NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet, hogy Wright nem játszik, és lehet, hogy Ratliff, és Paea igen. Namost, Paea a Packers ellen úgy el lett takarítva, hogy nem hittem, lehet rosszabb. Hülye én.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szavakat nem találok. Walter Payton visszatért!DA BEARS
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Ezen a kibaszott szakmai tovabbkepzesen..mindenki szakmai rajzokat keszit...en meg nezem...es minden papiromon valami bears logo feszit. Nagyon rajta vagyok mar. Alig varom a vasarnapot. Azonban...nem szabad betliznunk. Ma este akarmelyik csoportellenfelunk nyer..az nem jo nekunk. : ( Nekem holnapra mar szabi kiirva..johetnek a meccsek elotte egy szulinap es marhapoci...sok sok sor meg nasi. Jo szorakozast estere sracok!Süsümarhapocihoz sör? Tényleg? 😊csi77
Neeem. Nem a porkolthoz iszom/isszuk. Majd ha jol laktunk johet a sor meg a foci. 😀
több mint 12 éve
Ezen a kibaszott szakmai tovabbkepzesen..mindenki szakmai rajzokat keszit...en meg nezem...es minden papiromon valami bears logo feszit. Nagyon rajta vagyok mar. Alig varom a vasarnapot. Azonban...nem szabad betliznunk. Ma este akarmelyik csoportellenfelunk nyer..az nem jo nekunk. : ( Nekem holnapra mar szabi kiirva..johetnek a meccsek elotte egy szulinap es marhapoci...sok sok sor meg nasi. Jo szorakozast estere sracok!Süsümarhapocihoz sör? Tényleg? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ezen a kibaszott szakmai tovabbkepzesen..mindenki szakmai rajzokat keszit...en meg nezem...es minden papiromon valami bears logo feszit. Nagyon rajta vagyok mar. Alig varom a vasarnapot. Azonban...nem szabad betliznunk. Ma este akarmelyik csoportellenfelunk nyer..az nem jo nekunk. : ( Nekem holnapra mar szabi kiirva..johetnek a meccsek elotte egy szulinap es marhapoci...sok sok sor meg nasi. Jo szorakozast estere sracok!
több mint 12 éve
Azért jó Bills szurkolónak lenni, mert gyakorlatilag akármilyen kérdésben eljátszhatjuk a szégyenfal szerepét! 😊Nem félek attól, hogy a liga nem tudja pontosan, mennyit ér Cutler. Így utólag visszanézve azt a hüvelykujj törést maga az Isten küldte a franchise-nak. Nevezhetjük pillangó-effektusnak, lett volna zsinórban 3 playoff szerintem (tavaly a szezon végén inkább mentálisan omlottak össze, főleg az edzők). De Big Love Smith teljesen alkalmatlan arra, hogy megnyerje a nagydíjat. Akármilyen tré most a védelem, sztem Trestman hosszú távon lépést tudunk tartani a legnagyobbakkal.
Még nem mutatkoztam be a nevem dr. Jeckyll, de szeretném bemutatni a barátom mr. Hyde-ot.
Hogy hogyan mr. Hyde? Nem értem! Mr. Hyde Cutler 40 millás garantáltjára csak elégedetten bólogat, valami talajgyaluról beszél, meg olyasmit miond, hogy ha Cutler 40 milla garantált akkor vajon mennyit fog kérni egy valóban produktív playmaker qb, mondjuk DangeRuss! De ezzel megint csak engem akar a kétségbeesésbe kergetni. Ne is figyelj rá! 😊 😀Helmut Zimmer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért jó Bills szurkolónak lenni, mert gyakorlatilag akármilyen kérdésben eljátszhatjuk a szégyenfal szerepét! 😊Nem, elb***tam a szerkesztést (akárcsak most). The Harvard Man egy adu ász a kezemben, ha QB szerződésekről van szó. Sanchez legalább játszott főcsoportdöntőket. Milyen irányítóknak milyen lóvékat adtak, te jó isten....füligjimmySzerkesztésből gondolom, hogy jó nagyot kaptam volna 1 szándékból, csak megszántál 😊 😊 😀Helmut ZimmerCutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Helmut ZimmerNyilván te nem emlékszel a Buffalo Bills egykori irányítójára, Ryan Fitzpatrickre. Na, ez volt szarkazmus.füligjimmy
Még nem mutatkoztam be a nevem dr. Jeckyll, de szeretném bemutatni a barátom mr. Hyde-ot.
Hogy hogyan mr. Hyde? Nem értem! Mr. Hyde Cutler 40 millás garantáltjára csak elégedetten bólogat, valami talajgyaluról beszél, meg olyasmit miond, hogy ha Cutler 40 milla garantált akkor vajon mennyit fog kérni egy valóban produktív playmaker qb, mondjuk DangeRuss! De ezzel megint csak engem akar a kétségbeesésbe kergetni. Ne is figyelj rá! 😊 😀
több mint 12 éve
Nem, elb***tam a szerkesztést (akárcsak most). The Harvard Man egy adu ász a kezemben, ha QB szerződésekről van szó. Sanchez legalább játszott főcsoportdöntőket. Milyen irányítóknak milyen lóvékat adtak, te jó isten....Szerkesztésből gondolom, hogy jó nagyot kaptam volna 1 szándékból, csak megszántál 😊 😊 😀Helmut ZimmerCutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Helmut ZimmerNyilván te nem emlékszel a Buffalo Bills egykori irányítójára, Ryan Fitzpatrickre. Na, ez volt szarkazmus.füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Matt Forte (right knee) did not participate in the portion of Wednesday's practice open to media. DT Stephen Paea (toe) did practice.
több mint 12 éve
Szerintem nem az a kérdés hogy győzünk-e, . Arra vagyok kíváncsi Tucker és a védelem mennyire képes fejlődésre és képesek végre orvosolni a mérkőzések óta tartó ugyanolyan a hibákat.(Ez a rams ellen nem sikerült pedig kb csak futásra kellett volna készülni)Ha nem és győzünk akkor hiába jutunk be a rájátszásba szanaszét vernek minket.AP ellen egy jó vizsga lesz hogy az abszolút mélypont futás elleni védelemmel mit tudnak megreformálni.AP 113 yard, 1 TD, így B, viszont Bears W nyögvenyelősen.....Jeremiah Ratlif DT még mindig sérült? Nem tudom minek szedtük le ha egy meccsen se tud játszani..hpeter93Még sérült. Azért szedtük fel, mert ő olyan DT, aki legalább valamikor jó volt. Nem most, de régen. Futás ellen azért még most is jobb lenne, mint a többiek.
Hölgyek/Urak! Tegyük meg tétjeinket! Adrian Peterson vs Bears?
A: 0-100, B, 101-150, C, 151-200, D, 200+. AZ én tippem C. (azt az irreális esetet, hogy minusz yardon tartjuk nem vettem figyelembe)tüsi91
Aláírjátok? 😊csi77
több mint 12 éve
AP 113 yard, 1 TD, így B, viszont Bears W nyögvenyelősen.....Jeremiah Ratlif DT még mindig sérült? Nem tudom minek szedtük le ha egy meccsen se tud játszani..hpeter93Még sérült. Azért szedtük fel, mert ő olyan DT, aki legalább valamikor jó volt. Nem most, de régen. Futás ellen azért még most is jobb lenne, mint a többiek.
A: 0-100, B, 101-150, C, 151-200, D, 200+. AZ én tippem C. (azt az irreális esetet, hogy minusz yardon tartjuk nem vettem figyelembe)tüsi91
Aláírjátok? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szerkesztésből gondolom, hogy jó nagyot kaptam volna 1 szándékból, csak megszántál 😊 😊 😀Cutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Helmut ZimmerNyilván te nem emlékszel a Buffalo Bills egykori irányítójára, Ryan Fitzpatrickre. Na, ez volt szarkazmus.füligjimmy
több mint 12 éve
Vagy Kolbra, vagy....... Rengeteg neve mondhatnék, de szerény véleményem szerint Flacco vagy Matt ice sem jobb Cuttynál. Csak nekik eddig voltak WR-ek meg TE-ek, ment is a szekér, aztán ha nincs ez meg, nagy 0 mindkettő. Cutlerrel pont fordítva. Most van, megy is a gépezet. Aztán az más tészta hogy nincs egy egészséges szezonja...Cutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Helmut ZimmerNyilván te nem emlékszel a Buffalo Bills egykori irányítójára, Ryan Fitzpatrickre. Na, ez volt szarkazmus.füligjimmy
40 -et az év eleji Cutty simán ér.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Sheldon Cooper: A manóba nem érzem ezt! 😀Cutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Helmut ZimmerNyilván te nem emlékszel a Buffalo Bills egykori irányítójára, Ryan Fitzpatrickre. Na, ez volt szarkazmus.füligjimmy
több mint 12 éve
Cutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Helmut ZimmerNyilván te nem emlékszel a Buffalo Bills egykori irányítójára, Ryan Fitzpatrickre. Na, ez volt szarkazmus.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy a két rookie lb nem felejtős? Csak a séma szokatlan nekik?Hát, nem esett kétségbe, ha esetleg 1 évre kap 16 milliót. Aztán ha jó éve lesz, és kibírja egészségesen, akkor ilyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől. Abből már lehet félrerakni. Fasza volt a műsor egyébként.Cutler rádióműsora..... egy biztos, a faszi abszolút eredeti. Ha lesz franchise tag, akkor majd lesz egy két hetes hold out, megyek még egy kis szabira, utána jövök a melóba. A tárgyalások parázs hangulatban fognak zajlani, ebben biztos vagyok.füligjimmyA legújabbat nem hallgattam még meg, ezt így kerek perec kimondta? Mert akkor maxi respekt! De komolyan.kovi470
Szabin vagyok, meccs review. A 2 újonc LB-nk nemcsak újonc, de teljesen más pozícióban is játszik, mint koliban. Bostic sztem soha a büdös életben nem zónázott, Cook meg is pörkölte egy seam route-on, de a múlt héten így húzott le egy labdát. Greene Mike-ból lett Will. Cohent általában fellökik a picsába, 2 LB nincs a helyén, pöttyet nagyobb terhet rak a két safety-re, mint amit elbírnak. Mondjuk ők is elképesztő röhejeseket hibáznak. És Bowman.....
De az offense nagyot lépett előre. Nem kell észrevenni, ha nem akarod. McCown olyan, amilyen. De dobott egy bubble screen jobbra 15 yard, dobott egyet balra, 15 yard. Ezek az "olcsó" yardok azok, amiért én rinyálok évek óta. Nem mondom, hogy a LoS-sal párhuzamosan kell dobálgatni, amíg pick 6 nem lesz belőle. de kezd összeállni az időzítés, kezd összeállni a blokkolás, és ha Cutlert beletesszük ebbe a jobban összecsiszolódott rendszerbe, akkor tényleg valami nagyon különleges is kisülhet belőle. Csereirányítóval is sikerült előrelépni, még akkor is, ha egyelőre az eredményjelzőn ez nem látszik.füligjimmy
több mint 12 éve
Cutler: pl. "lyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől."Melyik része?füligjimmyHát, nem esett kétségbe, ha esetleg 1 évre kap 16 milliót. Aztán ha jó éve lesz, és kibírja egészségesen, akkor ilyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől. Abből már lehet félrerakni. Fasza volt a műsor egyébként.Sheldon Coopert idézve: Szarkazmus?Helmut Zimmer
Szabin vagyok, meccs review. A 2 újonc LB-nk nemcsak újonc, de teljesen más pozícióban is játszik, mint koliban. Bostic sztem soha a büdös életben nem zónázott, Cook meg is pörkölte egy seam route-on, de a múlt héten így húzott le egy labdát. Greene Mike-ból lett Will. Cohent általában fellökik a picsába, 2 LB nincs a helyén, pöttyet nagyobb terhet rak a két safety-re, mint amit elbírnak. Mondjuk ők is elképesztő röhejeseket hibáznak. És Bowman.....
De az offense nagyot lépett előre. Nem kell észrevenni, ha nem akarod. McCown olyan, amilyen. De dobott egy bubble screen jobbra 15 yard, dobott egyet balra, 15 yard. Ezek az "olcsó" yardok azok, amiért én rinyálok évek óta. Nem mondom, hogy a LoS-sal párhuzamosan kell dobálgatni, amíg pick 6 nem lesz belőle. de kezd összeállni az időzítés, kezd összeállni a blokkolás, és ha Cutlert beletesszük ebbe a jobban összecsiszolódott rendszerbe, akkor tényleg valami nagyon különleges is kisülhet belőle. Csereirányítóval is sikerült előrelépni, még akkor is, ha egyelőre az eredményjelzőn ez nem látszik.füligjimmy
több mint 12 éve
Melyik része?Hát, nem esett kétségbe, ha esetleg 1 évre kap 16 milliót. Aztán ha jó éve lesz, és kibírja egészségesen, akkor ilyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől. Abből már lehet félrerakni. Fasza volt a műsor egyébként.Sheldon Coopert idézve: Szarkazmus?Helmut Zimmer
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sheldon Coopert idézve: Szarkazmus?Hát, nem esett kétségbe, ha esetleg 1 évre kap 16 milliót. Aztán ha jó éve lesz, és kibírja egészségesen, akkor ilyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől. Abből már lehet félrerakni. Fasza volt a műsor egyébként.Cutler rádióműsora..... egy biztos, a faszi abszolút eredeti. Ha lesz franchise tag, akkor majd lesz egy két hetes hold out, megyek még egy kis szabira, utána jövök a melóba. A tárgyalások parázs hangulatban fognak zajlani, ebben biztos vagyok.füligjimmyA legújabbat nem hallgattam még meg, ezt így kerek perec kimondta? Mert akkor maxi respekt! De komolyan.kovi470
több mint 12 éve
Hát, nem esett kétségbe, ha esetleg 1 évre kap 16 milliót. Aztán ha jó éve lesz, és kibírja egészségesen, akkor ilyen számokkal, mint az idei, kap kb. 40 millió garantáltat úgyis valakitől. Abből már lehet félrerakni. Fasza volt a műsor egyébként.Cutler rádióműsora..... egy biztos, a faszi abszolút eredeti. Ha lesz franchise tag, akkor majd lesz egy két hetes hold out, megyek még egy kis szabira, utána jövök a melóba. A tárgyalások parázs hangulatban fognak zajlani, ebben biztos vagyok.füligjimmyA legújabbat nem hallgattam még meg, ezt így kerek perec kimondta? Mert akkor maxi respekt! De komolyan.kovi470
De az offense nagyot lépett előre. Nem kell észrevenni, ha nem akarod. McCown olyan, amilyen. De dobott egy bubble screen jobbra 15 yard, dobott egyet balra, 15 yard. Ezek az "olcsó" yardok azok, amiért én rinyálok évek óta. Nem mondom, hogy a LoS-sal párhuzamosan kell dobálgatni, amíg pick 6 nem lesz belőle. de kezd összeállni az időzítés, kezd összeállni a blokkolás, és ha Cutlert beletesszük ebbe a jobban összecsiszolódott rendszerbe, akkor tényleg valami nagyon különleges is kisülhet belőle. Csereirányítóval is sikerült előrelépni, még akkor is, ha egyelőre az eredményjelzőn ez nem látszik.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
AP - A, de összesen C

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ha 'A' ,akkor majd Toby megy 100 fole! :-p 😉
több mint 12 éve
Cutler rádióműsora..... egy biztos, a faszi abszolút eredeti. Ha lesz franchise tag, akkor majd lesz egy két hetes hold out, megyek még egy kis szabira, utána jövök a melóba. A tárgyalások parázs hangulatban fognak zajlani, ebben biztos vagyok.füligjimmyA legújabbat nem hallgattam még meg, ezt így kerek perec kimondta? Mert akkor maxi respekt! De komolyan.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
egyszer idén már sikerült 100yardon tartani AP-t, most miért ne? Még egyszer annyira szarul nem játszhatunk mint a RAms ellen...Jeremiah Ratlif DT még mindig sérült? Nem tudom minek szedtük le ha egy meccsen se tud játszani..hpeter93Még sérült. Azért szedtük fel, mert ő olyan DT, aki legalább valamikor jó volt. Nem most, de régen. Futás ellen azért még most is jobb lenne, mint a többiek.
A meccs kezdéséig most megint előveszem a pozitív énemet és betippelem egy W-re ezt a meccset... aztán majd max pofára esek.... megint! 😊
több mint 12 éve
bocs de az első 2 lehetséges válasz is irreális, szerintem (mivel alapból csak AP-ből áll ez a Vikings O) simán D. Ha elképzelem hogy akkor is nyugodtan futhatnak ha hátrányban vannak mert még így is az lesz a legkifizetődőbb... nagyon frusztráló lesz ez a meccs, a baj az hogy nem fognak minket leverni hanem szépen kivéreztetnek és ezt rosszabb lesz nézni...Jeremiah Ratlif DT még mindig sérült? Nem tudom minek szedtük le ha egy meccsen se tud játszani..hpeter93Még sérült. Azért szedtük fel, mert ő olyan DT, aki legalább valamikor jó volt. Nem most, de régen. Futás ellen azért még most is jobb lenne, mint a többiek.
Jobb volt amikor a D volt király (no nem a tavalyi a mérce hanem kb a 4 évvel ezelőtti), akkor legalább úgy tűnt volt tartása a csapatnak. Most meg ha TD-t csinálunk akkor azon kell csak filózni h milyen gyorsan jün a válasz. Kikaptunk így a Redskinstől, akit azóta minden szembejövő bucira ver + a csereirányítós (és eleve nem túl acélos offense-ű) Ramstől. Ezek után jöhet az a meccs amivel kigolyózzuk magunkat az idei PO-ból... De akkor a rohadt életbe menjünk rá a drafthelyre, bár mivel Trestman tuti nem akar lebőgni csinál majd egy 8-8-at ami pont semmire sem jó.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal