NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
beleolvastam, nem tudom miért szidjátok Tuckert (az egy dolog, hogy ahol eddig járt top 5-ös védelmet hozott össze), de személy szerint összetenném a két kezem ha csak ennyire lenne inkompetens a DC-nk, mint Tucker...
mindig lehet lejjebb adnisapka
Csak nézd meg hogy mi honnan jutottunk hova. Egy többé-kevésbé ugyan olyan kerettel, mint tavaly

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
beleolvastam, nem tudom miért szidjátok Tuckert (az egy dolog, hogy ahol eddig járt top 5-ös védelmet hozott össze), de személy szerint összetenném a két kezem ha csak ennyire lenne inkompetens a DC-nk, mint Tucker...
mindig lehet lejjebb adni

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Kialudva, ahogy én láttam:
+ Forte - ihletett formában játszott, rajta semmi nem múlott....
+ McCown - 204 yard, 1 TD/ 0 INT + 33 futott yard, na ezt ki a bánat gondolta volna? Szép volt!
+ egy kicsit Hester, az utóbbi 2 év fekete pontjai után most beírhatunk neki egy nagy pirosat is
+ a fentiek tükrében elmondható, hogy az O nem omlott össze. Vajon tavaly-tavalyelőtt nem 41-15 lett volna egy ilyen találkozó vége (Cutler sérülése, a backup-ok szerencsétlenkedése, elkapók hiánya) ?
+ picit félve, de beszúrom ide Jefferyt is (a picksix-et leszámítva) szerintem jól játszott, 105 yardja lett, pedig ütötték vágták......
+ Tillman pick

- Cutler sérülése (addig sem volt túl meggyőző, a picksixről szerintem megosztva tehetnek Jefferyvel) - remélem hamar felépül......
- egyéb sérülések
- VÉDELEM - na ezt sem gondoltam, hogy a O-line helyett a D-t fogjuk szidni. Itt is bekavartak a sérülések, de könnyen lehet, hogy egy szebb napokat megélt dinasztia hattyúdalát látjuk idén..... Mekkelek, Peppers, Conte játszottak tegnap?
- Edzői felelősség: azt hiszem erről nem nagyon kell írnom, ezt ti jobban tudjátok, egy (igaz csak látszólag) romokban heverő Redskins agyabugyált el minket nagyon, persze, hogy Róbert Gida 3 ellenünk támadt fel poraiból (ahogy múlt héten Jacobs és még sorolhatnám), hagytuk, hogy ficánkoljon, stb stb.

Mindegy, van két hét a sebek nyalogatására, felépülésre, gondolkodásra, aztán jöhet a szintén nem túl szerencsés Packers, lassan épkézláb elkapó nélkül....................

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Valaki tud mondani valami biztatót, hogy miért nem lesz ennyire kilátástalan a védelmünk a következő meccsen meccseken?hpeter93
Biztatót..akárki tud neked innen mondani. Egy a gond...ezzel az emberrel a védelem élén...akárki akármit mondd...ebbe a szezonban SEMMIT NEM KELL VÁRNI!!! Akármennyire is szar ezt hallani/látni ez kész tény. Kár lenne bármiféle álomvilágba is ringatnia magát bárkinek.

McCown azért jó meccset hozott (hogy valami pozitívum is legyen benne) Fortéval együtt. 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Gyerekek, a vudu az olyan, hogyha a QB dob egy lasztit, a légy közbe leszarja, menne Tillamnn kezébe, ha tudná, merre forduljon, és lesz belőle egy 50 yardos TD, akkor szarok az egészbe. Ilyen ez a c'est la vie.

Tüsi: ugatom meccs előtt, hogy 250 yardot fognak futni, és ha hátrányba kerülünk, lezabálják az órát. Mi történik? Első félidőben megyünk 47 yardot, és pályán vagyunk nettó 5 percet. Tucker nincs felmentve, nyilván lemondani nem fog, értelmes ember nem rúg ki a segge alól egy ekkora fizetést, hogy utána elmenjen valahova alacsonyabb beosztásba.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Valaki tud mondani valami biztatót, hogy miért nem lesz ennyire kilátástalan a védelmünk a következő meccsen meccseken?

