Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Suh biztos megtámadja majd Cutty cerkáját, ide a bökőt!"McClellin likely doubtful for Sunday, per Marc Trestman." David Bass vagy Ozougwu veszi át a helyét, parádés lesz!!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
...erre írtam..az OL betlit. Remélem Long most nem szájkaratézik..hanem letiporja SUH-t. 😊Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........csi77
Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.tüsi91
több mint 12 éve
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Egy picit tartok a Suh-Fairley féle Oroszlán DL-től, amennyiben nem teljesen egészséges Jay-Jay..........
Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ha Trestman nem tudja rendesen fejben felkészíteni, akkor nagyon kevesen tudnák csak. Szóval én már keresztbe tettem az ujjaimat, go bears!Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.
Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.tüsi91Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Szerintem nagyon jó hatással lehet ez a McCown villogás Cutler-re nézve. Tudja ő is,hogy odatette magát a srác és tudja azt is,hogy neki is oda kell tennie magát,hogy megmutassa azt...miért is ő a kezdő. Szerintem nagyon labdabiztos lesz és koncentrált végig. Remélem nem fogja megtörni ezt esetlegesen egy két O-Line betli. ...ha megvédik...szerintem parádésan fog játszani. Sok múlik ezen és ezt tudja ő is.Süsü
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Szerintem nagyon jó hatással lehet ez a McCown villogás Cutler-re nézve. Tudja ő is,hogy odatette magát a srác és tudja azt is,hogy neki is oda kell tennie magát,hogy megmutassa azt...miért is ő a kezdő. Szerintem nagyon labdabiztos lesz és koncentrált végig. Remélem nem fogja megtörni ezt esetlegesen egy két O-Line betli. ...ha megvédik...szerintem parádésan fog játszani. Sok múlik ezen és ezt tudja ő is.
több mint 12 éve
Akkor örülök.... 😊semmi okod nincs arra hogy ne örülj, vele is csináltunk annyi pontot mint McCown-nal + tudtommal ő az elsőszámú irányító... még nem láttuk hogy felgyógyult-e teljesen, de ha engedik Trestmanék ezt mi innen nem vonhatjuk (előzetesen) kétségbe.profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Most nem tudom örüljek-e vagy sem.........csi77
Jay fog kezdeni...soma80
Ezt a meccset úgyis a Bears D fogja eldönteni vagy pozitív vagy negatív irányba.davemayer
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Egy ilyen meccsnek, ha egészséges a kezdő QB-d evidens, hogy vele mész neki. McCown előtt le a kalappal, mindkét meccsen túlszárnyalta a várakozásokat.Ha a D azt hozza, amit a Skins meg a Packers ellen, akkor nagyjából mindenidők egyik legjobb Bears O teljesítménye kellene a győzelemhez.
több mint 12 éve
semmi okod nincs arra hogy ne örülj, vele is csináltunk annyi pontot mint McCown-nal + tudtommal ő az elsőszámú irányító... még nem láttuk hogy felgyógyult-e teljesen, de ha engedik Trestmanék ezt mi innen nem vonhatjuk (előzetesen) kétségbe.profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Most nem tudom örüljek-e vagy sem.........csi77
Jay fog kezdeni...soma80
Ezt a meccset úgyis a Bears D fogja eldönteni vagy pozitív vagy negatív irányba.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Most nem tudom örüljek-e vagy sem.........
Jay fog kezdeni...soma80
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Kétesélyes, vagy nagyon jó lesz vagy rásérül. Briggs és a többiek?
Jay fog kezdeni...soma80
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/11/07/jay-cutler-cleared-expected-to-start-sunday-vs-lions/Jay fog kezdeni...
több mint 12 éve
Leigazoltátok az ex long snapperünket Jeremy Caint, hogy legyen valaki biztosítéknak, ha Patrick Mannelly nem tudna játszani a sérülése miatt.iktriadEx jaguars játékosok és edzők hálozzák be az nfl-t titkos összeesküvésre készülnek 😀😀😀 😀😀😀
több mint 12 éve
Leigazoltátok az ex long snapperünket Jeremy Caint, hogy legyen valaki biztosítéknak, ha Patrick Mannelly nem tudna játszani a sérülése miatt.
több mint 12 éve
Egy bizonyos Matt Flynnek volt 2, azaz nem több, mint kettő meccse a Packersben aztán a Seattle adott neki egy rahedli lóvét, s Wilson mellett nem tudott labdába rúgni. OK. Na majd Oaklandben, ahol szintúgy megkapta a lóvét és szintúgy nem ért szart se, pedig Pryor <<< Wilson. Ennyit számít, ha valaki egy tökéletesen olajozott rendszerbe ugrik be, remek képességű társak köré.Cutler eddigi chicagoi szezonjaiban prezentálta, hogy egy rakás gyökérrel a hátán is képes volt sokszor cipelni a csapatot a hátán, persze neki is volt nem egy borzalmas meccse, de ugye tudjuk mi volt, amikor a csere QB-k játszottak. 2011-ben a sorsolás könnyű részéből 1-5... Jason Campbell kb megváltó Clevelandben, nálunk péppé verték és lehetne folytatni a sort.
Most nálunk is kialakulóban egy jól működő rendszer, persze van mit még bőven csiszolni. Van egy olyan HC, aki ért az irányítókhoz, s ez látszik JC-n is, McCownon meg főleg, mert ő a sarki kocsmából jött vissza 2 éve a ligába. Szóval JC megmutatta már, hogy képes szar egységet jól vezetni, ez számomra elég nyomós érv.
több mint 12 éve
Érdekes belegondolni, hogy ha tavaly mondjuk 5.körben kihúzunk egy Matt Barkleyt, aki hoz egy ugyan ilyen meccset a Packers ellen (feltetelezve hogy a rendszer ilyen jó, nem McCown aludt szuperhős pizsiben), mit csinálnál Cuttyval? Ne bántsuk szegény Mekkeleket, ennyire jó nevű játékosunk Aromashodu óta nem volt.
Különben is, mondj még egy játékost, aki 1meccs alatt nyom annyi sacket, mint addig 20alatt.. 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
NFC Def. Player of the week : Shea Mekkelekkovi470Mindig van lejjebb...
Mondjuk ezen az egy meccsen épp annyi sacket csinált, mint az eddigi ~20 meccsén. Az első inkább coverage sack volt, de ne vegyük el tőle az érdemeket, végül is gyakorlatilag meccset nyert vele, a másodiknál Wallace összesett magától, a harmadik meg hót mindegy volt. Gondolom azokat a playeket nem elemezték ki, mikor eltakarították, mint utcasöprők a falevelet. Szerintem a Cowboys meccsig nem lesz sackje.
több mint 12 éve
NFC Def. Player of the week : Shea Mekkelek

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Elég feltűnő is, hogy Marshall pl mennyit blokkol, és milyen hatákonyan. Monnyuk fingom nincs ezt a statot hogy számolják, de üdvözlöm.Érdekes stat: Az eddigi meccsek alapján Marshall a legjobb blokkoló WR a ligában, Jeffery az 5., és Earl Bennett a 10.kovi470Pussszantalak, meccs közben épp ezsembe jutott, hogy már Martz alatt elkezdtük azt, hogy a futójátéknál 10 ember blokkol, Turner alatt az összes elkapó csípőre tett kézzel állt, McKie olyan puhány volt, hogy lepattant mindenkiről, és ott volt még Olsen. Jöttek is a 2000 futott yardos szezonok, Forte se véletlenül kezdett 4.2 feletti átlagokat hozni. Ebből kihoztuk a maximumot szerintem, ha fejldőni akarunk, akkor Garzát kell lecserélni. Vagy Slausont, akin nem látom, hogy akkora erőgép lenne (de nagy a pofája a fotelpatkánynak), mert középen eléggé esetlegesen, leginkább sehogy se haladunk.füligjimmy
A Garza cserét meg közelebbnek érzem mint a Slaust, már egy közepes+ centerrel is meglennénk sztem. Alig várom a tavaszt!!!!

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Érdeklődnék sérültekkel hogy állunk?Cutler-t úgy hallottam hogy játszik. Briggs? Ratliff? Tillman?
több mint 12 éve
Érdekes stat: Az eddigi meccsek alapján Marshall a legjobb blokkoló WR a ligában, Jeffery az 5., és Earl Bennett a 10.kovi470Pussszantalak, meccs közben épp ezsembe jutott, hogy már Martz alatt elkezdtük azt, hogy a futójátéknál 10 ember blokkol, Turner alatt az összes elkapó csípőre tett kézzel állt, McKie olyan puhány volt, hogy lepattant mindenkiről, és ott volt még Olsen. Jöttek is a 2000 futott yardos szezonok, Forte se véletlenül kezdett 4.2 feletti átlagokat hozni. Ebből kihoztuk a maximumot szerintem, ha fejldőni akarunk, akkor Garzát kell lecserélni. Vagy Slausont, akin nem látom, hogy akkora erőgép lenne (de nagy a pofája a fotelpatkánynak), mert középen eléggé esetlegesen, leginkább sehogy se haladunk.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Érdekes stat: Az eddigi meccsek alapján Marshall a legjobb blokkoló WR a ligában, Jeffery az 5., és Earl Bennett a 10.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Pár gondolat még a meccsről:#Monday #night #Football #MNF #GreenBay #packers #Chicago #Bears #NFC #NFCNorth #McCown #good #goodjob #Rodgers #injury #fuck #yes #Wallace #bad #badjob #Marshall #TD #Jeffery #TD #BestWRs #Bennett #Mills #Long #Garza #Slauson #Bushrod #Oline #Forte #TD #125yds #Wooton #Sack #Mekkelek #3sacks #goodjob #Conte #badjob #Trestman #Tucker #FuckTucker #GoHomeTucker #WIN #bigwin #5-2 #4-3 #5-3 #5-3 #Cutler #Briggs #LB #Goodboys #DetroitNext #InstaBears #Followme #Follow #Follow4Follow #Like #LikeforLike #Followback #PlsLike #Instapic #BearStagram
Imádom a 21. századot!!!!

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Joe Anderson (WR #19) ment IR-re, Zach MInter (DT #96) meg waivelve, de valószínűleg PS-be visszahozzuk. Ratliff lett aktiválva a rosterre, de a héten még biztosan nem játszik. 1 hely még kiadó. AHogy Cutler felépül Palmer is megy, lesz még 1 hely.Amúgy nyilván a sérülések erősen meghatározzák, de ennyi rookie nagyon ritkán került nálunk tűz közelbe. Long és Mills fix kezdők, Bostic is az lesz a szezonban már, Greene is komoly játéklehetőséghez jut Briggs helyén a következő meccseken. Tehát az idei draftunk első 4 választottja kezdő már. S akkor ott van Bass, aki elég sokat van fenn.
Snap számok a Packers ellen:
OFFENSE (77 play): McCown 77, Bushrod 77, Slauson 77, Garza 77, Long 77, Mills 77, Jeffery 73, Marshall 71, Forte 67, M. Bennett 63, E. Bennett 47, Britton 22, Wilson 15, Bush 11, Fiammetta 8, Rosario 8
DEFENSE (55 play): Ja. Anderson 55, Wright 55, Conte 55, Jennings 55, Tillman 55, Bostic 55, Paea 47, Peppers 45, Wootton 42, McClellin 42, Frey 31, Greene 24, Bass 23, Cohen 16, Topou 5
Tehát 56%ban nickel volt, mikor nagyjából tudtuk, hogy futni fognak, mert Wallace... Ezt nehezen tudom megint értelmezni Tuckernél.
több mint 12 éve
Jah győztünk és máris minden rózsaszín.... attól még D# gyakorlatilag nincsen. A végeredmény szempontjából meg tökmindegy, hogy azért mert Tucker, vagy mert sérültek, vagy mert szerelni az nem lehet.Aki meg az ST-t védelmébe veszi az inkább menjen aztán olvasson Szilviát, mert értem hogy nem lehetnek mindig a top3-5-ben, de hogy most rettegek tőlük az azért "kissé" túlzás.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Top 32-ben biztos benne van. Ahány Dallas meccset megnéztem, nekem nem rémlik, hogy ennyire rosszak lettek volna. Nyilván a sok sérültnek köze van ahhoz, hogy mondjuk Rosario pályára léphet.Érdemes volt megnézni ma hajnalban a meccset, igaz ágyból...DeCamillis eddigi munkássága után kb. a világ 8. csodája kellene, hogy MRI megtartsa. Rettenet, amit művelnek, és az MNF alatt meg elhangzott egy olyan mondat, hogy DeCamillis a liga top ST edzői között van... Atyaég...vandeminek
+
Offense, Offense fal passz ellen valami hihetetlen mennyit javult tavaly óta, ennyit jelent, ha normális emberek vannak a falban... Webb? Idén 8meccsen 12sack ---- 1.5/meccs, tavaly majd 3-as átlaga volt a falnak.
Ha van pass protection, akkor még Mccown is el tud boldogulni e fal mögött... szinte majdnem hiba nélkül.
2.félidőben már ment a futás is szerencsére.Forte 100yard felett zárt.
-
Védelem... futás ellen vmi iszonyat mennyire ratyik vagyunk. Edző kérdés lenne? Játékos szinten nincs már Melton, Collins, Briggs... de ez nem lehetne magyarázat, hogy boldog boldogtalan átfut rajtunk...
Spec team... az az elmaradt blokk, majd az onside kick benyelése... itt is érik jövőre egy edző váltás...soma80
Tucker helyén Bradley se tud mit kezdeni a Jax védelemmel, szóval az ő máshol végzett munkáját se kell feltétlenül rossznak minősíteni. Nem tudom, mi a tök van, de hogy egy tavalyi produkció után (Kiffin-Marinelli mit produkál, atyagatya, nem siratom azért) egy játékos úgy csapódik a földbe a running back mellett, mint egy Scud rakéta, hát azért arra magyarázatot kéne találni.
Meccs előtt azt mondtam, hogy ki lehet kapni, de ne hibázzunk. Ha jobbak, akkor jobbak. És mást se hallottunk múlt héten, minthogy mindenki csak magára figyel, és nem próbál túl sokat csinálni, figyelj a részletekre, blablabla. Hát, vigyori, így talán ne készítsd fel a csapatodat.
De egy ilyen meccs után jöhet a parti, és a hibákat leöblítjük a győzelem édes ízével.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson