NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
É változatlanul úgy gondolom, hogy egy 2-down NT kéne, de ennyi. Tillmann fél lábon is az egyik legjobb. Frey talán elő tud lépni, azzal várjuk meg a szezont végét.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Egy kis felüdülésnek a sok vita közben:www.chicagobears.com/multimedia/videos/ITB-Ultimate-Bears-Man-Cave/d8569529-6ea8-4c5e-ab4d-ea8bbc0aa5b6
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
És egy DT-CB miatt buktuk az elmúlt 2 meccset, vagy azért, mert Cutlert az elején-közepén szarrá verték?füligjimmyIs-is.
Nincs kész a támadófal, ez való igaz. Ha kész lenne az a világ első számú csodája lenne. Kicseréltünk 4 embert, van 2 rookie a kezdőbe, az igazán megdöbbentő az első 2 meccs teljesítménye volt. Pozitív irányban. Most nagyjából olyan szinten játszanak, amit vártam/várhattunk. Összességében jobb, mint Tice alatt, csapkodjuk a középmezőny szintjét alulról (néha el is érjük), de vannak hibák. 5 meccs után szerintem ez korrekt, az elmúlt évekhez képest.
Garzat lecseréled. OK. Frederick és Schwenke milyen eddig a Dallasban és a Titansban? Slausont én akkor is megtartanám, ha hozol vkit drafton.
DT pedig kell, ha máshonnan nem a piacról. Melton ACL után jön vissza, ráadásul lejár a szerződése (geci leszek, legalább nem kell neki annyit fizetni), Collins egy közepes cserejátékos, aki szintúgy térdszalag szakadás után jön majd vissza. Van még Paea, azt csocsi. Lehet ez a Minter gyerek egy rejtett Suh, de nagy tételben erre nem fogadnék. 1 minőségi cserejátékos minimum kell, de inkább 2. A DT class mondjuk nem túl veretes.
Kemény lesz ez az offseason: Cutler, Slauson, Garza, Wootton, Melton, Anderson, DJ WIlliams, Wright, Tillman, Jennings szerződése mind-mind lejár. Garzat tudjuk nélkülözni, az egyik LB-t is talán.
több mint 12 éve
Ez az ún. false dilemma taktika a vitákban, I'm not buyin', bocs. Ott volt még a gameplan, a dropok, stb, de ezt te sokkal jobban tudod nálam.Én az elmúlt 2 meccsen elégedetlen voltam a támadófallal, főleg az első féidőkben voltak pocsékak. A Steelers ellenit most hagyjuk, ott más volt a tészta akkora előnynél, de az se egy túlzottam magabiztos telejsítmény. Azért volt ott rohangálás rendesen,meg kikényszerített checkdown passzok. És szép-szép, hogy Cutler 2.5 másodperc alatt szabadul a labdától, de ha neadjisten 4 kell? Ez még nálam work in progress. Ráadásul egy igazán domináns DT-t akkor is kell öntözgetni, nevelgetni 1-2 évig, ha jót draftolsz. CB meg elképesztő lutri, ott inkább vennék egy közepes veteránt, mint egy újoncot.
A "szarrá verték" pedig szubjektív teljesen, szerintem Cutler nem volt annyira szarrá verve, hogy olyan szarul játsszon, mint a Lions ellen. Igen, ez is szubjektív, Ha pedig a Saints ellen szerinted szarul játszott, akkor más meccset néztünk.picidzé
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én a Saints miénket megelőző Miami elleni meccsét is láttam és ott Tannehillt ugyanígy, sőt még jobban hajtották, főleg a vakoldalról. Két meccs, az már sorozat, így hajlandó vagyok elhinni, hogy ez a Saints DL volt nagyon jó..........Ez az ún. false dilemma taktika a vitákban, I'm not buyin', bocs. Ott volt még a gameplan, a dropok, stb, de ezt te sokkal jobban tudod nálam.És egy DT-CB miatt buktuk az elmúlt 2 meccset, vagy azért, mert Cutlert az elején-közepén szarrá verték?füligjimmyMásik, mondjátok, hogy DT így, DT úgy, a támadófal készen van? Nincs. Kell center, kell guard, ha Slauson megy, és ha Mills nem fejlődik, akkor kell egy RT. Nagyon lelkes, nagyon kemény, nagyon hajtós, örül az egyszeri drukker egy Dzsamarkusz Webb után, de azért az 5. kör nem véletlen.füligjimmyEgy csapat sosincs kész, ezzel az OLine teljesítménnyel pedig el lehet karistolni simán. CB is kurvára kell amúgy, Peanut jövőre már kerekesszékkel fogja üldözni megatront.picidzé
A "szarrá verték" pedig szubjektív teljesen, szerintem Cutler nem volt annyira szarrá verve, hogy olyan szarul játsszon, mint a Lions ellen. Igen, ez is szubjektív, Ha pedig a Saints ellen szerinted szarul játszott, akkor más meccset néztünk.picidzé
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ez az ún. false dilemma taktika a vitákban, I'm not buyin', bocs. Ott volt még a gameplan, a dropok, stb, de ezt te sokkal jobban tudod nálam.És egy DT-CB miatt buktuk az elmúlt 2 meccset, vagy azért, mert Cutlert az elején-közepén szarrá verték?füligjimmyMásik, mondjátok, hogy DT így, DT úgy, a támadófal készen van? Nincs. Kell center, kell guard, ha Slauson megy, és ha Mills nem fejlődik, akkor kell egy RT. Nagyon lelkes, nagyon kemény, nagyon hajtós, örül az egyszeri drukker egy Dzsamarkusz Webb után, de azért az 5. kör nem véletlen.füligjimmyEgy csapat sosincs kész, ezzel az OLine teljesítménnyel pedig el lehet karistolni simán. CB is kurvára kell amúgy, Peanut jövőre már kerekesszékkel fogja üldözni megatront.picidzé
A "szarrá verték" pedig szubjektív teljesen, szerintem Cutler nem volt annyira szarrá verve, hogy olyan szarul játsszon, mint a Lions ellen. Igen, ez is szubjektív, Ha pedig a Saints ellen szerinted szarul játszott, akkor más meccset néztünk.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
És egy DT-CB miatt buktuk az elmúlt 2 meccset, vagy azért, mert Cutlert az elején-közepén szarrá verték?Másik, mondjátok, hogy DT így, DT úgy, a támadófal készen van? Nincs. Kell center, kell guard, ha Slauson megy, és ha Mills nem fejlődik, akkor kell egy RT. Nagyon lelkes, nagyon kemény, nagyon hajtós, örül az egyszeri drukker egy Dzsamarkusz Webb után, de azért az 5. kör nem véletlen.füligjimmyEgy csapat sosincs kész, ezzel az OLine teljesítménnyel pedig el lehet karistolni simán. CB is kurvára kell amúgy, Peanut jövőre már kerekesszékkel fogja üldözni megatront.picidzé
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Másik, mondjátok, hogy DT így, DT úgy, a támadófal készen van? Nincs. Kell center, kell guard, ha Slauson megy, és ha Mills nem fejlődik, akkor kell egy RT. Nagyon lelkes, nagyon kemény, nagyon hajtós, örül az egyszeri drukker egy Dzsamarkusz Webb után, de azért az 5. kör nem véletlen.füligjimmyEgy csapat sosincs kész, ezzel az OLine teljesítménnyel pedig el lehet karistolni simán. CB is kurvára kell amúgy, Peanut jövőre már kerekesszékkel fogja üldözni megatront.
több mint 12 éve
Azért az elmúlt 2 meccs nyomokban mogyorót, valamint elég sok vatafakk momentumot tartalmazott. Ha azt mondom neked, hogy Cutler 350 yard, 2TD, 0INTm 1 fumbli, és 128as ratinggel fejezi be a NO elleni meccset, Forte 4.6os átlaggal fut, az O+ST nem ad fel TD-t, és tükörsimán kikapunk, asszondod rám hülye vagyok.na kiszállt úgy tűnik az idei PO-ból a Falcons, így jó eséllyel a mi második helyezettünk lesz WC-os, még egy ok a jó szereplésre😀davemayerIgen, de ehhez hoznunk kell a következő két meccset.........csi77
Másik, mondjátok, hogy DT így, DT úgy, a támadófal készen van? Nincs. Kell center, kell guard, ha Slauson megy, és ha Mills nem fejlődik, akkor kell egy RT. Nagyon lelkes, nagyon kemény, nagyon hajtós, örül az egyszeri drukker egy Dzsamarkusz Webb után, de azért az 5. kör nem véletlen.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
na kiszállt úgy tűnik az idei PO-ból a Falcons, így jó eséllyel a mi második helyezettünk lesz WC-os, még egy ok a jó szereplésre😀davemayerIgen, de ehhez hoznunk kell a következő két meccset.........
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
na kiszállt úgy tűnik az idei PO-ból a Falcons, így jó eséllyel a mi második helyezettünk lesz WC-os, még egy ok a jó szereplésre😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha már DLine, nézem-nézem Mekkeleket, és asszem egy átlagosan jó OLB lenne belőle.
több mint 12 éve
A jelenlegi állományt elnézve Bannan még upgrade is lehetne...
több mint 12 éve
#Bears worked out 3 defensive tackles today: Justin Bannan, Myles Wade & Christian Tupou, who was with them during training camp.Kukázás elkezdődött... nem tudom mit remélhetek ezektől.... Az O-nak most tényleg oda kéne tennie magát....
több mint 12 éve
5 meccs 4 sack a DL-től. Elképesztő. Nem véletlenül kapunk ennyi yardot, meg szidjuk a secondaryt, ekézzük Tuckert, de így halálra vagyunk ítélve. Nagyon remélem kitalálnak valamit, blitzeljünk ezerrel vagy nem tudom, de így pokoli nehéz lesz.Pl. Tucker megítélése nálam elég vegyes. Tetszik amit az LB-sor szokott művelni, pl a blitzek. Tavalyhoz képest nem lett rosszabb. De amit a fal művel vagyis inkább hogy nem művel semmit az azért kiborító. És ebben bizony bőven benne van a FO is.
Tényleg nehéz lesz jövőre Pepperst kivágni, de 17 milliót ez a teljesítmény nem ér, még 10-et sem. Mögötte viszont senki sincs, McClellin szürkén végzi a dolgát, de impact player soha nem lesz. Ilyen srácot húzhattál volna 2 körrel később. Woottontól jóval többet vártam, idén talán 1 megmozdulása volt. Ha Paea out csütörtökön is akkor az priceless lesz. David Basst figyelni fogom, egyenlőre azzal tűnt fel abban a 13 playben, hogy raszta hajú.tüsi91
több mint 12 éve
5 meccs 4 sack a DL-től. Elképesztő. Nem véletlenül kapunk ennyi yardot, meg szidjuk a secondaryt, ekézzük Tuckert, de így halálra vagyunk ítélve. Nagyon remélem kitalálnak valamit, blitzeljünk ezerrel vagy nem tudom, de így pokoli nehéz lesz. Tényleg nehéz lesz jövőre Pepperst kivágni, de 17 milliót ez a teljesítmény nem ér, még 10-et sem. Mögötte viszont senki sincs, McClellin szürkén végzi a dolgát, de impact player soha nem lesz. Ilyen srácot húzhattál volna 2 körrel később. Woottontól jóval többet vártam, idén talán 1 megmozdulása volt. Ha Paea out csütörtökön is akkor az priceless lesz. David Basst figyelni fogom, egyenlőre azzal tűnt fel abban a 13 playben, hogy raszta hajú.
több mint 12 éve
Így meg már egy trade ára brutálisan magas lenne, mivel nagy a DT need nálunk. Tetszett amit Emery eddig csinált, egy rossz szavam nem lehetett rá. Csak valahogy elfelejtette hogy DT poszt még létezik.Engem inkább az érdekelne, hogy meddig húzzák még az időt? Mert már Melton kiesése után is vártam volna, hogy felszednek egy veterán FA-t. De most végképp szükség van már több DT-re is szerintem. Jó tudom, hogy nem véletlen szabadok így a szezon közepe felé, de a semminél akkor is többek. Vagy trade? 😊vandeminekna ez a része bosszant engem igazából... miután kiesett idénre Melton, simán meg kellett volna tradelni egy épkézláb használható DT-ért, de semmi..... ezért kársoma80
több mint 12 éve
Engem inkább az érdekelne, hogy meddig húzzák még az időt? Mert már Melton kiesése után is vártam volna, hogy felszednek egy veterán FA-t. De most végképp szükség van már több DT-re is szerintem. Jó tudom, hogy nem véletlen szabadok így a szezon közepe felé, de a semminél akkor is többek. Vagy trade? 😊vandeminekna ez a része bosszant engem igazából... miután kiesett idénre Melton, simán meg kellett volna tradelni egy épkézláb használható DT-ért, de semmi..... ezért kár
több mint 12 éve