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Tudom nem mentek vele semmire de van nálatok balfaszabb csapat is a csoportban. Segítsek? Nem sajtszagú és nincs hajója.
Meglesz nektek a PO.Bazzani
És mit érnénk vele? Pont olyan lenne mint tavaly a Vikes.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Tudom nem mentek vele semmire de van nálatok balfaszabb csapat is a csoportban. Segítsek? Nem sajtszagú és nincs hajója.
Meglesz nektek a PO.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Nem tudom mit írjak, keresem a pozitívumokat (azért voltak), de inkább holnap.....

Jimmy, ennél keményebb wudu kell 2 hét múlva... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Loviet azért savaztuk, mert az offense miatt nem jutottunk sehova. Trestmant azért savazhatjuk, mert a defense miatt nem jutunk sehova. Én már most kirúgnám Tuckert. Persze sokan kiestek stb. Nevetséges az egész. 38 pontot kaptál. Miről beszélünk?

Trestmannek egy offseason elég volt, hogy egy olyan támadó stratégiát húzzon fel, amiről csak álmodtunk. Egy Josh McCown, akit láttunk Martz alatt, hogy jobb, mint Hanie, de hagyjuk, szóval egy McCownnal 24 pontot teszel fel, hosszú driveokat vezetsz stb. Le a kalappal. Még akkor is ha az ellenfél védelme gyenge. A második félidei offense A++++. Az első félidőben 8 percet voltunk fenn.
Egy apró dolog: Cutler nélkül 2010-ben, 2011-ben,12-ben mire mentünk. S ma? Ez Uraim a system.

Aztán most meg a defense lett rossz. Rossz? Akkor nyertünk volna. Minősíthetetlen.tüsi91
Egyrészt értelek, másrészt, ahogy mondtam korábban is, aki 10 nap után ekkora kalap szarral lép a pályára, azzal az edzővel nem megyünk semmire. Se most, se később. Outcoaching. A labda mindkét oldalán. És ne szépítsük, ez a Redskins **** csapat. A mienk rosszabb.füligjimmy
teljesen egyetértek. Trestman rendet vágott az offenseben, de ez egy csapatsport, a O a D nélkül nem megy (a fordítottját már ismerjük).

Nekem az hogy ilyen jól mentünk a második félidőben a szezon meglepetése, ezt egy percig sem gondoltam volna, tényleg a system érdeme (meg Forte-é, meg Jeffery-é, de McCown-é is).

Viszont aki 7 meccs alatt konzisztensen egy teljes félidőt odaad az ellenfélnek azzal baj van vsz. Illetve nagyon kíváncsi leszek hagyják-e ezt a gyökeret továbbra is DC-nek, ha igen akkor (úgy mint Loviet) a koordinátora buktatja meg. Jobb csapattól ki lehet kapni, de egy gyengébbtől úgy hogy 41 pontod van elég cinkes.

Sajnos nem elég karakán Trestman, pedig most az asztalra kéne csapni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én is értelek Jimmy. Igazad is van. No de Tucker? s a védelem?
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
With Jay Cutler going down today with an injury, the Bears will re-sign QB Jordan Palmer, per @FieldYates and me.

Nem volt szar preseasonban

több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70
Briggs lenne 3-4-es OLB? 😀. Sohasem gondoltam bele, de miért ne? 😊. Zónázni tud, irányító siettetés megy, no de ki lenne a másik oldalon? Mekkelek? Neki is jobban feküdne a 3-4 OLB, de én a csávóról már tavaly lemondtam. Egy első körös embertől az ember azt várná, hogy impact player legyen. MOndjuk nem nálunk, de azért ez nagyon vérszegény.

Holnap 7 man front végig, leszarom, ha passzolnak 350 yardot. Akkor is passzolnak, ha nickel van, legalább ne fussanak át rajtunk. Kapsz 25-27 pont környékén. A kérdés mennyit teszel fel. A Skins védelme Top 3. S nem a jó irányból.tüsi91
200 felett futottak.. nem tudjátok mikor volt ilyen utoljára???
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Loviet azért savaztuk, mert az offense miatt nem jutottunk sehova. Trestmant azért savazhatjuk, mert a defense miatt nem jutunk sehova. Én már most kirúgnám Tuckert. Persze sokan kiestek stb. Nevetséges az egész. 38 pontot kaptál. Miről beszélünk?

Trestmannek egy offseason elég volt, hogy egy olyan támadó stratégiát húzzon fel, amiről csak álmodtunk. Egy Josh McCown, akit láttunk Martz alatt, hogy jobb, mint Hanie, de hagyjuk, szóval egy McCownnal 24 pontot teszel fel, hosszú driveokat vezetsz stb. Le a kalappal. Még akkor is ha az ellenfél védelme gyenge. A második félidei offense A++++. Az első félidőben 8 percet voltunk fenn.
Egy apró dolog: Cutler nélkül 2010-ben, 2011-ben,12-ben mire mentünk. S ma? Ez Uraim a system.

Aztán most meg a defense lett rossz. Rossz? Akkor nyertünk volna. Minősíthetetlen.tüsi91
Egyrészt értelek, másrészt, ahogy mondtam korábban is, aki 10 nap után ekkora kalap szarral lép a pályára, azzal az edzővel nem megyünk semmire. Se most, se később. Outcoaching. A labda mindkét oldalán. És ne szépítsük, ez a Redskins **** csapat. A mienk rosszabb.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Jay Cutler being carted out of stadium now.

Visszaigazolhatjuk Blanchardot nyugodtan, úgyis McCown kezd bárkit hozunk.

Brandon Marshall was just taken into X-ray room.

több mint 12 éve

Aztán most meg a defense lett rossz. Rossz? Akkor nyertünk volna. Minősíthetetlen.
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
nincs gond, ez egy értékes L lehet. Már ha Tuckert eltakarítják a város környékéről. Krittikán alluli, pedig ez azg O most karcol, a csere QBval is működött, nyilván egy fos D ellen, de pszt!

Tucker Takarodj!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 039
kár ezért a maiért. csapatsport, de 40 ponttal meccset kell nyerni, a védekezés sajnos kritikán aluli. ezt nyilván ti is tudjátok, ennyi sérülttel mondjuk nem egyszerű.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
És akkor végre itt(hon) sírhatok...
brühühü

De előre és felfelé kell nézni
Lehet be kell szerezni egy 12 es mezt😊
több mint 12 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Sajnálatos módon Uraim, a szezonunk érdemi részének vége. És a következő két évünk is egy középszerű vergődés marad. Kiderült, hogy Trestman sem üstökös, mindössze mocsárgázból gyulladt lidércfény. Az az edző, akinek a csapata egy ilyen ellenfél ellen 10 napos felkészülés után ilyen produktumot rak fel a páylára, attól az edzőtől nincs mit várni.füligjimmy
Hát én is többet vártam. Cutlerrel mi van?
több mint 12 éve
Az egy félidős offense újra karcol. Csere QB-val... Ez a rendszer.

Ha Lovie Smith tudott volna OC-t választani egy sikeres HC lenne.

Egyenlőre Trestmanre is igaz ez DC-ként.tüsi91
Többszörös Superbowl részvételei lehettek volna szvsz

több mint 12 éve
Az egy félidős offense újra karcol. Csere QB-val... Ez a rendszer.

Ha Lovie Smith tudott volna OC-t választani egy sikeres HC lenne.

Egyenlőre Trestmanre is igaz ez DC-ként.
több mint 12 éve
Emery ezt az edzői ámokfutást nem hagyhatja szó nélkül. Ha igen, akkor csapják jól nyakon, hogy észrevegye.

több mint 12 éve
Sajnálatos módon Uraim, a szezonunk érdemi részének vége. És a következő két évünk is egy középszerű vergődés marad. Kiderült, hogy Trestman sem üstökös, mindössze mocsárgázból gyulladt lidércfény. Az az edző, akinek a csapata egy ilyen ellenfél ellen 10 napos felkészülés után ilyen produktumot rak fel a páylára, attól az edzőtől nincs mit várni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
........

Nincs mese több pontot kell csinálni mint az ellenfél mert nem nagyon bízom a D-ben sajnos, futás ellen nagyon gyengék...davemayer
Hát igen, ez minden statisztika szerint győzelemmel kecsegtet....... 😀csi77
na ugye, én mindent tudok 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal