NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
He? Nem is kell kiállni, ha úgyse nyered meg a bajnokságot?Egy Super Bowl vereség? Ja nagyon megérné...DeleteAhhoz Super Bowlba kéne jutnunk, az nálam még beleférne..... 😊csi77Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.DeleteÉletben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊
Csak kínomban mosolygok.......csi77
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Egy Super Bowl vereség? Ja nagyon megérné...Ahhoz Super Bowlba kéne jutnunk, az nálam még beleférne..... 😊csi77Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.DeleteÉletben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊

több mint 12 éve
Ahhoz Super Bowlba kéne jutnunk, az nálam még beleférne..... 😊Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.DeleteÉletben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.Életben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊

több mint 12 éve
ez ma nagyon megalázó voltmég csak ideges se tudtam lenni
szégyen
de ez van
a szurkoló attól az, hogy rossz időkben is ott áll a csapat mellett
szóval, go bears!
több mint 12 éve
Életben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊
Csak kínomban mosolygok.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Detroit megadta a lehetőséget, és szépen elb@sztuk. Jövőhetén nekünk Vikings, nekik Green bay, ha lesz Rodgers nyerhet a GB..hpeter93Szerintem fölösleges számolgatni, ha 10 győzelem nem elég, úgyis mindegy. A legnegyobb veszteség a szezonban D.J Williams, addig azért a D tartotta magát, a nem is konzisztensen. Bostic, atyaég. Alapvető dolgokat nem tud. Ellenben Kiko Alonso....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Detroit megadta a lehetőséget, és szépen elb@sztuk. Jövőhetén nekünk Vikings, nekik Green bay, ha lesz Rodgers nyerhet a GB..
több mint 12 éve
Életben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyévek óta minden bears meccset megnézek de ezen most komolyan gondolkodom h van-e értelme
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Életben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
ilyen D-vel nem lesz PO, de inkább ne is legyen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tulajdonképpen jó a védelem.
több mint 12 éve
Még az összeállításokat mutatják és 0-14 oda 😀
több mint 12 éve
Akkor ...te is éppúgy jártál a te hozzászólásaiddal...ahogyan mi! : ) ...ezen felül.. higgyétek el nekem,hogy van az a helyzet amikor játszi könnyedséggel kapnak ki a RÁÁÁMOK! 😉 Lásd: 02:20 -Ismételjük meg a tavalyi eredményt és jót fogok aludni. Maradjunk ennyiben!SüsüVisszaböngészgetve a hozzászólásokat, akkor is szétfeszítette a topikot az érdeklődés, akárcsak most. Én szokás szerint zseniális dolgokat írtam. Teljesen a hatásom alá kerültem.füligjimmy
több mint 12 éve
Remélem ez az ő hatása és nem most törik meg az egész, ha az elején középen sikerül pár yard-ot lenyomni a torkukon, akkor simán meglesz a single cover. Ha az elkapók is jól blokkolnak a szélen, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meg ez a meccs. Az egészben még azt találom teljesen pozitívnak, hogy az idei draft-ról Mills, Long, Bostic és Greene is rendszersen játszik és szerez tapasztalatot.Finnegan kiesésével ma tényleg csak az O-Line-on fog múlni mennyire tudunk haladni. Ha tudnak elég időt adni McCown-nak, akkor a Marshall, Jeffrey, Bennett 3-as közül nem tudnak mindenkit fogni. A D szerintem egy közepes teljesítménnyel is segíthet a csapatnak. A kosok irányítója nem a legpontosabb, ezért a futás levédekezésére kell majd nagy hangsúlyt fektetni.Toto21Szerintem a futójáték fontosabb, ha az van, minden van. Nyilván, ha konstans szarrá verik az irányítódat, akkor túl sok babér nem terem. De le kell nyomni a labdát Quinn torkán. Ha meg akarjuk kapni szélen a single covert, akkor run blitzre kell őket kényszeríteni, főleg az end zone-ban. McCown még nem játszott úgy, hogy nem működött a futójáték, és nem védték meg, ha nehéz helyzetbe hozzuk, akkor sok jóra nem számítok. Ki lehetne elemezni, hogy mikor, miket hibázott a Ravens ellen, elejtették 3 labdáját is, botrányos volt az idő, és nem adta el a labdát, de ilyen védelmet nem sokszor kapott Bears QB. 4 man rush megfogták, blitzeket szinte hibátlanul vették fel. Az edzők is jól rakták össze a gameplant, megvoltak a missmatchek. Ebből tudtunk kihozni 17 pontot. Ilyen D mellett ez nagyon kevés, a körülmények a kezünkre játszottak.füligjimmy
Ja és megtettem a Macikat 1000Ft-al. A Green Bay ellen bejött anno pár embernél. 😉
több mint 12 éve
Ismételjük meg a tavalyi eredményt és jót fogok aludni. Maradjunk ennyiben!SüsüVisszaböngészgetve a hozzászólásokat, akkor is szétfeszítette a topikot az érdeklődés, akárcsak most. Én szokás szerint zseniális dolgokat írtam. Teljesen a hatásom alá kerültem.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ismételjük meg a tavalyi eredményt és jót fogok aludni. Maradjunk ennyiben!
több mint 12 éve
Finnegan kiesésével ma tényleg csak az O-Line-on fog múlni mennyire tudunk haladni. Ha tudnak elég időt adni McCown-nak, akkor a Marshall, Jeffrey, Bennett 3-as közül nem tudnak mindenkit fogni. A D szerintem egy közepes teljesítménnyel is segíthet a csapatnak. A kosok irányítója nem a legpontosabb, ezért a futás levédekezésére kell majd nagy hangsúlyt fektetni.Toto21Szerintem a futójáték fontosabb, ha az van, minden van. Nyilván, ha konstans szarrá verik az irányítódat, akkor túl sok babér nem terem. De le kell nyomni a labdát Quinn torkán. Ha meg akarjuk kapni szélen a single covert, akkor run blitzre kell őket kényszeríteni, főleg az end zone-ban. McCown még nem játszott úgy, hogy nem működött a futójáték, és nem védték meg, ha nehéz helyzetbe hozzuk, akkor sok jóra nem számítok. Ki lehetne elemezni, hogy mikor, miket hibázott a Ravens ellen, elejtették 3 labdáját is, botrányos volt az idő, és nem adta el a labdát, de ilyen védelmet nem sokszor kapott Bears QB. 4 man rush megfogták, blitzeket szinte hibátlanul vették fel. Az edzők is jól rakták össze a gameplant, megvoltak a missmatchek. Ebből tudtunk kihozni 17 pontot. Ilyen D mellett ez nagyon kevés, a körülmények a kezünkre játszottak.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Finnegan kiesésével ma tényleg csak az O-Line-on fog múlni mennyire tudunk haladni. Ha tudnak elég időt adni McCown-nak, akkor a Marshall, Jeffrey, Bennett 3-as közül nem tudnak mindenkit fogni. A D szerintem egy közepes teljesítménnyel is segíthet a csapatnak. A kosok irányítója nem a legpontosabb, ezért a futás levédekezésére kell majd nagy hangsúlyt fektetni.
több mint 12 éve
Mettenberger. Ha újra akarjuk kezdeni.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Packers drukkerek biztos nem tudják, mert miért érdekelné őket, biztos van mindenkinek jobb dolga. Mikor Ted Phillips bejelentette Jerry Angelo kirúgását, az volt az este mondata, hogy close the talent gap. Na, ezt tüntette el egycsapásra Mekk Elek....hogy azért mégiscsak a regnáló bajnokot (inkább annak jogutódját) győztük le...... Mi is a bajunk? 😊csi77Néhány hete még én is azt hittem, hogy ez jelent valamit.. 😉James007
- Abe Simpson
több mint 12 éve
...hogy azért mégiscsak a regnáló bajnokot (inkább annak jogutódját) győztük le...... Mi is a bajunk? 😊csi77Néhány hete még én is azt hittem, hogy ez jelent valamit.. 😉
több mint 12 éve
Ezt a meccset akármilyen csalóka is a Rams idei mérlege egyszerűen muszáj hozni.davemayerJah, még erre akartam reagálni. A Ram mérlege egyáltaán nem csalóka. Jó futójáték, jó védelem, nincs irányító. Ez egy 7-9, illetve 9-7 közötti mérleg. Mi aztán igazán tudhatjuk. Legfeljebb az okok különböznek, az eredmény ugyanaz.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Egyetértek veled. Amúgy kíváncsi voltam, minden D jellegű problémánk ellenére, hogy ki írja be, hogy azért mégiscsak a regnáló bajnokot (inkább annak jogutódját) győztük le, labdaszerzésekkel, viharral, hosszabbításban, bekap irányítóval. Mi is a bajunk? 😊csi77Azért nem véletlenül a Rams a meccs esélyese. Valószínűleg a fogadóirodák se hiszik, hogy ezt a párharcot a támadófal olyen dominánsan nyeri, mint McCown eddigi két fellépésén. Bár most volt 1-2 drop, és brutál szél, azért még mindig annyi a játékunk, hogy 50%-os sikerrel dobáljuk a labdát szélekre. Ha ismét hátrányba kerülünk, és az elején megállítják a futójátékunkat, akkor ez pass rush party lesz, oszt le is csengettek. Nem tudom ilyen diszkóból érkező pénzbehajtó csávókkal hogy fogjuk megállítani Stacyt, aki azért nem All-Pro, de ereje van dögivel. Kíváncsi vagyok Tucker taktikájára. Ha jól állítja fel asrácokat, de átrohannak rajtuk, mint libán a fos, akkor ez van. Ha arra gondol, hogy nem érdekes a 200 futott yard, ne verjen meg minket Kellen Clements, akkor jaj neki.
- Abe Simpson