Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Összefoglalva kell a DL-be min 2, de inkább 3 új ember, LB-be is befér 1, és a teljes Sec.
Lassan Hester utódját is meg kéne találni, oda is minőségi visszahordót várok.
CuttyDoesItkovi470
azért azt szögezzük le hogy ők is emberek, lehet rosszabb periódusuk, nem kell mindenkit azonnal kidobni csak mert volt pár rosszabb meccse. Inkább meg kell keresni az okokat, és ha ezek adott esetben a játékostól függetlenek akkor azokat meg kell szüntetni. Kb mint Cutler és az OL esete: amíg minden snapnél üldözik kevésbé lehet csak rá fogni a rosszabb szereplést - ez ugye már változott szerencsére (jobb is a teljesítménye összességében szerintem).

A secondary teljesítményét biztosan befolyásolja hogy 0 nyomást helyezünk az ellenfél irányítójára.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Összefoglalva kell a DL-be min 2, de inkább 3 új ember, LB-be is befér 1, és a teljes Sec.
Lassan Hester utódját is meg kéne találni, oda is minőségi visszahordót várok. És ezeket a lépeseket a következő 2 évben.

Na ebbe nem fér bele Cutler elvesztése, és egy új QB köré építés. Ha mégsem hosszabbítanak vele, akkor szarjanak sünt. Már csak a rádió műsora miatt itt kell tartani.. 😀
CuttyDoesIt

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70
Mondom Cutler az egyik kedvencem a csapatból, de hát valljuk be elég gyakran éri sérülés. McCown jól játszott most, és remélem így is folytatja, de nem hiába örök csere.
Kordinátor váltás meg szerintem jó lenne. Tucker kezei közt csak mélyrepülésben van a d. Ráadásul sok a sérült is. Azt is beláthatjuk, hogy Tucker nem ért ehhez, legalábbis nem megfelelő szinten. Én úgy látom, hogy ennél lejjebb nincs.
Egyébként rosszul elsült koordinátor cseréről szezon közben tudsz? Komolyan kérdezem, mert érdekel, és én nem tudok.
Ja és Sammy Watkins nem elkapó?????beaars
De, Tayh(?) Boyd az irányító.

Szezon közben nem cserélnek koordinátort. Mert nem. Olyan va, hogy valaki ellép, és kinevezik az egyik sameszát, de házon kívűlről szezon közben nem szoktak. De mekkora mennyiségű az a moslék, amit Tucker nyakába lehet önteni? Peppers nem tud egy az egyben megverni senkit. Mekk Eleket ledarálja egy TE. Melton sérült, Collins sérült, Williams sérült, Paea sérült. Tillmann nem tud megfordulni, mert sérült. A meccs elment rajta, nem tudom, miért nem pihentették ismét, de ha 2 hét alatt nem javult a térde, valószínűleg egy hónap alatt se lenne jobb. És ki van még az utcán, aki egy teljesen új cover sémát neked összerak, betanultatja, és sikerre viszi? Nálam a két safety teljes fogalmatlansága Tucker felelőssége. Főleg úgy, hogy a secondary edző maradt. Vezetjük a ligát miss tackle-ökben. Ami nálam azt jelenti, hogy az edző olyan pozícióba hozza a játékosokat, amikor megcsinálhatnák a szerelést, de elbasszák. Akkor mi van? Nyilván azt is lehet modani, hogy az edző felelőssége, hogy a játékosok elfelejtettek játszani. De egyik negyedről a másikra elfelejtenek, aztán újra megtanulnak? Ilyet esküszöm nem láttam. Alábecsültem Melton jelentőségét, Wootton egészen kiválóan játszik, Bass akár meg is ragadhat rosteren. Greene lehet, hogy nagyon messze van az NFLt-ől, Costanzo kb. csere cseréje kaliber, mégis ő lépett pályára, remélem, hogy csak a tapasztalata miatt, bár láttuk, mennyit ért a rutinja. A secondaryt jelen állapotában teljesen le kell cserélni.füligjimmy
Reméljük a legjobbakat😀😀😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Azért az megvan, hogy ez volt az első meccsünk idén, ahol a negyedik negyedben TD-t engedtünk az ellennek? Igaz, rögtön kettőt.......

Jimmy, koordinátor csere, ami bevált, tavaly a Ravensnél volt idény közben és nekik mintha tényleg bejött volna......... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Conte tényleg ritka szar, de ez a csávó, amikor 2011ben rookieként a 6. héten kezdő lett -mert Harris elfogyott, Marivödörröl meg hihetetlen módon kiderült, hogy ostoba - akkor hozott egy megbízható teljesítményt. Sőt tavaly az első felében a szezonnak egészen jó is volt, aztán visszaesett, majd megsérült. Ez a csávó 12-14 meccsen megmutatta, hogy tud játszani. Wrightról szót sem említek. Ez a két srác tavaly egy megbízható, jó párost alkotott. No de idén?

Én nem védem Tuckert, legszívesebben eltakarítanám, más kérdés, hogy nem fogják szezon közben. Lovie rendszere is arról szólt, hogy ha kiesett 2 láncszem akkor végünk volt. Most kiesett x és x>3. S valljuk meg egy korszak alkonyán vagyunk. Peppers 33, Briggs 33, Tillman 32, Jennings 30, (Anderson 31, DJ Williams 31). 11-ből 6 ember a szezon előtti kezdőből 30+. Peppersnél úgy néz ki kifogyott a tank, Briggsben ellenben lehet még 2-3 jó év, persze ilyenkor megsérül. Tillmannek az egész szezonja ilyen lesz már. Emellé kiesett 2 DT-d, a 3. sérült, hát nem egyszerű. Ettől függetlenül ez a 7 meccs nagyon gyenge D játékot mutatott. Nincs passrush, emellé még a secondaryben is hiba-hiba hátán.
több mint 12 éve
Bebaszna QB draft, amíg Conte a sztár safety.
Nagyon gyenge s srác, a Skins ellen ilyen teljesítményt bárki nyújtana. A draft 2. napján Safetyt akarok!!!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mondom Cutler az egyik kedvencem a csapatból, de hát valljuk be elég gyakran éri sérülés. McCown jól játszott most, és remélem így is folytatja, de nem hiába örök csere.
Kordinátor váltás meg szerintem jó lenne. Tucker kezei közt csak mélyrepülésben van a d. Ráadásul sok a sérült is. Azt is beláthatjuk, hogy Tucker nem ért ehhez, legalábbis nem megfelelő szinten. Én úgy látom, hogy ennél lejjebb nincs.
Egyébként rosszul elsült koordinátor cseréről szezon közben tudsz? Komolyan kérdezem, mert érdekel, és én nem tudok.
Ja és Sammy Watkins nem elkapó?????beaars
De, Tayh(?) Boyd az irányító.

Szezon közben nem cserélnek koordinátort. Mert nem. Olyan va, hogy valaki ellép, és kinevezik az egyik sameszát, de házon kívűlről szezon közben nem szoktak. De mekkora mennyiségű az a moslék, amit Tucker nyakába lehet önteni? Peppers nem tud egy az egyben megverni senkit. Mekk Eleket ledarálja egy TE. Melton sérült, Collins sérült, Williams sérült, Paea sérült. Tillmann nem tud megfordulni, mert sérült. A meccs elment rajta, nem tudom, miért nem pihentették ismét, de ha 2 hét alatt nem javult a térde, valószínűleg egy hónap alatt se lenne jobb. És ki van még az utcán, aki egy teljesen új cover sémát neked összerak, betanultatja, és sikerre viszi? Nálam a két safety teljes fogalmatlansága Tucker felelőssége. Főleg úgy, hogy a secondary edző maradt. Vezetjük a ligát miss tackle-ökben. Ami nálam azt jelenti, hogy az edző olyan pozícióba hozza a játékosokat, amikor megcsinálhatnák a szerelést, de elbasszák. Akkor mi van? Nyilván azt is lehet modani, hogy az edző felelőssége, hogy a játékosok elfelejtettek játszani. De egyik negyedről a másikra elfelejtenek, aztán újra megtanulnak? Ilyet esküszöm nem láttam. Alábecsültem Melton jelentőségét, Wootton egészen kiválóan játszik, Bass akár meg is ragadhat rosteren. Greene lehet, hogy nagyon messze van az NFLt-ől, Costanzo kb. csere cseréje kaliber, mégis ő lépett pályára, remélem, hogy csak a tapasztalata miatt, bár láttuk, mennyit ért a rutinja. A secondaryt jelen állapotában teljesen le kell cserélni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70
Oszt mit csinálsz? Húzol egy rookie QB-t 15-25. helyek között, aki vagy beválik vagy nem? Ha ez beigazolódik, akkor Emery nem csak az eddigi 2, hanem a következő 2*x (x>=1) évet is küldi a levesbe. Végül is a teljes defenset 2 éven belül újra kell installálni, akkor a QB is minek 😊...

Bár ezt én sem nagyon tudom elképzelni szerencsére...tüsi91
visszaigazolnám cutlert. egyik kedvencem( még ha évekkel ezelőtt volt hogy 5 interceptiont is dobott) de én csak huznék egy qb-t a drafton. annyira nem gondolom hogy a futásokkal gyakran operáló irányító kéne chicagoba. mccarron vagy mettenberger szerintetek milyen megoldás lenne. esetleg cutler mögé 1-2 évre, bár az lehet hülye ötlet. drafton elsőkörben ráhajtanék vic beasleyre (már ha nem tervezünk 3-4 re állni) és második körben mondjuk mettenbergerre (bár trestman jobban kedveli a gyorsan gondolkodó irányítókat). free agent piacról meg byrd-öt a billstől. peppers, conte nem kellenek. briggs helyretenné az ifjú lb-ket ,így szerintem rövid idő alatt stabilizálódhatna a csapat. cutlert még jövőre megprobalnam, de ha újra megsérül lenne egy fiatal irányító akire építhetnénk. elkaponk is van jeffery személyében. bár lehet rosszul látombeaars
Az a gond, hogy ez mégiscsak egy munkahely. Aztán ha úgy gondolod, hogy még mindig karriered felszálló ágában vagy, főleg azok után, hogy egy rakás gyökér tartott vissza évekig, hát nem szül jó vért. Ha az én gyökér főnököm is odahozna egy ifjú titánt, hogy nem kell aggódni, 4-5 év múlva fogja átvenni a helyedet, pöttyet elhúznám a számat. Jaaaj, ez az NFL, ez különleges. Lófütty. Ez egy munkahely. Lehet csűrni, lehet csavarni, Cutler jelenleg Top10-ben simán benne van minden statisztikai kategóriában. Ha cserélni akarsz, akkor a legjobb megoldás, hogy elengeded, és jön mittomén Sammy Watkins. Abban biztos vagyok, hogy igencsak nézegetik az irányítókat.

A másik, a koordinátor váltás. Ne vedd magadra, de amikor valaki 10 évből tud 1 darab példát mondani, hogy na, ott azért nem sült el rosszul, akkor ütnék egyet. Ugyanez, mikor valaki az nagy karriert befutott UDFA játékosra James Harrisont mondja példának. Van egy 0,0003%-os sikerességi ráta, de ez kicsit kevés. Mikor interim HC-t megtartanak a szezon végén, még az se szokott jól elsülni. Frasier legalább rájátszásba vitte a csapatát. Talán házon belül ki tudnád nevezni Hoke-ot, de pont a sec. annyira rossz, hogy elképesztő. Nem Conte, és Wright felejtett el játszani. Kóvályognak a pályán.füligjimmy
Ja és Sammy Watkins nem elkapó?????
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Oszt mit csinálsz? Húzol egy rookie QB-t 15-25. helyek között, aki vagy beválik vagy nem? Ha ez beigazolódik, akkor Emery nem csak az eddigi 2, hanem a következő 2*x (x>=1) évet is küldi a levesbe. Végül is a teljes defenset 2 éven belül újra kell installálni, akkor a QB is minek 😊...

visszaigazolnám cutlert. egyik kedvencem( még ha évekkel ezelőtt volt hogy 5 interceptiont is dobott) de én csak huznék egy qb-t a drafton. annyira nem gondolom hogy a futásokkal gyakran operáló irányító kéne chicagoba. mccarron vagy mettenberger szerintetek milyen megoldás lenne. esetleg cutler mögé 1-2 évre, bár az lehet hülye ötlet. drafton elsőkörben ráhajtanék vic beasleyre (már ha nem tervezünk 3-4 re állni) és második körben mondjuk mettenbergerre (bár trestman jobban kedveli a gyorsan gondolkodó irányítókat). free agent piacról meg byrd-öt a billstől. peppers, conte nem kellenek. briggs helyretenné az ifjú lb-ket ,így szerintem rövid idő alatt stabilizálódhatna a csapat. cutlert még jövőre megprobalnam, de ha újra megsérül lenne egy fiatal irányító akire építhetnénk. elkaponk is van jeffery személyében. bár lehet rosszul látombeaars
Az a gond, hogy ez mégiscsak egy munkahely. Aztán ha úgy gondolod, hogy még mindig karriered felszálló ágában vagy, főleg azok után, hogy egy rakás gyökér tartott vissza évekig, hát nem szül jó vért. Ha az én gyökér főnököm is odahozna egy ifjú titánt, hogy nem kell aggódni, 4-5 év múlva fogja átvenni a helyedet, pöttyet elhúznám a számat. Jaaaj, ez az NFL, ez különleges. Lófütty. Ez egy munkahely. Lehet csűrni, lehet csavarni, Cutler jelenleg Top10-ben simán benne van minden statisztikai kategóriában. Ha cserélni akarsz, akkor a legjobb megoldás, hogy elengeded, és jön mittomén Sammy Watkins. Abban biztos vagyok, hogy igencsak nézegetik az irányítókat.

A másik, a koordinátor váltás. Ne vedd magadra, de amikor valaki 10 évből tud 1 darab példát mondani, hogy na, ott azért nem sült el rosszul, akkor ütnék egyet. Ugyanez, mikor valaki az nagy karriert befutott UDFA játékosra James Harrisont mondja példának. Van egy 0,0003%-os sikerességi ráta, de ez kicsit kevés. Mikor interim HC-t megtartanak a szezon végén, még az se szokott jól elsülni. Frasier legalább rájátszásba vitte a csapatát. Talán házon belül ki tudnád nevezni Hoke-ot, de pont a sec. annyira rossz, hogy elképesztő. Nem Conte, és Wright felejtett el játszani. Kóvályognak a pályán.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70

visszaigazolnám cutlert. egyik kedvencem( még ha évekkel ezelőtt volt hogy 5 interceptiont is dobott) de én csak huznék egy qb-t a drafton. annyira nem gondolom hogy a futásokkal gyakran operáló irányító kéne chicagoba. mccarron vagy mettenberger szerintetek milyen megoldás lenne. esetleg cutler mögé 1-2 évre, bár az lehet hülye ötlet. drafton elsőkörben ráhajtanék vic beasleyre (már ha nem tervezünk 3-4 re állni) és második körben mondjuk mettenbergerre (bár trestman jobban kedveli a gyorsan gondolkodó irányítókat). free agent piacról meg byrd-öt a billstől. peppers, conte nem kellenek. briggs helyretenné az ifjú lb-ket ,így szerintem rövid idő alatt stabilizálódhatna a csapat. cutlert még jövőre megprobalnam, de ha újra megsérül lenne egy fiatal irányító akire építhetnénk. elkaponk is van jeffery személyében. bár lehet rosszul látom
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Bár ezt én sem nagyon tudom elképzelni szerencsére...
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
100%ig biztos vagyok benne, hogy marad.

De azért képzeljük már el Vikings mezben 😀 vagy mondjuk Bengals mezben. 😀

Nem, Jaynek maradnia kell, és szerintem 100%os a bizalom benne Marcitól.kovi470
Mi sem tudtuk Brett apót elképzelni lilába', oszt mégis volt nagy pislogás.
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Mondjuk utoljára 2009-ben játszott végig egy szezont, de szerintem a csapatok fele azonnal ugrana rá.
Ha nem kell, akkor a tag és trade opció jobb lenne, mint simán elengedni, lenne rá bőven vevő.gabokocka
és akkor legalább te döntöd el hogy hova kerüljön (ne nfc-be), ha nem számítunk rá de nem tageljük és free agent lesz a vikes tuti lecsap rá, ide a bökőt.davemayer
Ott csak rontanának rajta..
több mint 12 éve
100%ig biztos vagyok benne, hogy marad.

De azért képzeljük már el Vikings mezben 😀 vagy mondjuk Bengals mezben. 😀

Nem, Jaynek maradnia kell, és szerintem 100%os a bizalom benne Marcitól.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Mondjuk utoljára 2009-ben játszott végig egy szezont, de szerintem a csapatok fele azonnal ugrana rá.
Ha nem kell, akkor a tag és trade opció jobb lenne, mint simán elengedni, lenne rá bőven vevő.gabokocka
és akkor legalább te döntöd el hogy hova kerüljön (ne nfc-be), ha nem számítunk rá de nem tageljük és free agent lesz a vikes tuti lecsap rá, ide a bökőt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
Ha nem kell, akkor a tag és trade opció jobb lenne, mint simán elengedni, lenne rá bőven vevő.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
NFL.com's Mike Silver believes there's a "very real possibility" the Bears let Jay Cutler walk in free agency.
Silver believes Bears coach Marc Trestman "might not place as much of a premium on arm strength as some of his peers," and that Cutler has hurt his cause by remaining turnover prone. A source "familiar with the Bears' situation" agrees. "If you're (Trestman), do you want to spend $20 million a year on Cutler, who might not be the best fit, or do you want to find someone you can mold who's efficient," the source asked rhetorically. "And if you think about how deep this (next) draft class might be, he can identify his guy and get him relatively cheap for the next few years." The Bears would be gambling by throwing in the towel on Cutler, but he turns 30 in April, and has grown increasingly injury prone. It will likely at least be considered in the Windy City.

meglepnegabokocka
engem is, szerintem hosszabbítani kell vele, elkaristol ő annyira hogy ha felhozzuk 1-2 éven belül a D-t lehet esélyünk nem csak a PO-ra hanem a PO-ban is. Annyit tud mint Flakon sőt...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
NFL.com's Mike Silver believes there's a "very real possibility" the Bears let Jay Cutler walk in free agency.
Silver believes Bears coach Marc Trestman "might not place as much of a premium on arm strength as some of his peers," and that Cutler has hurt his cause by remaining turnover prone. A source "familiar with the Bears' situation" agrees. "If you're (Trestman), do you want to spend $20 million a year on Cutler, who might not be the best fit, or do you want to find someone you can mold who's efficient," the source asked rhetorically. "And if you think about how deep this (next) draft class might be, he can identify his guy and get him relatively cheap for the next few years." The Bears would be gambling by throwing in the towel on Cutler, but he turns 30 in April, and has grown increasingly injury prone. It will likely at least be considered in the Windy City.

meglepne

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70
Igazából én is elúszottnak látom a szezont, de ha mégis esélyt latolgatnánk, szerintetek ezzel a d-vel van esély h egy 6-5nél napjuk vissza cutlert? sokszor mondják decemberben januárban kell jól játszani. Esetleg a tavalyi ravens példáját követve válthatnánk kordinátort, csak mi az ellenkező oldalon. nekik bejött. Edzőváltások után mindig megtáltosodik a csapat. és ahogy láttam chicago bears forumokon egyre többen szeretnék elküldeni mel tuckert. Vagy emeryből nem nézzük ki hogy cserélne szezon közben?? vagy esetleg a sémaváltás miatt kivár az offseasonig??beaars
Öööö, mihez képest? Vezetőedzőt hamarabb váltanak, mint koordinátort, nem véletlen.

Köv. két meccs, Packers, Lions, ott elúszik a csoport, utána Ravens, ott le is főtt a wild card. Evvan. Mondjuk fizikailag se nagyon lehet 45(38) pontnál többet kapni, szóval tényleg elérte a védelem a mélypontot.füligjimmy
ravensnél igencsak bejött a kordinátor csere. és ehhez képest nem nehéz megtáltosodni. lions és ravens szerintem bárki által verhetők. erősek, de verhetők. és idén talán 9-7 is elegendő lehet a wildcardra. 49ers mellett nincs kiemelkedő csapat (bár a lions jó játékot mutat).
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Bocs, hogy belepofázok, de a D-system fontosságát elég jól mutatja a mi védelmünk. Tavaly tökutolsó, idén top10 nagyjából, .....Vaccaro, Lewis es Jenkins érkezett, ebből kettő ùjonc. Szerintem nem ők löktek ekkorát...
több mint 12 éve
A probléma hogy a sérülésekkel jól lehet takarózni, de ugyanúgy ahogy már most látszik hogy a támadószekciónál van egy váz, egy system amibe bele lehet helyezni a játékosokat úgy muszáj ugyanezt a védelemnél is megtenni, a kettő egymás nélkül nem él meg. davemayer
Nem ismerem a Bears helyzetét, szóval ebbe nem tudok és nem is akarok beleszólni, viszont érdekes lehet talán azon lamentálni egy sort, hogy "system QB"-ról ugye sokszor hallhattunk már, "system DE"-ról vagy LB-ről viszont soha... Talán vannak egydimenziós nyomásgyakorlók meg olyan tackle-gyárok, akik a gyengébb társak miatt érnek el kiemelkedő statisztikákat, de szerintem a támadósornál sokkal jobban számít(hat) a szisztéma, mint a védelemnél, ahova egyéniségek kellenek.jjncaa
ez tény, de nem lehet a D-ben sem csak felpakolni őket, muszáj hogy irányítva legyenek. Egy csapatban lévő egyén lehet bármekkora playmaker ha nem azt teszi ami a csapatának a legjobb akkor azzal árt. Például ha Tillman minden egyes felé dobott passznál meg akarná előzni a támadót csak hogy INT-et csináljon előbb-utóbb be fogják mögé dobni és szív miatta a csapat. Nagy playmaker - igen, árt a példában a csapatának -igen. Ezért nem elég csak felpakolni, kell a system (vagy nevezhetjük máshogy is) amiben az egyéni tálentum a maximumot képes adni a csapatjátékba.

Ja és ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy Peppers egy nagyon jó játékos, tavaly sem volz ugyan már a toppon de akkor tényleg folyamatosan kettőzték és így az ő teljesítménye más produktumán látszott meg igazán. De idén ennek nyoma sincs, már kettőzni sem kell hogy gyakorlatilag kivegyék a játékból, 1-1 felvillanás 2-3 meccsenként pedig nem ér ennyit. Pedig nagyon bírom, az első (és eddig az egyetlen) mezemen majdnem az ő neve állt (aztán persze a Kopasz "győzött")) de jövőre csak a cut jöhet szóba mint realitás.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 337 — no es importante
A probléma hogy a sérülésekkel jól lehet takarózni, de ugyanúgy ahogy már most látszik hogy a támadószekciónál van egy váz, egy system amibe bele lehet helyezni a játékosokat úgy muszáj ugyanezt a védelemnél is megtenni, a kettő egymás nélkül nem él meg. davemayer
Nem ismerem a Bears helyzetét, szóval ebbe nem tudok és nem is akarok beleszólni, viszont érdekes lehet talán azon lamentálni egy sort, hogy "system QB"-ról ugye sokszor hallhattunk már, "system DE"-ról vagy LB-ről viszont soha... Talán vannak egydimenziós nyomásgyakorlók meg olyan tackle-gyárok, akik a gyengébb társak miatt érnek el kiemelkedő statisztikákat, de szerintem a támadósornál sokkal jobban számít(hat) a szisztéma, mint a védelemnél, ahova egyéniségek kellenek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
sztem Marinéni besértődütt hogy rá nem gondolt senki mint HC.
Peppers meg most már csinálhat amit akar de innentől all-pro teljesítmény lenne elég ahhoz kb hogy ne cutoljuk a 18M-jával.davemayer
0-16

Azért nem maradt mert Lovieval jópajtások.

több mint 12 éve
sztem Marinéni besértődütt hogy rá nem gondolt senki mint HC.
Peppers meg most már csinálhat amit akar de innentől all-pro teljesítmény lenne elég ahhoz kb hogy ne cutoljuk a 18M-jával.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Egy tökéletes világban én meghagytam volna Loviet, és hoztam volna Trestmant OC-nek, Kromert meg az Olinehoz. Nekem valahogy jobban tetszene.

Tuckerhez meg: 2 LB-t kiéve ugyanezek a játékosok voltak tavaly is a védelemben. Akkor mégis más volt minden. Okés, Peppers mondjuk ennyit öregedett. Meg a sérülések. De mikor nem hullottunk mint a legyek se volt sokkal más a helyzet. Nézd meg Contet. Azt se tudja mi az anyját csinál a pályán csak kóvályog. Egy normális edző lehet tudta mit kell vele csinálni. Ez nem tudja. Kezdem azt érezni mint tavaly: nincs is OC-nk, Cutler meg Marshall próbálja irányítani a dolgokat és ennyit tudnak kihozni. Most meg Briggs az aki viszi a hátán az egész védelmet. Nézd meg mikor lesérült, csak nézték egymást hogy most mit kéne csinálnunk 1 másodperccel előtte is hogy már snappelik a labdát. Talán a "Tucker meghagyja amit tavaly játszottunk és nem babrálja a védelmi sémát" nem valós oldalát vettük észre. Jajj Marinéni miért nem maradtál legalább te...