a bazár.davemayer
Ezekből a barmokból kinéztem, hogy tradelnek egyet Mariotáért vagy Winstonért, esetleg Cutlert is bevéve a boltba... Pl Titansé az első pick, adjuk nekik Cutlert, az idei első és és 3. kört meg egy jövő évi 2.- pl... Ezekből kinéztem...Tomcsik
Ez a Rams-Redskins cseréből kiindulva azt jelentené, hogy Cutler egy első köröst ért.füligjimmy
Ja bust első köröst. Ha én lennék GM nem azt nézném ki hanyadik körös volt, hanem hogy hogy játszott... Cameron Wake is UDFA volt azt többet ér jópár első körösnél. Amúgy Cutler szerintem jobb és tapasztaltabb, mint RG3...én nem cserélném el. De ha már szabadulni akarnánk Cutlertől, akkor valami ilyesmiben gondolkodnék, nem egy esetleges 4. Kört tán kapunk érte dologban...Tomcsik
Ja bocsi, félreértettelek, azt hittem arra írtad amikor mondtam hogy akkor már cseréljük el Cutlert egy az egyben pl RG3-ra....

több mint 11 éve
Még mindig reménykedem hogy most ezek a gyökerek tervezgetnek ugyan de a black monday megtalálja mindkettőt és akkor a következő GM-nek talán más tervei lesznek.
Most van egy szar csapatunk egy közepesnél jobb QB-val, ha lesz trade akkor lesz egy szar csapatunk egy szar irányítóval (valaki mondjon már egy jó prospectet aki elérhető lesz nekünk drafton vagy egy olyan qb-t a ligában aki jobb Cutlernél és elérhető lesz?!).
Ezekből a barmokból kinéztem, hogy tradelnek egyet Mariotáért vagy Winstonért, esetleg Cutlert is bevéve a boltba... Pl Titansé az első pick, adjuk nekik Cutlert, az idei első és és 3. kört meg egy jövő évi 2.- pl... Ezekből kinéztem...Tomcsik
Ez a Rams-Redskins cseréből kiindulva azt jelentené, hogy Cutler egy első köröst ért.füligjimmy
Ja bust első köröst. Ha én lennék GM nem azt nézném ki hanyadik körös volt, hanem hogy hogy játszott... Cameron Wake is UDFA volt azt többet ér jópár első körösnél. Amúgy Cutler szerintem jobb és tapasztaltabb, mint RG3...én nem cserélném el. De ha már szabadulni akarnánk Cutlertől, akkor valami ilyesmiben gondolkodnék, nem egy esetleges 4. Kört tán kapunk érte dologban...

több mint 11 éve
Ez a Rams-Redskins cseréből kiindulva azt jelentené, hogy Cutler egy első köröst ért.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Na igen, ha valahova még lehet süllyedni, akkor az pont úgy nézne ki, hogy az összes dilettáns paraszt marad, Cutlert pedig úgy cseréljük el, hogy adunk hozzá pl. még egy második kört a partner 5. köröséért....édes istenem....tetszettek volna jól draftolni....nem kell messzire menni....ott a Blackhawks....Bear
Ha bárki alatt még mi adunk picket, hogy vigyék el az mindenidők legnagyobb megaláztatása lesz. Ezt nem tudom elképzelni, hogy bárki is bevállalja Chicagoban...

Nézzünk a holnapi meccs elé. 2009 december 28-án egy MNF-en egy rossz szezon után, épp úgy 5-9-es mérleggel állva hatalmas upsettel legyőztük a Minnesota Vikingst, akik később NFC döntőt játszottak.

Holnap szerintem hosszú idő óta először benne van egy 0-s teljesítmény is. Clausen az ég világon semmi segítséget nem fog kapni a futójátéktól, a pass protectionben sem várok javulást, ráadásul Jimmy is vagy 4 éve játszott élesben, szóval biztos érezni fogja a zsebet, már ha lesz. Defense oldalon kb azt kapjuk, amit Detroitban. Fullernak sok lesz Megatron, s idővel szétkapnak minket. Az elején számítok 2 kivédekezett drivera.

Tipp: Lions 31 Bears 10tüsi91
Én azt várom a meccstől, hogy Jimmy fiú lesérült a harmadik 3&out drive végén és felküldik Cutlert, hogy tovább lehessen baszogatni majd a hétköznapokon.

| Egy ámokfutó végiglövöldözhetné már a Bears HQ-t. Stein meg Tony Medlin kivételével egyik sem hiányozna. |

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Ezekből a barmokból kinéztem, hogy tradelnek egyet Mariotáért vagy Winstonért, esetleg Cutlert is bevéve a boltba... Pl Titansé az első pick, adjuk nekik Cutlert, az idei első és és 3. kört meg egy jövő évi 2.- pl... Ezekből kinéztem...

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Tervezgessenek, aztán meg remélem felébrednek h nekik bezárt a bazár.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Én meg abba látom megoldást amit az Arizona Csinál. Kell egy jó védelem, És akkor akár Lindleyvel is lehet nyerni. Sztem nagyon TULVan értékelve ez az irányito fellelösége, playhivások kicsinálja? Én basszus 90%ba futnák egész mecsen,ha megvan hozzá anyag. mondjuk nem értek focihoz. De Cutler helyett nem lesz jobb irányitonk............Gyuri34
Jó védelem több helyen is van, az még önmagában nem elég.
Arizona Palmerrel 6-0, (aki amúgy 1/1 volt) Palmer sérülése óta 5-3 a mérlegük. Valamicske különbség azért látszik.
több mint 11 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Na igen, ha valahova még lehet süllyedni, akkor az pont úgy nézne ki, hogy az összes dilettáns paraszt marad, Cutlert pedig úgy cseréljük el, hogy adunk hozzá pl. még egy második kört a partner 5. köröséért....édes istenem....tetszettek volna jól draftolni....nem kell messzire menni....ott a Blackhawks....Bear
vagy a Bulls, Butler, Mirotic... 😊
több mint 11 éve
Ne hülyésekdjetek már, Percy Harvin szezon közben ér valamit, Cutler meg nem? 15 millió neki, amikor Orton 5 milla felett kap? És nehéz lesz partnert találni? Mi van?

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ha bárki alatt még mi adunk picket, hogy vigyék el az mindenidők legnagyobb megaláztatása lesz. Ezt nem tudom elképzelni, hogy bárki is bevállalja Chicagoban...

Nézzünk a holnapi meccs elé. 2009 december 28-án egy MNF-en egy rossz szezon után, épp úgy 5-9-es mérleggel állva hatalmas upsettel legyőztük a Minnesota Vikingst, akik később NFC döntőt játszottak.

Holnap szerintem hosszú idő óta először benne van egy 0-s teljesítmény is. Clausen az ég világon semmi segítséget nem fog kapni a futójátéktól, a pass protectionben sem várok javulást, ráadásul Jimmy is vagy 4 éve játszott élesben, szóval biztos érezni fogja a zsebet, már ha lesz. Defense oldalon kb azt kapjuk, amit Detroitban. Fullernak sok lesz Megatron, s idővel szétkapnak minket. Az elején számítok 2 kivédekezett drivera.

Tipp: Lions 31 Bears 10
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Na igen, ha valahova még lehet süllyedni, akkor az pont úgy nézne ki, hogy az összes dilettáns paraszt marad, Cutlert pedig úgy cseréljük el, hogy adunk hozzá pl. még egy második kört a partner 5. köröséért....édes istenem....tetszettek volna jól draftolni....nem kell messzire menni....ott a Blackhawks....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
"Several NFL executives believe that it’s possible for Bears QB Jay Cutler to go from being benched to becoming a first-scenario, test-case trade. Never before has a team trading a player also had to give up drat-pick compensation to get rid of him. But some NFL executives believe that with any team having to absorb $25.5 million worth of guarantees in Cutler’s contract, the Bears might have to package a decent draft pick to get another team to take him." - Adam Schefter

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Én meg abba látom megoldást amit az Arizona Csinál. Kell egy jó védelem, És akkor akár Lindleyvel is lehet nyerni. Sztem nagyon TULVan értékelve ez az irányito fellelösége, playhivások kicsinálja? Én basszus 90%ba futnák egész mecsen,ha megvan hozzá anyag. mondjuk nem értek focihoz. De Cutler helyett nem lesz jobb irányitonk............
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én abban látom a megoldást, hogy a betliző vezetőket kell kivágni a francba....tavaly Jay nagyon jól nyomta....könnyedén képes kiváló játékra....már csak olyan emberek kellenek, akik arra képesek, hogy ki is hozzák belőle...
Ha csak vele lenne gond, nem érvelnék mellette....itt azonban az egész csapat trágya....ez pedig nem véletlen....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Amennyiben Cutlert az új szezon 3. napja előtt eltradelik, az esetben az új csapat veszi át a szerződését, így Cutler 15,5 milliós 2015-ös garantált pénze már az új csapat sapkáját terheli.tüsi91
Ebből nekem az lesz érdekes, hogy mennyire akarja mindenképp kihasználni Emery (ha ő...) ezt a kiskaput, mert ha igen, akkor az is benne van, hogy szarért-húgyért elengedik amint közeledik a deadline és fogynak az opciók.Höri
Egyértelműen a Bears kedvezőtlen tárgyalási helyzetben van, ha Cutlert elakarják passzolni, s ezt a többi csapat is tudja. Ami mégis jó lehet a Bearsnek, hogy a kandidáns csapatok felverhetik Cutler árát az egymással történő licitben.
több mint 11 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Szörnyü ez a Bünbak keresés. Sztem Jövöre még rosszabb szezon jön. 2-14 pl.
Hajrá Tresmann😕
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Amennyiben Cutlert az új szezon 3. napja előtt eltradelik, az esetben az új csapat veszi át a szerződését, így Cutler 15,5 milliós 2015-ös garantált pénze már az új csapat sapkáját terheli.tüsi91
Ebből nekem az lesz érdekes, hogy mennyire akarja mindenképp kihasználni Emery (ha ő...) ezt a kiskaput, mert ha igen, akkor az is benne van, hogy szarért-húgyért elengedik amint közeledik a deadline és fogynak az opciók.

több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
az egész Cutler-balhéról csak annyi jut eszembe, hogy micsoda kiakadás volt itt, mikor páran sokalltuk a pénzt, amit adtak neki. 126 misi? woao.Amadeus91
Páran sokalltátok, viszont aki megértette a dolgokat, nem.
több mint 11 éve
Tökéletes karácsonyi ajándék,kisebb szépséghibával:

Bears 2015 Calendar, on sale for $5.99Bazzani
Hát lehet nem csak a borító nem fog stimmelni 😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Tökéletes karácsonyi ajándék,kisebb szépséghibával:

Bears 2015 Calendar, on sale for $5.99

több mint 11 éve
az egész Cutler-balhéról csak annyi jut eszembe, hogy micsoda kiakadás volt itt, mikor páran sokalltuk a pénzt, amit adtak neki. 126 misi? woao.Amadeus91
Nagyon rosszul tudod, ugyanis 126,7 millió. S az egész összeg garantált, sőt elvileg már életbe is lépett egy eddig ismeretlen bónusz, hogy 2 milliárd dollárdot kap még 2015-től Cutler garantáltan, valamint a Sears Tower is Cutler tulajdonát képezni majd.

Nézzél már kicsit körbe légy oly kedves mielőtt beállítasz valahova a szokásos szándékoddal, mert Cutler szerződésével kapcsolatban egy picit hiányosak az információid. S nem az a baj, ha a játékát kritizálod (bőven lehet), vagy a személyiségét (bőven lehet), mert arról mindenkinek más a véleménye. Hanem az, ha nyilvános, feketén-fehéren leírt adatokat nem veszel figyelembe.

Ám akkor, hogy ne kelljen utánanézned vagyok olyan kedves, hogy utoljára leírom Jay Cutler horror szerződésének horror részleteit. 2014 márciusától életbe lépett neki az első két év garantált tartalma, ami 38 millió dollár. (Ebből áprilisban átstrukturáltak a 2014-es pénzből 5 millió dollárt signing bonussá, így 2014-2018-ig tartó 5 éves periódusban van egy 1-1 milliós tétel a Bears fizetési sapkájában, mint signing bonus). S akkor mostantól jön a poén! Amennyiben Cutlert az új szezon 3. napja előtt eltradelik, az esetben az új csapat veszi át a szerződését, így Cutler 15,5 milliós 2015-ös garantált pénze már az új csapat sapkáját terheli. Ezenfelül a szezon 3. napján életbe lép 10 millió garantált Cutler 2016-os szerződéséből, aminek maradék 6 millió garantált része a 2016-os szezon 3. napján lép életbe. Azaz, ha a Chicago Bears eltradeli Cutlert pl. március előtt, akkor a 2015-ös fizetési sapkáját, csak a fennmaradó 4 év (2015-2018) signing bonusa terheli dead moneyként, azaz nem kevesebb, mint 4 millió dollár és utána semmi. Bárki is venné át Cutlert az gyakorlatilag egy 2 év / 31,5 milliós full garantált szerződést fog kötni Cutlerral és 2017-től Cutler szerződésében egy huncut centnyi garantált pénz nincs. Ebből is látszik, hogy a Bearsnek nem opció Cutler cutolása a szezon 3. napja előtt sem, ugyanis akkor a már garantált 15,5 millió és a signing bonuszként átkonvertálandó 4 millió összesen 19,5 dead moneyt okozna 2015-ben.