Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
nyerünk és kész.davemayer
Fel is raktam egy ezrest a győzelemre.

füligjimmy
Pacsi cimbi, én is feltoltam egy ezrest a W-re. Kurvára nyerünk!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
nyerünk és kész.davemayer
Fel is raktam egy ezrest a győzelemre.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
nyerünk és kész.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bass amúgy hasznos játékos lehet. Nem véletlen, hogy elég sokat van pályán. A srác 2. osztályú egyetemről jött, van benne fejlődési lehetőség, csak ehhez olyan edzők kellenek, akik kitudják aknázni a benne rejlő potenciált.

Peppersnek szerintem amúgy is viszlát lett volna, így meg teljesen egyértelmű. 14 millió szabad hely, de lesz kire eltölteni.tüsi91
Bushrod és Bennett fizetése +8 millióval terheli majd a könyvelést. A védelembe jönnek olcsóért, nem lesz nagy downgrade az eddig látottakhoz képest.füligjimmy
Igen. Csak én amúgy is úgy számolok, hogy akinek van jövő évre szerződése azt beleveszem. Most ehhez képest -14 milla. 3 jobb játékos ára.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bass amúgy hasznos játékos lehet. Nem véletlen, hogy elég sokat van pályán. A srác 2. osztályú egyetemről jött, van benne fejlődési lehetőség, csak ehhez olyan edzők kellenek, akik kitudják aknázni a benne rejlő potenciált.

Peppersnek szerintem amúgy is viszlát lett volna, így meg teljesen egyértelmű. 14 millió szabad hely, de lesz kire eltölteni.tüsi91
Bushrod és Bennett fizetése +8 millióval terheli majd a könyvelést. A védelembe jönnek olcsóért, nem lesz nagy downgrade az eddig látottakhoz képest.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Peppersnek szerintem amúgy is viszlát lett volna, így meg teljesen egyértelmű. 14 millió szabad hely, de lesz kire eltölteni.
több mint 12 éve
Mondjuk fene tudja, hogy melyik nekünk a jobb.
Egy félig sérült Cutler vagy egy egészséges McCown. Lényeg, hogy legyen rajtuk állandó nyomás. Long biztos extrán készül majd Suh ellen a múltkori fiaskója miatt. Na de ez még egy hét, először bírkózzatok a sárgafejűekkel.Bazzani
Ki a fene ez a Josh McCown? Most őszintén? Hogy a csapattársak csupa szépet és jót mondanak róla, az érthető. De a csávó már kétszer visszavonult, és előtte se volt egy Kurt Warner. Ennek ellenére nem érzem a kételyt, srácok :[] Nem tudom, ez a szmájli megfelelő e.

Sokat mindent akarok írni, de lusta vagyok. Meg kell nyerni a harcot a frontokban, hogy legyen esélyed. És akkor még nem beszéltünk a counter blitz játékainkról, vagy arról, hogy nem egyenlő gyorsan szabadulni a labdától, és a LoS-tól 8 méternél messzebb nem passzolni. A védelmet nem ecsetelném, nálam a kulcsfigura David Bass. Peppers elfogyott, Mekk Elek akkora nulla, hogy egy legalább futás ellen stabil UDFA DE-t követelek a csapatba. Egydimenzióssá kell tenni őket, és akkor a secondary még mindig képes fejetlen csirke módjára rohangálni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Biztos vagyok benne, hogy Cutlert és Briggset összedrótozzák ellenünk.Bazzani
Én még mindig nem tudom, hogy szakadt ágyékkal, hogy lehetne 4 hét után játszani, nemhogy 3 hét után. Ráadásul az ágyék sérülés talán az egyik legrosszabb, baromi könnyű rásérülni. Ráadásul pont a hátsó lába, kitámasztásnál pokoli kellemetlen és veszélyes lenne akár csak egy 60-70%-os lábbal dobálni. Bár abban egyetértek, hogy a Lions meccs nálunk szezont eldöntő, mert mint már írtam sehogyan nem tudom elképzelni, hogy Green Bayben nyerjünk. De igazából nem is ott kell, az egy vállalható és számolható vereség. A módja fog érdekelni.

Briggs állapotáról nem hallunk infókat, Cutlernél elmondták, hogy jól halad a gyógyulás. Briggs sztem nem lesz.

Ratliff is már a végét járja, de annyira silányul állunk, hogy még upgrade is lehet. Cohen nem hiába nem kellett sehova, Minter nem hiába volt UDFA, Paea sérült, Wootton pedig eredetileg endként játszik DT-t, nem is rosszul. Rotációba jó lehet Ratliff. Nyomást ő sem fog generálni, de talán futás ellen hasznát vesszük.

Tillman-t meg nem kellett volna erőltetni a Redskins ellen, láthatóan nem volt jó a térde. Október 6.-án játszott a Saints ellen, kihagyta a Giants ellenit, ha pihentették volna 1 hónap alatt megkockáztatom, hogy kiheverte volna a sérülést, vagy lényegesen jobb állapotban lenne. Bár csak azt írják nála, hogy knee injury, most ezt nem tudom, hogy szalag, porc vagy valami más, de 1 hónap alatt még egy kisebb műtét is elvégezhető...
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Úgy látom Tillman kezdeni fog, csak rá ne sérüljön megint. Egy 80% os Tillmannak és Paea-nak én már örülnék mint majom a farkamnak.

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Former Cowboys DT Jay Ratliff has agreed to 1-year contract to join Bears. Will play against Cowboys later this monthulpianus
kicsit hülye kérdés mert ha ilyenkor érkezik akkor gondolom nem egy All-Pro, de ő jó játékos?davemayer
Már nem, de az egója nagyobb mint valaha. Ha Cowboys elleni meccsig nem sérül meg, akkor remélem ott tapossák ki a belét szerető volt csapattársai.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Former Cowboys DT Jay Ratliff has agreed to 1-year contract to join Bears. Will play against Cowboys later this monthulpianus
kicsit hülye kérdés mert ha ilyenkor érkezik akkor gondolom nem egy All-Pro, de ő jó játékos?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Former Cowboys DT Jay Ratliff has agreed to 1-year contract to join Bears. Will play against Cowboys later this month

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Mondjuk fene tudja, hogy melyik nekünk a jobb.
Egy félig sérült Cutler vagy egy egészséges McCown. Lényeg, hogy legyen rajtuk állandó nyomás. Long biztos extrán készül majd Suh ellen a múltkori fiaskója miatt. Na de ez még egy hét, először bírkózzatok a sárgafejűekkel.

több mint 12 éve
Biztos vagyok benne, hogy Cutlert és Briggset összedrótozzák ellenünk.Bazzani
Briggsben nem vagyok biztos sajnos, de Cutlerre lehet esély.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Biztos vagyok benne, hogy Cutlert és Briggset összedrótozzák ellenünk.

több mint 12 éve
Vannak hiányzók a Packers elkapói közül, de így is annyira jól működő szerkezet az övüké, hogy nincs különösebb visszaesés. Ez hosszú évek szisztematikus építkezésének eredménye. Nekem nincsenek illúzióim 30+ pontot megkapjuk. 8 meccs alatt semmi nyomást nem tudtunk az ellenfél irányítóira helyezni, ez Rodgers ellen a biztos vereség receptje, főleg ha kombináljuk a secondary pazar idei játékával. Egy kiváló hállivudi filmben berobbanna Bostic és Greene és olyan teljesítményt nyújtanának, hogy még Barack is letérdelne eléjük. Picit keletebbre és északabbra van azonban Chicago és Green Bay is. Bostic a Skins ellen, amíg Briggs volt mellette szódával elment, bár voltak hibái, de elment, utána szétesett minden. Greenere kíváncsi leszek. De két rookie LB vs Packers nem a győzelemhez vezető kikövezett út. Főleg úgy, hogy a Packers elég meggyőzően fut a labdával. Szóval én nem látom azt, hogyan tudjuk mi annyi ponton tartani a Packerst, hogy legyen esélyünk.

Offense oldalon az utóbbi évek legjobb Packers elleni meccse jön majd. Hát ez elég szomorú, hogy ilyen alacsonyan van a megugrandó mérce. 25-30 pont környékén jók leszünk, McCown is dob TD-t, haladni is fogunk majd, de ez kevés.

Tipp: 40-27 nem ide.
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
A törzsgárda szakijait kérdezném. Tényleg ennyire reménytelen a helyzet a pacskerok ellen? Mi van, ha Green, meg Bostic véglegesen bejátsza magát a csapatba, s DJ meg Lance viszi majd az edzőtáskájukat? Tudom, álomszerű elképzelés. De mégis. Keljek fel majd hajnalban? Valamiért mindenképp. Kíváncsi vagyok, hogy vajon Bostic nevét "Boszticsnak" ejtik -e a sptévén. 😊
több mint 12 éve
Emmegmi? És miért?

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Tillmann teljes értékű edzésmunkát végzett. Hát kíváncsi vagyok, két hét pihi után a Redskins ellen ténfergett a pályán, nem akarom azt mondani, hogy rajta ment el a meccs, de tényleg én is állhattam volna helyén a 2. félidőben. Tudom, hogy mindig úgy kell nekiállni, és akit engednek a doktorok pályára lépni, az pályára akar lépni, és nem kellene Bowman kezdőbe, de a Lions elleni sokkal nagyobb jelentőséggel bír. Ha azt bukjuk, nekünk lecsengették a csoportot. Nincsenek elvárásaim, hiányzik a fél védelem, ja, és a kezdő irányító, de ha hiba nélkül lehoznák a meccset, elégedett lennék. Ki lehet kapni úgy 10+ ponttal, hogy közben nem játszottál rosszul, de ennyit tudsz. Ne engedj 8 yardos játékból 30 yardosat, ne ejtsd ela labdát, tudd, hogy kell lenned a pályán, ne szedj össze hülye büntetéseket, és egyáltalán, aki pályára lép, az mutassa meg, hogy megütni az NFL szintjét.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 337 — no es importante
"Viszont már most számos játékot vettek át az NFL főedzők is Chip playbookjából, csak megjegyzem"

Erre meg annyit kérdeznék vissza, hogy mennyi az a számos? 5? 10? 50? Mikor Moss a peccben játszott, Belichik még a Tice -féle playbookból is átvett. Akkor Mike Tice jó edző? Mindegy, terelem a beszélgetést egy olyan irányba, ahol már csak koptatom a billentyűzetet. Szóval egyre kevesebb NFL-t nézek, mert nem bírom a marketingcirkuszt. De ha valaki tud a kedvenc csapatáról szóló értelmes blogot/weblapot mutatni, azt szívesen veszem.füligjimmy
Tice se véletlenül edzősködött szerintem másfél évtizeden keresztül az NFL-ben, de Kelly egyelőre nem jó NFL edző, ez nyilvánvaló. A szezon előtti stratégiai műsorunkban viszont Kovács Zsolti is elmondta, hogy amit Chip játszatni akar, annak elsajátításához türelem kell, pláne hogy még ő is tanul, QB-ja sincs és a keret sem valami veretes, szóval csak várni lehetne még egy kicsit, míg kimondjuk róla a végső verdiktet.

Ha meg zavar a marketingcirkusz, akkor az NFL-lel tényleg rossz lóra tettél :p De még az NCAA-t se tudom teljesen ajánlani, mert ott meg az ESPN nyomatja nagyon az egyes konferenciákat, miközben tegnap este is volt egy iszonyat jó Rice @ North Texas meccs, amit meg senki nem nézett... 😊

De ha kedvenc csapatról szóló értelmes weblap érdekel, akkor tessék itt van pl. a  fishduck.com/ , csak hogy érintőlegesen Kelly-nél maradjak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az égvilágon senki nem akarta megreformálni az nfl-t (legalábbis edző ilyet még nem jelentett ki, az biztos), szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget... a média szenzációhajhászását meg talán nem kezeled tényként, remélem

De leginkább a szar színvonal.füligjimmy
ezt viszont adom :pjjncaa
Tavaly még ugyanerre a kiniyilatkoztatásomra a te véleményed is az volt, hogy a spread option irányítók a jövő, mert a kollégiumi utánpótlás nem fog elfogyni.füligjimmy
Ezt tartom, de ez lenne a reform? És úgy tűnik, hogy fogyna az utánpótlás? Változik a liga, részben az általad említett bírói felfogás miatt is, de ez az én olvasatomban nem forradalmi fejlődés, szavaidból meg azt veszem ki, mintha ezzel számoltál volna Kelly-nél... Egy fecske nem csinál nyarat, az biztos, viszont már most számos játékot vettek át az NFL főedzők is Chip playbookjából, csak megjegyzemjjncaa
Számolt vele az, akinek két anyja van. A médiacirkusztól vagyok rosszul, aminek ő rendesen alá is pakolt.

"Viszont már most számos játékot vettek át az NFL főedzők is Chip playbookjából, csak megjegyzem"

Erre meg annyit kérdeznék vissza, hogy mennyi az a számos? 5? 10? 50? Mikor Moss a peccben játszott, Belichik még a Tice -féle playbookból is átvett. Akkor Mike Tice jó edző? Mindegy, terelem a beszélgetést egy olyan irányba, ahol már csak koptatom a billentyűzetet. Szóval egyre kevesebb NFL-t nézek, mert nem bírom a marketingcirkuszt. De ha valaki tud a kedvenc csapatáról szóló értelmes blogot/weblapot mutatni, azt szívesen veszem.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
az égvilágon senki nem akarta megreformálni az nfl-t (legalábbis edző ilyet még nem jelentett ki, az biztos), szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget... a média szenzációhajhászását meg talán nem kezeled tényként, remélem

Tavaly még ugyanerre a kiniyilatkoztatásomra a te véleményed is az volt, hogy a spread option irányítók a jövő, mert a kollégiumi utánpótlás nem fog elfogyni.füligjimmy
Ezt tartom, de ez lenne a reform? És úgy tűnik, hogy fogyna az utánpótlás? Változik a liga, részben az általad említett bírói felfogás miatt is, de ez az én olvasatomban nem forradalmi fejlődés, szavaidból meg azt veszem ki, mintha ezzel számoltál volna Kelly-nél... Egy fecske nem csinál nyarat, az biztos, viszont már most számos játékot vettek át az NFL főedzők is Chip playbookjából, csak megjegyzem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

Tavaly még ugyanerre a kiniyilatkoztatásomra a te véleményed is az volt, hogy a spread option irányítók a jövő, mert a kollégiumi utánpótlás nem fog elfogyni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Úristen emberek, ez már nagyon off-szezon jellegű csevely 😀 Látszik, hogy már csak szenvedés van Maci-foci nélkül 😀dcsicsak
Én éveken kersztül követtem sok csapatot, ma már a csoportriválisokat se ismerem. Ebben közrejátszik: a szar színvonalú főműsoridős meccsek, a nézhetetlen közvetítés (már az angolt se bírom, egyszerűen az ilyen kétbites, összetett mondatok kinyögésére is alig képes ex-játékosoktól falnak megyek), és a legkisebb közös többszöröst sikeresen megcélzó marketing-gépezet. De leginkább a szar színvonal. FANTASY ALERT!!! A corner seggre esett, és 80 yardos TD-t kapott el Ted Ginn Jr.!!! Az, hogy egy meccs szoros, neadjisten izgalmas, nem jelenti azt, hogy színvonalas is. Kellen Clemments-re lecsapott a Legion of Boom, és hasonló parádék. Kellen Clements? WTF?füligjimmy
Márpedig még ilyenebb lesz minden....... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve

ezt viszont adom :p

---
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hhgw9whj4zadt1imxqpx
Jeffrey Lurie: Eagles' priority is finding franchise QB
Eagles owner Jeffrey Lurie believes his team needs stability at quarterback. In other words, the Michael Vick era in Philadelphia might be drawing to a close.

Nahát. én pedig azt gondoltam, hogy az a megoldás, ha 35 játékot indítanak el 1 negyed alatt. Elég ganyé a részemről, hogy idén harmadszor (ötödször?) rúgok bele Chip Kellybe, mert nem feltétlenül ő tehet (de igen) arról a cirkuszról, ami körülvette, deha mégegyszer valaki egy offseason alatt "megreformálja" az NFL-t, én esküszöm, hogy veszek egy repülőjegyet, és pofánrúgom az illetőt. A bíráskodás változtatta meg az NFL-t, nem a spread option. Meg a hibrid tight endek. Az bazmeg, hibrid tight end.

- Abe Simpson