NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tippelni ér?
34-21 ide.....
Az egyik td védelmi lesz.... 😊csi77
Tisztelet Uram! Majdhogynem szarva közt a tőgyit

Valaki elérhetővé tudná tenni a meccset?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Robert "Bob, The Subway Hero, The Third, das Dritte, 3.0, Young Griff" Griffin III

u.i: Mivel Robert Griffin se akarta, hogy összetévesszék a Baylorban játszó két másik Robert Griffinnel, és minő pech, a Redskinsben is van nála idősebb két Robert Griffin, úgy gondolom én sem akarom, hogy összetévesszetek az oldalon található füligjimmy nicknéven kommentelőkkel, ezért szeretném, ha mától mindenki Don Fülig di St. James, The Fourth néven jelezne felém a kommentekben.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Aminek örülni kell az az, hogy 4-2-vel állunk és hogy van 10 nap nyalogatni a sebeket.

Az OL jó teljesítményt nyújtott, igaz a Giants front seven már csak nevekből áll, teljesítmény jóval kevesebb van mögötte (Tuck, JPP). Alig-alig ütötték Cutlert, az első félidőben tán egyszer, néha összeomlott a zseb, akkor csekkolt vagy megfutotta, vagy földhöz vágta, a meccs vége felé pár blitz felvételt elrontottunk, Millst 1-2-szer verték, Garza egy gyönyörű holdinggal cseszett el egy 15 yardos futást, de összességében ez egy jó produkció volt, sokkal jobb, mint az elmúlt 3-4 hét bármelyikében, sack nélkül!

Cutler ma is jó volt. Újabb meccs eladott labda nélkül. Ami a legnagyobb öröm számomra, hogy végre az a Cutler játszik, aki többnyire jó döntéseket hoz, s ezeket gyorsan teszi. Elképesztő a különbség a tavalyi szezonhoz képest. Az első fi-ben túl dobta Jeffery-t, ha pontos sima TD, a meccs vége felé, meg egy remek passzt AJ nem tudott megfogni. Kisebb hibák voltak, de a játéka végig magabiztos volt. Remélem korrekt árban megfognak vele egyezni. Marshall csillogott ezúttal, AJ kevésbé, lehet sérült volt, lehet nem. Martellus Bennett fontos first downokat szerzett, minden labdát elkapott, ami felé ment, Kellen Davis után felüdülés ez a faszi.

A futójátékunk továbbra is döcög. Amikor a pontjainkat szereztük szinte nem is futottunk, a másodikban előny tudatában többet. Bush-t teljesen feleslegesen tartjuk a rosteren 4 millióért. Rövid yardos szituknál is ritkán használjuk, elkapásoknál annyira nem használható. Szélre kellene többet futni, sokkal hatékonyabb, mint középre. Ezek a draw playek nem nagyon ülnek.

Az első félidő Trestman megkérdőjelezhető döntése ellenére kiváló volt. 86,80 yardos TD drive, 58 yardos FG drive, ahol hiányzott nagyon a 2 elpazarolt időkérés. A második félidő 3 pontja nem az igazi, a 145 yard még talán hagyján. Tendencia, hogy a meccsek egyik fele általában ilyen: Cincy 1, Viings 2, Steelers 2, Lions 1 (bár ez nagyon tré volt garbage timeig), Saints 1, ma a 2. Ebben fejlődni kell, mert 21 offensive pont sokszor nem lesz elég.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biztos lesz olyan, aki nem ért egyet velem, de amit D fronton bemutatunk az szánalmas. Ma is volt egy TD, meg még mellette 2 pick, meg végül is a 21 kapott pont teljesen jó. Vannak playmakerek ez a nagy szerencsénk és Tuckernek is. Elisha kétszer nem értette meg magát az emberével, a harmadiknál mindenki döntse el ki cseszte el, de ott sem volt sehol senki a környéken. 3 darab 80+ yardos TD drive... Egy kiégett, öreg Brandon Jacobs egy felforgatott fallal átrohant rajtunk, sorba nyeljük a nagy játékokat. A 4 man rush talán 2szer megkergette Manninget, 1 darab sacket tudunk felmutatni Briggs révén, amit tackle címén bemutatunk az vicc. Nekem Tucker munkája eddig sem tetszett, rá lehet fogni, hogy nincs a keret 3 legjobb DT-je, de amikor volt, akkor is épp ez volt. Én kimondom, hogy szar munkát végez... Jah és Bowman lemaradt kétszer mondjuk, de sokkal, de sokkal jobb volt, mint vártam. Már a Lions ellen is jól szállt be, lehet Hokenak sikerült belőle nevelni egy korrekt játékost? Bár a safety duó sem azt a megbízható játékot hozza, mint tavaly. Egy szó, mint száz ez egy romokban lévő Giants ellen elég volt, de a Packers ellen így az ég adta világon semmi esély nem lesz. Van 10 nap, talán felépülnek a sérültek (Anderson és DJ is összeszedett ma vmit...).

A tavalyi szezonban punt coverageben 1., kickoff coverageban 3.-ak voltunk. Most kb a mezőny végén kullogunk, egy remekbe szabott 46 yardos KR-t ma is engedtünk. Joe DeCamillis ténykedését nem tudom a jó ízlés határain belül kifejezni. Hestert pedig jó lenne minél előbb eltakarítani, legyen ez a Ford gyerek a returner azt jó napot.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Az első félidőt a támadók oldaláról nagyjából adom (kivéve a pick utáni balfaszkodást), a második félidőben feltűnő volt, hogy a Jeffery felé szálló labdák hosszúak vagy magasak voltak, ezekkel simán hoztuk volna a driveokat. Kérdés, hogy Jeffery nem futotta volna jól meg a routokat vagy pontatlan volt a labda? Marshall ezeket simán hozta (igaz Jeffery nem volt 100% már a meccs előtt sem)......

A védelmen viszont nagyon felhúztam magam, igaz az elején az a két pick szép volt. Azután viszont katasztrófa volt, újabb elkapót és futót emeltünk ki az elfeledés és az ismeretlenség homályából..... 😕
Mindenki természetesnek vette a mai győzelmet, de ez a Giants két éve még bajnok volt, ha megrázták magukat, most is tudtak villantani. Az ilyen győzelmek nagyon sokat érhetnek, mert ők előbb utóbb felállnak a padlóról, itt már mutattak jeleket, szerencsére még nem sikerült.

Ami aggasztó, hogy az eddig sem acélos védelemből kiesett még két ember, ki a bánattal fogunk kiállni a Washington ellen? Ja és mit fog ezzel a védelemmel kezdeni a GB?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Őszintén megvallva a 4. negyedben jobban izgultam, mint az első randevúmon! 😊

Ami az elején összejött OFF oldalon (24 pont), az a 2. félidőben nagyon nem (3 pont).
Én azért azt mondom, hogy az Offense rendben, de a védelem, főleg a DL problémáktól egyáltalán nem mentes.
Oké, hogy Jacobs ca. 110 kg és nehezen lehet földrevinni, de hogy 3-4 (5) ember kell, hogy földre vigye, az már komoly gond.
És ma azért láttuk Bowman és Tillmann közötti éles szakadékot is.

Egy szó mint száz, a Defense tavasszal, nyáron komoly erősítésre szorul!
több mint 12 éve
Inkább kihagynám a meccset, minthogy a Sport TV-n nézzem...

Én is hiszek abban, hogy előbb-utóbb minden rossz széria megszakad, nagy számok törvénye, meg mittomén, tanultam matek3-ból, de régen volt... Mi alapján lehet jobb nálunk a Giants kiindulva az eddigi meccsekből? .... No... ajajaj. Az a helyzet, hogy annyira kilátástalanul játszanak, hogy szerintem semmiben. Persze ebben van némi elfogultság is.

Kikaptunk kétszer, két jó csapattól. Nem a világvége. A mait be kell rántani és semmi gond. Ez lehet egy sima meccs is, ha az elejétől jól játszunk, meg lehet nyögvenyelős is.
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
31-17 Ide

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Tippelni ér?
34-21 ide.....
28-14 Nekik! 😕Süsü
SZÍVD VISSZA!

3 meccs után végre ezt élőben tudom követni! Ki lesz eredménykövőben?

21-3 idekovi470
Miért? Leírtam egy tippet. ...ha nem jön be,akkor kellemes meglepetés lesz. 😊Süsü
Ilyet tippmixelni szoktam, a szurkolni kívánt csapat ellen teszek. WIN-WIN szitu 😀

Bepróbálkozom egy sport1-el, remélem Sanyi lesz. Vagy Márk. Márk ott van még egyáltalán?

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Tippelni ér?
34-21 ide.....
28-14 Nekik! 😕Süsü
SZÍVD VISSZA!

21-3 idekovi470
Miért? Leírtam egy tippet. ...ha nem jön be,akkor kellemes meglepetés lesz. 😊
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Tippelni ér?
34-21 ide.....
28-14 Nekik! 😕Süsü
SZÍVD VISSZA!

21-3 ide

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Tippelni ér?
34-21 ide.....
28-14 Nekik! 😕
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Tippelni ér?
34-21 ide.....
Az egyik td védelmi lesz.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Brandon Marshall said he will wear lime green cleats Thursday night. Marshall said he will match the NFL fine he will receive, and donate it to a mental health awareness foundation.davemayer
The league has informed wide receiver Brandon Marshall that he will not be permitted on the field Thursday night wearing the green shoes he planned as a way to call attention to Mental Health Awareness Week, which began last Sunday and runs through Saturday.
The league last year had threatened teammate Earl Bennett with ejection if he wore orange shoes out for a game.

Erről ennyit. Lehet bepipul miatta.Delete
gondolom...nem, tudom hogy ezzel még nincs vége... ezek a hülye amcsik

Marshall's Shoe Update: According to ProFootballTalk's Mike Florio, the NFL is now going to allow Brandon Marshall to play in the green shoes, and he will be fined later.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
előzetesen a játék talán minden elemében jobbak vagyunk- ezek szoktak a legnehezebb győzelmek lenni... Mindenesetre nem tudom elhinni hogy tudná velünk tartani a lépést a Giants. A meccs eleje kulcskérdés, ha az jól sikerül gála is lehet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A Giantsnek elég "masszív" fala van szerencsére, futójátékuk úgy nagyjából nincs, Manning szórja az INT-eket, be lehet pótolni azt, ami a Saints ellen elmaradt.

A labda másik oldaláról mindent elmondok azzal, hogy Trumaine McBride az egyik kezdő CB.

Én mindig próbálom reálisan, nem elbizakodottan nézni a dolgokat, de elnézve ezt a meccset holnap simán kell nyernünk.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears elevation of DT Christian Tupou from prac sqd to 53 man roster sign he will surely play Thur night. Otherwise, no move in short week

Meglátjuk
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Állítólag mindenképpen valamelyik AFC North csapattal játszanak Londonban.

több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Jövőre már 3 meccs lesz Londonban és az egyik pályaválasztó a Falcons lesz, így 1:5-höz az esélye, hogy a Bears is jöjjön Európába 2014-ben.
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Brandon Marshall said he will wear lime green cleats Thursday night. Marshall said he will match the NFL fine he will receive, and donate it to a mental health awareness foundation.davemayer
The league has informed wide receiver Brandon Marshall that he will not be permitted on the field Thursday night wearing the green shoes he planned as a way to call attention to Mental Health Awareness Week, which began last Sunday and runs through Saturday.
The league last year had threatened teammate Earl Bennett with ejection if he wore orange shoes out for a game.

Erről ennyit. Lehet bepipul miatta.

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
One of the reasons Alshon Jeffery is having a breakout year is because he has done well on hitch routes, with 14 of his 28 catches coming on the route. This has come on 18 targets for 145 yards, which all lead the league.
PFF-en jött velem szembe ez a két érdekes mondat. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Brandon Marshall said he will wear lime green cleats Thursday night. Marshall said he will match the NFL fine he will receive, and donate it to a mental health awareness foundation.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
 www.chicagobears.com/multimedia/videos/Thayers-Playbook-McClellin-versatility/473e37b3-37c0-422c-a366-340217273ac3

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears home games for 2014: Det, GB, Min, NO, TB, Buf, Mia, and corresponding finisher in NFC East.
Bears road games for 2014: Det, GB, Min, Atl, Car, NE, NYJ and corresponding finisher in NFC West.

több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Kemény lesz ez az offseason: Cutler, Slauson, Garza, Wootton, Melton, Anderson, DJ WIlliams, Wright, Tillman, Jennings szerződése mind-mind lejár. Garzat tudjuk nélkülözni, az egyik LB-t is talán.tüsi91
Offseason még nagyon messze van, most még azt hagyjuk szerintem.
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Én az elmúlt 2 meccsen elégedetlen voltam a támadófallal, főleg az első féidőkben voltak pocsékak. A Steelers ellenit most hagyjuk, ott más volt a tészta akkora előnynél, de az se egy túlzottam magabiztos telejsítmény. Azért volt ott rohangálás rendesen,meg kikényszerített checkdown passzok. És szép-szép, hogy Cutler 2.5 másodperc alatt szabadul a labdától, de ha neadjisten 4 kell? Ez még nálam work in progress.füligjimmy
Világos, világos, volt be nem fútj holding a rukiktól, meg elkúrás, de jók lesznek ezek, nekem ez a vudum. Az elkaristolnak még egy ideig dolgot persze úgy értettem, hogy közben összeszoknak, belejönnek, stb, ami azért elvárható.

Ráadásul egy igazán domináns DT-t akkor is kell öntözgetni, nevelgetni 1-2 évig, ha jót draftolsz. CB meg elképesztő lutri, ott inkább vennék egy közepes veteránt, mint egy újoncot.füligjimmy
Wisdom. Sajnos.

Ursus arctos budapestiensis