Mert mink okosabbak vagyunk. Figyelj, ha sokat ókumlálsz, kapsz egy meghívást, aztán még roster menedzser lesz a Bearsnél.......😊persze hogy nem , de többen is felvetették (jogosan) a szezon előtt hogy ez a poszt roster szempontból elég karcsú. Márpedig ha ezt emberek Mo.-n a keretre nézve megállapítják akkor az USA-ban x éve ebből élő miért nem? az már az élet humorérzékét mutatja hogy rámutatott ennek a megállapításnak az igazságtartalmára...nem hiszem, h sokan számoltak ezzel h pont ezen a poszton lesz dögvész... komolyan milyen normális cserére gondolsz, amikor már a kezdő cseréjének a cseréje is kidőlt... legyen 6 1-3. körös DT a rosteren?soma80egy ilyen sportágban előfordul ilyesmi, az hogy 3-an is kidőltek balszerencse, de az már egyáltalán nem hogy EGY normális csere nincs a rosteren...ez komoly, szezont befolyásoló hiba is lehetdavemayerInnen beáll majd valaki... ez már röhej, ha Paea is hosszabb távon nem lesz elérhető, akkor szánalom, de hát erre azért senki nem számíthatott.... 3 starter kidől....soma80Bears DT Nate Collins has a torn ACL and will miss the rest of this season.Na akkor hogy fog kinézni a kezdő DL?csi77
ez már kicsit túlzó.... szerintem valaki megvoodozta a DL-t....soma80
+ ez csak én mint laikus teszem hozzá: úgy gondolom hogy mivel a falembereknek minden snapnél garantáltan dolgozniuk kell ezért nagyobb terhelést kapnak adott esetben mint pl egy CB, ergo könnyebben "elhasználódnak", vagyis ha nyugodt akarsz lenni a szezon során biztosítanod kell olyan cserét (vagy egy B-tervet) ami legalább az első sor hatékonyságának egy bizonyos %ával (sztem kb 70) minimum rendelkeznie kell. Ezzel nem azt mondom hogy 6 minőségi DT kell a rosterre, de ha 2 kezdő után legyen legalább 2 olyan aki ezt a feladatot el tudja látni.davemayer
Amúgy valószínűleg igazad van, de a legszomorúbb, hogy ez a DL a sérülések nélkül is gyengécske volt.
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Wootton is szinte csak DT-nek volt fent most ha jól figyeltem. Szóval ő meg Paea a kezdő. Peppers meg Mekkelek a DE.DeleteEzek tök hangzatos nevek ehhez képest az idei teljesítmény...
több mint 12 éve
Wootton is szinte csak DT-nek volt fent most ha jól figyeltem. Szóval ő meg Paea a kezdő. Peppers meg Mekkelek a DE.

több mint 12 éve
Bears DT Nate Collins has a torn ACL and will miss the rest of this season.Vissza fogják kapni. Vissza fogják kapni, csak ennyit mondhatok.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A depth chartot nézve Zach Minter illetve Landon Cohen van DT poszton. Minter még nem játszott soha ahogy látom Cohen már legalább volt a pályán.
több mint 12 éve
Engem inkább az érdekelne, hogy meddig húzzák még az időt? Mert már Melton kiesése után is vártam volna, hogy felszednek egy veterán FA-t. De most végképp szükség van már több DT-re is szerintem. Jó tudom, hogy nem véletlen szabadok így a szezon közepe felé, de a semminél akkor is többek. Vagy trade? 😊
több mint 12 éve
persze hogy nem , de többen is felvetették (jogosan) a szezon előtt hogy ez a poszt roster szempontból elég karcsú. Márpedig ha ezt emberek Mo.-n a keretre nézve megállapítják akkor az USA-ban x éve ebből élő miért nem? az már az élet humorérzékét mutatja hogy rámutatott ennek a megállapításnak az igazságtartalmára...nem hiszem, h sokan számoltak ezzel h pont ezen a poszton lesz dögvész... komolyan milyen normális cserére gondolsz, amikor már a kezdő cseréjének a cseréje is kidőlt... legyen 6 1-3. körös DT a rosteren?soma80egy ilyen sportágban előfordul ilyesmi, az hogy 3-an is kidőltek balszerencse, de az már egyáltalán nem hogy EGY normális csere nincs a rosteren...ez komoly, szezont befolyásoló hiba is lehetdavemayerInnen beáll majd valaki... ez már röhej, ha Paea is hosszabb távon nem lesz elérhető, akkor szánalom, de hát erre azért senki nem számíthatott.... 3 starter kidől....soma80Bears DT Nate Collins has a torn ACL and will miss the rest of this season.Na akkor hogy fog kinézni a kezdő DL?csi77
+ ez csak én mint laikus teszem hozzá: úgy gondolom hogy mivel a falembereknek minden snapnél garantáltan dolgozniuk kell ezért nagyobb terhelést kapnak adott esetben mint pl egy CB, ergo könnyebben "elhasználódnak", vagyis ha nyugodt akarsz lenni a szezon során biztosítanod kell olyan cserét (vagy egy B-tervet) ami legalább az első sor hatékonyságának egy bizonyos %ával (sztem kb 70) minimum rendelkeznie kell. Ezzel nem azt mondom hogy 6 minőségi DT kell a rosterre, de ha 2 kezdő után legyen legalább 2 olyan aki ezt a feladatot el tudja látni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal