Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Érdemes volt megnézni ma hajnalban a meccset, igaz ágyból... +
Offense, Offense fal passz ellen valami hihetetlen mennyit javult tavaly óta, ennyit jelent, ha normális emberek vannak a falban... Webb? Idén 8meccsen 12sack ---- 1.5/meccs, tavaly majd 3-as átlaga volt a falnak.
Ha van pass protection, akkor még Mccown is el tud boldogulni e fal mögött... szinte majdnem hiba nélkül.
2.félidőben már ment a futás is szerencsére.Forte 100yard felett zárt.
-
Védelem... futás ellen vmi iszonyat mennyire ratyik vagyunk. Edző kérdés lenne? Játékos szinten nincs már Melton, Collins, Briggs... de ez nem lehetne magyarázat, hogy boldog boldogtalan átfut rajtunk...
Spec team... az az elmaradt blokk, majd az onside kick benyelése... itt is érik jövőre egy edző váltás...
több mint 12 éve
Kommentár nélkül
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én is azon vagyok fennakadva, hogy Tucker tudta, mit kell csinálni, abszolút megvolt a lehetőség, hogy -3 yardon állítsanak meg játékokat. Oké, Lions ellen láttuk, hogy hiányzik Melton, kezdték összekapni magukat, ott kiesett Collins is, Paea is hol nincs, hol van, de minek, aztán kiesett Williams. Így viszont ténlyeg könnyebb Mekk Eleket kipécézni, vagy most Paeat, aztán átrohanni rajtuk. Dehogy Wright nem képest magállni a kibaszott lábán? Mi történt? Látott már a liga ettől nagyobb összeomlást, mint amit ő produkál, de okát se látom.Nem is hiszem el a védelmünket. Az Isten (Jehova, Allah, Buddha, Krisna, etc.) szerelmére, Petersont megfogták!!!füligjimmyés ami a nagyobb baj hogy nem lepett meg senkit a playhívás és így nyeltek be ennyit.davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Biztos erőltetni kell Cutler mielőbbi visszatértét? Ha 100%-os akkor oké hogy ő kezd, de ha csak 80-85 akkor már kérdéses nálam a dolog. Ma bizonyítottuk hogy csereirányítóval is megy a 30 pont körüli teljesítmény amivel már meccsben lehetünk szinte bárki ellen. Csak ez a D ne lenne... vagyis bárcsak lenne...davemayerÉn erőltetném Cuttyt. Tényleg kulcskerdes lesz a meccs, ha nem hozza McCown akkor baszhatjuk Cutlerrel az óvatoskodast. Mindenképp hozni kellene, L-el kevesek vagyunk. Emellett teljesen más ez a Lions mint a Green Bay, ha ra húzzák a zsebet McCownra, na nem is folytatom azt azért nem várnám meg, még ha tényleg meggyőző volt ma.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Most kivételesen nem sérült meg senki?hpeter93jé tényleg, egyszer Marshall rosszul esett és ápolni kellett de a mágikus szivacs azt is megoldotta úgyhogy nem sérült meg senki. Ilyen is van emberek, sztem egy párhuzamos univerzumban vagyok, csupa jó dolog történik 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Úgy érzem Mekkelek ezzel a meccsel tartotta magát itt jövőre is(akár a kezdőbe is) .Futás ellen hogy lehettünk ilyen szarok? Mccown jól játszott tetszik hogy trestmannal van értelmes offense sémánk.A védelmen volta mit javítaniNagy szar volt igazából Mekkelek, 3ból 1sack ami oké, a másik 2nap a QB balfaszkodása miatt volt. Futás ellen kibaszott gyenge volt megint, küldjük el egy 34es csapathoz, próbálják ki LB-nek, mi meg az érte kapott 20.körös pickkel húzzunk egy AKÁRKIT.
még mindig.hpeter93
Woot ellenben sokkal meggyőzőbb volt, Peppersnek is konstans ilyen teljesítmény kéne. Meltonnal jó is lenne ez, vagy inkább nem olyan szar mint az előző X meccsen.
Az O-linet csokoltatom, így kell eztet, ezzel még Caleb Hanie is meccseket nyert volna. JAH, NEM!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Most kivételesen nem sérült meg senki?
több mint 12 éve
Nem is hiszem el a védelmünket. Az Isten (Jehova, Allah, Buddha, Krisna, etc.) szerelmére, Petersont megfogták!!!füligjimmyés ami a nagyobb baj hogy nem lepett meg senkit a playhívás és így nyeltek be ennyit, ezt nem tudom hogy fogják kijavítani (Briggs visszatérte sem lesz megváltás annyira hogy ezt a problémát orvosolja) de muszáj lesz ha akarunk valamit. Ha később szorult helyzetben leszünk az ellen sima futásokkal is hosszan tudja majd ölni az órát (ahogy mi tettük az utsó drivenál, Trestman big highfive) ami nem sok jót eredményez...
Tüsi én az onside kicknél sem mentem fel a ST-et, igenis számítson mindenre, azért áll ott ugyanis + (persze csak így utólag vagyok okos én is de) teljesen logikus lépés volt az onside, szereztek egy TD-t és ugyan X volt de McCarthy tudta hogy kell vmi váratlan ami még inkább sokkol minket nekik meg szárnyakat ad. Ott nagyon jó h csak FG lett...
Kulcsmeccs jön, ha vasárnap nyerünk az komoly lépés a PO felé véleményem szerint. A Redskins meccs után még nem mertem ilyen kérdést feltenni mert lehetett volna tiszavirág életű is McCown jó teljesítménye de biztos erőltetni kell Cutler mielőbbi visszatértét? Ha 100%-os akkor oké hogy ő kezd, de ha csak 80-85 akkor már kérdéses nálam a dolog. Ma bizonyítottuk hogy csereirányítóval is megy a 30 pont körüli teljesítmény amivel már meccsben lehetünk szinte bárki ellen. Csak ez a D ne lenne... vagyis bárcsak lenne...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem is hiszem el a védelmünket. Az Isten (Jehova, Allah, Buddha, Krisna, etc.) szerelmére, Petersont megfogták!!!
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Úgy érzem Mekkelek ezzel a meccsel tartotta magát itt jövőre is(akár a kezdőbe is) .Futás ellen hogy lehettünk ilyen szarok? Mccown jól játszott tetszik hogy trestmannal van értelmes offense sémánk.A védelmen volta mit javítani még mindig.
több mint 12 éve
Én már meccs előtt megmondtam, hogy jól tettétek, hogy fogadtatok a Bearsre 😀. Mint ahogy azt is írtam, hogy Mekkelek és Wootton is szerez sacket. Nem megmondtam? De. Mondjuk Mekkelek 3 sackje barokkos túlzás, főleg a másodiknál kb megsimogatta Wallace mezét, az meg összeesett, futás ellen cserébe ma is szar volt. Peppers most játszott legjobban, ez a mai teljesítmény évi 5 milliót ér meg. Nem 18-at.. Örülök a győzelemnek, bár Rodgerssel a GB soraiban ez a meccs kb olyan végeredményt hoz, mint tippeltem (40-27, csak jelzem a pontjaink számát itt is eltaláltam). Ettől függetlenül nálunk épp úgy csere QB volt, a szezon előtt meg a Seneca vs McCown összehasonlításból alighanem előbbi kerül győztesen. Ennyit számít a rendszer. S még csak az első év felénél vagyunk. Ma is voltak gondok, a második félidő egy picit gyengébb lett, de a végén elképesztően pörgettük az órát. A futójáték tendenciózusan a meccs második felében lendült be. Az OL remekül dolgozott pass protban, ennyi ütés, hurry még belefér. Kromer remek munkát végez, bár Trestman játék filozófiája is elmaszkíroz a hiányosságokból. Bushrod nekem ma tetszett legjobban. Még Garza is elmegy, bár reménykedek egy jó centerben. Marshall droppolt vagy 3-at, de a TDnél mit húzott be, AJ király, Forte dettó, M. Bennett nem volt rossz. Earl Bennettnek tényleg lefő a kávé, Wilson egyre többet van fent helyette. Jah és McCown: egy mindenben átlagos, vagy átlag alatti QB-nak ennyit számít a system, meghogy vannak célpontok. Remekül megcsinálta a dolgát, 1 INT veszélyes passza volt, többnyire jó döntéseket hozott, precíz volt, az 1. TD nagy játék, bár csak úgy elhajította Marshall fele, pompás passz lett belőle. Hatalmas +1. Nem mellesleg a jó játékával Cutler árát is csökkentheti.
A védelem: egy kalap szar. Amit tackle néven bemutattak az botrány, vérlázító, dühítő. Bostic és Greene nagyon vakon voltak, meglátszik, hogy rookiek, Anderson sem volt sokkal jobb, a két safety katasztrófa, Conte két open field tacklet cseszett el, egyikből TD, másikból 50+ yard. Persze odáig elkell jutni, de már majdnem ott tartok, hogy jöjjön Steltz. A CB-k annyira nem voltak tesztelve. Frey jó volt. A DL pedig olyan futás ellen amilyen. Paeat ahányszor jobban zoomoltam a streamre mindig eltakarították, Mekkelek szintén 0, Cohen, meg Topou sokadik csere. Ratliff lehet már nem a régi, de ennél csak jobb lehet. Wootton, Peppers játéka elment.
A special teamről nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határai közt. Azt, hogy a váratlan onside kicket megszívták, hát bumm, az egy dolog, benne van, no de a blokkolt puntnál Rosario mire gondolt?
Ma összességében Rodgers kiesésével szerencsénk volt, nem is az igazi érzés így legyőzni a Packerst, de ez van. Fontos W, így főleg kár, hogy a Skins meccs elúszott. Bár a Lions ellen fogalmam nincs, hogy ez a védelem, hogyan tud megálljt parancsolni. Pontháború lesz az is. S hogy megéri-e kockáztatni Cutlert az megint egy jó kérdés.
Jah és nagy +1 Trestmannek, hogy 4.re nekiment 6 perccel a vége előtt.
több mint 12 éve
És nem kell a fejüket a falba verni, hogy nem Chud lett a vezetőedző. Éveken keresztül versenyképesek leszünk, mert Trestman érti az irányítóposztot.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Látod, látod, egyszer vagy pozitív és máris nyerünk..... 😀nyerünk és kész.davemayernem is írok ezentúl semmi mást 😀davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gratula, ki használtátok amit ki kellett. Minden tiszteletem mellett mondom hogy Rodgerssel sima lett volna de nem így alakult. Egy csere irányítónak meg így kell játszani.JayBígy van, Rodgerssel nyertetek volna valószínűleg de ez semmit sem von le pl McCown érdemeiből. Sztem ha nálatok még ottlett volna Flynn akkor is nyertek olyan szar a D-nk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nyerünk és kész.davemayernem is írok ezentúl semmi mást 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Gratula, ki használtátok amit ki kellett. Minden tiszteletem mellett mondom hogy Rodgerssel sima lett volna de nem így alakult. Egy csere irányítónak meg így kell játszani.
több mint 12 éve
Most alvás, elsőre csak ennyit: ANYÁD, NYERTÜNKAlvás a gyengéknek való. Irány a meló.
ANYÁD, Mekkelek 3. sack.
ANYÁD, Peppers!kovi470
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Most alvás, elsőre csak ennyit: ANYÁD, NYERTÜNKANYÁD, Mekkelek 3. sack.
ANYÁD, Peppers!

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
én 3ezret tettem😀😀😀Dnyerünk és kész.davemayerFel is raktam egy ezrest a győzelemre.
füligjimmy
több mint 12 éve
Mi lett volna, ha inkább nekem adjátok azt a lóvét?Tartom, sőt emelem egy forced fumblival, plusz egy-egy Jennings, Tillman pick, egyik TD (de tudjátok mit, legyen Conte az egyik, úgyis ráfér). McCown 2 TD/1 INT 207 yard, futva 22. Forte 97 yard, TD... folytassam? 😊
Én annak is örülnék, ha a futás ellen jók lennénk, az nem érdekel, hogy Rodgers szét passzol minket. Bye week után optimista leszek, ma lesz némi passrush. Nem sok csak egy csipetnyi. Mekkelek és Wootton is szerez 1-1 sacket.
Változatlanul azt mondom, hogy 10-14 pont különbséggel kikapunk, de remélem lesznek bíztató jelek is.
Illetve az örökzöld téma a játékvezetés. Reméljük nem kell majd a szokásos vélt és valós sérelmeken alapuló vitákat olvasni. Bár ha mégis, az azt fogja jelenteni, hogy szoros meccs volt.tüsi91
Sajnos élőben nem tudok veletek tartani, esetleg korábban kelve a végébe becsatlakozni. Jó szurkolást, kulturált, korszerű győzelmet kívánok magunknak!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Mi lett volna, ha inkább nekem adjátok azt a lóvét?😀 "év vicce" kategória jelölés 😀
Én annak is örülnék, ha a futás ellen jók lennénk, az nem érdekel, hogy Rodgers szét passzol minket. Bye week után optimista leszek, ma lesz némi passrush. Nem sok csak egy csipetnyi. Mekkelek és Wootton is szerez 1-1 sacket.
Változatlanul azt mondom, hogy 10-14 pont különbséggel kikapunk, de remélem lesznek bíztató jelek is.
Illetve az örökzöld téma a játékvezetés. Reméljük nem kell majd a szokásos vélt és valós sérelmeken alapuló vitákat olvasni. Bár ha mégis, az azt fogja jelenteni, hogy szoros meccs volt.tüsi91
Én már akkor meglepődök, ha szerelés közelében lesz...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Mi lett volna, ha inkább nekem adjátok azt a lóvét?Én annak is örülnék, ha a futás ellen jók lennénk, az nem érdekel, hogy Rodgers szét passzol minket. Bye week után optimista leszek, ma lesz némi passrush. Nem sok csak egy csipetnyi. Mekkelek és Wootton is szerez 1-1 sacket.
Illetve az örökzöld téma a játékvezetés. Reméljük nem kell majd a szokásos vélt és valós sérelmeken alapuló vitákat olvasni. Bár ha mégis, az azt fogja jelenteni, hogy szoros meccs volt.
több mint 12 éve
0-0ról indul, most azért vagyok ilyenben 😊nyerünk és kész.davemayerAztán eredménykövetőbe is ilyen hangulatban maradj 😀Delete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Dettó! 😀Pacsi cimbi, én is feltoltam egy ezrest a W-re. Kurvára nyerünk!!kovi470nyerünk és kész.davemayerFel is raktam egy ezrest a győzelemre.
füligjimmy
több mint 12 éve
nyerünk és kész.davemayerAztán eredménykövetőbe is ilyen hangulatban maradj 😀

füligjimmy