Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Másról nincs is nagyon beszélni sajnos. Ja de. Briggsre azt mondják 2-3 hét és vissza is jön. Hirtelen vagy sokat javult az orvosi stáb, vagy megint ez a hülye blöffölgetés megy.

több mint 12 éve
Úristen emberek, ez már nagyon off-szezon jellegű csevely 😀 Látszik, hogy már csak szenvedés van Maci-foci nélkül 😀
több mint 12 éve
De oda vagytok a csöcsökért, nem értelek titeket. Nekem pont az ilyen alkatú nők az esetem.Ez jut eszembe erről a témáról 😀

több mint 12 éve
Szvsz neked csak annyi a gondod vele, hogy őt nem rakhatod be cs*csrázós csajként győzelem után 😛Jay újra apuka lesz, ha ezen múlik a jó teljesítménye, akkor nyomjanak egy egész csapatnyit. Bár Krist én is nyomnám.Hamár filozófiai síkra tereljük a beszélgetést, akkor én egy határozott talánnal felenék arra a kérdésre, hogy megszúrnám e. Jó, nyilván igen. De ennek a nőnek tök fura feje van. Most komolyan. Ettől nem kell hasraesni, egy tízéves ministránsfiúnak vannak ilyen cickói. És különb segge.
És megvan az ágyék probléma forrása is...kovi470
füligjimmy
De ha már filozofálunk akkor azért elviselném, ha simogatna 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Nem is tudom, gusztus dolga............ 😊Jay újra apuka lesz, ha ezen múlik a jó teljesítménye, akkor nyomjanak egy egész csapatnyit. Bár Krist én is nyomnám.Hamár filozófiai síkra tereljük a beszélgetést, akkor én egy határozott talánnal felenék arra a kérdésre, hogy megszúrnám e. Jó, nyilván igen. De ennek a nőnek tök fura feje van. Most komolyan. Ettől nem kell hasraesni, egy tízéves ministránsfiúnak vannak ilyen cickói. És különb segge.
füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jay újra apuka lesz, ha ezen múlik a jó teljesítménye, akkor nyomjanak egy egész csapatnyit. Bár Krist én is nyomnám.Hamár filozófiai síkra tereljük a beszélgetést, akkor én egy határozott talánnal felenék arra a kérdésre, hogy megszúrnám e. Jó, nyilván igen. De ennek a nőnek tök fura feje van. Most komolyan. Ettől nem kell hasraesni, egy tízéves ministránsfiúnak vannak ilyen cickói. És különb segge.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jay újra apuka lesz, ha ezen múlik a jó teljesítménye, akkor nyomjanak egy egész csapatnyit. Bár Krist én is nyomnám.És megvan az ágyék probléma forrása is...
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Ha McCownnal teljes meccsen jobb védelem ellen is tudunk konzisztensen haladni (hátha még két félidőn át is tudnánk prezentálni), akkor lehet picit pozitívabban nézni a maradék 8 meccset. Ha nem, akkor Cutler visszatértéig a Lions és a Ravens meccset is vehetjük bukónak, mert a Packers elleni egy kapott pontokban súlyos vereség lesz. S ez a fájó realitás.
több mint 12 éve
Cutler sztem a Rams ellen már simán a pályán lesz, már most is dobálgat, de a többiektől külön. a Rams 1 hónap múlva lesz, a Ravens ellen le fog telni már az 4 hét rég.Szerintem ez a szezonunk nem a Lambeun elért eredményünktől függ, hanem pont az az utáni 4-5 meccstől. Ha kikapunk jövő hétfőn (készüljön mindenki úgy hogy így lesz) akkor 4-4en állunk. Ha innen csinálnak egy 7-5-öt akkor az utolsó pár meccsre (ha elkerülnek a további sérülések minket) kijöhet úgy a lépés hogy meglehet a PO. Az más kérdés ott mit csinálnánk, de mivel tavaly lemaradtunk róla éppen, idén nem lenne rossz egy plusz meccs. Ha viszont 4-4 után 5-7-et csinálnak akkor kuka, rá kell menni a jobb drafthelyre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Akár egyet is tudnék veled érteni, de nagyon sok múlik azon, hogy Camemberék ellen mit tud McCown nyújtani. Én nagyon szeretném, ha nem esne olyan látványosan vissza a teljesítménye, mint az elmúlt években a backup irányítóké. Ha jól számolom Cutler kb a Rams ellen térhet vissza, a MNF-en látott Long-Quinn DE páros teljesítménye viszont ijesztő volt, elgondolva egy éppen csak visszatérő irányítóra nézve. Remélem, addig még harcban leszünk, mert különben nem kell Jay gyógyulását siettetni, aztán agyonveretni.........Nézegettem a sorsolásunkat, amelyből (nem tudom, hogy ez szóba került -e már) kiderül, hogy összes, az elmúlt 6 évben bajnokká lett csapattal találkoz(t)unk idén. A hátralévő meccseinket elnézve, egy pillanatra elbizonytalanodtam, kit fogunk még megverni idén? 😕sztem meglehet innen a 10-6, de a 11-5 is.
Persze fel e fejjel, de:
Packers (i)
Lions (o)
Ravens (o)
Rams (i)
Vikings (i)
Cowboys(o)
Browns (i)
Eagles (i)
Packers (o)
Ebből kéne egy legalább 5-4 -et kihozni. Hááát.......csi77
jelenlegi erőviszonyok alapján így látom:
Packers L (sima bukót várok)
Lions WL (kulcsmeccs, de ha kikapunk sincs minden veszve)
Ravens W (itt már talán kezdenek visszajönni a sérültek, ha nem chokerkedjük el otthon verjük őket)
Rams W (nem rossz a Djük de az Oük annyira fogalmatlan sztem hogy ha 20-25 pontunk van már meglehet)
Vikings W (gyengék, idegenben is verhetjük őket, lehet hogy már ők is ki akarnak majd kapni...)
Cowboys WL (ez nagy meccs lesz, tőlük jelen állás szerint szerintem kikapnánk, addigra viszont ez fordulhat)
Browns W (veszélyesek, de ha jól manageljük a meccset ennek meg kell lennie, jobb csapat a Bears)
Eagles W (megkopasztott csirkék, addigra már vszínűleg a draftért is kikapnak, idegenben is jobbak vagyunk náluk sztem)
Packers W (ki-ki meccs, ha kell a Packersnek sima bukó is lehet de ha nekünk nagyon fog kelleni lehet h verni tudjuk őket)
Ez a legjobb forgatókönyv, ez ha a legneccesebbeket is hozzuk 12-4, ami jelen állapotok szerint irreális, de ha kivesszük a neccesebbeket akkor a reális a 9-7 /10-6. Persze ha a D-t nem hozzák helyre akkor az egész számolgatás felesleges.davemayer
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nézegettem a sorsolásunkat, amelyből (nem tudom, hogy ez szóba került -e már) kiderül, hogy összes, az elmúlt 6 évben bajnokká lett csapattal találkoz(t)unk idén. A hátralévő meccseinket elnézve, egy pillanatra elbizonytalanodtam, kit fogunk még megverni idén? 😕sztem meglehet innen a 10-6, de a 11-5 is.
Persze fel e fejjel, de:
Packers (i)
Lions (o)
Ravens (o)
Rams (i)
Vikings (i)
Cowboys(o)
Browns (i)
Eagles (i)
Packers (o)
Ebből kéne egy legalább 5-4 -et kihozni. Hááát.......csi77
jelenlegi erőviszonyok alapján így látom:
Packers L (sima bukót várok)
Lions WL (kulcsmeccs, de ha kikapunk sincs minden veszve)
Ravens W (itt már talán kezdenek visszajönni a sérültek, ha nem chokerkedjük el otthon verjük őket)
Rams W (nem rossz a Djük de az Oük annyira fogalmatlan sztem hogy ha 20-25 pontunk van már meglehet)
Vikings W (gyengék, idegenben is verhetjük őket, lehet hogy már ők is ki akarnak majd kapni...)
Cowboys WL (ez nagy meccs lesz, tőlük jelen állás szerint szerintem kikapnánk, addigra viszont ez fordulhat)
Browns W (veszélyesek, de ha jól manageljük a meccset ennek meg kell lennie, jobb csapat a Bears)
Eagles W (megkopasztott csirkék, addigra már vszínűleg a draftért is kikapnak, idegenben is jobbak vagyunk náluk sztem)
Packers W (ki-ki meccs, ha kell a Packersnek sima bukó is lehet de ha nekünk nagyon fog kelleni lehet h verni tudjuk őket)
Ez a legjobb forgatókönyv, ez ha a legneccesebbeket is hozzuk 12-4, ami jelen állapotok szerint irreális, de ha kivesszük a neccesebbeket akkor a reális a 9-7 /10-6. Persze ha a D-t nem hozzák helyre akkor az egész számolgatás felesleges.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nézegettem a sorsolásunkat, amelyből (nem tudom, hogy ez szóba került -e már) kiderül, hogy összes, az elmúlt 6 évben bajnokká lett csapattal találkoz(t)unk idén. A hátralévő meccseinket elnézve, egy pillanatra elbizonytalanodtam, kit fogunk még megverni idén? 😕Persze fel e fejjel, de:
Packers (i)
Lions (o)
Ravens (o)
Rams (i)
Vikings (i)
Cowboys(o)
Browns (i)
Eagles (i)
Packers (o)
Ebből kéne egy legalább 5-4 -et kihozni. Hááát.......
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Minden jel arra mutat, vagy legalábbis sok Bearshez közeli forrás állítja (nyílván a forrás is közös), hogy Cutlernek nem kell 4 hétnél többet kihagynia. Nem tudom szerváltak neki egy új ágyékot, vagy letöltöttek neki egyet ncore-ról vagy csak szimplán Kristin rakta rendbe picit feljebb a dolgokat nem tudom, dehogy beszakadt ágyékkal 4 hét után lehet-e játszani... Ellenben Tillman sem tegnap, sem ma nem edzett. Ez előre mutatja, hogy az egész idénye ilyen küszködős lesz. Én mondjuk nem erőltettem volna a Skins ellen sem, persze utólag könnyen okos az ember, meg az a párezer kilométer is köztem meg a valós tények közt van, de talán 3 és fél pihenő használt volna. 😕
A hétvégén legalább jó volt a D. 0 engedett yard, 0 pont. Kell ennél jobb? 😀
több mint 12 éve
Trest aszondta Greene lesz a 3. LB. Kíváncsian várom, sanda gyanúm hogy egy nagy fos lesz egyenlőre
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Bears signed LB Larry Grant.Grant was suspended for the first four games of the year for violating the league's policy on performance-enhancing substances. He can definitely slide in as a core special teamer and quality depth at linebacker.
Mesés jelenleg az LB poszt is. Remélem Greene kezd a Packers ellen Briggs helyén. Bár sanda gyanúm, hogy Anderson megy át Willbe, Costanzo meg lesz a SLB.
Szerk: most írják, hogy vélhetően Greene lesz Briggs helyén. Safety csere sem lesz. Steltzről tudjuk, hogy rossz játékos.
több mint 12 éve
Így egy héttel a meccsünk előtt leírná valaki hogy mi a helyzet a csapat körül sérülések, kilátások stb. Nagyjából követtem a vikings meccset és hát mivel a védelmünk kb 0 szerintem hasonlóan szopunkhpeter93elnézve a GB-t 35-40 pontot mi is kapunk majd tőlük legalább, kérdés a mi offensünk mennyit tud majd feltenni. Egyetlen esély van: olyan game plan amivel lent tudjuk tartani Rodgerst hosszú ideig hogy ne tudjon csak félidőnként 5 drive-ot vezetni maximum és reménykedni hogy nem szereznek 4 TD-nél többet és akkor, ha az offense elég effektív lesz a pontszerzésekben (FG helyett TD) lesz talán van esély.
Sérülteket egyelőre felesleges nézni mivel szinte az összes hosszabb távú, sztem senki sem épül fel a kulcsemberek közül jövő hétfőig. Emiatt sajnos az a véleményem hogy ezt a meccset be kell áldozni. Tudom, ősi rivalizálás meg minden de be kell látni hogy még full kerettel is a minimálisnál csak egy leheletnyivel lenne több esélyünk, éppen ezért pl nem erőltetném most Peanutot. Meg kell próbálni győzni, de semmi újabb sérülést nem szabad kockáztatni, Marshallra például csak nagyon keveset játszanék + (főleg ha olyan a meccs) Bush nyugodtan váltsa le többször Forte-t és dolgozzon kicsit a pénzéért. Igazság szerint ha én lennék a HC
Mindenesetre már most alig várom a meccset, remélem Jeffery mindenki fantasy footballjának adu-ásza lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Így egy héttel a meccsünk előtt leírná valaki hogy mi a helyzet a csapat körül sérülések, kilátások stb. Nagyjából követtem a vikings meccset és hát mivel a védelmünk kb 0 szerintem hasonlóan szopunk
több mint 12 éve
Jah ez a W mentálisan is nagyot nyom majd a Lionson.Az idei hét pozitívuma nálunk, hogy nem sérült meg senki. Bár aztán ki tudja, holnap jön a hír, hogy meccsnézés közben season endinget szenvedett Marshall meg Forte...
több mint 12 éve
nem hiszem el ezt a kurva cowboyst... marinéni az anyád...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nézegetem a sorsolást, és a Packers zsinórban találkozik 3 olyan csapattal, amelyiknek nincs irányítója. Mikor jön a sérüléshullám, jönnek a könnyű meccsek. Nekünk ilyen szempontból az elmúlt 2-3 évre nem lehetett panaszunk. Tudom, Culter IR-re került 2011-ben, de simán be kellett volna totyogni a rájátszásba, aztán kizúgni onnan első körben. Inkompetens edzői stábbal nem lehet. Trestman például lehet zseniális OC, egyelőre semmit sem mutatott, hogy mitől lenne jó HC. Mondjuk time managementben világbajnok Lovie Smith-hez képest. Inkompetens edzőkről beszéltem, emlékezzünk meg csendben Ron Turnerról, aki a Florida International egyetem focicsapatát vezeti a totális sikertelenségbe. Belenéztem néhány meccsükbe, a srácok nagyon hajtanak, minden first down után pacsiznak, mennének előre, de ez a barom még egy ilyen csapatnak is a kerékkötője. Van még hátra 2 nyerhető meccsük, az egyiket behúzzák. Arra esélyt is alig látok, hogy egy magasabban rangsorolt csapatot megverjenek. MAximum valami fumbli return TD-vel, vagy ilyesmi.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Scheffler volt nálunk edzésen. Minek? Rosario hazzáadott értéke nulla, Maneri még annyit se tud, de nem hiszem, hogy egy csere TE kellene. LB-nek látom értelmét, ST-bólőkivenni Greene-t, olyan DB meg nincs a piacon, aki tudna jobban játszani. Házon belül kell rendet tenni, mert ez vicc. Kétlem, hogy Tillmann rendbejön, egész szezonban alig edzett, kihagyott egy meccset, mégis alig tudott lábra állni. Asszongya Marshall, hogy Cutler 1 hónapnál hamarabb is lábra állhat. Aha. HGH kúrával esetleg. Szakadt lágyék, bazzeg, egy húzódás két hetet jelent, és akármikor kiújulhat.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Most tudtam csak megnézni a Redskins elleni meccseteket, ami nagyon jó meccs volt az elejétől a végéig. Az OL már tényleg nem olyan kuka mint volt tavaly és tavalyelőtt. Mentek a futások is és McCown is jól tolta. Szépen mentek a futás-passz-futás-passz play-ek (persze nem mindig és nem ilyen sorrendben), de szépen mentek a váltogatások. A D tényleg hagy maga után kívánni valót, főleg a secondary, nyomás sem nagyon volt.Inkább fogalmazzunk úgy, hogy azért lett ilyen pontzuhatag --> "jó meccs", mert a védelmek sehol nem voltak. Azért nyert a Redskins, mert ők vezették az utolsó támadást. (Az értékelhető drivekokra gondoltam). Ha mi vezetjük, mi nyerünk.
Gondolom nem csak én, de kíváncsi leszek, hogy Cutler nélkül mire lesz képes a csapat. De nem is az off a legnagyobb probléma...danyly
Az OL valóban jobb, de az is sok mindent elmaszkíroz, hogy meccsenként 30 percig működik a system is, az irányító hamar tud szabadulni a labdától. Érdemes megnézni, hogy a másik félidőben, amikor nem tudunk haladni mennyivel másabb az OL összképe. Akkor van nyomás a QB-n, döcög minden. Pedig nemcsk ők javulnak vagy éppen romlanak hatalmasat. Ám valóban jobbak, mint tavaly, jobbak a képességek, van bizalom egymásban és a rendszerben.
Ha a defense csak kívánni valót hagyna maga után ezt a meccset simán megnyerjük. Attól, hogy nincs nyomás (tényleg nincs 7 meccs 9 sack (abból 5 LB-től), a hétvégi is csak valami elcseszett Griffin futás/passzolás esetén volt), nem kellene a secondaryben ekkorákat hibázni. Az az egység, amely tavaly liga elit szinten tolta, idén közröhej tárgya. Pedig sztem az LB sor nem lett rosszabb alapban, most így, hogy onnan is kidöglik mindenki már más a helyzet. A DL esetén már a szezon előtt éreztük, hogy nagyon vékony (miért nem ránk hallgatnak??? 5 SB-t nyertünk volna az elmúlt 5 évben 😀), aztán még abból is kiestek vagy 3-an.
McCownról pedig fenntartom a véleményem. Ez a Skins D liga alja, no a Packers sem büszkélkedhet az szezon védelmével, de klasszisokkal jobb. S visszavezethetjük a kérdést oda, hogy az első félidő az mégis hogyan lett ilyen a Redskins ellen? Szóval McCown teljes meccsen, primetimeban, rivális ellen, ha tudja hozni azt nagyjából, amit vasárnap, akkor elmondhatjuk, hogy elindult a Bears O egy olyan úton, hogy ha kiesik egy láncszem, akkor beillesztesz egy másik alkatrészt s minden működik. Szerintem azért nagy küszködés lesz.
több mint 12 éve
Most tudtam csak megnézni a Redskins elleni meccseteket, ami nagyon jó meccs volt az elejétől a végéig. Az OL már tényleg nem olyan kuka mint volt tavaly és tavalyelőtt. Mentek a futások is és McCown is jól tolta. Szépen mentek a futás-passz-futás-passz play-ek (persze nem mindig és nem ilyen sorrendben), de szépen mentek a váltogatások. A D tényleg hagy maga után kívánni valót, főleg a secondary, nyomás sem nagyon volt. Gondolom nem csak én, de kíváncsi leszek, hogy Cutler nélkül mire lesz képes a csapat. De nem is az off a legnagyobb probléma...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nem is mindenkit a teljesítményük miatt kell cserélni, hanem kor (CB) vagy fizetés (DL). Ezért is írtam hogy a következő 2 évről van szó. Conte meg nálam instant takarogggyyyyy

www.twitter.com/m87k