Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ha már itt tartunk, akkor ötleteket, észrevételeket várnék ehhez a falidísz tervemhez. ez egy 100*falmagasság méretű hatalmas poszter lesz majd 😊
A GSH felül majd valószínűleg "The GSH family"-re fog változni, de ezen még agyalok.
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly

Jimmynek +1

Ma este a névnapomra kapott bögréből fogok isteni nedűt fogyasztani meccs közben és a sörbontós kulcstartómat is kipróbálom élesben...nehogy kiderüljön,hogy csak dísznek jó! Csak a mackók! 😊Süsü
Király! 😊
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923

Jimmynek +1

Ma este a névnapomra kapott bögréből fogok isteni nedűt fogyasztani meccs közben és a sörbontós kulcstartómat is kipróbálom élesben...nehogy kiderüljön,hogy csak dísznek jó! Csak a mackók! 😊
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jimmy +1.

No de Gouldot elengeded? Nem azért tudom, hogy a rúgó nem premier pozíció, meg 2,5 millió sok, de én meg szerintem pár százezer Bears drukker örül annak, hogy van egy biztos lábú rúgó, aki ritkán hibázik, sorsdöntő szitukban talán csak 2009 decemberében a Vikings elleni OT-ban vétett (de így is nyertünk, mekkora meccs volt atyaég). Draftolt rúgók esetén meg lehetne sorolni a pozitív és negatív emberkéket. Én inkább a biztosra mennék. Podlesht én is kivágnám. Meg Weemst is azzal is 1 milliót spórolnál.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
 www.chicagotribune.com/news/local/breaking/chi-forecast-warm-windy-and-stormy-weekend-20131116,0,3131638.story

Extrém időjárási helyzet is lehet a mai meccsen.. tornádó kialakulása sem lehetetlen.. szóval brutál lesz, de nyerni kell! 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Meg egy jó DC kellene, de az nagyon!HanSolo
Lehet. De amíg egészséges volt az LB sor, addig voltak tisztességes blitzsémánk, ami előtte soha. Peppers nem az új DC miatt ilyen, Mekk Elek ennyit tud. Mondjuk tavaly őt rakták mindenhova, ki kéne használni, hogy jól zónázik. Conte és főleg Wright viszont kibaszott botrány, pedig a DB edző, az állítólag többre hivatott Hoke maradt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 645
Nézem a Foxot, és elindkul ez a reklám. Devin Hester/Chris Johnson vs. random gepárd. Hát mit monjdak, nem könnyítik meg számomra, hogy rákattanjak a kolis focira. A másik, hogy teljesen szokatlan védőjátékosokat követni. Azért eddig OL/WR prospectekről nem mondtam nagy hülyeségeket, de secondary játékosokat sztem nem is lehet tisztességesen kivideózni, igazán domináns DL játékos meg nagyon kevés van.füligjimmy
Pedig DL be nagyon kéne ember meg DB be is, bár azt draftolni elég lutri.hpeter93
Jön vissza Collins, Melton, meg egy szabadügynök DE, Wotton megy vissza szélre, ha visszaigazolják. Sok a lejáró szerződés, de ha jól számolok, kb. 60-65 milliót el is lehet költeni jövőre, feltételezve egy Bennett, Bush, de főleg Peppers cutot. Bennett helyén Wilson, Bush helyén talán Ford. A 3 DL ember kb. 13-15 millió. Cutler, hát nehéz, vagy tag, vagy hosszútávú, de 15-20 millió között valahol. Kell kb. 10 millió a draftoltakra, rosterfeltöltésre. Gould helyére sztem draftolunk, és Podlesh helyett valaki talán tud egy 30 méter rúgni a labdába. Legrosszabb esetben lesz 15, de inkább 20 millió, hogy jöjjön egy DE, és egy komplett secondary. Azért ez így nem akkora tragédia.füligjimmy
Meg egy jó DC kellene, de az nagyon!
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nézem a Foxot, és elindkul ez a reklám. Devin Hester/Chris Johnson vs. random gepárd. Hát mit monjdak, nem könnyítik meg számomra, hogy rákattanjak a kolis focira. A másik, hogy teljesen szokatlan védőjátékosokat követni. Azért eddig OL/WR prospectekről nem mondtam nagy hülyeségeket, de secondary játékosokat sztem nem is lehet tisztességesen kivideózni, igazán domináns DL játékos meg nagyon kevés van.füligjimmy
Pedig DL be nagyon kéne ember meg DB be is, bár azt draftolni elég lutri.hpeter93
Jön vissza Collins, Melton, meg egy szabadügynök DE, Wotton megy vissza szélre, ha visszaigazolják. Sok a lejáró szerződés, de ha jól számolok, kb. 60-65 milliót el is lehet költeni jövőre, feltételezve egy Bennett, Bush, de főleg Peppers cutot. Bennett helyén Wilson, Bush helyén talán Ford. A 3 DL ember kb. 13-15 millió. Cutler, hát nehéz, vagy tag, vagy hosszútávú, de 15-20 millió között valahol. Kell kb. 10 millió a draftoltakra, rosterfeltöltésre. Gould helyére sztem draftolunk, és Podlesh helyett valaki talán tud egy 30 méter rúgni a labdába. Legrosszabb esetben lesz 15, de inkább 20 millió, hogy jöjjön egy DE, és egy komplett secondary. Azért ez így nem akkora tragédia.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Ma este nincs más dolgunk, mint nyerni persze és drukkolni a Vasasoknak (meg egy kicsit a Giantsnek, és a Po térkép miatt a Saintsnek és a Patsnek). Ugye milyen egyszerű? 😛

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Pedig DL be nagyon kéne ember meg DB be is, bár azt draftolni elég lutri.

több mint 12 éve
Nézem a Foxot, és elindkul ez a reklám. Devin Hester/Chris Johnson vs. random gepárd. Hát mit monjdak, nem könnyítik meg számomra, hogy rákattanjak a kolis focira. A másik, hogy teljesen szokatlan védőjátékosokat követni. Azért eddig OL/WR prospectekről nem mondtam nagy hülyeségeket, de secondary játékosokat sztem nem is lehet tisztességesen kivideózni, igazán domináns DL játékos meg nagyon kevés van.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Reed évek óta bajlódik deréksérüléssel, sose nőtte ki... ha ide jön, nem lesz upgrade szerintem

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Azért azt mondjuk érdemes lenne megnézni, hogy a LoS-tól 5-10 yardon miért nem vagyunk effektívek. Vagy vagyunk, csak nem veszem észre? Egész durva yard/comp. statjaink vannak. Lehet elő kéne fizetni a PFF-re....

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sanya "meglebegtette" hogy Vick szabadügynök lehet az év végén... ha hozzánk jönne én tuti kiverem a balhét, ez mindennek az alja lenne. de ennyire nem lehetnek hülyék sztem, Vick nem opció.davemayer
Sanya inkább idehozná Vicket, minthogy hosszabbítson Cuttyval? ezen azért nevetek nem kicsit..kovi470
Legutóbb amikor odakapcsoltam és épp az eredményeket olvasták be akkor Sanyi Foles-t említette meg. Amikor a Bearsre került a sor csak annyit mondott egy fél mondatban, hogy Foles egyelőre elég jól játszik és ha így folytatja .... Fel is kaptam a fejem, hogy mit akar Ő Folestól 😀 , de inkább csak annyi lehet az üzenet (sztem) , hogy már nem bízik Cutlerban.
Vick nem lehet opció mivel ugyanaz a baja mint Cutlernek....mégpedig az, hogy egyikőjük sem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont. Ezen kell elgondolkodni majd az offseasonban ha már úgyis lejár a szerződése...mert a képességei amúgy megvannak.Greengo
olyan rengetegszer nem hallottam Sankót, de sosem szerette Cutlert.
Vick féle lépésnek semmi esélye, sérülékeny, idős, és Cutlerrel hosszabbítani fogunk 😀

Továbbra is azt mondom, hogyha McCown most 23-24 éves lenne.. 😊))))kovi470
Miről beszélünk? A pályán hagytunk 20 pontot. Ha abból megvan 10 az első félidőben, lenne miről csacsogni? Nem. Szinte hibátlanul játszott a végéig. Benyalt 1 sacket, meg lekapták egy Los-on leütött labdáját. Michael Vick? Vadafuq?! Mióta a ligában van, nála hülyébb irányító még nem kapott 100 milliót, ő meg kétszer is. Szóval nálam biztos okosabb, ha így nézzük. Sanyi elfelejti, hogy ő egy lelkes amatőr. Az is volt, az is maradt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Ed Reedet kitette a Texans, szerintetek lenne értelme erre az idényre felkapni? 400 ezer az idei fennmaradó bére. Vagy van olyan orvosi indoka a dolognak amiről nem tudok?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Sanya "meglebegtette" hogy Vick szabadügynök lehet az év végén... ha hozzánk jönne én tuti kiverem a balhét, ez mindennek az alja lenne. de ennyire nem lehetnek hülyék sztem, Vick nem opció.davemayer
Sanya inkább idehozná Vicket, minthogy hosszabbítson Cuttyval? ezen azért nevetek nem kicsit..kovi470
Legutóbb amikor odakapcsoltam és épp az eredményeket olvasták be akkor Sanyi Foles-t említette meg. Amikor a Bearsre került a sor csak annyit mondott egy fél mondatban, hogy Foles egyelőre elég jól játszik és ha így folytatja .... Fel is kaptam a fejem, hogy mit akar Ő Folestól 😀 , de inkább csak annyi lehet az üzenet (sztem) , hogy már nem bízik Cutlerban.
Vick nem lehet opció mivel ugyanaz a baja mint Cutlernek....mégpedig az, hogy egyikőjük sem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont. Ezen kell elgondolkodni majd az offseasonban ha már úgyis lejár a szerződése...mert a képességei amúgy megvannak.Greengo
olyan rengetegszer nem hallottam Sankót, de sosem szerette Cutlert.
Vick féle lépésnek semmi esélye, sérülékeny, idős, és Cutlerrel hosszabbítani fogunk 😀

Továbbra is azt mondom, hogyha McCown most 23-24 éves lenne.. 😊))))

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
A képességei amúgy megvannak...Greengo
De emígy... mindkét esetben ludas lehet a fal, ami nem acél, hanem lösz... de legalább idén a Medvegyelejev féle NFC North táblázat eme sora már próbál javulni...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Vick nem lehet opció mivel ugyanaz a baja mint Cutlernek....mégpedig az, hogy egyikőjük sem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont. Ezen kell elgondolkodni majd az offseasonban ha már úgyis lejár a szerződése...mert a képességei amúgy megvannak.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igazi csemege lesz a haldokló O# a 3. D# ellen valamint a brutál O# a brutál D# ellen... lehet tippelni melyikünk csapata lesz melyik 😀 Flacco elite is... meg nem is. Vagy hogy is volt ez a játék DonFüligDzsimmBimm 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
BREAKING: Bears coach Marc Trestman announces QB Jay Cutler is OUT for Sunday's game against Baltimore.
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ez a szezon megy a levesbe. Tényleg megérte Cutlert erőltetni, bár nem az ágyéka, de a zsebben meg se tudott moccanni. Savazom az OL-t, de ez is közrejátszott abban, hogy állandóan földön volt. Tillman idén kb egészséges volt, talán 1 meccsen. Mindegy. Nézzük meg kikre lehet majd számítani a továbbiakban.tüsi91
A védelemből kb. mindenki megy majd a picsába. A két róka LB marad, meg Wotton, oszt csocsi.

Az OL futásblokkolásnál nagyokat hibázott. Ezek az outside pitchek működtek eddig, most se Marshall felejtette el blokkolni Slayt.

De mégis 5-4 a mérleg, pedig tényleg az ág is húzza a szegény embert. Aztán ha verjük a Ravenst, minden újra napsütés. Nem olyan durva a sorsolás, nemsok elit QB jön szembe ezen a 7 meccsen. Flacco is elite?füligjimmy
Tillman meg Jennings jövöre is lesz sztem, de mögéjük nagyon kéne ember mert Bowman hányadék Frey szódával elmegy, Conte ha összeszedi magát a többi meccsen marad, Wrightel nem tom mi lesz, a def fal hulladék, Melton kevesebb lovéval marad talán.

több mint 12 éve
Ez a szezon megy a levesbe. Tényleg megérte Cutlert erőltetni, bár nem az ágyéka, de a zsebben meg se tudott moccanni. Savazom az OL-t, de ez is közrejátszott abban, hogy állandóan földön volt. Tillman idén kb egészséges volt, talán 1 meccsen. Mindegy. Nézzük meg kikre lehet majd számítani a továbbiakban.tüsi91
A védelemből kb. mindenki megy majd a picsába. A két róka LB marad, meg Wotton, oszt csocsi.

Az OL futásblokkolásnál nagyokat hibázott. Ezek az outside pitchek működtek eddig, most se Marshall felejtette el blokkolni Slayt.

De mégis 5-4 a mérleg, pedig tényleg az ág is húzza a szegény embert. Aztán ha verjük a Ravenst, minden újra napsütés. Nem olyan durva a sorsolás, nemsok elit QB jön szembe ezen a 7 meccsen. Flacco is elite?

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez a szezon megy a levesbe. Tényleg megérte Cutlert erőltetni, bár nem az ágyéka, de a zsebben meg se tudott moccanni. Savazom az OL-t, de ez is közrejátszott abban, hogy állandóan földön volt. Tillman idén kb egészséges volt, talán 1 meccsen. Mindegy. Nézzük meg kikre lehet majd számítani a továbbiakban.
több mint 12 éve
#Bears place CB Charles Tillman on injured reserve with triceps injury. Designate him to return, meaning he could be back for postseason.

fasza....

Also, #Bears announce QB Jay Cutler is "week to week" with a high ankle sprain. Looked like it was suffered just before 2-min warning Sunday.
When #Bears say "week to week," fair to assume player will miss this coming week. That could mean Josh McCown vs #Ravens on Sunday.

Egészséges Josh-sal többre megyünk, ez tény. Ráadásul ez a Ravens verhető most, de ennyi sérüléssel tényleg nehéz lesz...
több mint 12 éve
Engem az bánt, hogy a végén gyak elismerte, hogy Cutler nem volt egészségileg rendben, de erre miért kellett 2 percig várni, miért nem húzta meg akkor mondjuk a negyedik negyedben. Csórikám már alig állt a lábán. Amellett, hogy értem én, hogy ő az első számú QB.

Az OL viszont nagyon rossz volt. A belső 3ast úgy elverték, mint jég a határt, ez rendesen meglátszott Millsen is. Bushrod volt, aki elment.